Originally Posted by
agnostosgnostos
Προσπαθώ όσο γίνεται να διαχωρίζω στο μυαλό μου την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση που έχω στο άτομο μου με την ανικανότητα μου να προκαλέσω οποιαδήποτε ερωτική έλξη στις γυναίκες, έτσι ώστε να επηρεάζεται όσο το δυνατόν λιγότερο αρνητικά η ψυχολογία μου. Μου την έχουν πέσει 2-3 απελπισμένοι γκέι στο παρελθόν και έχω και φίλους γκέι, αλλά δεν με ελκύουν η άνδρες. Δεν έχω αυτισμό, το να είσαι επικοινωνιακός και χαλαρός είναι βασικό στην δουλειά μου και χωρίς αυτά δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι. Σχέση θέλω γιατί νιώθω την έντονη συναισθηματική και σωματική ανάγκη να είμαι με μία γυναίκα. Πορνό δεν βλέπω, δεν μου αρέσει και μου θυμίζει και την έλλειψη συντρόφου στο πλευρό μου, γενικά δεν είμαι οπτικός τύπος, εξού και τα χαμηλά στάνταρ εμφάνισης που έχω σε γυναίκες. Σεξουαλική διέγερση νιώθω πολύ εύκολα και συνεχώς λόγω της χρόνιας σεξουαλικής μου στέρησης, αλλά σαν ενήλικος άνθρωπος προσπαθώ να ελέγχω τα πάθη μου στον βαθμό που είμαι ικανός. Μάθαινα παραδοσιακούς χορούς από μικρός, πιο συγκεκριμένα ζειμπέκικο και στο πανεπιστήμιο ένας συμφοιτητής μου πρότεινε να πάμε στην ομάδα λάτιν χορών της σχολής για να γνωρίσουμε κορίτσια, αποδείχτηκα τόσο καλός λόγω παρελθοντικής εμπειρίας που κατέληξα αργότερα δάσκαλος χορού σε ερασιτεχνικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο ως ημιαπασχόληση ταυτόχρονα με τις σπουδές μου.