32 και μόνος, γιατί; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 37 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 545
    Φυσικά και με επηρεάζει αρνητικά στην ψυχολογία το πρόβλημα, ειδικά τον τελευταίο καιρό, γιαυτό και πήγα σε ψυχολόγο, απλά ανέκαθεν γνώριζα πως αν αφήσω την αυτοπεποίθηση μου να πέσει θα χειροτερέψει το πρόβλημα έτσι κι αλλιώς, γιατί η απελπισία είναι απωθητική. Στον ψυχολόγο πήγα και του είπα πως η απουσίας ερωτικής ζωής με στεναχωρεί όλο και περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια και αυτός μετά από δύο μόλις συνεδρίες μου είπε πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα αυτοεκτίμησης που να προβάλω άθελα μου προς τα έξω και να αυτοσαμποτάρομαι, στην επόμενη συνεδρία ασχοληθήκαμε με το πως να αποδεχτώ το πιθανό ενδεχόμενο του να μείνω για πάντα μόνος μου και να μην με πειράζει. Στο σημείο αυτό του δήλωσα πως δεν είμαι διατεθειμένος να τα παρατήσω από τώρα και να δεχθώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μου είπε πως τότε δεν μπορεί να βοηθήσει με κάποιον άλλο τρόπο. Θηλυπρεπής είμαι στην εμφάνιση όχι στην συμπεριφορά, μάλλον επειδή οι γυναίκες με βλέπουν με τόσες παρέες, τόσο δραστήριο όλη την ώρα πιστεύουν πως είναι αδύνατον να μην έχω εμπειρίες σε τέτοια ηλικία. Είναι περίπου το ίδιο σκεπτικό με ότι έχει γραφτεί παραπάνω στο πως βλέπετε "άσχημους" να έχουν σχέσεις και το πόσο απίθανο φαίνεται σε πολλούς εδώ η κατάσταση μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Είναι περίπου το ίδιο σκεπτικό με ότι έχει γραφτεί παραπάνω στο πως βλέπετε "άσχημους" να έχουν σχέσεις και το πόσο απίθανο φαίνεται σε πολλούς εδώ η κατάσταση μου.
    Ειναι ομως περιεργο οτι εσυ δεν το βλεπεις αυτο. Πιστευεις οτι ολοι οι ασχημοι δεν εχουν γυναικες και ειναι σαν εσενα και οτι ολες οι γυναικες ειναι με μουσατους. Πολυ περιεργο για ανθρωπο τοσο κοινωνικο, με παρεες που βγαινει και βλεπει τι συμβαινει εξω.
    Για τον ψυχολογο μην τα ξαναπω, ηθελε να σε ξεφορτωθει για καποιο λογο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Πως να γινεις διεκδικητικος δεν σου ειπε?
    Πως να βελτιωσεις τις κοινωνικες σου δεξιοτητες?
    Πως να αγαπησεις την εικονα σου?

Τοσο τελειος εισαι πια που ακομη και ο ψυχολογος δεν βρισκει εδαφος να δουλεψει με σενα?...
    Και αφου το προβλημα σου θεωρεις οτι ειναι η εμφανιση, γιατι δεν κανεις βαρη να αποκτησεις ογκο και μυς?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Λέω αυτό που βλέπω γύρω μου μια ζωή. Εγώ δεν έχω δει κανέναν άσχημο με γυναίκα που να μην είχε λεφτά. Η αλήθεια είναι πως έχω δει άνδρες που οι φίλες μου να αποκαλούν άσχημους, αλλά έμενα μου φαίνονται μία χαρά, όπως φαντάζομαι και στις κοπέλες τους. Γενικά βλέπω πως οι γυναίκες έχουν υψηλά στάνταρ περί εμφάνισης, και πολλές φορές θεωρούν άνδρες που είναι μέτριοι εμφανισιακά άσχημους. Εχω επίσης δει πολλές φορές γυναίκες να απορρίπτουν άνδρες με χαρακτηριστικά εμφάνισης ίδια με τα δικά μου, αντίθετα όλοι οι άνδρες που ξέρω με επιτυχίες έχουν χαρακτηριστικά που εγώ δεν έχω.

Το ανέφερα πιο πάνω πως κάνω αθλήματα και είμαι αρκετά μυώδης, σε σημείο που να μην μπορώ να αναπτυχθώ άλλο χωρίς αναβολικά. Διεκδικητικός και ποιο κοινωνικός πόσο να γίνω πια; Τον εαυτό μου τον αγαπάω αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ που είμαι. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως οι περισσότεροι θεωρείτε πως η αυτοπεποίθηση παίζει τόσο μεγάλο ρόλο σε αυτό το θέμα. Εχω φίλους που ενώ τυχαίνει να έχουν οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα, έχουν μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, ενώ άλλους που ενώ είναι καλά σε αυτούς τους τομείς, έχουν ελάχιστη πέραση στο άλλο φύλο.

Senior Member
    Το ανέφερα πιο πάνω πως κάνω αθλήματα και είμαι αρκετά μυώδης, σε σημείο που να μην μπορώ να αναπτυχθώ άλλο χωρίς αναβολικά.
    θα με ζουρλανεις....
    πως γινεται να εισαι μυωδης οσο δεν παει αλλο,
    και απο την αλλη να εισαι θηλυπρεπης εμφανισιακα????
    θηλυπρεπης ειναι ο λεπτεπιλεπτος, οχι ο ματσο....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Εχω αναφέρει πιο πάνω πως είμαι πολύ χλωμός με λεπτό πρόσωπο χωρίς πολύ τριχοφυία. Είμαι 1.75 έχω στενούς ώμους και φαρδιά μέση, είναι θέμα σκελετού, όσους μύες και αν έχω δεν φαίνεται εκτός και αν κυκλοφορώ γυμνός συνέχεια. Να φανταστείς μικροδείχνω τόσο που στα 27 μου στον στρατό με πέρναγαν για 18, ενώ ήμουν ειδικοδυναμίτης και ως συνέπεια ο μεγαλύτερος από όλους τους φαντάρους(ο μέσος όρος ηλικίας λοκατζήδων είναι τα 20 γιατί πάνε όλοι οι νέοι και στρατόκαυλοι εκεί επειδή πιστεύουν πως θα γίνουν "άνδρες" έτσι)

Senior Member
    Για φιλο σε συμπαθουν οι γυναικες σωστα;
    Εχεις φιλικες σχεσεις με γυναικες μας λες αλλα δεν σε βλεπουν ερωτικα...
    Μηπως ειναι θεμα προσεγγισης; Οτι το παιζεις για πολυ φιλος και οταν κανεις κινηση ξενερωνουν επειδη νιωθουν τη φιλια σου σαν την μονη στρατηγικη που εχεις για να τις προσεγγισεις αργοτερα ερωτικα;
    Καλο ειναι να δειχνεις ευγενικα και ομορφα μεν, αλλα απο νωρις δε, το ερωτικο σου ενδιαφερον, να αισθανονται οτι ενας αντρας ενδιαφερεται για αυτες ως γυναικες. Αμα το ξεκινας πολυ μαλακα και φιλικα και "πως σε καταλαβαινω" και "ας κανουμε τα μαλλια μας πλεξουδες" και ξαφνικα τους τα ριχνεις μπορει να το ερμηνευουν ως ανασφαλεια στη καλυτερη και δολο μαζι με ανασφαλεια στη χειροτερη και να βγαζει κατι το κριπι αυτο...
    Παιζει τετοιο σεναριο; Αμα εισαι φιλικος ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν το κανεις επειδη αισθανεσαι ανεπαρκης στον ρολο σου ως αντρας; Εχεις δοκιμασει να δειξεις το ερωτικο σου ενδιαφερον απο νωρις; Και αν ναι θεωρεις πως απεπνεε απελπισια η οχι;
    Μονο εκει παει το μυαλο μου απο οσα λες.
    Οταν λες για φαρδια μεση εννοεις λεκανη; Αυτο με στενους ωμους μαζι ναι θα σε εκανε ιιισως να φαινεσαι θηλυπρεπης. Αλλα εχω δει αντρες να το εχουν και να μην φαινεται ετσι.
    Ενας πρωην μου το ειχε λιγο αυτο αλλα ακομα το παλευω οταν περναω απο πορτες λολ.
    Επισης οι ωμοι ανοιγουν λενε με τη κολυμβηση. Γιατι δεν δοκιμαζεις κολυμβητηριο;

Είμαι ξεκάθαρος για τις προθέσεις μου από την αρχή όταν προσεγγίζω κοπέλες, απλά πολλές αφού με απορρίψουν επιζητούν την παρέα/φιλία μου για τον ένα η για τον άλλο λόγο, δεν τις προσεγγίζω φιλικά εξαρχής. Και εγώ συμφωνώ πως είναι πολύ δειλός τρόπος το να το παίζεις φίλος και μετά να δείχνεις τις προθέσεις σου. Ναι, όταν λέω μέση εννοώ λεκάνη. Είμαι χειμερινός κολυμβητής εδώ και χρόνια, οι ώμοι δεν ανοίγουν με το κολύμπι ούτε και με οποιαδήποτε άλλη άσκηση, απλά οι μύες στην περιοχή μεγαλώνουν κάπως και δίνουν αυτήν την ψευδαίσθηση σε όσους έχουν ήδη την κατάλληλη σωματοδομή, είναι καθαρά θέμα σκελετού.

Senior Member
    στο τελος-τελος θα σου ζητησουμε να βαλεις φωτο σου χωρις κεφαλι....

Senior Member
    Είμαι χειμερινός κολυμβητής εδώ και χρόνια,
    I saw that coming!
    Ok Οποτε ο,τι κι αν πουμε θα πεις οτι δεν εχεις προβλημα με αυτο και οτι ηδη το κανεις!
    "Γνωστε αγνωστε" αν οπως ειπες οι μονοι ασχημοι που εχουν γυναικες ειναι οι λεφταδες, τοτε θα ειχες και εσυ μια τοσα χρονια, εστω μια φορα! Κατι αλλο εχουν.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Δεν νομίζω πως οι μύες από μόνοι τους παίζουν κάποιον ρόλο στην ομορφιά ενός άνδρα, στην τελική δεν φαίνονται πολύ αν φοράς ρούχα, όσο εφαρμοστά και να είναι. Αν απορείς πάντως απλά πάτα στο google swimmers body και wide hips man και φαντάσου έναν συνδυασμό των δύο. Δεν θέλω γυναίκες που να με θέλουν για τα λεφτά, επίσης έχω γράψει και πιο πριν πολλές φορές πως είμαι αθλητικός και κάνω κολύμβηση.

Senior Member
    Ειναι σα να λες στο γιατρο...
    ειμαι απολυτως υγιης, δεν εχω τιποτα, περπαταω και πεταω

και εισαι κρεβατωμενος με πυρετο που χτυπαει 40αρι....

Αν εσυ πρωτος δεν κανεις την αυτοκριτικη σου να βρεις τα τρωτα σου σημεια και τα οποια λαθη σου, τι να πουμε κι εμεις που δεν σε γνωριζουμε αλλα μονο εικαζουμε απο οσα μας λες??

Senior Member
    Δεν νομίζω πως οι μύες από μόνοι τους παίζουν κάποιον ρόλο στην ομορφιά ενός άνδρα, στην τελική δεν φαίνονται πολύ αν φοράς ρούχα, όσο εφαρμοστά και να είναι. Αν απορείς πάντως απλά πάτα στο google swimmers body και wide hips man και φαντάσου έναν συνδυασμό των δύο.
    Εχεις δικιο σε αυτο. Και μυωδης να εισαι, εφοσον εισαι μικροκαμωμενος μπορει λιγο να φαινεσαι θηλυπρεπης ας πουμε. Παντως εχω γνωρισει 4 αντρες με στενη πλατη και πολυ αδυνατους, οι 2 ειχαν και μυες αλλα και παλι φαινονται ΠΟΛΥ αδυνατοι. Εχουν και οι 4 γυναικες. Κανενας απο τους 4 δεν ειναι ωραιος στο προσωπο, οι 2 ειναι απλα οκ, 1 ειναι ψιλοασχημος λογω χαρακτηριστικων προσωπου και κεφαλιου και ο 4ος ασχημος πολυ πολυ ειδικα στο προσωπο, στην ομιλια και στο ντυσιμο και ομως ολοι εχουν προσωπικη ερωτικη ζωη παρολο που οι γυναικες σε πρωτη φαση λενε ωχ πώς ειναι ετσι αδυνατοι?!

Senior Member
    Δεν νομίζω πως οι μύες από μόνοι τους παίζουν κάποιον ρόλο στην ομορφιά ενός άνδρα, στην τελική δεν φαίνονται πολύ αν φοράς ρούχα, όσο εφαρμοστά και να είναι. Αν απορείς πάντως απλά πάτα στο google swimmers body και wide hips man και φαντάσου έναν συνδυασμό των δύο. Δεν θέλω γυναίκες που να με θέλουν για τα λεφτά, επίσης έχω γράψει και πιο πριν πολλές φορές πως είμαι αθλητικός και κάνω κολύμβηση.
    Παιζουν ρολο στην αρρενωποτητα....Και φαινονται ακομη και κατω απο τα ρουχα, μεγαλυτερο νουμερο κλπ.
    Γκουγκλαρα και μου αρεσαν οι εικονες που ειδα, δεν ειδα κατι περιεργο ή ανωμαλο ή ασχημο...Το γυμνασμενο κορμι ειναι ωραιο!

Υπηρξε ποτε καποια γυναικα που να σε θελει?

Page 6 of 37 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast