Ε τωρα, ολη την ωρα στο google ψαχνω για τους ραχιαιους τετοιους :p
Printable View
Ωραια θα σου πω ακομα ενα παραδειγμα. Αν δεν υπηρχαν οι αντρες θα αναγκαζόσασταν να φατε αυτο που παραγγείλατε απο το εστιατόριο αντι για το φαγητο του αντρα... :D
Βλεπεις. Ξερουμε να επιλεγουμε για αυτο ;)
δες απο 20:47
https://www.youtube.com/watch?v=du9C...r80ORw8UsTOcvv
Ουαουυυυ!!! φιλε κεντησες....
Κριμας που ο why δεν θα το διαβάσει και θα σου απαντησει με ενα "εγω θελω όμορφη και όχι μετρια ή ασχημη"
Αυτό ακριβως ζητάμε όλοι (εκτός τον Why που θελει μια ομορφη και όχι μετρια ή ασχημη) οι αντρες ανεξαρτητως γουστου (εκτός τον Why που ζητάει μια ομορφη και όχι μετρια ή ασχημη)
Σου ευχομαι να το βρείς το βρείς τον θυσαυρό σου φίλε μου και να είναι όπως την φαντάζεσαι ή και καλυτερη. Αυτο το ευχόμαι σε όλους!!!
Γουαι βρες μια ασχημη και χοντρη.Στις γυναικες παιζει ρολο ο χαρακτηρες και οι ασχημες ειναι παντα καλες ενω οι ομορφες ηλιθιες και κακες.
Ο why ζητάει μια κοπέλα που να είναι και όμορφη εμφανισιακά και να έχει όμορφο χαρακτήρα.. δεν έχει πει πουθενά ότι ζητάει μόνο εμφάνιση! και δεν είναι κάτι δύσκολο για να το βρει.. είναι μια λογική απαίτηση.. το θέμα είναι why, όπως σου έχω ξαναπεί, να πιστέψεις στον εαυτό σου.. αυτές οι κουβέντες που γίνονται μέσα στο φόρουμ σχετικά με το αν μπορείς ή όχι να βρεις μια όμορφη, δεν πιστεύω ότι σε βοηθάνε ιδιαίτερα... το θέμα είναι πως θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πως θα βάλεις στην άκρη τις αναστολές που έχεις !
Μπα...εγω πιστευω πως τον καλο χαρακτηρα τον ζηταει για ξεκαρφωμα επειδη ξερει πως αυτο ειναι το αναμενομενο απο ολα τα υπολοιπα μελη, αλλα τον ιδιο δεν τον απασχολει πολυ...οπως τον κοβω ανετα θα καθοταν με καμια περιεργη η στριμμενη επειδη ειναι ομορφη, η ομορφια ειναι μεγαλη προτεραιοτητα για εκεινον με καθε κοστος. Χωρια που θεωρει πως ομορφο=καλο αρα δεν θα μπορουσε ευκολα να κρινει τη προσωπικοτητα ξεχωριστα απο την εμφανιση μεχρι να ειναι ισως πολυ αργα. Και φυσικα αυτα ειναι στερεοτυπα, μια ομορφη μπορει καλλιστα να ειναι πολυ καλυτερος ανθρωπος απο 10 μετριες μαζι, αλλα αυτο ειναι ενας λογος παραπανω να μην μενει ο why στην εμμονη του με την εμφανιση γιατι δεν αρκει απο μονη της. Πρεπει να δει πως μπορει να ανοιχτει λιγο σαν ατομο με πιο θετικο τροπο ωστε να αρχισει να ερχεται σε επαφη με τη πραγματικοτητα και πραγματικους ανθρωπους σε αντιθεση με τα λατρεμενα του περιοδικα και να εξελιχτει επικοινωνιακα και συναισθηματικα. Συμφωνω δηλαδη με τα αλλα μελη πως πρεπει να λαβει δραση για να λυσει τα θεματα αυτοπεποιθησης που εχει και να αρχισει να μιλαει με κοσμο χωρις την επικριτικοτητα που εκπεμπει μεχρι στιγμης τοσο στον εαυτο του οσο και στους αλλους.