Results 1,846 to 1,860 of 2084
-
22-05-2016, 23:12 #1846
- 23-05-2016, 02:18 #1847WhyAlwaysMe?Guest
Δεν υπάρχει χειρότερη εποχή από το καλοκαίρι.
23-05-2016, 03:05 #1848
δεν πας στην παραλία για πασαρέλα why.. αλλά για να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου κτλ..
23-05-2016, 05:22 #1849
Ευτυχως που ειστε νεοι σε ηλικια ............. αλλιως δεν θα το διασκεδαζατε αν σκεφτοσασταν τους φορους που ερχονται , θα επηρρεασουν δυσμενεστατα ολους μας , τους γονεις που θα πληρωσουν ( ? ) ................ ακομη και μια μπυρα θα σκεφτεσαι να παρεις , η την βενζινη για να πας στην παραλια ......
23-05-2016, 05:32 #1850
Πολυ σωστο αυτο , Ναταλια , εδω υπαρχουν σοβαροτατα προβληματα , που θα σοβαρεψουν κι αλλο με την νεα φορολογια , κι ασχολουμεθα με σαχλαμαρες ....................... Γουαι , σκεψου λιγο σαν ενηλικος , σκεψου οτι εκατομμυρια συμπολιτες μας αδυνατουν να εξασφαλισουν τα προς το ζην , κι εσυ μιλας για εμφανιση μοντελου και τριχες .................... αμα μεγαλωσεις , θα καταλαβεις την ασημαντοτητα του προβληματος σου .........
23-05-2016, 06:29 #1851
Σε ολους αρεσει το ομορφο. Το ζητημα ειναι τη βαρυτητα δινει ο καθενας σε αυτο. Τι να το κανεις εαν βρεις μια ομορφη γυναικα και δεν μπορεις να ανταλλαξεις δυο κουβεντες επειδη δεν μπορειτε να συνενοηθειτε ή να ειναι ασχημος χαρακτηρας και να σου κανει καθε ημερα τη ζωη κολαση κλπ.
Εγω θελω μια γυναικα εξυπνη, ομορφη , ενδιαφερουσα που να μιλαει και να με συνεπαιρνει , να μου τιναζει καθε μερα τα μυαλα στον αερα (με την καλη εννοια) , να με αγαπαει και να βαδισουμε το υπολοιπο της ζωης μας πιασμενοι χερι -χερι .....χμ ωραια που μπορω να παραγγειλω?
Ποσα ειμαι διαθετειμενος να θυσιασω στην αναζητηση αυτη? Μηπως χασω τον εαυτο μου σε αυτη την αναζητηση και τελικα καταληξω μονος? Γιατι αν ειναι για παραδειγμα να πλακωθω στο γυμναστηριο και να της δειχνω καθε ημερα τους καινουριους μυς που απεκτησα .... στα αλλα ζητηματα τι θα κανω? Ή αντιστοιχα αν αφησω τον εαυτο μου εντελως ατημελητο και κανω για παραδειγμα μπανιο μια φορα το μηνα και το ριξω στην οινοποσια και κανω κατι κοιλιες μεχρι κατω ... ισως τα αλλα να μη μετρανε τοσο , οσο καλος -ενδιαφερων χαρακτηρας και να μαι ... τεσπα λεπτες οι ισοροπιες και οι περισσοτεροι αναζητουν καποιον συντροφο σε αυτη τη ζωη.
Οι αντρες σε γενικες γραμμες δινουν μεγαλυτερη σημασια στην εμφανιση, οποτε αν ο σκοπος σου ειναι να βρεις σωνει και καλα μια ωραια γυναικα θα πρεπει να ανταγωνιστεις σκληρα στην αρενα με τους αλλους. Αν ηταν να πας σε ενα γυμναστηριο και να αποκτησεις μετα την ... ωραια συντροφο και μονο αυτο .... τοτε ισως ολος ο αντρικος πληθυσμος να ηταν μποντυμπιλντεραδες. Αλλα τα κριτηρια ειναι πιο πολυπλοκα ... και οπως ανεφερα μερικα κριτηρια παραπανω για εμενα ... ετσι κι αυτες εχουν καποια στανταρ που δεν ειναι απαραιτητα να βλεπουν τους μυς του συντροφου τους. Ετσι κτιζεις τον εαυτο σου σε πολλαπλα επιπεδα , πιστευω, χωρις να εχεις αυτοσκοπο και νοημα της ζωης σου το να βρεις καποιο ταιρι ισως , γιατι η ζωη δεν ειναι μονο αυτο.
Ταπεινη αποψη μου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
23-05-2016, 13:52 #1852
το προβλημα ειναι στο "ζητώ", που επαναλαμβανεις πολλες φορες και σωστα το επαναλαμβανεις, γιατι αυτο ακριβως κανεις.
"ζητας" απο εμας κατι που πρεπει να κανεις ο ιδιος τις ενεργειες για να το αποκτησεις.
εσυ περιοριζεσαι να το "ζητας" σε μας λες και κραταμε καμια ομορφη που σε θελει φυλακισμενη, κι αν δωσουμε εμεις το οκ, θα ερθει να σε βρει να σου ζητησει να παντρευτειτε.
να το "ζητας" στον εαυτο σου, οχι απο μας και να βγεις εκει εξω να το διεκδικησεις αντι να μυρηκαζεις συτες τις αγονες και χωρις νοημα και αποτελεσμα επαναληψεις.
τα παιδια εχουν απολυτο δικιο που σε κραζουν.
οτι προβλημα κι αν εχεις , ακομα και χαζο στα ματια καποιων, ειναι προβλημα σου και μπορεις να μιλας οσο θελεις, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ.
εσυ πετιεσαι σε ενα σωρο σοβαρα θεματα παριστανοντας οτι συμμετεχεις κι εκει πετας τις ατακες σου για τα προβληματα σου κι αναζητας εναν διαλογο ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ με τα μελη που ειναι στο θεμα για να συζητησουν με αλλο ατομο.
κοφτο αυτο ειναι πολυ ενοχλητικο και αγενες.
23-05-2016, 14:32 #1853
23-05-2016, 15:01 #1854
Και τι να κάνουμε βρε macgyver? Να κάτσουμε σπίτι και να κλαίμε την μοίρα μας; Με εκπλήσσεις πάντως που το σκέφτεσαι εσύ τόσο πολύ καθώς το έγραψες σε 3 θέματα.Και επίσης μου βγάζεις μια μιζέρια κάτι που δεν το είχα ξαναδεί απο σένα που παρά την κατάθλιψη σου,έχεις μια αισιόδοξη πλευρά που βλέπεις τα πράγματα.Από όσα έχεις γράψει κατά καιρούς δεν είδα να έχεις οικονομικά προβλήματα.Δηλαδή δεν νομίζω να κλάψεις πχ ένα 50αρικο παραπάνω το μήνα λόγω των φόρων..Τι να πούμε και εμείς που δεν έχουμε στήριξη από γονείς,δεν είμαστε εισοδηματίες και στηριζόμαστε παρά μόνο στις δυνάμεις μας και στο μισθό μας στον ιδιωτικό τομέα..
23-05-2016, 15:03 #1855
23-05-2016, 15:12 #1856
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Οι φοροι θα υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα και ναι θα γινουν και πιο σκληροι ακομα αυτο ομως δεν μας εμποδιζει να περναμε καλα απλα με διαφορετικο τροπο ας πιουμε νερακι αντι για καφε και χυμο αντι ηια παγωτο ρε παιδια ας μην παρουμε ξαπλωστρα στη θαλλασα ας φερουμε την δικη μας εαν εχουμε η ας βαλλου,ε την πετσετα να κατσουμε κατω και ενα μπαλακι του τενις διασκεδαζεις υπαρχουν τροποι να διασκεδασουμε οι παλιες γενιες δεν ειχα ταμπλετ ιντερνετ ακριβα πραγματα και ομως τα παιδια επαιζαν με μια μπαλα επιναν νερο απο τα λαστιχα και δεν παθανε τπτ αυτοι ειχαν λιγοτερα απο μας και ομως διασκεδαζαν περισσοτερο
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
23-05-2016, 16:22 #1857
Μπορει να εχω μια οικονομικη ανεση , αλλα κατι σαν εμενα πληρωνουμε ολους τους φορους , μονο το σπιτι μου , εχει ΕΝΦΙΑ , με την παλια φορολογια , 4.500 , τωρα παραπανω , κι ενα αλλο ακινητο μεγαλο , Θεσσαλονικη , προ κρισης ενοικιαζετο 15.000/μηνα , τωρα ξενοικιαστο , αλλο ΕΝΦΙΑ , αλλοι φοροι ................εισοδηματα ? , 0.9 % επιτοκιο στις καταθεσεις , δεν εχω μαθει να τρωω απ τα ετοιμα ..................... θα μου πεις , αλλοι δεν εχουν να φανε , σωστο ειναι αυτο ............ δεν εχω σκαφος , πισινες , και τετοια , μονη πολυτελεια , ενα Μ3 , 14 ετων , τωρα παιρνω ενα polo , για λογους οικονομιας καυσιμου , με το σκουτερ μου κυκλοφορω .......εχω 3 ανηψια , τελειωνουν τωρα σχολειο /σπουδες , και θα πρεπει να ξενιτευτουν για να βρουν δουλεια , αυτο με νοιαζει , και οτι δεν βλεπω καμμια προοπτικη αναπτυξης , πουθενα , πηραν τα καταλληλοτερα μετρα για να βαθυνει η υφεση , το ξερω , οικονομολογος ειμαι .................και δεν ειμαι καθολου αδιαφορος στην μιζερια του Ελληνα ..........η κτθλψη μου ασχετη ειναι .......εξοργισμενος ειμαι με την κατασταση , κανεις δεν μιλαει , τα δεχομαστε ολοι αδιαμαρτυρητα ..............το φαινομενο του βατραχου ........ποιο ειναι ? ειναι ενδιαφερον , αμα ριξεις εναν βατραχο σε βραστο νερο , τι θα παθει ? θα σπαρταραει μεχρι να πεθανει , λογικο , αμα τον βαλεις στην κατσαρολα , και ζεσταινεις αργα το νερο , μεχρι βρασμου , ο βατραχος , δεν αντιλαμβανεται την θερμανση του νερου , μεχρι που πεθαινει απο το καυτο νερο ............................
23-05-2016, 16:27 #1858
23-05-2016, 16:28 #1859
Ετσι ακριβως, καλοκαιρι ειναι , κραταμε ψηλα το ηθικο μας. Το μονο που δεν μπορουν να μας παρουν ειναι τον ηλιο και τις θαλασσες μας.
Το πιο ωραιο να ειναι καλοκαιρι, βραδυ στη παραλια, μεγαλη παρεα και ενας να παιζει τραγουδια με μια κιθαρα. Και να καθεσαι στη παραλια μεχρι να ξημερωσει. Η πιο ωραια καλοκαιρινη διασκεδαση.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
23-05-2016, 16:34 #1860
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους