Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 129
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 129 of 139 FirstFirst ... 2979119127128129130131 ... LastLast
Results 1,921 to 1,935 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ναι άλλη όρεξη δεν είχε, άσε μαρία απαντάω εγώ για σένα χαχαχχαα
    Ε τωρα, ολη την ωρα στο google ψαχνω για τους ραχιαιους τετοιους :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος
    Το παλικάρι της φώτο που πόσταρες.
    Διάβασε το άρθρο για να καταλάβεις ποιό σημείο εννοώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Archangel για ριξε μια ματια σε αυτο με τα ποντικια που εγραψα...μια χαρα θα γεννιοντουσαν τα κοριτσια :P
    Επισης αυτο με τα βαζα και τα μπουκαλια βλακεια, δε θελει κοπο θελει τροπο, οπως και με τα ψηλα ραφια, υπαρχουν και οι καρεκλες, οπως και το καθε τι, δεν θελει κοπο, θελει τροπο -_-
    Θυμαμαι καναμε βολτα με τον πρωην στο βουνο καποια φαση και θελαμε ενα ξυλο για να ψηλαφιζουμε μπροστα με αυτο για φιδια...ε δεν βρισκαμε και ειδα ενα μικρο πεσμενο δεντρο, του λεω κοψε απο εκει ενα μεγαλο κλαδι. Λεει μα μου δε γινεται, ειναι βαρυ, θα χτυπησουμε, αστο...εσυρα το δεντρο οπως ηταν, επιασα ενα μεγαλο κλαδι στο εναμιση μετρο, το στηριξα ημιορθιο και το εσπασα με κλωτσια με το ποδι. Το καθαρισα απο κλαδακια και φυλλα και του ειπα "οριστε". Δεν το δεχτηκε χαχαχαχχααχα με κοιταζε σα χανος και συννεφιασε.Του εθιξα τον ανδρισμο :P
    Αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα του γιατι αυτα ειναι χαζα και γιατι πρεπει να βρειτε τροπους να ειστε χρησιμοι :P

Ωραια θα σου πω ακομα ενα παραδειγμα. Αν δεν υπηρχαν οι αντρες θα αναγκαζόσασταν να φατε αυτο που παραγγείλατε απο το εστιατόριο αντι για το φαγητο του αντρα... :D
    Βλεπεις. Ξερουμε να επιλεγουμε για αυτο ;)
    δες απο 20:47

https://www.youtube.com/watch?v=du9C...r80ORw8UsTOcvv
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το 2ο.
    Και για εξήγησε μου τον τρόπο σας....

Ωραια. καταρχην σταματα να κρινεις τους αλλους απο την εμφανιση
    Θα σε προλαβω, δεν λεω να κανεις κατι με μια που δεν σου αρέσει, αλλα να μην βαζεις ταμπελες στους αλλους.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χαχαχα σωστη...να μαγειρευει και να ικανοποιει τις ορεξεις μας :P βρε πως αλλαξαν οι καιροι χαχαχα

Ξερω να μαγειρευω!!!!!!!!

Σας το αναφέρνω ετσι.... χωρίς λόγο ;) :ρ
    χαχαχαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ξερω να μαγειρευω!!!!!!!!

Σας το αναφέρνω ετσι.... χωρίς λόγο ;) :ρ
    χαχαχαχα
    Και εγώ.
    Σπεσιαλιτέ μου:βραστό νερό.

Senior Member
    Κάποιοι λέτε ότι είμαι κακός.
    Δεν σκέφτεστε ότι υπάρχουν πολύ χειρότεροι άνθρωποι από εμένα.

Σιγουρα υπάρχουν χειρότεροι εκει εξω, αλλα δυστιχως ή ευτυχως υπάρχουν και καλυτεροι. Σκέψου το!!!!

Senior Member
    Μόνο που δεν θέλω άσχημη ή μέτρια.
    Και όχι,δεν θέλω top models,όπως φαντάζεσαι.Αλλά ούτε και μέτριες!
    Και όχι,δεν θα τις είχα εξαλείψει.χαχαχαχαχαχα

Δεν εννοουσε αυτο ρε Why. Μιλουσε για σενα. Επειδη είπες ότι υπάρχουν και χειρότεροι απο σένα σου είπε αυτο το παραδειγμα για να το καταλάβεις, οτι δλδ οτι υπάρχουν και χειρότεροι, εσενα δεν σε κανει καλυτερο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Σε ολους αρεσει το ομορφο. Το ζητημα ειναι τη βαρυτητα δινει ο καθενας σε αυτο. Τι να το κανεις εαν βρεις μια ομορφη γυναικα και δεν μπορεις να ανταλλαξεις δυο κουβεντες επειδη δεν μπορειτε να συνενοηθειτε ή να ειναι ασχημος χαρακτηρας και να σου κανει καθε ημερα τη ζωη κολαση κλπ.

Εγω θελω μια γυναικα εξυπνη, ομορφη , ενδιαφερουσα που να μιλαει και να με συνεπαιρνει , να μου τιναζει καθε μερα τα μυαλα στον αερα (με την καλη εννοια) , να με αγαπαει και να βαδισουμε το υπολοιπο της ζωης μας πιασμενοι χερι -χερι .....χμ ωραια που μπορω να παραγγειλω?

Ποσα ειμαι διαθετειμενος να θυσιασω στην αναζητηση αυτη? Μηπως χασω τον εαυτο μου σε αυτη την αναζητηση και τελικα καταληξω μονος? Γιατι αν ειναι για παραδειγμα να πλακωθω στο γυμναστηριο και να της δειχνω καθε ημερα τους καινουριους μυς που απεκτησα .... στα αλλα ζητηματα τι θα κανω? Ή αντιστοιχα αν αφησω τον εαυτο μου εντελως ατημελητο και κανω για παραδειγμα μπανιο μια φορα το μηνα και το ριξω στην οινοποσια και κανω κατι κοιλιες μεχρι κατω ... ισως τα αλλα να μη μετρανε τοσο , οσο καλος -ενδιαφερων χαρακτηρας και να μαι ... τεσπα λεπτες οι ισοροπιες και οι περισσοτεροι αναζητουν καποιον συντροφο σε αυτη τη ζωη.

Οι αντρες σε γενικες γραμμες δινουν μεγαλυτερη σημασια στην εμφανιση, οποτε αν ο σκοπος σου ειναι να βρεις σωνει και καλα μια ωραια γυναικα θα πρεπει να ανταγωνιστεις σκληρα στην αρενα με τους αλλους. Αν ηταν να πας σε ενα γυμναστηριο και να αποκτησεις μετα την ... ωραια συντροφο και μονο αυτο .... τοτε ισως ολος ο αντρικος πληθυσμος να ηταν μποντυμπιλντεραδες. Αλλα τα κριτηρια ειναι πιο πολυπλοκα ... και οπως ανεφερα μερικα κριτηρια παραπανω για εμενα ... ετσι κι αυτες εχουν καποια στανταρ που δεν ειναι απαραιτητα να βλεπουν τους μυς του συντροφου τους. Ετσι κτιζεις τον εαυτο σου σε πολλαπλα επιπεδα , πιστευω, χωρις να εχεις αυτοσκοπο και νοημα της ζωης σου το να βρεις καποιο ταιρι ισως , γιατι η ζωη δεν ειναι μονο αυτο.

Ταπεινη αποψη μου.

Ουαουυυυ!!! φιλε κεντησες....
    Κριμας που ο why δεν θα το διαβάσει και θα σου απαντησει με ενα "εγω θελω όμορφη και όχι μετρια ή ασχημη"
    Αυτό ακριβως ζητάμε όλοι (εκτός τον Why που θελει μια ομορφη και όχι μετρια ή ασχημη) οι αντρες ανεξαρτητως γουστου (εκτός τον Why που ζητάει μια ομορφη και όχι μετρια ή ασχημη)
    Σου ευχομαι να το βρείς το βρείς τον θυσαυρό σου φίλε μου και να είναι όπως την φαντάζεσαι ή και καλυτερη. Αυτο το ευχόμαι σε όλους!!!

Senior Member
    Και εγώ.

Οταν το φτιαξεις καλεσε με για φαγητο!!!!! :Ρ

Senior Member
    Και εγώ.
    χαχαχαχαχαχα έκλαψα !! μου φανηκε πολύ αστείο αυτό !!

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ουαουυυυ!!! φιλε κεντησες....
    Κριμας που ο why δεν θα το διαβάσει και θα σου απαντησει με ενα "εγω θελω όμορφη και όχι μετρια ή ασχημη"
    Αυτό ακριβως ζητάμε όλοι (εκτός τον Why που θελει μια ομορφη και όχι μετρια ή ασχημη) οι αντρες ανεξαρτητως γουστου (εκτός τον Why που ζητάει μια ομορφη και όχι μετρια ή ασχημη)
    Σου ευχομαι να το βρείς το βρείς τον θυσαυρό σου φίλε μου και να είναι όπως την φαντάζεσαι ή και καλυτερη. Αυτο το ευχόμαι σε όλους!!!
    χαχαχαχαα.........

Γουαι βρες μια ασχημη και χοντρη.Στις γυναικες παιζει ρολο ο χαρακτηρες και οι ασχημες ειναι παντα καλες ενω οι ομορφες ηλιθιες και κακες.

Senior Member
    Ο why ζητάει μια κοπέλα που να είναι και όμορφη εμφανισιακά και να έχει όμορφο χαρακτήρα.. δεν έχει πει πουθενά ότι ζητάει μόνο εμφάνιση! και δεν είναι κάτι δύσκολο για να το βρει.. είναι μια λογική απαίτηση.. το θέμα είναι why, όπως σου έχω ξαναπεί, να πιστέψεις στον εαυτό σου.. αυτές οι κουβέντες που γίνονται μέσα στο φόρουμ σχετικά με το αν μπορείς ή όχι να βρεις μια όμορφη, δεν πιστεύω ότι σε βοηθάνε ιδιαίτερα... το θέμα είναι πως θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πως θα βάλεις στην άκρη τις αναστολές που έχεις !

Senior Member
    Μπα...εγω πιστευω πως τον καλο χαρακτηρα τον ζηταει για ξεκαρφωμα επειδη ξερει πως αυτο ειναι το αναμενομενο απο ολα τα υπολοιπα μελη, αλλα τον ιδιο δεν τον απασχολει πολυ...οπως τον κοβω ανετα θα καθοταν με καμια περιεργη η στριμμενη επειδη ειναι ομορφη, η ομορφια ειναι μεγαλη προτεραιοτητα για εκεινον με καθε κοστος. Χωρια που θεωρει πως ομορφο=καλο αρα δεν θα μπορουσε ευκολα να κρινει τη προσωπικοτητα ξεχωριστα απο την εμφανιση μεχρι να ειναι ισως πολυ αργα. Και φυσικα αυτα ειναι στερεοτυπα, μια ομορφη μπορει καλλιστα να ειναι πολυ καλυτερος ανθρωπος απο 10 μετριες μαζι, αλλα αυτο ειναι ενας λογος παραπανω να μην μενει ο why στην εμμονη του με την εμφανιση γιατι δεν αρκει απο μονη της. Πρεπει να δει πως μπορει να ανοιχτει λιγο σαν ατομο με πιο θετικο τροπο ωστε να αρχισει να ερχεται σε επαφη με τη πραγματικοτητα και πραγματικους ανθρωπους σε αντιθεση με τα λατρεμενα του περιοδικα και να εξελιχτει επικοινωνιακα και συναισθηματικα. Συμφωνω δηλαδη με τα αλλα μελη πως πρεπει να λαβει δραση για να λυσει τα θεματα αυτοπεποιθησης που εχει και να αρχισει να μιλαει με κοσμο χωρις την επικριτικοτητα που εκπεμπει μεχρι στιγμης τοσο στον εαυτο του οσο και στους αλλους.