σεπτεμβρη με νοεμβρη ημουν στα 800.περασα ενα δυσκολο 20ημερο αλλα μεετα συνηλθα.
τωρα παλι στα 800 ειμαι αλλα δε μπορω να συγκεντρωθω κλπ
Printable View
σεπτεμβρη με νοεμβρη ημουν στα 800.περασα ενα δυσκολο 20ημερο αλλα μεετα συνηλθα.
τωρα παλι στα 800 ειμαι αλλα δε μπορω να συγκεντρωθω κλπ
Δε σε γειωσε. Εκανε πατατα με την προηγουμενη μειωση και τωρα ξερει οτι δεν πρεπει να κανει αλλη. Θα σε γειωνε ετσι και σου κανε κι αλλη μειωση και κατεληγες σε νοσηλεια εξαιτιας της. Αραξε λιγο, απ ο,τι καταλαβαινω απο οσα λες και εσυ και ο Παυλος, το ζολιαν ειναι το βασικο φαρμακο(απο αυτα που παιρνεις εννοω) για τα ψυχωτικα επεισοδια. Τι να την κανεις την περιοδο αμα νιωθεις σαλταρισμενη και σε βαλουν σε κλινικη?
καλα ειμαι μπωρω και κανω καποιες δουλειες καθε μερα, εχω προγραμμα ξυπναω τρωω πρωινο, μετα παω χωραφι, ασχολουμε με τα ζωα κανω καποιες αγροτικες δουλειες μετα παω συχνα στις μελισσες..... γυριζω κατα της μια μια μιση σπιτη, κατα 3 με 4 πηγαινω τρεξιμο, μετα μπωρει να παω γυμναστηριο... κατα της 7 παω καφε και μετα σπιτι και κατα της 12 κοιμαμε.... συνηθως ειμαι μια χαρα με εχει στρωσει αυτο το προγραμμα...., μερικες φορες μπωρει να παθω κατι σαν νευρικη κριση η να πεσω σε πανικο... που και που το παθαινο αυτο βεβαια τοτε τρεχει το μυαλο μου με τα χιλλια αλλα το παθαινω αυτο μια φορα το διμηνο θα λεγα.
απλα θα ηθελα να εβρισκα μια PART TIME JOB να βγαζω απο τα αγροτικα ενα μικρο εισοδημα να βγαζω και απο ενα 4 ωρο 5 ωρο κανα 300αρι να εχω ασφαλεια και να ειμαι μια χαρα, δεν νομιζω οτι θα την παλεβα σε δουλειες σαν της ιχθυοκαλειεργειες βασικα ειμαι σε ευαισθητες ισοροπιες, ειμαιι καλα γιατι κανω μια νορμαλ λειτουργικη ζωη αν εκανα ακροτητες δουλευα 12ωρο πιστευο δε θα τη παλευα, το νευρικο μου συστημα ειναι σε ευαισθητη ισοροπια
βεβαια αν επαιρνα απο τα κεπα ενα επιδομα και ειχα και τα αγροτικα παλη μια χαρα θα ειμουν. ειχα διαβασει οτι στα επιδοματα αναπηριας λογο ψυχολογικους λογους δικαιουσε να εργαζεσε, αν επαιρνα το επιδομα ειχα τα μελισσακια και της ελιες που εχουμε θα ειμουν μια χαρα
βρε boo ευτυχως εγω ειμαι αντρας δεν εχω τετοια θεματα βεβαια κοπελα δεν εχω μοναχος μου ειμαι. με το αλοπεριντιν δεν επηρεαζονται η ορμονες σου, μονο με το σολιαν εχεις προβλημα?
εγω πιστευω οτι θα τα καταφερεις και δε θα παρεις περισσοτερα αυτη την εντυπωση εχω και το ψαρωμα θα σε βαλουν σε κλινικη σορυ αλλα ακυρο ομως...
το ζολιαν σιγουρα επηρεαζει
το αλοπεριντιν δε θυμαμαι
μακαρι να μην μου την πεσουν και βαλουν παλι μεσα
γιατι να στη πεσουν βρε μπου, κανεις τιποτα το εξτρεμ μια χαρα εισαι, απλα εχεις της παραξενιες σου, δεν εγινε και τιποτα θα περαση η κριση και θα εισαι μια χαρα, μια βδομαδα ακομα να σε πιασει η δοσει και κουλ
μολις το εψαξα....
και το αλοπεριντιν την κοβει...
δε με βλεπω καθολου καλα...
δηλαδη αυτο ηταν?απο τα 23-24 εκελεισα ως γυναικα???
μικρη εισαι, εχεις χρονια μπραστα σου βοο 24 χρονων εισαι?, μπωρει η επομενη γενια φαρμακων να σε θεραπευη. υπομονη boo τωρα προεχη να περασεις την υποτροπη.
30 ειμαι.λαθος εγραψα πριν οχι απο τα 23-24 χρονια απο το 2013-2014 ηθελα να πω..4-5 χρονια δηλαδη ηδη και φως στον οριζοντα δε βλεπω