παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 52 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 776
    Senior Member
    σεπτεμβρη με νοεμβρη ημουν στα 800.περασα ενα δυσκολο 20ημερο αλλα μεετα συνηλθα.
    τωρα παλι στα 800 ειμαι αλλα δε μπορω να συγκεντρωθω κλπ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ζηταω δε ζηταω μειωση η γιατρος α;ποφασιζει.και τωρα το γεναρη παλι για μειωση της ελεγα και με γειωσε για καλοκαιρι και μετα
    και δε ζηταω διακοπη καποιου αλλου φαρμακου..μονο το ζολιαν θελω να φυγει γιατι μου εχει κοψει την περιοδο 3.5 χρονια τωρα
    Δε σε γειωσε. Εκανε πατατα με την προηγουμενη μειωση και τωρα ξερει οτι δεν πρεπει να κανει αλλη. Θα σε γειωνε ετσι και σου κανε κι αλλη μειωση και κατεληγες σε νοσηλεια εξαιτιας της. Αραξε λιγο, απ ο,τι καταλαβαινω απο οσα λες και εσυ και ο Παυλος, το ζολιαν ειναι το βασικο φαρμακο(απο αυτα που παιρνεις εννοω) για τα ψυχωτικα επεισοδια. Τι να την κανεις την περιοδο αμα νιωθεις σαλταρισμενη και σε βαλουν σε κλινικη?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    καλα ειμαι μπωρω και κανω καποιες δουλειες καθε μερα, εχω προγραμμα ξυπναω τρωω πρωινο, μετα παω χωραφι, ασχολουμε με τα ζωα κανω καποιες αγροτικες δουλειες μετα παω συχνα στις μελισσες..... γυριζω κατα της μια μια μιση σπιτη, κατα 3 με 4 πηγαινω τρεξιμο, μετα μπωρει να παω γυμναστηριο... κατα της 7 παω καφε και μετα σπιτι και κατα της 12 κοιμαμε.... συνηθως ειμαι μια χαρα με εχει στρωσει αυτο το προγραμμα...., μερικες φορες μπωρει να παθω κατι σαν νευρικη κριση η να πεσω σε πανικο... που και που το παθαινο αυτο βεβαια τοτε τρεχει το μυαλο μου με τα χιλλια αλλα το παθαινω αυτο μια φορα το διμηνο θα λεγα.

Senior Member
    απλα θα ηθελα να εβρισκα μια PART TIME JOB να βγαζω απο τα αγροτικα ενα μικρο εισοδημα να βγαζω και απο ενα 4 ωρο 5 ωρο κανα 300αρι να εχω ασφαλεια και να ειμαι μια χαρα, δεν νομιζω οτι θα την παλεβα σε δουλειες σαν της ιχθυοκαλειεργειες βασικα ειμαι σε ευαισθητες ισοροπιες, ειμαιι καλα γιατι κανω μια νορμαλ λειτουργικη ζωη αν εκανα ακροτητες δουλευα 12ωρο πιστευο δε θα τη παλευα, το νευρικο μου συστημα ειναι σε ευαισθητη ισοροπια

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    απλα θα ηθελα να εβρισκα μια PART TIME JOB να βγαζω απο τα αγροτικα ενα μικρο εισοδημα να βγαζω και απο ενα 4 ωρο 5 ωρο κανα 300αρι να εχω ασφαλεια και να ειμαι μια χαρα, δεν νομιζω οτι θα την παλεβα σε δουλειες σαν της ιχθυοκαλειεργειες βασικα ειμαι σε ευαισθητες ισοροπιες, ειμαιι καλα γιατι κανω μια νορμαλ λειτουργικη ζωη αν εκανα ακροτητες δουλευα 12ωρο πιστευο δε θα τη παλευα, το νευρικο μου συστημα ειναι σε ευαισθητη ισοροπια
    Κατι εγραφες πιο πανω οτι οι γονεις σου σου εγραψαν ενα χωραφι και εχεις εσοδα απο μελισσια και ελιες. Δεν μπορεις να δουλευεις εκει?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    βεβαια αν επαιρνα απο τα κεπα ενα επιδομα και ειχα και τα αγροτικα παλη μια χαρα θα ειμουν. ειχα διαβασει οτι στα επιδοματα αναπηριας λογο ψυχολογικους λογους δικαιουσε να εργαζεσε, αν επαιρνα το επιδομα ειχα τα μελισσακια και της ελιες που εχουμε θα ειμουν μια χαρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Κατι εγραφες πιο πανω οτι οι γονεις σου σου εγραψαν ενα χωραφι και εχεις εσοδα απο μελισσια και ελιες. Δεν μπορεις να δουλευεις εκει?
    δουλευω αλλα μην νομιζεις οτι τα αγροτικα δεν αποδιδουν παντα φετος εβγαλα 130 κιλα λαδι μονο..... φετος η περυσιτο 17 εβγαλα 130 κιλα λαδι και γυρω στα 200 κιλα μελι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δε σε γειωσε. Εκανε πατατα με την προηγουμενη μειωση και τωρα ξερει οτι δεν πρεπει να κανει αλλη. Θα σε γειωνε ετσι και σου κανε κι αλλη μειωση και κατεληγες σε νοσηλεια εξαιτιας της. Αραξε λιγο, απ ο,τι καταλαβαινω απο οσα λες και εσυ και ο Παυλος, το ζολιαν ειναι το βασικο φαρμακο(απο αυτα που παιρνεις εννοω) για τα ψυχωτικα επεισοδια. Τι να την κανεις την περιοδο αμα νιωθεις σαλταρισμενη και σε βαλουν σε κλινικη?
    τα βασικα μου ειναι 1.αλοπεριντιν 2.ζολιαν
    δεν ειναι το θεμα να πω εχω δεν εχω περιοδο.ειναι οτι επηρεζονται οι ορμονες μου.το ενδιαφερον για το αλλο φυλο και την ρικονα του εαυτου μου ως κατι ημιτελες
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    βρε boo ευτυχως εγω ειμαι αντρας δεν εχω τετοια θεματα βεβαια κοπελα δεν εχω μοναχος μου ειμαι. με το αλοπεριντιν δεν επηρεαζονται η ορμονες σου, μονο με το σολιαν εχεις προβλημα?

Banned
    εγω πιστευω οτι θα τα καταφερεις και δε θα παρεις περισσοτερα αυτη την εντυπωση εχω και το ψαρωμα θα σε βαλουν σε κλινικη σορυ αλλα ακυρο ομως...

Senior Member
    το ζολιαν σιγουρα επηρεαζει
    το αλοπεριντιν δε θυμαμαι
    μακαρι να μην μου την πεσουν και βαλουν παλι μεσα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    γιατι να στη πεσουν βρε μπου, κανεις τιποτα το εξτρεμ μια χαρα εισαι, απλα εχεις της παραξενιες σου, δεν εγινε και τιποτα θα περαση η κριση και θα εισαι μια χαρα, μια βδομαδα ακομα να σε πιασει η δοσει και κουλ

Senior Member
    μολις το εψαξα....
    και το αλοπεριντιν την κοβει...
    δε με βλεπω καθολου καλα...
    δηλαδη αυτο ηταν?απο τα 23-24 εκελεισα ως γυναικα???
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μικρη εισαι, εχεις χρονια μπραστα σου βοο 24 χρονων εισαι?, μπωρει η επομενη γενια φαρμακων να σε θεραπευη. υπομονη boo τωρα προεχη να περασεις την υποτροπη.

Senior Member
    30 ειμαι.λαθος εγραψα πριν οχι απο τα 23-24 χρονια απο το 2013-2014 ηθελα να πω..4-5 χρονια δηλαδη ηδη και φως στον οριζοντα δε βλεπω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 13 of 52 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast