Originally Posted by
Mara.Z
Δελφινι, οπως σου ξαναειπα, ειχα μια μαμα με μεγαλη φαντασια επισης, και απλα μου κεντρισες το
ενδιαφερον με οσα ειπες να προσπαθησω να φτιαξω ενα σκηνικο στο μυαλο μου και να καταλαβω τι προσπαθεις να πεις με τοσα ποστ... Γιατι ειδα οτι εχεις κανει απειρα ποστ με το ιδιο θεμα για χρόνια στο φορουμ>> αυτο σημαίνει ότι προσπαθεις να πεις κατι που εμεις δεν το πιανουμε...Αρα δεν παιρνεις την απαντηση που εχεις αναγκη να ακουσεις! Πιστευω ότι κάτι ψάχνεις μέσα από αυτη την ιστορία, κάτι θέλεις να πεις, αλλά δεν το αντιλαμβανεσαι...
Και να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει αν αυτη η απαντηση εχει να κανει με το
1) πως εχεις βαλει την αμαρτια μεσα στο μυαλό σου, πως βιωνεις την κολαση, τις ενοχες, το κακό και όλα οσα λενε στην εκκλησία...
2) με το πόσο είχες μυθοποιησει το κυκλωμα της εκκλησίας αυτής οποτε οταν σε διαπομπευσαν-εσυ περιθωριοποιηθηκες και το βιωσες σαν καταδικη ολο αυτο σε μπουντρουμι, ή
3) κατα ποσο ειχες εξιδανικευσει τη φιλη αυτη, την πιστευες τρελα και οταν πηγες με το γκομενο της ενιωσες κακια γιατι ετσι σου ειχαν μαθει να σκεφτεσαι και αυτοτιμωρηθηκες... ή
4) το αντιθετο, τη ζηλευες και την υποτιμουσες, πηγες με το γκομενο της να της μπεις στο ματι, και αυτη στο γυρισε μπουμερανγκ εναντίον σου, σε πεταξε εξω απο την εκκλησια με διασυρμο και σε περιθωριοποιησε...
Σε κλειστες κοινωνιες συμβαινουν αυτα δυστυχως! Και παλια ηταν το συνηθες. Αλλα ρε συ δελφινι σε μεγαλη πολη μενεις, αν θυμαμαι καλα Θεσσαλονικη, πως στο καλό τα καταφερες και απομονώθηκες? Που να ήσουν και σε κανενα Κωσταλέξι δηλαδη.