Results 196 to 210 of 1630
Thread: Με αποκλείουν συνέχεια.
-
30-07-2016, 20:29 #196
Αυτή πήγε και το είπε πρώτα στον θείο της ο οποίος ήρθε και με έπιασε και μου με ρώτησε πως έγινε έπειτα το είπε στην γυναικά του έπειτα αυτή το είπε στις φίλες της έπειτα εγώ την έβρισα αυτήν έπειτα αυτοί όλοι μαζί αρχίσανε τους ανταγωνισμούς και να με κοιτάνε έντονα στο πρόσωπο λες και ήμουνα κανένας εγκληματίας άρχισαν οι ειρωνείες και τα κοιτάγματα κλπ Με κορόιδευε Αποκλείστηκα εγώ δεν είχα φίλες και πέρασα μια κόλαση.
Συνήθως δεν έκανα σεξ για αυτόν τον λόγο γιατί είχα τύψεις. Δεν είχα πολλές σχέσεις μόνο μία.
- 30-07-2016, 20:32 #197
30-07-2016, 21:02 #198
Εγώ πιστεύω ότι χωρίς φωτιά, καπνός δεν υπάρχει. Μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο το στυλ ορισμένων ανθρώπων, αυτό ναι, να το δεχτώ όχι όμως ότι δίνουν δικαιώματα ή δεν αφήνουν υπονοούμενα, μπορεί να το κανουν για την ίντριγκα και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, υπάεχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι, δεν ξέρω ποια ανάγκη τους εξυπηρετεί ίσως να ικανοποιεί την φιλαρέσκεια τους. Ότι το κάνουν όμως το κάνουν, δεν είμαστε εμείς τρελοί ασχέτως αν προσπαθούν να μας τρελάνουν. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί;; Το πρόβλημα είναι στο γιατί τσιμπάμε εμείς. Κάτι βλέπουν και το κάνουν σ' εμάς.
30-07-2016, 21:32 #199
Eπίσης παλιά είχα δύναμη και με ήθελαν όλοι τώρα που θα την βρω αυτήν την δύναμη;
30-07-2016, 21:33 #200
Κοίτα, αυτή η τύπισσα ήταν παλιά συμμαθήτρια απο το σχολείο, κάποια εποχή στην εφηβεία μας είχαμε κάνει μια σχετική παρέα, ήταν απο τις πεταχτούλες του σχολείου αλλα δεν είναι κάτι στο οποίο είχα δώσει σημασία. Ξαναβρεθήκαμε στο fb καποια στιγμή μάλιστα είχαμε μια κοινή παρέα σε μια ομάδα με πολιτικά που γράφαμε εκείνη ένιωθα ότι προσπαθούσε να δικτυωθεί, δεν ξερω με τι σκοπους εκείνη ανέφερε για επαγγελματικούς, βέβαια στο προφιλ της δεν υπήρχε ούτε οικογενειακή κατάσταση, ουτε ο σύζυγος της, ούτε τα παιδιά της, καλά, τα παιδιά ας τα μπορεί να μην ήθελε να τα εκθέσει στο διαδίκτυο καθότι ανήλικα, ο σύζυγος;; γιατί δεν ήταν πουθενά;; Μόνο φωτογραφίες δικές της. Όταν την ρώτησα μου είπε ότι η ιδότητα της είναι επαγγελατική και δεν αφορά κανέναν η προσωπική της ζωή, Στους περισσότερους όμως έδινε την εντύπωση εργένισσας. Τέλοσπαντων, σε μένα είχε πει ότι η σχέση της με τον σύζυγο της δεν πήγαινε καλά κι ότι είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον δεν μπορούσαν και τσακωνονταν μπροστά στα παιδιά. Βασίκά πρέπει ο σύζυγος να την ταπείνωνε πολύ στη σχέση τους, απο ζήλεια ίσως... αυτή ήταν μια τύπισσα που μονίμως περιαυτολογούσε είχε δουλέψει ένα χρόνο στην τηλεόραση και την είχε δει περσόνα, μας είχε πρήξει τα φρύδια, έβγαινες μαζί της για καφέ και μιλούσε συνέχεια, ακατάπαυστα και μονίμως για τον εαυτό της, για τα κοπλιμέντα που τις κάνουν μέσα στο fb, για τις γνωριμίες, επικαλούνταν γνωστά ονόματα που τα είχε κάνει φίλους μέσα στο fb κι εγώ δε σου λεω ότι δεν έλεγε αλήθεια, ότι ήταν μυθομανής, δεν μπορω να το αποδείξω άλλωστε, μπορεί όντως να ήταν εκτιμητέα απο όλα αυτά τα σπουδάια πρόσωπα αλλά γιατί έπρεπε να τα αναφέρει 100 φορές το λεπτό;;Τέλοσπάντων ο τύπος αυτός ήταν κοινός μας φίλος, δηλαδή πρώτα δικός μού φίλος και μετά δικός της, βασικά ψώνιζε αρκετά απο το μαγαζί μου, απο τους διαδικτυακούς μου φίλους δηλαδή. Εμείς είχαμε μια τυπική σχέση μ' εκείνον, μ' εκείνη επειδή είχαν δέσει με τα πολιτικά είχαν κάνει και ένα blog είχαν έρθει πιο κοντά, εντάξει δεν με πειράζει αυτό, δεν ειχα κάτι, ούτε αισθανόμουν κάτι για εκείνον μέχρι τότε. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να κάνουμε πιο στενή παρέα μ' εκείνη και να βγαίνουμε για καφε, εκεί άρχισε να με ρωτάει για εκεινον και πως μου φαίνεται, εγώ κατάλαβα ότι μάλλον ήθελε να μου κάνει προξενειό μέχρι που κάποια στιγμή σε μια συζήτηση με τον τύπο μου ανεφέρε κάτι που είχα πει εγώ σε εκείνη off the record και βρέθηκα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί ο τύπος φάνηκε να ενοχλήθηκε. Εκει κατάλαβα ότι η κοπέλα ήθελε να κάνει χαλάστρα. Πιθανολογώ, γιατί μετά πάγωσε η σχέση με τον τύπο, ότι ενδεχομένως ο τύπος να της είχε πει γνωρίζοντας ότι ειμαστε φίλοι στην πραγματική ζωη να με γνωρίσει κι εκείνη με είδε ανταγωνιστικά, ίσως να φοβήθηκε μην της πάρω τη θέση, όχι σε επίπεδο ερωτικό, απλώς μην κλέψω το ενδιαφέρον του απο εκείνη. Και μου την έκανε.
30-07-2016, 21:40 #201
Συνεργάτης του ήταν αλλά σε άλλη δουλειά. Καλά, σιγουρα ήθελε να έχει την πρωτοκαθεδρία και την εύνοια του, ότι και καλά αυτή είναι η κολλητή του δασκάλου επειδή αυτός ήταν πολυ καλλιεργημένος και μέσα στα πράγματα και πολύ εκτιμητέος απο τον πνευματικό κόσμο, είχε καλές γνωριμίες και διασυνδέσεις όπως και πολλοί άλλοι ως αποδείχτηκε στη συνέχεια. Fame story ειχε γίνει εκεί μέσα, ποιός να φάει τον άλλον. Τώρα που το βλέπω απ' έξω μου φαίνεται μεγάλη γελοιότητα. Στο φουλ ανθρώπινη ματαιοδοξία.
30-07-2016, 21:48 #202
30-07-2016, 21:56 #203
πωπω εχω και εγω μια τετοια γνωστη, με τους γνωστους των γνωστών, φουλ κοινωνικοκοποιημενη! σε φάση να μενω α-φ-ω-ν-η απο τα κονε και τη διχτυωση της, ειναι συνδικαλιστρια εννοειται... Νομιζω τετοιοι χαρακτηρες ειναι χαμαιλεοντες και συμφεροντολογοι, εκμεταλλευονται τους παντες για να αναρριχηθουν. Σε υποχρεωνουν >>> φασεις του τυπου ελα στο σπιτι μου να φαμε, να σε κερασω εναν καφε, ελα στο σπιτι μου στο χωριο διακοπες, εχω ενα φιλο σε νησι ελα μαζι μας ενα σ/κ, βγαινουν παρα πολυ και εκμεταλλευονται ανθρωπους και περιστασεις...
Επειδη ειμαι κοινωνιοφοβικη, και το παλαιψα πολυ και με την αγοραφοβια, μου εχει κανει τρομερη εντυπωση αυτη η τυπισσα και την παρακολουθω στο φβ να καταλαβω τι στο καλό κανει και το παιζει 1η μουρη και δημοφιλης... Μιλαμε για 400 likes μια φωτο της, και ατομα οχι τυχαια, ενας και ενας... ολοι στελεχη, με σπουδες, χαϊλίκια. και απο ηλικία ειναι πολύ μικρή, κατω απο 30...
30-07-2016, 22:08 #204
Δελφινι, οπως σου ξαναειπα, ειχα μια μαμα με μεγαλη φαντασια επισης, και απλα μου κεντρισες το ενδιαφερον με οσα ειπες να προσπαθησω να φτιαξω ενα σκηνικο στο μυαλο μου και να καταλαβω τι προσπαθεις να πεις με τοσα ποστ... Γιατι ειδα οτι εχεις κανει απειρα ποστ με το ιδιο θεμα για χρόνια στο φορουμ>> αυτο σημαίνει ότι προσπαθεις να πεις κατι που εμεις δεν το πιανουμε...Αρα δεν παιρνεις την απαντηση που εχεις αναγκη να ακουσεις! Πιστευω ότι κάτι ψάχνεις μέσα από αυτη την ιστορία, κάτι θέλεις να πεις, αλλά δεν το αντιλαμβανεσαι...
Και να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει αν αυτη η απαντηση εχει να κανει με το
1) πως εχεις βαλει την αμαρτια μεσα στο μυαλό σου, πως βιωνεις την κολαση, τις ενοχες, το κακό και όλα οσα λενε στην εκκλησία...
2) με το πόσο είχες μυθοποιησει το κυκλωμα της εκκλησίας αυτής οποτε οταν σε διαπομπευσαν-εσυ περιθωριοποιηθηκες και το βιωσες σαν καταδικη ολο αυτο σε μπουντρουμι, ή
3) κατα ποσο ειχες εξιδανικευσει τη φιλη αυτη, την πιστευες τρελα και οταν πηγες με το γκομενο της ενιωσες κακια γιατι ετσι σου ειχαν μαθει να σκεφτεσαι και αυτοτιμωρηθηκες... ή
4) το αντιθετο, τη ζηλευες και την υποτιμουσες, πηγες με το γκομενο της να της μπεις στο ματι, και αυτη στο γυρισε μπουμερανγκ εναντίον σου, σε πεταξε εξω απο την εκκλησια με διασυρμο και σε περιθωριοποιησε...
Σε κλειστες κοινωνιες συμβαινουν αυτα δυστυχως! Και παλια ηταν το συνηθες. Αλλα ρε συ δελφινι σε μεγαλη πολη μενεις, αν θυμαμαι καλα Θεσσαλονικη, πως στο καλό τα καταφερες και απομονώθηκες? Που να ήσουν και σε κανενα Κωσταλέξι δηλαδη.
30-07-2016, 22:17 #205
Δεν κατάλαβα και εγώ πως απομονώθηκα. Είχα πρόβλημα δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Όλες οι παλιές οι φίλες μου με παράτησαν και κοιτούσανε τον εαυτό τους πώς θα αποκατασταθούνε. Έμεινα μόνη μου. Τώρα αν την ζήλευα ναι μπορεί να την ζήλευα αλλά βλακεία μου ήτανε τι να ζηλέψω δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά φαίνεται ότι εγώ είμαι χειρότερη. Αισθάνθηκα κακιά κάτι έπαθα ναι και αυτοτιμωρήθηκα. Αυτή τάχα έλεγε ότι με αγαπάει. Και αισθάνθηκα άσχημα που έκανα κακό σε άτομο που με αγαπάει. Δεν με πέταξε έξω από την εκκλησία γιατί εξακολουθώ να πηγαίνω που και που απλά δεν πάω με την δύναμη που πήγαινα παλιά. Γενικώς έχω χάσει την δύναμή μου.
Πάντως σε ευχαριστώ που ασχολήσε μαζί μου.
30-07-2016, 22:22 #206
30-07-2016, 22:26 #207
30-07-2016, 22:27 #208
Δεν μπορώ να σου εξηγήσω. Είχα πρόβλημα. Δεν μπορούσα να περπατήσω καλά. Είχα αρχίσει να παχαίνω και δεν μπορούσα να με βλέπω στον καθρέφτη. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω. Όλα μου φαινόντουσαν πεζά και κενά. Γενικώς είχα πρόβλημα. Επίσης αισθάνθηκα ότι κρύβω κάτι και ότι κανένας δεν θα με κάνει παρέα κάτι σαν εγκληματίας. Το θεώρησα αυτό που έγινε σαν κάτι πολύ ταπεινωτικό για μένα και ότι αν το μάθαινε κάποιος δεν θα με έκανε παρέα και χάθηκε ο αέρας μου , η ζωντάνια μου η δυναμή μου. Αισθάνθηκα χαζούλα και άλλα τέτοια και βρώμικη αλλά κυρίως χαζή.
Το είχα πει σε μία φίλη μου από τα ΤΕΙ τότε θυμάμαι και μου έκλεισε το τηλέφωνο και δεν με ξαναέκανε παρέα εκτός του ότι με στόλισε λέγοντάς μου ότι είναι αυστηρών αρχών και τέτοια.
30-07-2016, 22:31 #209
30-07-2016, 22:38 #210
ναι το καταλαβαίνω αλλά σίγουρα δεν πρέπει να το αναφέρω γιατί μπορεί ο άλλος να με κακοχαρακτηρίσει οπότε θα πρέπει να το ξεχάσω και να το κρύβω δεν πρέπει να το αναφέρω γενικά.
Το είχα πει σε μία φίλη μου από τα ΤΕΙ τότε θυμάμαι και μου έκλεισε το τηλέφωνο και δεν με ξαναέκανε παρέα εκτός του ότι με στόλισε λέγοντάς μου ότι είναι αυστηρών αρχών και τέτοια.