Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
"αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι εχεις ενα κενο στις γραμματικες γνωσεις...
περα απο το "θεολογικο" λεξικο στο οποιο αναφερεσαι, υπαρχει το λεξικο της ελληνικης γλωσσας.
αν το ανοιξεις θα δεις οτι ο 'αφορισμος" δεν ειναι μονο ο αφορισμος της εκκλησιας, αλλα εμταφορικη εννοια της ελληνικης γλωσσας.
δεν θα κατσω να σου κανω ελληνικα για να συνεννοηθουμε.
μεινε στις περιχαρακωσεις σου και στις αγνοιες σου.
οι ειρωνιες σε μαραναν. ανοιξε κανενα βιβλιο ελληνικης γραμματικης και κανε μας μετα, μαθηματα"
Τα επιχειρήματα της ρέμεντυ που έλεγες πριν. Κοίτα δεν θα κάτσω για να σε πείσω, ούτε να μου λες ότι δεν είχα επιχειρήματα, έλεγα να γίνει μια πρώτη προσέγγιση μετά από 1 ή 2 ραντεβού και η ρέμεντυ έλεγε μετά από 10, για να δείξει ειρωνία με αυτή την υπερβολή. Τα γραπτά μένουν και έχουν μείνει εκεί, οπότε το να λέτε μεταξύ σας ψέματα, θεωρώ πως δεν έχει νόημα. Επίσης δεν σχολίασες που έφυγα και συζητάγατε ακόμα με ειρωνία και κακία προς το πρόσωπό μου, ενώ εγώ τήρησα την υπόσχεσή μου και δεν απάντησα. Έχω μάθει να κοιτάω και τις δύο όψεις του νομίσματος, όχι μόνο την μία, ούτε επίσης να λέω κάτι και να μην το εννοώ. Όταν είπα ότι έφυγα από το θέμα, το εννούσα και το έκανα πράξη. Ανέφερα και κάτι για ήθος, αλλά φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για κάποιους ανθρώπους, αφού είναι μια αξία που δεν διδάσκεται, πρέπει να την έχεις εσύ, αν δεν την έχεις συμπεριφέρεσαι σαν το παραπάνω σχόλιο της συγκεκριμένης κυρίας.