Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 24 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 357
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    H Remedy ευτυχώς έδειξε σε εμένα το αληθινό και πραγματικό της πρόσωπο, όσοι το κατάλαβαν το κατάλαβαν και ξέρουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν. Όσοι δεν το κατάλαβαν κάθονται και με κατηγορούν, από την στιγμή που μπήκε στην συζήτησή μας η Remedy σε ένα άλλο θέμα, όχι εδώ και άρχισε να με ειρωνεύεται με κακίες, επίσης άρχισε πρώτη να με κατηγορεί ειρωνικά για γραμματική ανεπάρκεια και βγήκαν άλλα μέλη και με κατηγόρησαν ότι εγώ το ξεκίνησα και την έλεγα εγώ, αμόρφωτη! Εντάξει αν θέλουν να λένε ψέματα και μεταξύ τους, από την στιγμή που υπάρχει γραπτό κείμενο, για να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, τι να πω; Ας κάτσουν να κοροϊδεύουν και τους εαυτούς τους. Το κείμενο υπάρχει και όποιος θέλει κρίνει.
    Μπορεις να μην κανεις σαν κατι παιδακια του δημοτικου..που μολις γντ κατι ειναι το καρφι που πανε να τα πουν ολα στη δασκαλα με το νι και με το σιγμα...
    ....?? Οτι εχεις ν πεις πες το στην συνομιλια που εγινε το συμβαν... κατω απο το σχολιο π σε πειραξε....δεν χρειαζεται να το ανακυκλωνεις και να το δημοσιοποιεις παντου.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μήπως δίνετε περισσότερη αξία από ότι πρέπει κι από οτι χρειάζεται σε τέτοια περιστατικά; Ειλικρινά δεν μου φαίνονται καθόλου ασυνήθιστα... είμαι με παιδιά κάθε μέρα, δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει νιώσει πως αδικήθηκε από καθηγητή κάποια στιγμή στα σχολικά του χρόνια. Και εγώ από την θέση που είμαι τώρα σίγουρα έχω αδικήσει παιδιά. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να το αποφύγεις. Και βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που γενικώς ο άνθρωπος είχε πρόβλημα, όλοι έχουμε κι από μια τέτοια περίπτωση να θυμόμαστε.
    Όταν αυτό το αναγάγω όμως σε προσωπικό θέμα (ότι κάτι είχε μαζί ΜΟΥ) δεν κινδυνεύω να τα αντιμετωπίζω όλα μετά στην ζωή μου σε μια συνεχή άμυνα;
    Και τελικά καταλήγω να σκεφτώ οτι μήπως εδώ είναι η διαφορά στην οικογένεια ή στον τρόπο που μεγάλωσε κάποιος για το αν θα κάνει αυτή την αναγωγή ή όχι και στο πόσο σοβαρά θα τα εκλάβει όλα αυτά; Εννοώ αν ένα παιδί έχει την αποδοχή που χρειάζεται από την οικογένεια του, θα αναζητήσει τόσο μανιωδώς την αποδοχή από τους δασκάλους του; ΌΛοι την θέλουμε αυτή την αποδοχή βεβαίως, αλλά στον βαθμό αναφέρομαι. ¨Οταν ας πούμε το μνμ που έχω από την οικογένεια είναι "είσαι σπουδαίος/α, μπορείς να τα καταφέρεις", γιατί να με νοιάξει τόσο πολύ η γνώμη ενός τυχαίου που μου είπε " δεν θα γράψεις πάνω από 5", γραμμένο τον έχω!
    εγω οπως εχω πει δεν ειχα ηρεμια ουτε αποδοχη στο σπιτι. Η μανα μου φανταζοταν διαφορα παρανοικα, με αμφισβητουσε συνεχως, οποτε ειχα μπει σε ενα Mode να αποδεικνυω ποια ειμαι...οταν λοιπον εμφανιζεται ενα νουμερο-δασκαλος να φερεται ετσι, καταλαβαινεις τι μπαμ γινεται...Να εχω τη μανα με τα ψυχωσικα και να προσπαθω να αποδεικνυω την αληθεια των πραγματων, να εχω και το μακακα καθηγητη να μου λεει οτι δεν διαβασα ενω ειχα διαβασει...
    δεν ξερω αν με καταλαβαινεις, αλλα ειναι σαν η πραγματικοτητα να αντιτιθεται στη λογικη αντιληψη των πραγματων που εχεις.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Η δε δασκάλα το μόνο που έβρισκε να μου γράφει, σαν παρατήρηση, ακόμα κι αν όλα ήταν τέλεια ήταν: "να ξύνεις το μολύβι σου"..... Πραγματικά, νόμιζα πως η μάνα μου είχαν κάνει κοινό μέτωπο με τη δασκάλα σε αυτή την περίπτωση.....

αυτο υπαρχει παντου.
    Στις δουλειες να δεις....
    μου ειχε τυχει παλιοτερα να εχω γραψει μια μελετη, την ειχα δουλεψει τρελα, ηταν τελεια!!!!!!!! και ξερεις τι μου ειπε ο προισταμενος? ουτε ενα μπραβο...αλλα.... καποιες λεξεις επρεπε να τις εχω με bold...γιατι δεν τις εβαλα με μπολντ? με αποτελεσμα να κουραζεται το ματι του αναγνωστη...

επειδη ειμαι 38 τωρα, και οσο να ειναι, μια καποια εμπειρια ζωης την εχω, ξερεις τι εχω καταλαβει??
    οτι ΕΣΥ πρεπει να ξερεις την αξια σου!! τωρα το τι νομιζει ο καθε τυχαρπαστος ειναι δικο του θεμα/προβλημα/κολλημα.
    Μπορεις εσυ να κανεις αυτο που θεωρεις καλο? ειναι στα ματια σου σωστό? ε αυτο ειναι υπεραρκετο.
    Αν χωνεψουμε οτι εμεις ειμαστε τα αφεντικα του εαυτου μας, εμεις μάς βαθμολογουμε και κανεις αλλος, εληξε το ζητημα.
    Δεν σε νοιαζει μετα.... δυσκολο οταν εισαι φιλοδοξος....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτο που λες επιβεβαιωνει καπως την υποθεση μου.
    Αρα το λαθος ξεκινουσε απο το σπιτι...εκει δεν μπηκαν οι σωστες βασεις ωστε να μην χρειαζεσαι τοσο πολυ την αποδοχη των αλλων και να μην τα παιρνεις τοοοσο προσωπικα
    Και κάτι άλλο....
    Όταν ήμουν 11 γούσταρα να κάνω βόλτες με το ποδήλατο και να πηγαίνω σε απομονωμένα μέρη, διότι μου άρεσε η ησυχία και να κάθομαι να παρατηρώ τα τοπία...... Είχε μαλλιάσει η γλώσσα του πατέρα μου να μου λέει να μη πηγαίνω σε απομονωμένα μέρη, διότι εάν με έβλεπαν κάποιοι τρίτοι μόνο μου, θα με θεωρούσαν ύποπτο ιδίως το καλοκαίρι, επειδή μπαίνουν πυρκαγιές...... Εμένα πάντοτε και ακόμα με γοήτευε το άγνωστο! Και πάντοτε παράκουα! Μέχρι και μια γειτόνισσα, στο πιο πάνω τετράγωνο, τα είχε πει στη μάνα μου όταν με είδε να βγαίνω στον κεντρικό δρόμο! Αλλά εγώ τίποτα, εκεί! Να γίνει το δικό μου!
    Μια μέρα λοιπόν σε μία από αυτές τις βόλτες, προς τους πρόποδες του βουνού, αισθάνομαι ένα αυτοκίνητο να με ακολουθεί.
    Εγώ ήμουν πάνω στο ποδήλατο. Ξάφνου τον είδα να πλησιάζει, κατέβασε το παράθυρο και μου είπε: "Από που έρχεσαι εσύ; Μήπως ήσουν εσύ που έκλεψες το σκυλάκι της Αννούλας σε αυτό το σπίτι;" και μου το δειξε...... Δε θυμάμαι τι απάντησα εγώ, πάντως ήμουν σίγουρα αναστατωμένος..... Πάντως αυτός συνέχισε: "για πάμε στον πατέρα σου να μου πει"..... Σε όλη τη διάρκεια της κατηφόρας είχα ένα αυτοκίνητο πίσω μου να με ακολουθεί, λες και ήμουν κανένας κατάδικος! Για να μην τα πολυλογώ, βρήκε τον πατέρα μου, ο οποίος του έβαλε τις φωνές, βγήκε και ο γείτονας και του τα 'ψαλε και κείνος και ο τύπος την έκανε και δε με ξαναενόχλησε....... Δε θυμάμαι καθαρά τι λέγανε, διότι εκτός από αναστατωμένος, είχα πάει από πίσω από το σπίτι και είχα μπήξει τα κλάματα.............. Τόσο είχα φοβηθεί, μήπως καλέσει αυτός τίποτα αστυνομίες!
    Μα τι μαλάκες άνθρωποι έχουν βρεθεί στο διάβα μου! Αυτός ο τύπος τώρα θεώρησε - δε ξέρω από ποια κριτήρια - κλέφτη ένα 11χρονο παιδί! Πραγματικά, η ζωή μου είναι μια σειρά ατυχών συμπτώσεων! Πολλές φορές θεωρώ ότι κάποιος/α με έχει μουτζώσει, δεν εξηγείται αλλιώς! Με έχει μουτζώσει, με έχει καταραστεί, είναι η μοίρα μου, δεν ξέρω τι να πω.........................
    Πάντως σε απομονωμένα μέρη εξακολουθώ και πάω, μέχρι σήμερα!
    Γιατί είμαι αγύριστη κεφάλα και το γουστάρω τρελά!
    Κανένας δε θα με πτοήσει και τους έχω γραμμένους όλους!
    Πηγαίνουν κόντρα στα "θέλω" μου μια φορά, εγώ πηγαίνω χίλιες στα δικά τους!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αυτο υπαρχει παντου.
    Στις δουλειες να δεις....
    μου ειχε τυχει παλιοτερα να εχω γραψει μια μελετη, την ειχα δουλεψει τρελα, ηταν τελεια!!!!!!!! και ξερεις τι μου ειπε ο προισταμενος? ουτε ενα μπραβο...αλλα.... καποιες λεξεις επρεπε να τις εχω με bold...γιατι δεν τις εβαλα με μπολντ? με αποτελεσμα να κουραζεται το ματι του αναγνωστη...

επειδη ειμαι 38 τωρα, και οσο να ειναι, μια καποια εμπειρια ζωης την εχω, ξερεις τι εχω καταλαβει??
    οτι ΕΣΥ πρεπει να ξερεις την αξια σου!! τωρα το τι νομιζει ο καθε τυχαρπαστος ειναι δικο του θεμα/προβλημα/κολλημα.
    Μπορεις εσυ να κανεις αυτο που θεωρεις καλο? ειναι στα ματια σου σωστό? ε αυτο ειναι υπεραρκετο.
    Αν χωνεψουμε οτι εμεις ειμαστε τα αφεντικα του εαυτου μας, εμεις μάς βαθμολογουμε και κανεις αλλος, εληξε το ζητημα.
    Δεν σε νοιαζει μετα.... δυσκολο οταν εισαι φιλοδοξος....
    Αμ δεν το ξέρω νομίζεις;
    Στην προηγούμενη δουλειά είχα μια τέτοια αντιμετώπιση και άρχισα να κατεβάζω καντήλια!
    Όσο γι' αυτό που λες, το βλέπω ότι συμβαίνει!
    Όμως, αρκετοί από αυτούς που τα τραβάνε αυτά τουλάχιστον έχουν και κάποια παρέα, έναν που γνωρίζουν ότι τους αγαπάει κι ότι ξέρει την αξία τους και τους ενθαρρύνει. Εγώ όλα μόνος μου πρέπει να τα τραβάω και να τα κάνω! Μόνος μου απέναντι σε θηρία, έτσι αισθάνομαι! Με θηρία και δράκους έχω να παλέψω! Και δεν έχω κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό μου.................

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μπορεις να μην κανεις σαν κατι παιδακια του δημοτικου..που μολις γντ κατι ειναι το καρφι που πανε να τα πουν ολα στη δασκαλα με το νι και με το σιγμα...
    ....?? Οτι εχεις ν πεις πες το στην συνομιλια που εγινε το συμβαν... κατω απο το σχολιο π σε πειραξε....δεν χρειαζεται να το ανακυκλωνεις και να το δημοσιοποιεις παντου.......
    Φυσικά και το είπα εκεί, αλλά βρέθηκαν άτομα με χαμηλό ήθος να λένε να φύγω, από αυτό το θέμα, όπως και το έκανα και παρ' όλο που το συνέχισες και εσύ και η ρεμεντυ το θέμα, ενώ εγώ δεν απαντούσα, αυτό κάτι δείχνει...
    Επίσης scripta manent (λατινική έκφραση), τα γραπτά μένουν, οπότε δείχνει ποιός έχει δίκιο και ποιός ήρθε σαν τον μαϊντανό και άρχισε να πετάει ειρωνείες. Τέλος αναφερόμουν σε άλλο μέλος για κάτι που με αδίκησε. Έχω το δικαίωμα να το κάνω ναι ή όχι; Εσείς συνεχίσατε να με κατηγορείτε και αφού έφυγα από το θέμα ναι ή όχι; Οπότε δεν σε πείραξε που μιλούσατε για εμένα, ενώ δεν απαντούσα, σε πείραξε η δική μου στάση. Οκ, τι να πω...

Senior Member
    Εγώ όλα μόνος μου πρέπει να τα τραβάω και να τα κάνω! Μόνος μου απέναντι σε θηρία, έτσι αισθάνομαι! Με θηρία και δράκους έχω να παλέψω! Και δεν έχω κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό μου.................
    ολοι μονοι μας ειμαστε.... κι αυτοι που δειχνουν να ειναι παρεα με αλλους, στοιχηματιζω οτι ειναι πιο μονοι κι απο τους μονους...

Senior Member
    Μα τι μαλάκες άνθρωποι έχουν βρεθεί στο διάβα μου! Αυτός ο τύπος τώρα θεώρησε - δε ξέρω από ποια κριτήρια - κλέφτη ένα 11χρονο παιδί! Πραγματικά, η ζωή μου είναι μια σειρά ατυχών συμπτώσεων! Πολλές φορές θεωρώ ότι κάποιος/α με έχει μουτζώσει, δεν εξηγείται αλλιώς! Με έχει μουτζώσει, με έχει καταραστεί, είναι η μοίρα μου, δεν ξέρω τι να πω.........................
    Πάντως σε απομονωμένα μέρη εξακολουθώ και πάω, μέχρι σήμερα!
    [/B]
    μαλλον κανενας ψυχανωμαλος παιδοφιλος θα ηταν, που ηθελε να σε ψαρωσει....

στα απομονωμενα σε καταλαβαινω απολυτα, και μενα μου αρεσουν. Στο χωριο ειναι πανευκολο, αλλα σε πολη ειναι επικινδυνο γιατι παρεξηγειται...ή ακομα μπορει να πεσεις σε κανεναν ψυχανωμαλο...

Banned
    ολοι μονοι μας ειμαστε.... κι αυτοι που δειχνουν να ειναι παρεα με αλλους, στοιχηματιζω οτι ειναι πιο μονοι κι απο τους μονους...
    Στην πραγματικότητα κανείς δεν κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. Είχα ρωτήσει έναν καθηγητή πανεπιστημίου, που είχαμε ελεύθερο χρόνο, αν θα ήθελε να είναι σε αυτό το πανεπιστήμιο ή σε ένα άλλο που να έχει μεγαλύτερο κύρος από αυτό πχ Yale. Και μου είπε θα επιθυμούσα να ήμουν ένας καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τότε του λέω, είναι περίεργο αυτό, γιατί ξέρω ότι οι β'βαθμιας εκπαίδευσης θα ήθελαν να "ανεβούν" και να γίνουν γ'βάθμιας, είναι περίεργο να γίνει το αντίθετο και μου λέει τότε ο καθένας αγαπητέ πηγαίνει εκεί που αναπαύεται περισσότερο η ψυχή του.Είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ρήση που έχω ακούσει όσο ζω. Αυτό κάνω και εγώ, πηγαίνω εκεί που αναπαύεται περισσότερο η ψυχή μου, θέλω να κάνω αυτό, θα το κάνω, θέλω να φύγω από αυτή την παρέα γιατί με γεμίζουν κόμπλεξ, θα το κάνω κλπ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίδαγμα της ζωής.

Miliva21
    Guest
    Φυσικά και το είπα εκεί, αλλά βρέθηκαν άτομα με χαμηλό ήθος να λένε να φύγω, από αυτό το θέμα, όπως και το έκανα και παρ' όλο που το συνέχισες και εσύ και η ρεμεντυ το θέμα, ενώ εγώ δεν απαντούσα, αυτό κάτι δείχνει...
    Επίσης scripta manent (λατινική έκφραση), τα γραπτά μένουν, οπότε δείχνει ποιός έχει δίκιο και ποιός ήρθε σαν τον μαϊντανό και άρχισε να πετάει ειρωνείες. Τέλος αναφερόμουν σε άλλο μέλος για κάτι που με αδίκησε. Έχω το δικαίωμα να το κάνω ναι ή όχι; Εσείς συνεχίσατε να με κατηγορείτε και αφού έφυγα από το θέμα ναι ή όχι; Οπότε δεν σε πείραξε που μιλούσατε για εμένα, ενώ δεν απαντούσα, σε πείραξε η δική μου στάση. Οκ, τι να πω...
    Προσωπικα εγω συμφωνω με τη ρεμεντυ γτ επιχειρηματολογησε γ την αποψη της στο θεμα.....σε αντιθεση με σενα....

Senior Member
    μαλλον κανενας ψυχανωμαλος παιδοφιλος θα ηταν, που ηθελε να σε ψαρωσει....

στα απομονωμενα σε καταλαβαινω απολυτα, και μενα μου αρεσουν. Στο χωριο ειναι πανευκολο, αλλα σε πολη ειναι επικινδυνο γιατι παρεξηγειται...ή ακομα μπορει να πεσεις σε κανεναν ψυχανωμαλο...
    Δεν ήμουν σε πόλη, σε χωριό ήμουν. Και συγκεκριμένα στο εξοχικό μου...
    Ποδήλατο στην πόλη; Μπααα..............

Banned
    Προσωπικα εγω συμφωνω με τη ρεμεντυ γτ επιχειρηματολογησε γ την αποψη της στο θεμα.....σε αντιθεση με σενα....
    "αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι εχεις ενα κενο στις γραμματικες γνωσεις...
    περα απο το "θεολογικο" λεξικο στο οποιο αναφερεσαι, υπαρχει το λεξικο της ελληνικης γλωσσας.
    αν το ανοιξεις θα δεις οτι ο 'αφορισμος" δεν ειναι μονο ο αφορισμος της εκκλησιας, αλλα εμταφορικη εννοια της ελληνικης γλωσσας.
    δεν θα κατσω να σου κανω ελληνικα για να συνεννοηθουμε.
    μεινε στις περιχαρακωσεις σου και στις αγνοιες σου.
    οι ειρωνιες σε μαραναν. ανοιξε κανενα βιβλιο ελληνικης γραμματικης και κανε μας μετα, μαθηματα"

Τα επιχειρήματα της ρέμεντυ που έλεγες πριν. Κοίτα δεν θα κάτσω για να σε πείσω, ούτε να μου λες ότι δεν είχα επιχειρήματα, έλεγα να γίνει μια πρώτη προσέγγιση μετά από 1 ή 2 ραντεβού και η ρέμεντυ έλεγε μετά από 10, για να δείξει ειρωνία με αυτή την υπερβολή. Τα γραπτά μένουν και έχουν μείνει εκεί, οπότε το να λέτε μεταξύ σας ψέματα, θεωρώ πως δεν έχει νόημα. Επίσης δεν σχολίασες που έφυγα και συζητάγατε ακόμα με ειρωνία και κακία προς το πρόσωπό μου, ενώ εγώ τήρησα την υπόσχεσή μου και δεν απάντησα. Έχω μάθει να κοιτάω και τις δύο όψεις του νομίσματος, όχι μόνο την μία, ούτε επίσης να λέω κάτι και να μην το εννοώ. Όταν είπα ότι έφυγα από το θέμα, το εννούσα και το έκανα πράξη. Ανέφερα και κάτι για ήθος, αλλά φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για κάποιους ανθρώπους, αφού είναι μια αξία που δεν διδάσκεται, πρέπει να την έχεις εσύ, αν δεν την έχεις συμπεριφέρεσαι σαν το παραπάνω σχόλιο της συγκεκριμένης κυρίας.

Miliva21
    Guest
    "αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι εχεις ενα κενο στις γραμματικες γνωσεις...
    περα απο το "θεολογικο" λεξικο στο οποιο αναφερεσαι, υπαρχει το λεξικο της ελληνικης γλωσσας.
    αν το ανοιξεις θα δεις οτι ο 'αφορισμος" δεν ειναι μονο ο αφορισμος της εκκλησιας, αλλα εμταφορικη εννοια της ελληνικης γλωσσας.
    δεν θα κατσω να σου κανω ελληνικα για να συνεννοηθουμε.
    μεινε στις περιχαρακωσεις σου και στις αγνοιες σου.
    οι ειρωνιες σε μαραναν. ανοιξε κανενα βιβλιο ελληνικης γραμματικης και κανε μας μετα, μαθηματα"

Τα επιχειρήματα της ρέμεντυ που έλεγες πριν. Κοίτα δεν θα κάτσω για να σε πείσω, ούτε να μου λες ότι δεν είχα επιχειρήματα, έλεγα να γίνει μια πρώτη προσέγγιση μετά από 1 ή 2 ραντεβού και η ρέμεντυ έλεγε μετά από 10, για να δείξει ειρωνία με αυτή την υπερβολή. Τα γραπτά μένουν και έχουν μείνει εκεί, οπότε το να λέτε μεταξύ σας ψέματα, θεωρώ πως δεν έχει νόημα. Επίσης δεν σχολίασες που έφυγα και συζητάγατε ακόμα με ειρωνία και κακία προς το πρόσωπό μου, ενώ εγώ τήρησα την υπόσχεσή μου και δεν απάντησα. Έχω μάθει να κοιτάω και τις δύο όψεις του νομίσματος, όχι μόνο την μία, ούτε επίσης να λέω κάτι και να μην το εννοώ. Όταν είπα ότι έφυγα από το θέμα, το εννούσα και το έκανα πράξη. Ανέφερα και κάτι για ήθος, αλλά φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για κάποιους ανθρώπους, αφού είναι μια αξία που δεν διδάσκεται, πρέπει να την έχεις εσύ, αν δεν την έχεις συμπεριφέρεσαι σαν το παραπάνω σχόλιο της συγκεκριμένης κυρίας.
    Αυτα π γραφεις.. η ρεμεντυ σου τα ειπε αφοτου επιχειρηματολογησε γ την αποψη της.....πηγαινε πιο πισω κ θα δεις.....εσυ ησουν που ελεγε οτι επδ μια κοπελα κανει σεξ στο πρωτο ραντεβου ειναι θυμα για βιαστες οπως στις ΗΠΑ π εχεις δει να γινονται πολλοι βιασμοι..... υπερβολες πουτ....ες μπλε και πρασινα αλογα

Και πολυ ιντριγκα εισαι εσυ...........ολοι σε ειρωνευονται........

Οποιος δν.συμφωνει μαζι σου σε προσβαλλει ή σε ειρωνευεται....το να μην συμφωνει μ οσα λες δλδ σν υπαρχει σαν σεναριο

Banned
    Αυτα π γραφεις.. η ρεμεντυ σου τα ειπε αφοτου επιχειρηματολογησε γ την αποψη της.....πηγαινε πιο πισω κ θα δεις.....εσυ ησουν που ελεγε οτι επδ μια κοπελα κανει σεξ στο πρωτο ραντεβου ειναι θυμα για βιαστες οπως στις ΗΠΑ π εχεις δει να γινονται πολλοι βιασμοι..... υπερβολες πουτ....ες μπλε και πρασινα αλογα

Και πολυ ιντριγκα εισαι εσυ...........ολοι σε ειρωνευονται........

Οποιος δν.συμφωνει μαζι σου σε προσβαλλει ή σε ειρωνευεται....το να μην συμφωνει μ οσα λες δλδ σν υπαρχει σαν σεναριο
    Άλλο δεν συμφωνώ και επιχειρηματολογώ πάνω σε αυτό και άλλο ειρωνεύομαι για να δείξω δήθεν ανωτερότητα. Ναι, συμβαίνει αυτό στις ΗΠΑ και η συγκεκριμένη κυρία νόμιζε ότι τα είδα αυτά σε ταινίες, δηλαδή εκτός τόπου και χρόνου η άποψή της, αλλά παραμένει σεβαστή, όποια και αν είναι αυτή η άποψη. Δεν είναι ίντριγκα, είναι θέμα ήθους και αξιών, αν δεν έχεις τίποτα από τα δύο, μπαίνεις σαν "σίφουνας" στην συζήτηση και επιτίθεσαι με ειρωνίες μόνο σε ένα μέλος. Επίσης επιχειρηματολόγησα για τις περιπτώσεις για τις ΗΠΑ αλλά και για την συγκεκριμένη κοπέλα, επειδή θεωρώ επιπόλαιη την πράξη της και η κυρία αυτή, βρήκε να μου πει ότι τα έχω δει σε ταινίες! Φοβερή επιχειρηματολογία!

Senior Member
    Η πληροφόρηση σου γίνεται από το ιντερνέτ για αυτό λεσ κοτσανεσ θα σου βάλω μερικά τραγούδια που κυκλοφορούν στο ιντερνέτ αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικά για το τι γίνεται στη χώρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 14 of 24 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast