φασκεις- αντιφασκεις, και γενικα μας δουλευεις, οχι γιατι δεν ε χεις κανενα προβλημα και δεν εχεις με τι να περασεις την ωρα σου, αλλα γιατι εχεις ΑΛΛΟ προβλημα απο αυτο που προσπαθεις να παρουσιασεις, αλλα δεν θελεις με τπτ να εντοπιστει. θελεις να πελαγοδρομουμε εμμονικα ολοι μαζι γυρω απο αυτο που ΘΕΛΕΙΣ να παρουσιαζεις ως το πραγματικο προβλημα.
σου λεω εγω εξ αρχης ,οτι νομιζω οτι μαλλον βγαζει παιδικοτητα η εμφανιση σου και ισως αυτο ειναι το στοιχειο που δεν ειναι ελκυστικο, μου λες οτι αποκλειεται να συμβαινει κατι τετοιο, κι ερχεσαι δυο μερες μετα να μας λες οτι μικροδειχνεις και εχεις παιδικη εμφανιση.
σε ρωταει η σαβ αναλυτικα μηπως φταιει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θεμα εμφανισης και απαντας ξεκαθαρα και ανενδοιαστα πως οχι μονο δεν ξερεις να φταιει κατι στην εμφανιση σου, αλλα δεν εχεις την παραμικρη υπονοια οτι κατι τετοιο συμβαινει!!!
και "ξαφνικα" ανακαλυπτεις οτι εχεις ανυπερβλητα προβληματα εμφανισιακα που μαλιστα δεν ξεπερνιουνται με τπτ και τα βλεπουν ολες και φευγουν τρεχοντας και ολοι σου το εχουν πει!!!.
μας παρουσιαζεις μια εντελως ανυποσταση αποψη ενος ψυχολογου και πανω στο προβλημα σου, οπως και απιστευτες μπαρουφες οτι μιας και μελετησες ψυχολογια , μπορεις και μονος σου (ασχολιαστο), οτι σε εδιωξε ο ψυχολογος γιατι τοσο καλα ησουν καιδ ενειχε τπτ να κανει μαζι σου ενας ψυχολογος και οτι σκεφτεσαι συντομα να ξαναπευθυνεθις σε ψυχ μπας και βοηθησει.
το συντομα γινεται την διια κιολας μερα, οπου οχι μονο τρεχεις σε ψυχ και κανεις 2 συνεδριες μεσα σε 2 μερες, αλλα κλεινεις και 4 συνεδριες τη βδομαδα για το επομενο διαστημα.....
εγω νομιζω οτι καπου εδω γυρω σε εχω ξαναδει και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να μην λυσεις τα πραγματικα προβληματα σου αλλα να πεισεις ολους να ασχολουνται με το θεμα της εμφανισης σου που μπορει πραγματικα να υφισταται, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.