32 και μόνος, γιατί; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 37 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 545
    Senior Member
    Εγώ είμαι 1.63 και είχα γυναίκα δίπλα μου που ήταν 1.71! Μην κολλάς σε βλακείες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Ολες οι κοπέλες που ξέρω έχουν προτίμηση σε ψηλούς μελαχρινούς με μούσια, επίσης όλοι οι φίλοι μου που έχουν επιτυχία με τις γυναίκες έχουν κάτι από αυτά τα τρία. Εγώ πάλι είμαι 1.75 κάτασπρος και με μειωμένη τριχοφυία σε σημείο που να μην μπορώ να βγάλω γένια.
    Εχεις και ασπρα μαλλια? Αλμπινισμο?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Όχι δεν είμαι αλμπίνο, καστανή ίσια τρίχα έχω.

Senior Member
    Ελπιζω να μην εισαι ο "προσωπικες διαφορες" με τους 6-7 λογαριασμους και μας τρολαρεις γιατι και το username σου εκει παραπεμπει.. παντως αν εισαι, εισαι ΠΑΡΑ πολυ καλος σε αυτο. Αν παλι δεν εισαι, απλα αγνοησε το.

Τελοσπαντων αφου το προβλημα σου ειναι τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου και αυτο δεν αλλαζει, ριξε ολο το βαρος σε ο,τι εισαι καλος, χορο, εργασια, γνωσεις, ενδιαφεροντα, πιασε εναν τομεα και γινε παρα πολυ καλος σε αυτον για να εισαι ενδιαφερον και γοητευτικος και να μην σκαλωνουν τοσο στο ασχημο προσωπο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    το υψος σου είναι μια χαρα. αρα ισως σου λειπει αυτό που λενε αρρενωποτητα. δοκιμασε σε κανα ινστιτουτο αισθητικης να σου προτινουν τιποτα. Θυμαμαι όταν εκανα κατι δουλειες σε ένα ινσιτουτο αισθητικης τιγκα στους ανδρες μεσα, ειπαμε δεν είναι ντροπη.

μια βελτιωση στην εμφανιση και λιγο πιο τολμηρος και πονηρος στις επαφες σου και θα εισαι μια χαρα.

Αρρενωπότητα μου ΄χουν πει ότι μου λείπει λόγω έλλειψης τριχοφυίας και σχήματος προσώπου και σώματος γενικά. Αισθητικό έχω μία φίλη και έχω ζητήσει συμβουλές, μου έχει πει πως δεν υπάρχει κάτι να βελτιώσω, δεν έχω περίσσιες τρίχες να μου βγάλει, ούτε ακμή, το δέρμα μου είναι τόσο καθαρό που φαίνονται τα αιμοφόρα αγγεία από μέσα σε κάποια σημεία. Οσο για το να βελτιωθώ στην δουλειά μου δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, έχω ήδη πολύ καλές απολάβές και κύρος στον κλάδο μου. Πάντως δεν νομίζω πως οι γνώσεις και οι ικανότητες επηρεάζουν την γοητεία, αν ήταν έτσι θα ήμουν περιζήτητος και όσοι φίλοι μου είναι άνεργοι και άπραγοι θα ήταν μόνοι τους.

Banned
    εμενα οι αποψεις μου ειναι λιγο μυστηριες σε αυτο το θεμα αν αξιζει το σεξ η οχι...

στο σεξ πρεπει να παραχωρεις πραγματα στην αλλη και αυτη σε σενα για να πετυχει και αυτο ειναι λιγο κουραστικο με το καιρο πρεπει να χεις πολυ ορεξη συνεχεια

εχει μεγαλυτερη σημασια για μενα να εχεις ενα ανθρωπο να τον ακουμπας πχ και αυτος να ηρεμει

αλλιως αν θες να μιλησεις για σεξ υπαρχουν και μπορντελα δε το βρισκω αυτο κατι το σοβαρο αν σε ενδιαφερει μονο αυτο

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ελπιζω να μην εισαι ο "προσωπικες διαφορες" με τους 6-7 λογαριασμους και μας τρολαρεις γιατι και το username σου εκει παραπεμπει.. παντως αν εισαι, εισαι ΠΑΡΑ πολυ καλος σε αυτο. Αν παλι δεν εισαι, απλα αγνοησε το.

Τελοσπαντων αφου το προβλημα σου ειναι τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου και αυτο δεν αλλαζει, ριξε ολο το βαρος σε ο,τι εισαι καλος, χορο, εργασια, γνωσεις, ενδιαφεροντα, πιασε εναν τομεα και γινε παρα πολυ καλος σε αυτον για να εισαι ενδιαφερον και γοητευτικος και να μην σκαλωνουν τοσο στο ασχημο προσωπο.
    αν ειναι να αρχισεις τα παζαρια με μονο οφελος το σεξ με καπια που επεσε η μπιλια σε αυτη οσο σου βγηκε η πιστη με το να αποδειξεις τα ενδιαφεροντα που εισαι πολυ καλος θα δεις οτι τελικα δε αξιζει να ταλαιπορεισαι για ενα θεμα που ειναι οπου κατσει ο τροχος της τυχης

αν σε ενδιαεφερε το σεξ πραγματικα σιγουρα θα ειχες κανει καιρο πριν ολα αυτα ειναι ενδειξεις οτι αυτο δε σε ενδιαφερει.

Τα έχω κάνει όλα αυτά εδώ και καιρό και δεν έχει κάνει καμία διαφορά, απλά γίνομαι πιο συμπαθής, όχι πιο γοητευτικός.

Senior Member
    Εχεις καταληξει εσυ οτι δε σε θελουν οτι κι αν κανεις, οποτε δε θα σε θελουν οτι κι αν κανεις.

Banned
    δεν εχει τοσο σημασια το πως δειχνεις οσο το τι κανεις. εδω βεβαια μπορει να σου πουν διαφορα για την εμφανιση, τη κοινωνικοτητα σου κλπ. αλλα η αληθεια ειναι οτι αν στο κυκλο σου δεν υπαρχει καποια διαθεσιμη, στην οποια θα δειξεις κι εσυ ενδιαφερον, δε προκειται να βρεις κατι ποτε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Αρρενωπότητα μου ΄χουν πει ότι μου λείπει λόγω έλλειψης τριχοφυίας και σχήματος προσώπου και σώματος γενικά. Αισθητικό έχω μία φίλη και έχω ζητήσει συμβουλές, μου έχει πει πως δεν υπάρχει κάτι να βελτιώσω, δεν έχω περίσσιες τρίχες να μου βγάλει, ούτε ακμή, το δέρμα μου είναι τόσο καθαρό που φαίνονται τα αιμοφόρα αγγεία από μέσα σε κάποια σημεία.
    Μπορεις να κανεις σολαριουμ να μαυρισεις λιγο, να παρεις λιγο χρωμα.
    Και απο αρρενωποτητα, κανε βαρη για παραπανω ογκο!
    Πηγαινε για μπασκετ ή ποδοσφαιρο να δεις και τους πιο αρρενωπους πως ειναι, τι κανουν κλπ και μιμησου τους, οσο μπορεις.

Eπισης να κανω μια παρατηρηση.... ΜΟυ κανει εντυπωση που λες οτι ο ψυχολογος σου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα να κανεις. Η αισθητικος σου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα να βελτιωσεις. Εισαι φουλ δραστηριος μεχρι και δασκαλος παλιοτερα σε χορευτικη ομαδα. Επαγγελματικα εισαι στο ζενιθ.
    Μας παρουσιαζεις μια κατασταση οπου εισαι στο peak σου σε ολους τους τομεις, αλλα στο θεμα <<σεξ-ερωτας-γυναικα>> εισαι στο απολυτο τιποτα...
    Βιωνεις δυο ακρα δηλαδη. Κινεισαι στα 2 ακραια ορια. Αυτο απο μονο του χτυπαει καμπανακι...
    Θελεις να μας πεις πως ησουν στο οικογενειακο σου περιβαλλον? σχολειο? φιλες ειχες? με κοριτσια μιλουσες? εκανες χαβαλε?
    (ειμαι σιγουρη οτι θα πεις οτι ολα ηταν τελεια, ησουν πολυ καλος κοινωνικα αλλα στο θεμα σεξ αορατος...)... Για περιγραψε μας μια προσεγγιση που εχεις κανει σε κοπελα, οσο πιο αληθινα μπορεις και οχι μεροληπτικα υπερ σου...να δουμε που κομπλαρεις...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Αν πίστευα πως δεν έχω ελπίδα δεν θα το πάλευα ακόμα. Κάνω ηλιοθεραπεία σε συνδυασμό με το κολύμπι, απλά δεν μαυρίζω εύκολα επίσης παίζω και μπάσκετ με φίλους από την παλιά αθλητική μου ομάδα συχνά. Από όγκο είμαι στα όρια του φυσιολογικού, πιο πέρα θέλω αναβολικά και τέτοια χαζά. Οι φίλοι μου που χαρακτηρίζονται αρρενωποί από τις γυναίκες έχουν συνήθως ύψος, αυξημένη τριχοφυία και είναι μελαμψοί, στοιχεία που δεν μπορώ να μιμηθώ. Το οικογενειακό μου περιβάλλον ήταν φυσιολογικό και πάντα είχα παρέες, να φανταστείτε έχω ακόμα τους φίλους και τις φίλες μου από το σχολείο. Διαθέσιμες κοπέλες είχα στους κύκλους μου, απλά με απέρριπταν όταν τους έδειχνα ερωτικό ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά προσέγγιζα και άγνωστες και έχω κάνει πολλές γνωριμίες έτσι, απλά και αυτές στη καλύτερη περίπτωση κατέληγαν στο φιλικό.

Την τελευταία φορά που την έπεσα σε κοπέλα ήταν πριν δύο εβδομάδες. Είναι γνωστή μιας φίλης μου και γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα, με κοιτούσε συνέχεια και χαμογελούσε. Η φίλη μου μου είπε μετά πως ψάχνεται γιατί είναι μόνη της καιρό. Την επόμενη φορά που την είδα της πρότεινα να βγούμε οι δύο μας μόνο και αρνήθηκε. Η φίλη μου αργότερα βγήκε μαζί της και ενώ έλεγαν τα δικά τους, την ρώτησε αν ψήνεται κάτι με έμενα και αυτήν. Αυτή της είπε πως εγώ της ζήτησα να βγούμε αλλά αυτή αρνήθηκε για να μην δώσει λάθος εντυπώσεις γιατί ενώ της άρεσε πολύ ο τρόπος που της μιλούσα, το πως συμπεριφερόμουν και πως με βρήκε πολύ ενδιαφέρον άτομο (για αυτό με κοιτούσε και χαμογελούσε συνέχεια), δεν της φάνηκα καθόλου ελκυστικός, σε σημείο που να μην μπορεί να με δει ερωτικά καθόλου. Με την συγκεκριμένη κοπέλα έχω επαφή ακόμα αλλά μόνο σε φιλικό επίπεδο. Εχουν τύχει αρκετά παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν, γιαυτό και σας λέω αυτήν την ιστορία ως ενδεικτικό παράδειγμα.

Senior Member
    απο οσα περιγραφεις, εγω συμπεραινω οτι μαλλον βγαζεις καποιου ειδους "παιδικοτητα", παρα οτι εχεις καποιο εμφανισιακο προβλημα.
    λιγο η ελλειψη εμπειριων, λιγο ισως κατι στο προσωπο, κατι στην προσεγγιση σου, καπως ετσι.
    δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο απο το να συνεχισεις τις γνωριμιες και τις προσπαθειες.
    δοκιμασες ποτε με συνεσταλμενες κοπελεες?
    ισως οι πιο ανετες να προτιμουν πιο πεπειραμενους τυπους.

Page 4 of 37 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast