32 και μόνος, γιατί; - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 37 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 545
    Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Οκ ισως εχεις καποιο(ή και περισσοτερα) φανερο ελαττωμα που το "λεβελ" γυναικων στο οποιο απευθυνεσαι να το εχει στη "no way list"

Πχ για σενα ειναι απαγορευτικο ελαττωμα η παχυσαρκια, για αλλους/ες ειναι άλλα χαρακτηριστικα. Η λιστα με τα στερεοτυπα δεν τελειωνει, στραβα δοντια με κενά, πεταχτα αυτια, φαλακρα, κοντος, ψηλος και αχαρος, ψευδος, τραυλος, μεγαλη μυτη, αλοιθωρος, λεπτη φωνη, θηλυπρεπης και απειρα απειρα άλλα, η λιστα δεν τελειωνει.
    Απο κει και περα ειναι τα προβληματα χαρακτηρα που μπορει να φανερωνονται σε ενα ραντεβου, αλλος ειναι μιζερος, τεμπελης, επικριτικος, χαχας, υπεροπτης, ψωροπερηφανος, δειλος, φοβιτσιαρης, εξαρτημενος, ναρκισσος, ωραιοπαθης και τοσα αλλα.
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Πως θα ξέρω αν έχω κάποιο φανερό ελάττωμα; Κανείς και καμία δεν μου έχουν κάνει νύξη για το παραμικρό σχετικό.
    Δεν κάνω ψυχοθεραπεία ο ψυχολόγος είπε πως δεν χρειάζεται. Πάντως αρκετές κοπέλες στο παρελθόν, φίλες και μη, έχουν υπονοήσει πως το πρόβλημα είναι στοιχεία της εμφάνισης μου που δεν μπορώ να αλλάξω και να το θέλω.

Αυτό για τους ψυχολόγους δεν το γνώριζα παρόλο που έχω μία φίλη ψυχολόγο. Ο ψυχολόγος πάντως μετά από δύο συνεδρίες μου είπε περίπου το αντίθετο, δηλαδή πως φαίνεται ότι ξέρω τον εαυτό μου αρκετά καλά και πως δεν μου χρειάζεται η ψυχοθεραπεία. Δεν έχω δει ποτέ άσχημο άντρα με γυναίκα εκτός από ένα φίλο που δουλεύαμε μαζί κάποτε σε club, αλλά αυτός έχει πολλά λεφτά και έχει και τον ανάλογο τύπο κοπέλας που κοιτάει αυτό. Οσους στερεοτυπικά άσχημους άντρες ξέρω, είναι στην ίδια θέση με έμενα, ένας από αυτούς μου πρότεινε και τον συγκεκριμένο ψυχολόγο στον οποίο πήγα. Το τι κοιτάνε οι γυναίκες το γνωρίζω μόνο μέσα από τις φίλες μου και τις γνωστές μου, οι οποίες κοιτάνε την εμφάνιση σε μεγάλο βαθμό, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους και και κρίνοντας από τις επιλογές τους σε συντρόφους.
    Ο ψυχολόγος μου είπε πως δεν είναι στις δυνατότητες του να μου φτιάξει την ερωτική μου ζωή και πως αυτό δεν είναι καθαρά εσωτερικό θέμα γιατί δεν εξαρτάται από εμένα μόνο αλλά και από τις γυναίκες, και πως αφού εγώ έχω καλή αυτοεκτίμηση δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Οσο για φράγκα που λες Macgyver έχω αλλά δεν θέλω να αγοράσω αγάπη θέλω να την κερδίσω. Για τα χαρακτηριστικά μου έχω γράψει και πιο πριν πως δεν βγάζω σχεδόν καθόλου τρίχες και είμαι μετρίου αναστήματος με στενούς ώμους, λεπτό πρόσωπο και πολύ άσπρο δέρμα που δεν μαυρίζει σχεδόν καθόλου.
    .....Επίσης τέτοιες αγοραπωλησίες δεν είναι εξολοκλήρου νόμιμες και καλό είναι να μην ζητάς συμβουλές από τέτοια άτομα, τα οποία πολλές φορές έχουν πολλά προβλήματα ήδη στο μυαλό τους, αλλιώς δεν θα διάλεγαν αυτό το επάγγελμα. Σίγουρα θα επισκεφτώ και άλλον ψυχολόγο σύντομα στο μέλλον.
    Αναφέρω αυτόν που είπες πως αρραβωνιάστηκε πρόσφατα. Και εγώ ξέρω πολλούς χωρίς δουλειά και σπουδές και με κακή συμπεριφορά και τρόπους που έχουν σχέσεις συνέχεια, απλά όλοι τους είναι εμφανίσιμοι, δεν γνωρίζω ούτε μία αντίστοιχη περίπτωση άσχημου άνδρα. Εστιάζω στην εμφάνιση γιατί είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που να φταίει, μιας και όλες οι κοπέλες στο παρελθόν μου έχουν δώσει τέτοιο λόγο, δηλαδή πως από την πρώτη στιγμή που με είδαν δεν τους άρεσα καθόλου εμφανισιακά και πως παρόλη την συμπάθεια που απέκτησαν για εμένα αργότερα γνωρίζοντάς με, το παρουσιαστικό μου στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στο να με δουν ερωτικά.
    Οσοι με γνωρίζουν και έχει τύχει να μιλήσουμε για το θέμα μου έχουν πει πως φταίει η εμφάνιση. Θυμάμαι μία γυναίκα πριν χρόνια είχε να διαλέξει ανάμεσα σε έμενα και έναν φαλακρό και πιο κοντό. Μου είχε πει πως αυτός τουλάχιστον μοιάζει με άνδρα. Ξέρω πως δεν βγαίνει συμπέρασμα με αυτά που λέμε εδώ, σήμερα είχα την πρώτη συνεδρία με άλλον ψυχολόγο. Προσπάθησα να του παρουσιάσω τα πράματα όσο χειρότερα γίνεται μπας και με πάρει στα σοβαρά.
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απο οσα περιγραφεις, εγω συμπεραινω οτι μαλλον βγαζεις καποιου ειδους "παιδικοτητα", παρα οτι εχεις καποιο εμφανισιακο προβλημα.
    λιγο η ελλειψη εμπειριων, λιγο ισως κατι στο προσωπο, κατι στην προσεγγιση σου, καπως ετσι.
    δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο απο το να συνεχισεις τις γνωριμιες και τις προσπαθειες.
    δοκιμασες ποτε με συνεσταλμενες κοπελεες?
    ισως οι πιο ανετες να προτιμουν πιο πεπειραμενους τυπους.
    Η κοπέλα στην από πάνω ιστορία είναι αρκετά συνεσταλμένη όπως και οι περισσότερες που έχω προσεγγίσει στο παρελθόν. Να σημειωθεί πως στην δουλειά με την οποία ασχολούμαι καθώς με με άλλες στο παρελθόν παίζει μεγάλο ρόλο να φαίνεσαι ώριμος και πεπειραμένος γενικά στα πάντα αλλιώς δεν επιβιώνεις για πολύ, οπότε πιστεύω πως δεν βγάζω παιδικότητα. Πάντως οι περισσότερες γυναίκες που δεν είναι στον πολύ στενό μου κύκλο και δεν με ξέρουν πολύ προσωπικά υποθέτουν πως είμαι έμπειρος στον ερωτικό τομέα, τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω εισπράξει μέχρι τώρα από τυχόν σχόλια στο παρελθόν.

To έψαξα μια τώρα στο google και δεν νομίζω πως έχω κάποια σχέση με αυτό στην εμφάνιση η το στυλ. Δεν είναι τόσο ότι είμαι θηλυπρεπής στην εμφάνιση όσο ότι μοιάζω με παιδί. Ηξερα κορίτσια με τέτοια γούστα στο πανεπιστήμιο, αλλά και με αυτές δεν είχα ποτέ κάποια τύχη. Δεν καταλαβαίνω πως έχεις σχηματίσει την εντύπωση ότι με θεωρούν γκέι, κανείς δεν μου το έχει πει αυτό. Αυτό που μου λένε είναι πως δεν είμαι ελκυστικός επειδή μικροδείχνω πάρα πολύ.

φασκεις- αντιφασκεις, και γενικα μας δουλευεις, οχι γιατι δεν ε χεις κανενα προβλημα και δεν εχεις με τι να περασεις την ωρα σου, αλλα γιατι εχεις ΑΛΛΟ προβλημα απο αυτο που προσπαθεις να παρουσιασεις, αλλα δεν θελεις με τπτ να εντοπιστει. θελεις να πελαγοδρομουμε εμμονικα ολοι μαζι γυρω απο αυτο που ΘΕΛΕΙΣ να παρουσιαζεις ως το πραγματικο προβλημα.

σου λεω εγω εξ αρχης ,οτι νομιζω οτι μαλλον βγαζει παιδικοτητα η εμφανιση σου και ισως αυτο ειναι το στοιχειο που δεν ειναι ελκυστικο, μου λες οτι αποκλειεται να συμβαινει κατι τετοιο, κι ερχεσαι δυο μερες μετα να μας λες οτι μικροδειχνεις και εχεις παιδικη εμφανιση.

σε ρωταει η σαβ αναλυτικα μηπως φταιει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θεμα εμφανισης και απαντας ξεκαθαρα και ανενδοιαστα πως οχι μονο δεν ξερεις να φταιει κατι στην εμφανιση σου, αλλα δεν εχεις την παραμικρη υπονοια οτι κατι τετοιο συμβαινει!!!
    και "ξαφνικα" ανακαλυπτεις οτι εχεις ανυπερβλητα προβληματα εμφανισιακα
    που μαλιστα δεν ξεπερνιουνται με τπτ και τα βλεπουν ολες και φευγουν τρεχοντας και ολοι σου το εχουν πει!!!.

μας παρουσιαζεις μια εντελως ανυποσταση αποψη ενος ψυχολογου και πανω στο προβλημα σου, οπως και απιστευτες μπαρουφες οτι μιας και μελετησες ψυχολογια , μπορεις και μονος σου (ασχολιαστο), οτι σε εδιωξε ο ψυχολογος γιατι τοσο καλα ησουν καιδ ενειχε τπτ να κανει μαζι σου ενας ψυχολογος και οτι σκεφτεσαι συντομα να ξαναπευθυνεθις σε ψυχ μπας και βοηθησει.
    το συντομα γινεται την διια κιολας μερα, οπου οχι μονο τρεχεις σε ψυχ και κανεις 2 συνεδριες μεσα σε 2 μερες, αλλα κλεινεις και 4 συνεδριες τη βδομαδα για το επομενο διαστημα.....

εγω νομιζω οτι καπου εδω γυρω σε εχω ξαναδει και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να μην λυσεις τα πραγματικα προβληματα σου αλλα να πεισεις ολους να ασχολουνται με το θεμα της εμφανισης σου που μπορει πραγματικα να υφισταται, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

Senior Member
    Εμένα μου θυμίζει τον GiannisNik αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

Πάντως σίγουρα ένα κουλουβάχατο είναι το όλο θέμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Δεν είμαι πουθενά τόσο απόλυτος όσο με παρουσιάζεις. Παρατήρησε ότι χρησιμοποιώ την φράση "δεν νομίζω"συχνά. Πουθενά δεν χρησιμοποίησα την φράση "αποκλείεται" ή "σίγουρα". Εσυ την χρησιμοποίησες. Από που σχημάτισες τη εικόνα πως είμαι απολύτως σίγουρος και πως διαβεβαίωσα μάλιστα ότι αποκλείεται το ένα ή το άλλο; Επίσης έχεις ερμηνεύσει διάφορα λεγόμενα μου με νόημα διαφορετικό από αυτό που ήθελα να περάσω, ζητώ συγνώμη αν δεν είμαι αρκετά σαφής σε κάποια σημεία, το thread έχει τραβήξει πολύ και συνεχώς επαναλαμβάνομαι. Για παράδειγμα όταν λέω πως δεν μου έχουν πει για κάποιο φανερό ελάττωμα δεν αναφέρομαι στην εξωτερική εμφάνιση μόνο αλλά στην συμπεριφορά μου και την συνολική μου εικόνα σαν άτομο. Εχω πάει και σε άλλον ψυχολόγο πριν τον τωρινό. Δεν μου λένε οι άνθρωποι που γνωρίζω στα μούτρα μου "πως είσαι έτσι ρε μου θες και γκόμενα", ούτε ρωτάω κάθε κοπέλα που με απορρίπτει να μου αναλύσει τον ακριβή λόγο. Από τις κοπέλες που με απέρριψαν και τις φίλες και τους φίλους μου με τους οποίους και οποίες έχει συμβεί κάτω από διάφορες περιστάσεις και συγκυρίες να συζητήσουμε για το θέμα έμμεσα ή άμεσα και παρατηρώντας και τα βιώματα των ανθρώπων γύρω μου, έχω σχηματίσει την εντύπωση πως φταίει η εμφάνιση μου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι απολύτως σίγουρος. Δεν ρωτάω όλη την ώρα του πάντες για αυτό το θέμα, αλλά όσους έχω ρωτήσει μου έχουν δώσει πάνω κάτω την ίδια αιτιολογία, οι περισσότεροι ως προσωπική τους γνώμη και όχι ως απόλυτη κριτική προς το άτομο μου, δηλαδή δεν μου λένε όλοι "φίλε δεν έχεις καμία ελπίδα επειδή είσαι έτσι κι έτσι", αλλά πιο πολύ του στυλ "από αυτά που βλέπω εγώ μάλλον σου λείπει αυτό, τι να πω δεν ξέρω τι παραπάνω να σκεφτώ ρε συ". Βέβαια έχω εισπράξει και κάποια πιο σκληρά σχόλια του στυλ"δεν βλέπεσαι με την καμία", όπως έχω προαναφέρει και στην ιστορία που έκανες quote. Στην δουλειά μου παίζει ρόλο να φαίνεσαι ώριμος και πεπειραμένος στην συμπεριφορά και στην ιδιοσυγκρασία, στο πως αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα που προκύπτουν, καθώς και το πόσο οργανωτικός και προσηλωμένος είσαι στους στόχους σου, αλλιώς εργοδότες στο παρελθόν δεν θα μου είχαν δείξει την εμπιστοσύνη που χρειάστηκε για να φτάσω εδώ που είμαι. Προφανώς δεν κοιτούσαν την εμφάνιση μου ως αποκλειστικό δείγμα ωριμότητας, ούτε ηθοποιός ούτε μοντέλο είμαι. Επίσης δεν ντύνομαι με θηλυπρεπή τρόπο, δεν κουνιέμαι ούτε μιλάω με ψιλή φωνή, γιαυτό και είπα πως δεν νομίζω πως μοιάζω με θηλυπρεπή η γκέι, πάλι χωρίς να είμαι απόλυτος. Δεν είπα πουθενά πως μπορώ μόνος μου να κάνω ψυχοθεραπεία στον εαυτό μου.

Senior Member
    Ρε παιδεια τι ειναι θυληπρεπεις?εριξα μια πολυ προχειρει και γρηγορη ματια στο γοογλε αλλα δεν εβγαλα ακρη τελοςπντον.

Φιλε μου προσωπικη μου γνωμη με βαση αυτα που διαβασα μπορει να κανω και λαθος μια γνωμη λεω
    Οπως ολοι. ..εμενα μου φενετε κατι στη συμπεριφορα σου να σου εξηγησω λιγο
    Οταν κατι το θελουμε πολυ παρα πολυ τοσο πιο δυσκολο γινετε να το αποκτησουμε...μηπως επειδη θελης μεσα σου παρα πολυ να κανεις
    σχεση αυτο εχει αρνητικο αντικτυπω στης γυναικες??οι γυναικες ξενερωνουν με τους ανδρεςπου θελουν τρελονοντε να κανουν σχεση δεν ξερω γιατι αλλα μεχρι τωρα αυτο παρατηρησα
    ..
    Δευτερον τους μη εμπειρους ανδρες και σε αυτην την ηλικια κι ολας τους καταλαβενουν απο χιλιομετρα μακρια.επισης ειναι αποθυτικο.ξενερωνουν αγρια..
    Μου κανει τρομερη εντυπωση το παραδειγμα που εφερες σε καποιο σημειο που λες οτι καθοσουνα σε ενα μπαρακι και μια κοπελα σε γλυκο κοιταζε και χαμογελουσε και οταν εκανες κινηση και μιλησατε σε εριξε ακυρο..πολυ κουφο και επισεις πολυ μπαζει αυτο..αφου δεν ηθελε γιατι συμπεριφερθηκε ετσι..οταν μια κοπελα κανει ετσι χιλια τα εκατο γουσταρη..δεν υπαρχει να σε ριξη ακυρο εκτος αν την ξενερωσεις και καποιο τροπο.
    Δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι φταιει η εμφανιση σου.
    Εχω δει κακασχημους ανθρωπους να κυκλοφορουνε με θεες.και οχι δεν διαθετουν χρηματα αυτοι οι ανδρες δηλαδη δεν ειναι οικονομικα καλα.κι ομως κυκλοφορουνε με θεες μπραβο τους.και οχι δει κουκλους να τρωνε χιλοπιτα τη μια μετα την αλλη...πιστευω στην περιπτωση σου οσα ειπα απτην αρχη του μηνυματος μου...
    Μια ερωτηση πως γινετε και ακομα εχεις ονειροξεις???εγω εχω να το παθω απτα 17 αν θυμαμε καλα.τα αγορια σε αυτες της ηλικιες το παθενουμε.και απο τι διαβασα ουτε αυνανιζεσε.
    Πως τη παλευης ρε μεγαλε??
    Συμβουλη:
    1 ον.. πρεπει οπσσδηποτε να αποκτησεις σεξουαλικες εμπειριες ακομα και με λεφτα...δεν στο λεω αυτο για να κανης σεξ...ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ..ΧΑΛΑΡΟΝΟΥΜΕ ..κατα καποιο τροπο λειτουργη ως ειδος ψυχοθεραπειας ας πουμε..

2ον επισεις σημαντικο..δες τη λαθος κανεις στη συμπεριφορα σου και στο τροπο που πας να προσελκυσεις καποια γυναικα καπου εκει χαλαει η ολη φαση.αφου βλεπεις οτι με αυτον τον τροπο τρως χυλοπιτα αλλαξε τακτικη.υποψη σε καθε γυναικα αρεσει διαφορετικη προσεγγυση.
    Επισεις παιξτο ανετος οτι σου αρεσει αλλα δεν εισαι και κανενας νυστηκως που κανει αμαν..
    Γενικοτερα πρεπει να το δουλεψεις το ολο θεμα..
    Ευχομε ολα να πανε καλα..αχρειαστοι να ειμαστε εδω ειμαστε και παλι..
    Υ.Γ
    Αν δεν κανεις πρωτα σεξ μην περιμενεις να ερθη οι σχεση...για την ηλικια που εισαι μιλαω.αν εισουν 17 εκει αλλαζε το ολο πραγμα

Senior Member
    Αν διαβασεις οοολο το θεμα που ανοιξες καταλαβαινεις ποιος ειναι ο λογος που απωθεις τους αλλους, ποσο μαλλον τις γυναικες. Εχεις μια ταση να μιλας πολυ μονο και μονο για να βγαζεις τους αλλους λαθος.

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 10-11-2017 at 18:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tren Acetate View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    οι ανθρωποι δεν ειναι αναλωσιμα... τι σημαινει να συμβιβαστει??
    υποτιθεται οτι καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να επιλεγει...

Λιγος σεβασμος στον Ανθρωπο δεν εβλαψε κανεναν... ισα ισα μάς κανει καλυτερους ανθρωπους, εστω και λιγο...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    οι ανθρωποι δεν ειναι αναλωσιμα... τι σημαινει να συμβιβαστει??
    υποτιθεται οτι καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να επιλεγει...

Λιγος σεβασμος στον Ανθρωπο δεν εβλαψε κανεναν... ισα ισα μάς κανει καλυτερους ανθρωπους, εστω και λιγο...
    τι να επιλεγει μου λες

σου λεει δε βρισκει τιποτα

τι πινεις?

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ελπιζω να μην εισαι ο "προσωπικες διαφορες" με τους 6-7 λογαριασμους και μας τρολαρεις γιατι και το username σου εκει παραπεμπει.. παντως αν εισαι, εισαι ΠΑΡΑ πολυ καλος σε αυτο. Αν παλι δεν εισαι, απλα αγνοησε το.
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Αλλά όχι δεν είμαι ο άγνωστοςγνωστος.Kαι δεν έχω ακόμη 6-7 λογαριασμούς αλλά αυτός είναι ο 5ος.Θα έπρεπε εσύ να ξέρεις ότι σε όποιον απαντώ με τα αυτά τα προφίλ μου είναι καθαρά στοχευμένα.Εχω να πω λοιπόν ότι 99.99999% καταλαβαίνεις πολύ καλά γιατί σου απαντώ με αυτό το ψευδώνυμο....Ο τρόπος που γράφεις,αντιδράς,σκέφτεσαι παραπέμπει εκεί.Ανθρωπος είμαι,λάθη κάνω,mea culpa and im sorry αν κάνω λάθος but.. αν δε κάνω...ξέρεις εσύ..
    Υ.Γ. Αν δεν γινόμουν ban ως προσωπικές διαφορές θα σου απαντούσα με εκείνο.

Banned
    τι να επιλεγει μου λες

τι πινεις?
    Αν και σου έσβησαν το μήνυμα πρόλαβα να το δω.Οι χοντρές είναι χοντρές και όχι χαζές...

Banned
    Εχω κανονίσει συνεδρίες 4 φορές την εβδομάδα για τις επόμενες 5 εβδομάδες τουλάχιστον, ύστερα λογικά θα αραιώσουν, θα πρέπει να επιστρέψω στην δουλειά μου γιατί τελειώνει η άδεια μου τότε.
    Ειλικρινά θέλω να έρθεις εδώ μετά απο τις 5 εβδομάδες και να μας πεις τι κέρδισες από όλο αυτό.
    Αν είσαι όλα αυτά που γράφεις ότι είσαι τότε θα συμφωνήσω με giorgos35 σε κάποια πράγματα
    1.Πήγαινε κάνε sex.
    2.4 συνεδρίες την εβδομάδα επί 5 εβδομάδες με ας πούμε μέση τιμή 40€ μας κάνουν 800€. Με αυτά τα χρήματα αν είσαι όλα αυτά που λες ότι είσαι,πήγαινε κάνε σεμινάρια pickup artist.Σαφώς πιο χρήσιμα θα σου είναι αφού λες ότι σε όλα τα άλλα είσαι οκ.
    3.Γράφεις κάπου ότι αυτή που σε απέρριψε μαζί με την φίλη της,τους κάνεις μαθήματα χορού λάτιν.Να υποθέσω ότι τους τα κάνεις δωρεάν ή σε καλύτερη τιμή ειδικά γιαυτές μπας και σου δώσουν ερωτικό ενδιαφέρον? Αν το κάνεις αυτό,είσαι μέγα λάθος.Δε χρειάζεται κάτι παραπάνω για να δείχνεις φουλ απελπισμένος και έχεις μπει στο friendzone και στην κατηγορία "θύμα" και δεν βγαίνεις απο εκεί ούτε σε 10 ζωές.Σαφώς και χρειάζεται να είσαι περιποιητικός απέναντι στις γυναίκες αλλά πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο timing και σωστός τρόπος για να γίνει αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εμένα μου θυμίζει τον GiannisNik αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

Πάντως σίγουρα ένα κουλουβάχατο είναι το όλο θέμα...
    Κύκνε εμένα μου θύμισε αυτόν faceonlyamothercouldlove https://www.e-psychology.gr/forum/th...BB%CE%BF%CF%82 και παλιότερα υπήρχε ένας theonlypeaceicanfind που σκεφτόταν παρόμοια αλλά δε μπορώ να βρω το προφίλ του.Μάλλον θα διαγράφηκε

Banned
    τι να επιλεγει μου λες

τι πινεις?
    Οι στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς απέναντι στον συνάνθρωπο μας λένε ότι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κριτική στις ιδέες κάποιου άλλου ανθρώπου αλλά όχι επίθεση στο πρόσωπο του.Η κοπέλα δεν σου επιτέθηκε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.Αυτό το "τι πίνεις?" είναι προσβλητικό και κατά την ταπεινή μου γνώμη,θα μπορούσες να το αποφύγεις.Αν θέλουμε να μας αντιμετωπίζει με σεβασμό ο συνομιλητής μας,ας μάθουμε ότι πρέπει και εμείς να τον αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο.

Με έβαλε πολύ σε σκέψεις ο giorgos35 σε σημείο που ίσως τελικά να αποφασίσω να πάω σε συνοδό πολυτελείας. Εχω παρατηρήσει πως πολλές φορές στο thread άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνετε μερικοί. Επίσης με ρωτάτε όλο τα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνομαι διαρκώς και μετά κατηγορούμαι και ως πολυλογάς και απόλυτος από πάνω. Ακόμα και ο giorgos35 το έκανε. An σας κουράζω/εκνευρίζω τόσο ή νομίζετε ότι είμαι troll έχετε πάντα την δυνατότητα να σταματήσετε να ασχολείστε με το thread. Απευθυνόμενος στο κρύσταλλο, έχω κοιτάξει τα σεμινάρια pickup artist αρκετά ώστε να είμαι βέβαιος πως είναι απάτη. Επίσης μείνε ήσυχος για το λάτιν, δεν συμβαίνει τίποτα παρόμοιο με αυτό που υποθέτεις.

Banned
    οου ατελειωτα κατεβατα

Page 14 of 37 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast