Να προτιμάτε Levi's κορίτσια.Τα Lee είναι noobika.
Printable View
Εσύ από τι λες κατεβατό νομίζεις είναι δύσκολα να συναντήσεις αληθινούς και καλοπροαίρετους ΑΝΤΡΕΣ ,όχι ανθρώπους(σαν λέξη συμπεριλαμβάνει και της γυναίκες,σε μεγάλο μέρος της σύγχρονης κοινωνίας).Επίσης τα μούτρα σου τα trws όταν προσπαθείς,και τα "ξανατρως" και τα "ξανατρως".Τώρα πια,εσύ,δεν έχεις θέμα να ξαναφάς τα μούτρα σου μιας και έχεις βάλει κόκκινη κορδέλα.
Coolare.Δες την αλλιώς την φάση.Και μπορεί να κάτσει το καλο η μπορεί να ξαναφάς τα μούτρα σου και να ξαναπροσπαθήσεις.Πέφτουμε για να ξανασηκωθούμε στην τελική.Αλλιώς απλά πέφτουμε και γκρινιάζουμε ότι όλα είναι χαλια και όλοι μας αδικούν και ποσο καλύτεροι είμαστε από όλους και "γιαυτο" μας αδικούν και αλλου τέτοιου είδους μαλακίες....
Ατελειωτη συζητηση.....Μεχρι και η θεματοθετρια εχει παει για μπανιο με το καροτεν παραμασχαλα..
Unlucky , θα σου δωσω μερικες κατευθυνσεις , θες κρατα τες , θες πετα τες . Αντι να βουλιαζεις στο προβλημα , καταπιασου με την λυση . Μ ην αφηνεις τις αντιξοοτητες να επηρρεαζουν την διαθεση σου . Επισης η συγχωρεση προσφερει γαληνη κ ηρεμια , ειτε συγχωρεση προς τους αλλους , ειτε προς τον εαυτο μας . Ειμαστε 100% υπευθυνοι για την ζωη μας . Α ναλαβε τις ευθυνες για την διαθεση σου , τις σκεψεις σου ,τα συναισθηματα σου . Παραδεξου τα λαθη σου κ αναλαβε την ευθυνη εξισου για τις επιτυχιες κ τις αποτυχιες .
Και μην ξεχνας , ΚΑΝΕΙΣ , ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ .
ευχαριστω για τις συμβουλες σας. να ειστε καλα. καληνυχτα
Χρόνο θέλει για ξαναεμπιστευτείς και θα το κάνεις!!! Απλά τώρα μπορεί να σου φαίνονται όλοι πιθανοί μαλ...ς αλλά θα σου περάσει.... Σιγά!!! Απλά ρε παιδιά δίκιο έχει η κοπέλα σε αυτή τη φάση. Και θα ξαναεμπιστευτεί και θα ξαναφλερτάρει και τα πάντα όλα.... Αλλά με την ώρα τους!!1
Συμφωνω!! καλημερα!!
Αυτη ειναι η πρωτη καλη εντυπωση που αφηνει ενας αντρας σε μια γυναικα (νοειται αυτος να ειναι μιας σχετικα καλης εμφανισης) κι απ εκει ξεκιναει η συνδεση της μαζι του. Ως προς τον γυμνασμενο με το ξυρισμενο στήθος και το κοντο μαλλι κλπ που περιγραφει ενα αλλο μελος ως αντρα που ελκυει, αυτος ναι μεν ελκυει τις γυναικες μ αυτα του τα προσοντα όμως αν υστερει στο λογο και στο περιεχομενο χαρακτηρα πολύ σύντομα του γυρνανε την πλατη.
unlucky, Προσεγγισε και κανα που θα σου κανει αλλιωτικη πρωτη εντυπωση απο τους εως τωρα, ισως βρεις κατι καλυτερο. Νομιζω πως δε μας εχεις πει μεχρι τωρα ποια ειναι η πρωτη καλη εντυπωση που σου δινει ενας αντρας. Η απογοητευση και η αμφιβολια για τις οποιες μιλας παντα θα υπαρχουν. Θα ψάχνεις πάντα την επιβεβαιωση ότι δε θα σου κανει αυτο που φοβασαι να παθεις, κι αυτη η αρνητικη επιβεβαιωση με τον καιρο θα σου σβησει την απογοητευση και την αμφιβολια και θα σε κανει να τον αγαπησεις πραγματικα.
Κι οπως λεει κι ο Μνημονιο, μετα από 36!! σελιδες θεμα ...... η θεματοθετρια ηδη θα εχει ξεχασει οτι το ανοιξε και τωρα απολαμβανει μαυρισμα και μπάνιο στην παραλια ... κι ισως, αν ειναι ωραια, με τα καμακια-προσεγγισεις που της γινονται εκει περα βλεπει αυτα που φιλοσοφουμε εδω στην πραξη... ισχυει και για μας αυτο! τωρα που ειναι καλοκαιρι κι ο κοσμος βγαινει εξω, καταλληλη περιοδος για να τα δουμε στην πραξη!!
πες τα βρε ασβε!
αυτο ακριβως ισχυει. μονο που δεν θα το διαχωριζα φυλετικα, ισχυει και για τα δυο φυλα ,ακριβως ετσι.
κι αυτο εξηγει και το φαινομενο , ο ιδιος ανθρωπος που φερεται αθλια και υποτιμητικα σε καποια/ον γυναικα/ανδρα, να λατρευει και να τιμαει καποια αλλη.
αυτο που αλλαζει ειναι οτι αν η ιδια εξευτελιζει την υπαρξη της, κανεις δεν θα την σεβαστει (δεν αναφερομαι σε προλαλησαντες, δεν ξερουμε τι συνεβη εκει)
οσο για το θεμα που εχει γινει λαστιχο, σε λιγο θα μας γραψει για τον επομενο η θεματοθετρια :p :p :p
εγω ως γυναικα παντως θεωρω οτι οι περισσοτεροι αντρες δεν κανουν ουτε για σχεση και πολυ περισσοτερο για οικογενειες, γαμους κτλ..
ειναι βολεψακηδες και οχι εξυπνοι αλλα εξυπνακηδες..
για να κανεις σχεση χρειαζεται να νιωθεις συναισθηματικη ασφαλεια και σιγουρια ενα χαρακτηριστικο που δεν εμπνεει κανενας αντρας του σημερα
σαφως και δεν εντυπωσιαζομαι απο τυπους με κολλητα μπλουζακια και ξυρισμενο στηθος
αλλα πλεον ουτε θα πω "ουαου αυτος εκφραζεται ωραια, εχει πτυχιο μεταπυχιακο, ακουει αυτη τη μουσικη, η διαβαζει πολλα βιβλια" αρα αξιζει! κυκλοφορουν πολλοι ψευτοκουλτουριαρηδες πιστεψτε με κοριτσια!!!
θα κρινω εναν ανθρωπο απο το τι εχει καταφερει στη ζωη του, τη συμπεριφορα του, τους τροπους του, μια ευγενεια οχι στημενη και προσποιητη αλλα αληθινη και αυθορμητη
You go girl!
Μέσα στην αναζήτηση σου για τον τέλειο άνθρωπο μην ξεχάσεις μόνο πως όπως εσύ δεν δίνει ευκαιρία σε κανέναν έτσι και δεν δικαιούσαι να σου δώσει κανείς ευκαιρία...
Μήπως αυτό σε κάνει τόσο κακή όσο παρουσιάζεις "τους άντρες"?
Άσε τα "πιστεψτε με κοριτσια" και τα "κανενας αντρας του σημερα" και δες καλύτερα πως βγάζεις απίστευτη κακία για όλους οπότε κανείς δε θα θέλει να σε παίξει στην παρέα του, και ας είναι ο ghandi σε σώμα κούρου.
Όχι γιατί δεν του δίνεις την ευκαιρία αλλά μάλλον με αυτή σου την συμπεριφορά και την απαξίωση σε όλους τους άλλους, είσαι άνθρωπος που δεν αξίζει να πάρει αλλά και να δώσει οπότε κατ'επεκταση αυτός ο άνθρωπος ghandi σε σώμα κούρου θα αναζητήσει να προσφέρει, ότι έχει να προσφέρει, κάπου αλλού.
Οπότε ...πραγματικά πιστεύεις οτι αυτή σου η συμπεριφορά (εφόσον θα κρίνεις του άλλους απο την συμπεριφορά τους, δε θα σχολιάσω το "τι εχει καταφέρει στη ζωη του" γιατι ειναι αστειο) αξίζει καλοσύνη?
Η απίστευτες γενικεύσεις με κακία και απαξίωση και αυτος ο αγωνας σου με παρωπίδες αξίζουν πιστεύεις κάτι καλύτερο απο αυτό που περιγράφεις? Γιατί?
Ισχυει.
Δεν το εκπέμπουν γιατι δεν τους ενδιαφέρει να το κάνουν. Οι συνθήκες δεν εμπνέουν για οικογένεια, οποτε αφου τα υπολοιπα
(βολτες, σεξ, συντροφια κλπ) μπορουν να τα εχουν χωρις να παρεχουν τα "δυσκολα", δεν μπαινουν στην διαδικασία.
Πολλοι άντρες πετυχαινουν να εχουν αυτα που θέλουν, δινοντας μεχρι το σημειο που επιθυμουν να δωσουν, και δεν "χολοσκανε" για τα ανωθι που τους κατηγορουν, ενω οι γυναικες γκρινιάζουν γιατι αναζητουν περισσοτερα τα οποια δεν βρισκουν.
Εχω φιλους και απο τις δυο κατηγορίες. Σχεσάκηδες και αποδωκιαποκειπηδικουλες. Καλα παιδια ειναι όλοι τους :)
Μα είναι γνωστό ότι όταν παίρνουμε κάτι, πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω! Ποτέ δεν ειμαστε ευχαριστημένοι μ' αυτό που ήδη έχουμε, κ ας είναι αυτό που αναζητούσαμε λίγο πριν. Μόλις το πάρουμε λέμε ότι αυτό δεν αρκεί οπότε ψάχνουμε κ αποζητάμε κάτι περισσότερο. Κ όχι μόνο οι γυναίκες (που απ τη φύση μας είμαστε γκρινιάρες :P ), αλλά όλοι οι άνθρωποι πλέον.
Πως εξηγειτε το φαινόμενο που οι άντρες που δεν θελουν να δωσουν πολλα στις γυναικες, βρισκουν συνεχεια και πολλες φορες εχουν παραπανω απο μια, ενω πολλα παιδια που θελουν να δωσουν πολλα σε μια γυναικα ειναι συνεχως μονοι τους;
Δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο όπως το περιγράφεις.
Απλά και μόνο γιατί το ξεκινάς λέγοντας "οι άντρες". Οπότε όλο το υπόλοιπο είναι σχετικά ασόβαρο.
Μήπως θα ήθελες να ρωτήσεις πως γίνεται οι άνθρωποι που είναι κοινωνικοί και εξωτερικά γοητευτικοί να έχουν πολλές σχέσεις στη ζωή τους γενικά ενώ οι άνθρωποι στους οποίους λείπουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά να είναι γενικά περισσότερο μόνοι?
Σε αυτή την περίπτωση νομίζω πως το ερώτημα είναι ταυτόχρονα και η απάντηση.
Η εξωτερικη εμφανιση δεν λεει τιποτα απο μονη της..Ενας ανθρωπος κοινωνικος,ευχαριστος και χαμογελαστος δεν θα τραβηξει ανθρωπους?Αν ειμαι σαν την Τζολι με τα μουτρα κατω,με εναν τονο συμπλεγματα κατωτεροτητας και κομπλεξ και 2 τονους αρνητικης σκεψης θα εχω επιτυχια λετε?
Ναι, αυτή είναι η κυνική απάντηση και μπορεί να είναι και η Αλήθεια (ελπίζω όχι σε ποσοστό 100%)
(αναφέρομαι στο ποστ του tomhet)
Πάντως σχετικά με τον άντρα που τα δίνει όλα, ισχύει το παρακάτω:
"Αφού της κουβαλάω τα βιβλία και της λύνω τις ασκήσεις για 1 ολόκληρο χρόνο,
δεν μπορεί, σίγουρα θα με αναγνωρίσει επιτέλους ως boyfriend material!*"
*στην επόμενη γωνία τη βλέπει να φασώνεται με τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου
Ως παραδειγμα το εφερα στα λεγομενα του Τοmhet..Δεν ειναι η εμφανιση το θεμα..Αμυνα ειπες?Ναι πολυ σωστα..Αμυνομαστε οταν απειλουμαστε..Αν ομως εισαι σε μια μονιμη αμυνα τυπου ξινομουρας τι φταιει?Τα συμπλεγματα που ανεφερα φταινε.Στις σχεσεις τουλαχιστον.
Και για τα 2 φυλα μιλαμε..Η γκρινια και η αρνητιλα δεν κανει διακρισεις :)
Δηλαδή εμείς δεν έχουμε καμιά ελπίδα μου λες; (μιλάω για τον εαυτό μου)
Πάντως ρε πστ μου είναι φοβερό. Κάθε μα κάθε μέρα που θα νιώθω ωραία,
και αυτό συμβαίνει μια φορά το μήνα, οι άνθρωποι με σταματάνε και με ρωτάνε
κατευθύνσεις ή μου πιάνουν την κουβέντα και όλα αυτά επειδή φαίνεται ότι
είμαι καλά.
Έλα μου όμως που όλ'αυτά τα χρειάζομαι πιο πολύ τις άλλες μέρες!
Μαστερ μου αν εχεις θεματα με την διαθεση οπως πχ καταθλιψη,μην μπαινεις και σε τετοιες σκεψεις,οτι δεν εχεις ελπιδα..Και εγω οταν δεν ημουν καλα ουτε κατοικιδια δεν με πλησιαζαν..Ειδες ομως που δεν κρυβεται η θετικη αυρα?
Είμαι κάθετος σε αυτό.....
Καταρχήν αν είσαι σαν την τζολι που λες τι σύμπλεγμα κατωτερότητας να έχεις όσον αφορά το άλλο φύλο? Θα στην πέφτουν 10-10....πως ακριβως θα έχεις συμπλεγμα κατωτερότητας όταν όλοι θα σου κάνουν κομπλιμέντα και θα είναι καλοί μαζί σου λόγω της εμφάνισης σου?
Σε δεύτερη φάση κανένας άντρας δεν είχε δεν έχει και δε θα έχει ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα με μια γυναίκα να νιώθει ανασφάλεια, να είναι ντροπαλή, κλειστή κλπ και όλα αυτά λόγω συμπλέγματος κατωτερότητας.
Ξανασκέψου το και αν θες διέψευσε με.
Τρίτον έχεις δει πολλά ωραία παλικάρια που είναι μέσα στην μαύρη κατάθλιψη και μιζέρια? Εγώ όχι...ξέρουμε και οι δύο το γιατί mnimonio αλλά δε ξέρω γιατί ρωτάς..
Όσο για το αν σας τραβάει ο χαρακτήρας....μην το πάμε πάλι εκεί κάνει τζιζ...
Και φυσικα δεν λεω για ενα μονιμο χαμογελο και τρελη χαρα γιατι εκει μυριζει LSD η κατασταση :P κακες στιγμες εχουμε ολοι.Τεσπα εκτροχιασα την συζητηση,απλα το ειπα πανω σε αυτο που ειπε ο Τομ.
Καλά όμως μπορεί το παλικάρι να είναι απλά όμορφο και η μελαγχολία του να
περνιέται ως εκζήτηση (υπάρχει τέτοιο ουσιαστικό??) ενώ αντίστοιχα ένας άλλος
που είναι άσχημος απλά τον λένε ξινό.
Ως πειστήριο παραθέτω το παρακάτω κόμικ :p
http://english.bouletcorp.com/2012/02/01/darkness/
Δλδ εσυ βρε Τομ απο τις σχεσεις σου εχεις να θυμασαι την ωραια μυτη της και το ωραιο μπουστο της?Τι τζιζζζζ κανει...?
Να πω κάτι αστείο....και ας το πάρει ο κάθε ένας σας όπως θέλει...
Εϊμαι σίγουρος πως τα γραπτά μου σπάνε σε αρκετούς τα νεύρα γιατί πάω κόντρα σε πολλές στερεοτυπικές απόψεις που καλώς ή κακώς έχετε όλοι σας (και αυτή μου η πρόταση είναι μέρος αυτού που μόλις είπα).
Αποτέλεσμα αυτού είναι να διαφωνούμε σε πολλά...Οπότε στον δικτυακό αυτό χώρο καμιά σας πχ δεν έλκεται απο εμένα λόγω αυτού.
Παρόλαυτα είμαι άνθρωπος και κυκλοφορώ ανάμεσα σας...
Οπότε mnimonio...αν πχ άυριο μεθαύριο γνωρίσεις ένα παλικάρι και σου αρέσει εμφανισιακά και τον πλησιάσεις ή μάλλον τον αφήσεις να σε πλησιάσει...και φυσικά είναι μέσα στην ευγένεια και στις γλύκες κλπκλπ. Σε συνδιασμό με το ότι σου αρέσει το προχωράτε....
Και καταλήγει στο να είμαι εγώ! Τι θα πεις τότε? που θα σε έχει τραβήξει πάνω του η εμφάνιση του αλλά απο κάτω θα κρύβομαι "εγω" ? θα με χωρίσεις για όλες τις απόψεις που εκφράζω εδώ κατ'επεκταση και για τον χαρακτήρα μου?
Σίγουρα όχι...τότε θα δείς ολα μου τα γραπτά με άλλο μάτι και θα βρεις κάτι να τα δικαιολογήσεις.
Έτσι δεν κάνουμε οι άνθρωποι?
Δεν μιλάω προσωπικά για σένα και δεν στηρίζω το σενάριο αυτό σε εσένα ειδικά...απλά σε χρησιμοποιησα σαν παράδειγμα.
Είπες "αν δεις ενα ωραιο παλικαρι" ....οπότε φανταζόμουν πως αναφερόσουν στο τι σε τραβάει στον άλλο προφανώς πριν δέσεις τον γαιδαρό σου...κοινώς τι σε τραβάει για να προσεγγίσεις κάποιον.
Και σε αυτό αποκλείεται να σε τραβάει ο ωραίος χαρακτήρας του...:P
Κάνει τζιζ γιατί οι άνθρωποι στην πλειοψηφία δεν έλκονται απο τον χαρακτήρα αλλά απο την εμφάνιση. Στο κάτω κάτω τον χαρακτήρα κάποιου μπορεί να μην τον ξέρεις καλά ποτέ παρα μόνο αν τον ζήσεις....
Οπότε εννοώ πως απλές γνωριμίες κλπ, δεν είναι βάση για να πεις οτι σε ελκύει ο χαρακτήρας κάποιου.
Εμενα ισα ισα μου αρεσουν αυτα που γραφεις..Γραφεις ωραια πραγματα και σωστα..Λιγο κλαψας εισαι και υπεραναλυτικος αλλα οκ :P
Εγώ αντίθετα νιώθω οτι καθημερινά πατάω πάνω στους κάλους που έχουν όλοι.
Αρνούμαι να πιστέψω οτι δεν κατάλαβες το παράδειγμα μου ...οπότε θα υποθέσω οτι απλά αποφεύγεις να απαντήσεις!
Και εεπ...κλάψας δεν είμαι σε αυτό το thread...είμαι σε άλλο και σιγα μην το έχεις διαβάσει όλο.
ΥΓ: θα σημειώσω επίσης πως ανέφερες την υπερανάλυση σαν κάτι το αρνητικό. Εγώ δε το θεωρώ αρνητικό πάντως.....χαρακτηριστικό ναι...αλλά οχι αρνητικό. Ειδικά σε έναν κόσμο που τίποτα δεν έχει σημασία γιαυτό και όλοι κοιτάνε την πάρτη τους όσο καλύτερα μπορούν, δε νομίζω οτι θα έβλαπτε λίγη ανάλυση.
ΥΓ2: όσο για το κλάψας...ε...σε μνημόσυνο έχω έρθει ρε συ...τι να κάνω να γελάω?
Εκτός αν πιστεύεις οτι κλαψουρίζω στην ζωή μου έξω, οπότε θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς γιατί θα ήταν χαζό να βγάλεις κάποιο τέτοιο συμπερασμα για τον οποιονδήποτε. Και το λέω αυτό κυρίως με το σκεπτικό του ότι όλοι όσοι γράφουν εδω μέσα και είναι μέσα στην μαυρη μιζέρια και ρίχνουν πόνο και ξανα πόνο και μάρθα βούρτση κλπκλπ, έχουν φίλους και φυσιολογική ζωή. Και εκεί δεν κλαίνε.