Results 556 to 570 of 781
-
26-07-2013, 23:23 #556
Δλδ εσυ βρε Τομ απο τις σχεσεις σου εχεις να θυμασαι την ωραια μυτη της και το ωραιο μπουστο της?Τι τζιζζζζ κανει...?
- 26-07-2013, 23:23 #557
Να πω κάτι αστείο....και ας το πάρει ο κάθε ένας σας όπως θέλει...
Εϊμαι σίγουρος πως τα γραπτά μου σπάνε σε αρκετούς τα νεύρα γιατί πάω κόντρα σε πολλές στερεοτυπικές απόψεις που καλώς ή κακώς έχετε όλοι σας (και αυτή μου η πρόταση είναι μέρος αυτού που μόλις είπα).
Αποτέλεσμα αυτού είναι να διαφωνούμε σε πολλά...Οπότε στον δικτυακό αυτό χώρο καμιά σας πχ δεν έλκεται απο εμένα λόγω αυτού.
Παρόλαυτα είμαι άνθρωπος και κυκλοφορώ ανάμεσα σας...
Οπότε mnimonio...αν πχ άυριο μεθαύριο γνωρίσεις ένα παλικάρι και σου αρέσει εμφανισιακά και τον πλησιάσεις ή μάλλον τον αφήσεις να σε πλησιάσει...και φυσικά είναι μέσα στην ευγένεια και στις γλύκες κλπκλπ. Σε συνδιασμό με το ότι σου αρέσει το προχωράτε....
Και καταλήγει στο να είμαι εγώ! Τι θα πεις τότε? που θα σε έχει τραβήξει πάνω του η εμφάνιση του αλλά απο κάτω θα κρύβομαι "εγω" ? θα με χωρίσεις για όλες τις απόψεις που εκφράζω εδώ κατ'επεκταση και για τον χαρακτήρα μου?
Σίγουρα όχι...τότε θα δείς ολα μου τα γραπτά με άλλο μάτι και θα βρεις κάτι να τα δικαιολογήσεις.
Έτσι δεν κάνουμε οι άνθρωποι?
Δεν μιλάω προσωπικά για σένα και δεν στηρίζω το σενάριο αυτό σε εσένα ειδικά...απλά σε χρησιμοποιησα σαν παράδειγμα.
26-07-2013, 23:26 #558
Είπες "αν δεις ενα ωραιο παλικαρι" ....οπότε φανταζόμουν πως αναφερόσουν στο τι σε τραβάει στον άλλο προφανώς πριν δέσεις τον γαιδαρό σου...κοινώς τι σε τραβάει για να προσεγγίσεις κάποιον.
Και σε αυτό αποκλείεται να σε τραβάει ο ωραίος χαρακτήρας του...:P
Κάνει τζιζ γιατί οι άνθρωποι στην πλειοψηφία δεν έλκονται απο τον χαρακτήρα αλλά απο την εμφάνιση. Στο κάτω κάτω τον χαρακτήρα κάποιου μπορεί να μην τον ξέρεις καλά ποτέ παρα μόνο αν τον ζήσεις....
Οπότε εννοώ πως απλές γνωριμίες κλπ, δεν είναι βάση για να πεις οτι σε ελκύει ο χαρακτήρας κάποιου.
26-07-2013, 23:28 #559
Εμενα ισα ισα μου αρεσουν αυτα που γραφεις..Γραφεις ωραια πραγματα και σωστα..Λιγο κλαψας εισαι και υπεραναλυτικος αλλα οκ :P
26-07-2013, 23:32 #560
Εγώ αντίθετα νιώθω οτι καθημερινά πατάω πάνω στους κάλους που έχουν όλοι.
Αρνούμαι να πιστέψω οτι δεν κατάλαβες το παράδειγμα μου ...οπότε θα υποθέσω οτι απλά αποφεύγεις να απαντήσεις!
Και εεπ...κλάψας δεν είμαι σε αυτό το thread...είμαι σε άλλο και σιγα μην το έχεις διαβάσει όλο.
ΥΓ: θα σημειώσω επίσης πως ανέφερες την υπερανάλυση σαν κάτι το αρνητικό. Εγώ δε το θεωρώ αρνητικό πάντως.....χαρακτηριστικό ναι...αλλά οχι αρνητικό. Ειδικά σε έναν κόσμο που τίποτα δεν έχει σημασία γιαυτό και όλοι κοιτάνε την πάρτη τους όσο καλύτερα μπορούν, δε νομίζω οτι θα έβλαπτε λίγη ανάλυση.
ΥΓ2: όσο για το κλάψας...ε...σε μνημόσυνο έχω έρθει ρε συ...τι να κάνω να γελάω?
Εκτός αν πιστεύεις οτι κλαψουρίζω στην ζωή μου έξω, οπότε θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς γιατί θα ήταν χαζό να βγάλεις κάποιο τέτοιο συμπερασμα για τον οποιονδήποτε. Και το λέω αυτό κυρίως με το σκεπτικό του ότι όλοι όσοι γράφουν εδω μέσα και είναι μέσα στην μαυρη μιζέρια και ρίχνουν πόνο και ξανα πόνο και μάρθα βούρτση κλπκλπ, έχουν φίλους και φυσιολογική ζωή. Και εκεί δεν κλαίνε.
26-07-2013, 23:37 #561
To παραδειγμα σου το καταλαβα,το οτι σου λεω οτι μου αρεσουν τα γραπτα που ΕΣΥ γραφεις δεν σου λεει τιποτα??Ειδες παρωπιδα που εχεις..?Ο συνδυασμος εμφανιση (που ειναι και υποκειμενικο) με τις ευχαριστες νοτες ειναι ηφαιστειο..Η εμφανιση ομως απο μονη της δεν μπορει να σε στηριξει.Αυτο λεω..Γιατι διαφωνεις πανω σε αυτο?
26-07-2013, 23:38 #562
26-07-2013, 23:42 #563
26-07-2013, 23:43 #564
Γιατί πχ η καλή εξωτερική εμφάνιση κάποιου ανθρώπου του δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσει τον εαυτό του στον κόσμο! Και ανεξάρτητα απο τα οποιαδήποτε χαρακτηριστικά του ο κόσμος θα τον δεχτεί και μάλιστα θα δεχτεί να τον εξερευνήσει. Και βάση της λογικής που λέει ότι για όλους υπάρχει κάποιος εκεί έξω, το να μπορείς να εκθέσεις τον εαυτό σου σε μια πολυσύχναστη βιτρίνα σου δίνει την δυνατότητα να σε αγοράσει κάποιος πολύ πιο εύκολα.
Ελπίζω να μην με έχασες...
Σε περίπτωση που με έχασες όμως, να το κάνω πιο λιανά...αν έχεις να κάνεις με ένα κοινωνικό ομορφόπαιδο, θα γνωρίσει μια, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε...30...40 κοπέλες και θα τον γνωρίσουν και εκείνες. Και μετά ανάλογα με το ποια ταιριάζει, θα μείνει...η και όχι. Αλλά κάποιος ο οποίος δεν είναι αυτό που ανέφερα, πως θα ακολουθήσει την ίδια οδό?
Μπορεί ο πρώτος να είναι κωλόπαιδο...την δυνατότητα όμως αυτή την έχει ανεξάρτητα απο αυτό!
26-07-2013, 23:48 #565
(Mnimonio αν θες σε παρακαλώ ζήτα μου δημόσια ραντεβού μόνο και μόνο για να πέσει απο την καρέκλα η howtodream.)
26-07-2013, 23:52 #566
Η ομορφια πρωτα πηγαζει απο μεσα μας,συν οτι ειναι μια υποκειμενικη υποθεση εκτος αν εισαι με 3 δοντια ολα κι ολα με αυτια δορυφορικα πιατα και 20 τικ!Που ακομα και αυτοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα και υπαρχει και γι'αυτους καποιος εκει εξω..Την πολυσυχναστη βιτρινα την κανονιζεις εσυ με προσφορες αν δεν εισαι το τελειο μοντελο!Δεν υπαρχει και τελειο μοντελο..Αν νιωθεις καλα με αυτα που διαθετεις και δεν κλαψουριζεις ειτε γιατι συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλους,ειτε επειδη ειχες και 2 κακες εμπειριες ολο και κατι θα γινεται στην "αγορα" :)
26-07-2013, 23:54 #567
Διαφωνώ ριζικά γιατί υπάρχω.
26-07-2013, 23:57 #568
Δεν περιγραφω αλλο...Που ειναι η ανλακι να συμφωνησετε διαφωνωντας? :P
27-07-2013, 00:29 #569
Τομ..Χαου..ανλακι..αστιματνα μ(κραμπα στην γλωσσα παθαινω με το νικ σου)..Λεω οτι ειναι μικρη η ζωη ωστε να κρυβεται πισω απο φοβους και υπερανασφαλειες (και υπεραναλυσεις),να εχουμε μεχρι ενος σημειου ειναι ανθρωπινο..Μεχρι να κλεισουμε τα ματια μας θα τρωμε και τα μουτρα μας..Θα ζουμε συναμα ομως..
27-07-2013, 00:36 #570