εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει τοση ωρα απευθυνεστε μηπως σε ανηλικους που τους εχετε υπο τη προστασια σας οπως η unisef πχ? δηλαδη αν καπιοι ενω ειναι ενηλικοι κ επιλεξουν (την εμπεδωσατε τη λεξη?) να ειναι μαζι εσεις τι ακριβως ζορι τραβατε?Quote:
πως ειναι στο φορουμ επειδη οι διπολικες σε φαση μανιας μπορει και να του κατσουνε
αυτο το πραγμα λεγετε πρωτης ταξεως δηκαιολογια εγω ξερεις ποσο ευαλωτος ειμουν οταν ειχα κανει τοτε εγγραφη στο φορουμ? κ ναι λοιπον εγω το διαλεξα να αφεθω σε οσους μου απανταγαν κ να τους συμβουλευτω κ τους ειχα κανει μεχρι κ φιλους μου αρα με ποια ακριβως ιδιωτητα καπιος θα μου ελεγε να μη το κανω αυτο? με την ιδιοτητα του κηδεμονα? του security? του ελεγκτη? μηπως ειναι υπερβολικα αδιακριτο να χωνετε κανεις στις σχεσεις που επιλεγουν εφοσον ειναι ενηλικοι να κανουν οι αλλοι με τη δικαιολογια της προστασιας?Quote:
ειναι πως εδω μπαινουν αρκετα ατομα με ψυχικες παθησεις που ειναι πολλες ευαλωτα
καθε ενας στη προσωπικη του ζωη εχει δικαιομα εφοσον εχουμε δημοκρατια να κανει οτι γουσταρει αυτος χωρις κανενας να του υποδικνιει τι πρεπει να κανει κ στη τελικη αν ειναι μειωμενου καταλογισμου ας μας ενημερωσει για να αντιμετοπιζετε διαφωρετικα.