Τι σκέφτεστε; - Page 1427
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1427 of 1532 FirstFirst ... 42792713271377141714251426142714281429143714771527 ... LastLast
Results 21,391 to 21,405 of 22967
    Banned
    πως ειναι στο φορουμ επειδη οι διπολικες σε φαση μανιας μπορει και να του κατσουνε
    εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει τοση ωρα απευθυνεστε μηπως σε ανηλικους που τους εχετε υπο τη προστασια σας οπως η unisef πχ? δηλαδη αν καπιοι ενω ειναι ενηλικοι κ επιλεξουν (την εμπεδωσατε τη λεξη?) να ειναι μαζι εσεις τι ακριβως ζορι τραβατε?
    ειναι πως εδω μπαινουν αρκετα ατομα με ψυχικες παθησεις που ειναι πολλες ευαλωτα
    αυτο το πραγμα λεγετε πρωτης ταξεως δηκαιολογια εγω ξερεις ποσο ευαλωτος ειμουν οταν ειχα κανει τοτε εγγραφη στο φορουμ? κ ναι λοιπον εγω το διαλεξα να αφεθω σε οσους μου απανταγαν κ να τους συμβουλευτω κ τους ειχα κανει μεχρι κ φιλους μου αρα με ποια ακριβως ιδιωτητα καπιος θα μου ελεγε να μη το κανω αυτο? με την ιδιοτητα του κηδεμονα? του security? του ελεγκτη? μηπως ειναι υπερβολικα αδιακριτο να χωνετε κανεις στις σχεσεις που επιλεγουν εφοσον ειναι ενηλικοι να κανουν οι αλλοι με τη δικαιολογια της προστασιας?
    καθε ενας στη προσωπικη του ζωη εχει δικαιομα εφοσον εχουμε δημοκρατια να κανει οτι γουσταρει αυτος χωρις κανενας να του υποδικνιει τι πρεπει να κανει κ στη τελικη αν ειναι μειωμενου καταλογισμου ας μας ενημερωσει για να αντιμετοπιζετε διαφωρετικα.

Senior Member
    Αλεξ , αγορι μου , δεν μιλαω για δυο ατομα που μπορει να γνωριστουν εδω και να τα βρουν και στην εξω ζωη . Μιλαω για ατομα που παρουσιαζονται ως σωτηρες και προσφερουν βοηθεια , λεγοντας ακομα και ψεματα πως ειναι ειδικοι απλα και μονο για να πηδηξουν .

Senior Member
    ποσο τσακαλια ειστε?ποιο αλλο προφιλ ειναι δικο μου με πολυ περισοτερο καιρο και μηνυματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    ποσο τσακαλια ειστε?ποιο αλλο προφιλ ειναι δικο μου με πολυ περισοτερο καιρο και μηνυματα?
    Ποσο τσακαλι εισαι ? Ποιο αλλο προφιλ ειναι δικο μου ?

Αν ειναι να θελουν να ψαρεψουν για πηδημα παει και ερχεται,αν και ειναι σιγουρα αισχρο.Εχω πιο χοντρες και..ανθυγιεινες καταστασεις σκεφτομαι.Σωματικη ακεραιοτητα...προσωπικα στοιχεια...

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Αλεξ , αγορι μου , δεν μιλαω για δυο ατομα που μπορει να γνωριστουν εδω και να τα βρουν και στην εξω ζωη . Μιλαω για ατομα που παρουσιαζονται ως σωτηρες και προσφερουν βοηθεια , λεγοντας ακομα και ψεματα πως ειναι ειδικοι απλα και μονο για να πηδηξουν .
    ενταξει δεκτο αυτο

για ολα αυτα τα ακατονομαστα πραγματα που εχω διαβασει κατα καιρους στο φορουμ πως γινετε κανενας να μην εχει τιποτα για αυτα? εχετε κατανοησει τι σημαινει η λεξη επικυνδηνος? η μηπως θεωριτε ακινδυνο αυτον που μπαινει εδω κατεβαζοντας χριστοπαναγιες κ ενα σορο αλλα ακατονομαστα που δεν ακουσα ως τωρα κιχ για αυτα? μηπως ειστε φοβερα απασχολιμενοι με τις ορθογραφιες κ δε βλεπετε καλα οσα γραφονται? μαλον οι κινδυνοι βρισκονται μπροστα στη μυτη σας αλλα δε τους βλεπετε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ενταξει δεκτο αυτο

για ολα αυτα τα ακατονομαστα πραγματα που εχω διαβασει κατα καιρους στο φορουμ πως γινετε κανενας να μην εχει τιποτα για αυτα? εχετε κατανοησει τι σημαινει η λεξη επικυνδηνος? η μηπως θεωριτε ακινδυνο αυτον που μπαινει εδω κατεβαζοντας χριστοπαναγιες κ ενα σορο αλλα ακατονομαστα που δεν ακουσα ως τωρα κιχ για αυτα? μηπως ειστε φοβερα απασχολιμενοι με τις ορθογραφιες κ δε βλεπετε καλα οσα γραφονται? μαλον οι κινδυνοι βρισκονται μπροστα στη μυτη σας αλλα δε τους βλεπετε.
    Ο καθενας με τα κριτηρια του Αλεξ . Εμενα με ενοχλουν πολλα στο φορουμ και συνηθως τα λεω .
    Επικινδυνα θεωρω παρα πολλα . Οταν θεωρω κατι επικινδυνο απλα κανω αναφορα στην διαχειριση , δεν μπαινω στον κοπο να τα συζητησω.

Banned
    Ακομα και το βρισιδι μπορει να εχει καποια ουσια ή καποια αιτια!!Εσυ που γραφεις συνεχως βλακειες , δεν θα κρινω τον ειρμο σου που δεν υπαρχει , δεν θα κρινω την ορθογραφια σου γιατι και αλλοι ειναι ανορθογραφοι αλλα γραφουν σοβαρα πραγματα (ουτε και εγω ειμαι τερας ορθογραφιας)..Εσυ πραγματικα γραφεις χωρις αιτια εδω!Και περαν του οτι δεν μπορεις να αντιληφθεις την μαζεμενη βλακεια σου,κανεις και κριτικη σε θεματα που δεν εχεις ιδεα!!Δινεις συμβουλες σε θεματα που δεν εχεις παλι ιδεα!!Βλεπω πριν λιγο να γραφεις τι σχεση εχει η ψωριαση με την ψυχολογια ???Ειναι δυνατον..?Αμα δεν γνωριζεις μαθε τι σχεση εχει και μην γραφεις οτι αρλουμπα σου ερχεται στο κρανιο!
    Ελεγα και εγω καποτε οτι δεν εχεις κακες προθεσεις ισως να ειναι και ετσι , ομως η ηλιθιοτητα ειναι πολυ πιο επικινδυνη απο την κακια!Πραγματικα νομιζω οτι η λυση ειναι να σε αγνοησει καποιος ομως οταν βαρας σκληρο ροκ μαλακιας σε ολα τα θεματα δεν μπορει να σε παραβλεψει κανεις.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Ο καθενας με τα κριτηρια του Αλεξ . Εμενα με ενοχλουν πολλα στο φορουμ και συνηθως τα λεω .
    Επικινδυνα θεωρω παρα πολλα . Οταν θεωρω κατι επικινδυνο απλα κανω αναφορα στην διαχειριση , δεν μπαινω στον κοπο να τα συζητησω.
    αυτο δεν εχει σχεση με τη διαχειριση ουτε με το φορουμ εχει σχεση οτι κυκλοφοροντας τα βραδυα συναντοντας τυχαια διαφορα καλα παιδια που εμφανιστηκαν μπροστα μου με περιεργες προθεσεις παρατηρισα το στιλακι τους αλλα κ το πως μιλαγαν αρα εχω μαθει κ τους αναγνωριζω

Banned
    ομως η ηλιθιοτητα ειναι πολυ πιο επικινδυνη απο την κακια!Πραγματικα νομιζω οτι η λυση ειναι να σε αγνοησει καποιος ομως οταν βαρας σκληρο ροκ μαλακιας σε ολα τα θεματα δεν μπορει να σε παραβλεψει κανεις.
    μετα απο τα ακατασχετα βρισιδια τωρα το προβιβασες σε φορουμ συκωφαντικης δυσφημισης οστοσο δε φανταζεσε τι σεμιναρια μου εκανες τοσο καιρο κ ποσο πλουτισες τις γνωσεις μου.

Senior Member
    αλεξανδρε τα καλα παιδια που συναντας την νυχτα θα σε στελναν βολτα με εισητιριο για το νοσοκομειο.το λεω αυτο γιατι δεν φενεσε για τυπος που μετρας τα λογια σου

Banned
    δε μπορεις να ξερεις πως ειμαι καταρχην εκτος αν εισαι τοσο αφελης που νομιζεις οτι μπορεις μεσα απο ενα φορουμ να ξερεις κ με πιον μιλας. ακομα κ μαντειο των δελφων να ρωταγες δε προκειτε να εβγαζες ακρη.

Senior Member
    το πως εισαι δεν εχει σημασια.το τι τυπος εισαι δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις,εισαι ευκολα ψυχολογισιμος

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Γενικα καλο ειναι να μην μπλεκουμε την ιντερνετικη ζωη με την αληθινη.Για καθε ενδεχομενο.

...σε αυτό ειδικά το φόρουμ έχει μπερδευτεί τόσο πολύ η ιντερνετική ζωή με την πραγματική, που μέχρι παιδιά έχουν γεννηθεί :Ρ

Banned
    Εδω θα μπω παλι σφηνα και θα πω οτι βεβαιως και μπερδευεται η ιντερνετικη ζωη με την πραγματικη αν καποιος κανει το λαθος να βρεθει με καποιον ΛΑΘΟΣ ανθρωπο απο εδω μεσα..Και παιδια γεννιουνται και υιοθεσιες γινονται και πολλα αλλα!