Originally Posted by
RockElCasbah
... σκέφτομαι την ευθανασία που έκανα σήμερα το μεσημέρι... γατούλης ετών 14... αδέσποτος που ταϊζόταν από μωρό στο ίδιο σημείο... με φώναξαν να πάω να τον πάρω για τον κτηνίατρο... "δεν είναι καλά, ας τον κοιμήσει ο γιατρός", μου είπε ο κύριος που τον τάϊζε... "σωπάτε καλέ, που θα μου πείτε εσείς να κοιμίσω το ζώο"... "πρώτα θα διαπιστώσω αν μπορεί να σωθεί, κι αν αυτό είναι εφικτό, δε κοιμίζω κανέναν"... "εγώ δε δίνω λεφτά" μου λέει,... σιγά που περιμένω φράγκα απ' τον κάθε ζωόφιλο του κώλου για να φροντίσει όπως αξίζει στο κάθε ζωντανό...
γαμώ την κωλοχώρα μου... ο Ρήγας κοιμήθηκε γιατί σφάδαζε απ' τους πόνους... γιατί υποφέρουν εξ' αιτίας της μαλακίας και της αδιαφορίας σας... γιατί είμαστε "πολιτισμένοι" του πούτσου... γιατί η "ζωή" αρχίζει απ' τον καλό μας μισθουλάκο και τελειώνει στην αξιοπρεπή μας σύνταξη... ά σιχτίρι, αλλά δε θα εγκαταλείψω...
άει ψηφίστε το Σαμαρά τώρα, με το όνειρο να... επανακάμψει η χώρα, να βολευτεί ο κανακάρης σας, να σας δώσει ένα θαυματουργό χάπι ο ψυχίατρός σας, να τυλίξει έναν μαλάκα η κόρη σας... και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι... ουστ ή μήπως σας δίνω και ευχή;...