Τι σκέφτεστε; - Page 392
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 392 of 1532 FirstFirst ... 2923423823903913923933944024424928921392 ... LastLast
Results 5,866 to 5,880 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ν' αρχίσω εντατικό διάβασμα για τις εξετάσεις μαζί με καλή παρέα φρούτα και λαχανικά! Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρω.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Σκέφτομαι ν' αρχίσω εντατικό διάβασμα για τις εξετάσεις μαζί με καλή παρέα φρούτα και λαχανικά! Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρω.
    Για τι εξετάσεις, αν επιτρέπεται;

Senior Member
    Επίσης σκέφτομαι ότι θέλω πάλι goodies....Sheldon ----------------- χμμμ δεν ξέρω, ταλαντεύομαι μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Senior Member
    λαλακία έκανα πάλι. Είπα δημόσια αυτό που θέλω να σπουδάσω! λολ θα σου στείλω πμ

Senior Member
    Πειναω ρε γαμώτο θέλω goodies. Γιατί να με βασανίζει τόσο το θέμα του φαγητού, δεν χορταίνω με φρουτάκια! αααααααχ

Banned
    σκεφτομαι οτι εξω βρωμοκοπαει καμμενο και δε ξεχωριζεις αν ειναι απο εξατμησεις αμαξιων ή τζακι ή κατι αλλο που καιγεται. χειμωνιατικα συμβαινει συχνα αυτο και στο τελος θα παθαινω δυσπνοια καθε τρεις και λιγο οπως παμε, για να κυκλοφορησουμε θα χρειαζομαστε gas masks! επισης ηθελα παλι βραδυνη βολτα αλλα δεν εχω παρεα και πουθενα να παω (Κηφισια ηθελα στα μαγαζια) και τα χριστουγεννιατικα φωτακια δεν τα εχουν στολισει ακομα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι εξω βρωμοκοπαει καμμενο και δε ξεχωριζεις αν ειναι απο εξατμησεις αμαξιων ή τζακι ή κατι αλλο που καιγεται. χειμωνιατικα συμβαινει συχνα αυτο και στο τελος θα παθαινω δυσπνοια καθε τρεις και λιγο οπως παμε, για να κυκλοφορησουμε θα χρειαζομαστε gas masks! επισης ηθελα παλι βραδυνη βολτα αλλα δεν εχω παρεα και πουθενα να παω (Κηφισια ηθελα στα μαγαζια) και τα χριστουγεννιατικα φωτακια δεν τα εχουν στολισει ακομα...
    σε μας ειδη βλέπω μαγαζιά με στολίδια και έχω εκνευριστεί.

Quote Originally Posted by Lef View Post
    - Τι ρόλο μπορεί να παίξει η λογοτεχνία – και η τέχνη γενικότερα – σε μια κοινωνία που πλήττεται από την κρίση;

Μπορεί να μας υπενθυμίσει ότι υπάρχει ένα κομμάτι κήπου μέσα σε κάθε άνθρωπο που, όσο πιο έντονα κι αντίξοα είναι τα εξωτερικά καιρικά φαινόμενα της οικονομίας, τόσο αυτό χρήζει φροντίδας, καλλιέργειας, ελπίδας κι επικοινωνίας .
    Απλά βοηθά να ξεφεύγεις με τη φαντασία από την πραγματικότητα στην οποία ζεις, να χαλαρώνεις και να ηρεμάς. Καλύτερα να διαβάζεις λογοτεχνία παρά ειδήσεις.
    γιάννης

Banned
    σκεφτομαι οτι με πιασε το κεφαλι μου παλι απο το κρυο ή την πεινα ή τη φασαρια ή δε ξερω κι εγω τι αλλο, κρυωνουν και τα ποδαριαμ και θα ξαπλωσω με τις κουβερτες. ηθελα μια αγκαλια να δωσω και να μου δωσουν αλλα αφου καμια δε με ανεχεται γιατι ειμαι αρρωστος κι ανωμαλος τι να κανω θα πεσω μονος μου μπας και ζεσταθω, καληνυχτα!

σκέφτομαι ότι αρκετα ανάποδα μου συμβαίνουν αυτες τις μερες, η φαντασια βοηθα να ξεφευγουμε από την πραγματικοτητα ιδίως άμα έχει να κανει με αισθηματα μελαγχολιας ή φοβο μοναξιας
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    σκέφτομαι ότι αρκετα ανάποδα μου συμβαίνουν αυτες τις μερες, η φαντασια βοηθα να ξεφευγουμε από την πραγματικοτητα ιδίως άμα έχει να κανει με αισθηματα μελαγχολιας ή φοβο μοναξιας
    είναι ένα πολύ καλό όπλο η φαντασία για όλους τους τομείς της ζωής μας αλλά αισθάνομαι κουρασμένη ακόμα και γι' αυτό.

Senior Member
    gypsy το inbox σ ειναι γεματο!!!!αλλα πανω σε αυτο χτες επεσα πανω τ ρε συ και σμρ δεν το βρισκω!!!!περιεργο ρε!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Σκέφτομαι αυτό που είχε πει ο Στηβ Τζομπς: "Μην αφήνετε τις σειρήνες των άλλων να καταπνίξουν τη δική σας εσωτερική φωνή". Πόσο δίκιο είχε... Αν είχα ακολουθήσει κι εγώ το ένστικτό μου που με πρόσταζε να φύγω από εκεί όσο είναι νωρίς, αντί να δίνω προσοχή στις άκριτες παρεμβολές ενός άλλου που δεν είχε ιδέα τι του γινόταν τελικά, δε θα την πλήρωνα τώρα έτσι. Είναι σαν να υπέγραψα τη θανατική μου καταδίκη. Καμιά φορά η διαίσθηση, η απροσδιόριστη τάση προς μία απόφαση είναι ορθότερη, ακόμα κι αν στερείται επιχειρηματολογικής στήριξης. Αυτό θέλει να δείξει και το ρητό "ακολουθήστε την καρδιά σας και όχι το μυαλό σας".

Senior Member
    αρκουδάκι άδειασε το inbox broken έχω σβήσει μνματα αν θέλεις στείλε

Senior Member
    Η σκέψη μου πλανάται πάλι σε εκείνο το άτομο που μου έταξε φιλία και συμπαράσταση, αλλά όταν σαν άνθρωπος παρασύρθηκα σε μια μαλακία της στιγμής έκανε όλες τις κορώνες περί της πρόθεσής του να με βοηθήσει γαργάρα και μεταμορφώθηκα στα μάτια του στο χειρότερο άνθρωπο του πλανήτη. Θαρρείς και δεν ήξερε τι προβλήματα ψυχολογικής φύσης έχω. Ή ότι ήμουν σε φάση προσαρμογής και ήταν αναμενόμενο το οποιοδήποτε λαθάκι εκ μέρους μου. Πού τελειώνει άραγε το παραμύθι και πού αρχίζει η αλήθεια; Τα ξέχασε όντως όλα ή δεν εννοούσε εξαρχής τίποτα; Έστω και ψέμα, κλαίω με μαύρο δάκρυ που κάτι τόσο ωραίο έληξε έτσι.