Originally Posted by
Eagle guy
Κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν πολλοί, και το κανα κι εγώ πριν 10 περίπου χρόνια. Νομίζεις ότι το να έχεις σύντροφο είναι το παν και ότι το έχεις ανάγκη για να είσαι ευτυχισμένος. Οι γυναίκες βρίσκουν εύκολα συνήθως ναι, παρόλα αυτά πολύ περισσότερες έχουν κατάθλιψη από ό,τι άντρες. Και η "ευκολία" με την οποία βρίσκουν οι γυναίκες έχει- θα το πω πάλι- βιολογική βάση. Τα θηλυκά έχουν εκατοντάδες αρσενικά λιγούρια που τους κολλάνε, αλλά ξέρεις ποιος βρίσκει σεξ ακόμα πιο εύκολα από ένα νεαρό θηλυκό? Το ισχυρότερο αρσενικό/ ο αρχηγός της αγέλης στα αγελαία ζώα! Ενώ τα άλλα αρσενικά τρώνε χυλόπιτες, αυτός κάνει ό,τι γουστάρει και έχει όποια γουστάρει. Επειδή η βιολογία παίζει ρόλο, όσο κι αν το αρνούνται κάποιοι, το να ανέβεις με διάφορους τρόπους στην ιεραρχία των αρσενικών θα σου φέρει αυτομάτως περισσότερες κατακτήσεις. Έχεις καριέρα με προοπτικές? Επικεντρώσου εκεί. Απέκτησε χόμπι, ενδιαφέροντα και εξέλιξέ τα, βρες νόημα σε άλλα πράγματα και έτσι θα γίνεις λιγότερο needy στην ψυχολογία σου. Αυτό θα σε κάνει πιο ελκυστικά ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ. Κάνε γυμναστήριο και απέκτησε σφιχτό σώμα και ωραία μπράτσα. Μια λέαινα θα προτιμήσει τον μυώδη και ογκώδη λέοντα. Μια λύκαινα τον αντίστοιχο λύκο, παίζουν ρόλο αυτά, ζώο είναι και ο άνθρωπος! Και μην πέφτεις στην παγίδα "έχω αργήσει να βρω γκόμενα, τη θέλω αύριο". Βάλε στόχο μακροπρόθεσμο να εξελιχθείς σε όλα αυτά, και βραχυπρόθεσμο να κάνεις σώμα για παραλία μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, και ίσως κάνεις παιχνίδι με κάποια σε παραλία!