Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 27 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 405
    Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ίσως δε της ήταν εύκολο να αρνηθεί και προτίμησε να στο δείξει έτσι. Θα πρέπει να καταλάβεις πως όταν δεν αρέσουμε σε κάποια δεν σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα εμείς. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλες. Εσένα σαρεσουν όλες οι γυναίκες;
    Είναι δύσκολο το φλερτ γενικά. Δεν μπορείς να καταλάβεις πάντα τι σκέφτεται ο άλλος. Αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις. Τι σαρεσει τελικά σε μια γυναίκα; Το ότι απλά είναι ευγενική; Ή έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο (ψυχολογικά) που θα μπορούσες να βγεις με την οποιαδήποτε; Πιστεύεις πως αυτό δεν φαίνεται προς τα εξω;
    Κοίτα δεν με πείραξε τόσο το γεγονός ότι δεν με ήθελε στην τελική γούστα είναι αυτά ( όπως είπα δεν πιέζω καταστάσεις) αλλά με ενόχλησε το γεγονός ότι δεν ήταν ντόμπρα κοπέλα. Προτιμώ χίλιες φορές να μου πει κάποια στα ίσια τι θέλει παρά να μου λέει ψεύτικες δικαιολογίες και να με αποφεύγει. Δεν νομίζω να έπαθε ποτέ κάτι κανένας από την ειλικρίνεια εκεί θέλω να καταλήξω

Quote Originally Posted by little View Post
    Για επαρχιακα γυμναστηρια μιλας;
    Όχι.

Quote Originally Posted by tziovani View Post

Κινούμαι σε τέτοιους χώρους και βλέπω τι γίνεται ... ξέρουμε ποιοι έρχονται και γιατί ....για αυτό είπα για δουλεματακι ...λίγες σχέσεις γίνονται σε αυτούς τους χώρους και συνήθως από συστηματικούς αθλούμενους , που έχουν τρόπο ζωής ,διατροφή ,γυμναστική για χρόνια ....και όχι για 2-3 μήνες τον χρόνο/χρόνια ...
    Δεν αμφιβάλλω οτι γίνεται αυτό στο χώρο που αθλείσαι, απλά εγω εχω διαφορετική εμπειρία. Αυτοί που γυμνάζονται με στόχο σε μας δεν έχουν καν χρόνο να φλερτάρουν ή να δουλέψουν κάποιον γιατί ερχεται για τον τάδε λόγο. Απλά δεν ασχολούνται με το τι κάνει ο καθένας ή για πόσους μήνες το χρόνο έρχεται. Ενιγουει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Κοίτα δεν με πείραξε τόσο το γεγονός ότι δεν με ήθελε στην τελική γούστα είναι αυτά ( όπως είπα δεν πιέζω καταστάσεις) αλλά με ενόχλησε το γεγονός ότι δεν ήταν ντόμπρα κοπέλα. Προτιμώ χίλιες φορές να μου πει κάποια στα ίσια τι θέλει παρά να μου λέει ψεύτικες δικαιολογίες και να με αποφεύγει. Δεν νομίζω να έπαθε ποτέ κάτι κανένας από την ειλικρίνεια εκεί θέλω να καταλήξω
    Δεν είναι εύκολο σε όλους να μιλήσουν ανοιχτά την ίδια ώρα. Μπορεί να μη το περίμενε και να μην ήξερε πως να το χειριστεί. Μην είσαι αυστηρός.
    Δεν απάντησες στις τελευταίες ερωτήσεις που έκανα.
    Τι τύπος γυναίκα σαρεσει πραγματικά; Γιατί ο άντρας που είναι διατεθειμένος να γνωρίσει για σχεση την οποιαδήποτε, δείχνει απελπισμένος. Και αυτό δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Και δυστυχώς φαίνεται προς τα έξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Eμεις μιλαμε για φυσιολογικες καθημερινες κοπελες που θελουν μια σοβαρη σχεση δεν μιλαμε για μοντελα που κατα πασα πιθανοτητα κανουν βιζιτες! Σαν να μου λες οτι μπηκες σε ενα μπουρδελο και σε ειδαν σαν χρημα ειναι! Λογικο! Εγω σου ειπα βλεπω το αντιθετο. Απορω που τους βρισκουν τοσο ήσυχους. Και ξερω αντρες παρθενους και ηταν μες στην πονηρια ενω αυτες βρισκουν κατι ησυχα αρνακια που οι παρθενοι που ξερω μοιαζουν αλητες μπροστα τους. Απλα ψυχολογούν τους αντρες οτι καποιος ειναι παρθενος δεν σημαίνει πως ειναι και το καλυτερο παιδι του κοσμου ή οτι δεν ειναι παρτάκιας ή τσιγκούνης πχ.
    Εγώ είμαι παρθένος, αλλά δεν σημαίνει πως είμαι παρτάκιας ή τσιγκούνης, το αντίθετο! Αλλά, μέχρι τώρα, περισσότεροι γκέι μου την έχουν πέσει, παρά γυναίκες! Και οι 2 γυναίκες που μου την έπεσαν είχανε πολλά θέματα, και εμφανισιακά και ψυχολογικά. Αλλά δεν σου κάνει εντύπωση, πως εγώ, ο Άλεξ και μπόλικοι άλλοι που ξέρω βλέπουν σαν μόνη ευκαιρία τον πληρωμένο έρωτα? Καλά, εμένα δεν μου κάνει κούκου στους οίκους ανοχής, θέλω συναίσθημα, αλλά πιο πιθανό βλέπω όταν θα βρω δουλειά και θα βγάζω λεφτά να "νοικιάσω" μία από αγγελία που θα δίνει το gf experience, παρά να με διαλέξει κάποια σε ένα μπαρ! Και το ξαναλέω, δεν είμαι δυστυχισμένος επειδή δεν έχω γκόμενα! Δεν εξαρτάσαι από τη γκόμενα, είσαι ΗΔΗ καλά και αυτή είναι το κερασάκι στην τούρτα! Και φυσικά, πρώτα θα κάνω πεσίματα σε μπαρ, δεν λέω ότι θα κάνω την κότα, σε ΟΛΑ τα είδη ζώων τα αρσενικά την πέφτουν, δεν τους έρχεται το σεξ ουρανοκατέβατο! Όμως, το αποτέλεσμα και παλιότερα θυμάμαι πιο ήταν όταν την έπεφτα, οπότε δεν θα κάτσω να φτάσω 50 χρονών και να μην έχω καμία εμπειρία, έστω για να δω πώς κάνουν έρωτα και τι θα μου βγει ρε παιδί μου, εννοείται ότι κάποτε θα πληρώσω! Δεν θα κάτσω μέχρι να φτάσω στις 500 χυλόπιτες!

Banned
    Δεν μου αρεσει κατι συγκεκριμενο. Δεν ξερω ειναι εκεινη τη στιγμη τι θα μου βγαλει καποια. Και δεν την πεφτω σε οποια δω μπροστα μου ειπαμε δα

Banned
    Δεν παω ετσι ξεκαρφωτα σε οποιαδηποτε

Senior Member
    οποιος εχει μείνει ακομα παρθενος κι δε ηθελε να κανει σεξ ειν μαγκιά του ο καθενας κανει οτι νιωθει κι οτι τον εκφραζει δε τα βιαζουμε αυτα . υπαρχουν τοσοι κίνδυνοι σε αυτα που πιο πολυ θελει προσοχη παρα ειναι απόλαυση . υπάρχουν τοσα στη ζωη να χαρεις κι ακίνδυνα που κι ποτε να μην μπιπ δε εγινε κι τιποτες. αλλοι θελουν να κανουν σεξ κι ειν κι αυτων επιλογη μα πρέπει να προσεχουν πολυ μην απ αυτο την πατήσουν ασχημα. αλλοι ζητανε σχέση ζωης με ενα τερι παντοτινά κι αυτο ειναι υπεροχο.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Banned
    Και οχι δεν αφηνα ποτε να φανει προς τα εξω σε καποια οτι ειμαι απελπισμενος. Πολυ απλα επειδη δεν ειμαι ανοητος να γινομαι αντικειμενο χλευασμου. Ξερετε ποσο bullying εχω φαει απο μικρος που ακομα και γκει με φωναζανε πολυ απλα επειδη ημουν υπερβολικα ντροπαλος? Στα 18 μου εβλεπα μια ομορφη κοπελα και γινομουν κοκκινος σαν το παντζαρι. Πλεον δεν μου συμβαινει αυτο αλλα οσο να'ναι θα κομπλαρω ασχημα αν μιλησω σε καποια πολυ ομορφη

Banned
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    οποιος εχει μείνει ακομα παρθενος κι δε ηθελε να κανει σεξ ειν μαγκιά του ο καθενας κανει οτι νιωθει κι οτι τον εκφραζει δε τα βιαζουμε αυτα . υπαρχουν τοσοι κίνδυνοι σε αυτα που πιο πολυ θελει προσοχη παρα ειναι απόλαυση . υπάρχουν τοσα στη ζωη να χαρεις κι ακίνδυνα που κι ποτε να μην μπιπ δε εγινε κι τιποτες. αλλοι θελουν να κανουν σεξ κι ειν κι αυτων επιλογη μα πρέπει να προσεχουν πολυ μην απ αυτο την πατήσουν ασχημα. αλλοι ζητανε σχέση ζωης με ενα τερι παντοτινά κι αυτο ειναι υπεροχο.
    Με ολο το σεβασμο δεν μπορω να δεχτω οτι αντεχεται ολο αυτο. Ειναι στιγμες που ευχομαι να ειχα γεννηθει εμφανισιμη κοπελα και να μην αγχωνομαι καθολου γι'αυτο καθως η επιτυχια ειναι σιγουρη. Οι κοπελες διαλεγουν και εχουν πολυ πιο ευκολη ερωτικη ζωη.

Banned
    Δεν το βλεπετε ολοι σας οτι οι κοπελες αμα θελουν βρισκουν στο πι και φι γκομενο? Ειδικα για μια κοπελα εμφανισιμη, με προσοντα δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα. Ξερω οτι ειναι τρελο αυτο που θα ομολογησω αλλα στον υπνο μου ονειρευομαι συνεχως να ειμαι κοπελα και οταν ξυπναω καταριεμαι που ηταν μοναχα ονειρο.

Senior Member
    Τότε να δουλέψεις αυτό το κομμάτι. Όλα έχουν να κάνουν με το πως "πουλάμε" τον εαυτό μας. Είτε επαγγελματικά, είτε ερωτικά. Ε αν εσύ δεν αγαπάς τον εαυτό σου, δεν έχεις αποδεχθεί αυτό που είσαι πως θα έρθεις να τον "πουλησεις"; Υπάρχουν πολλές αξιόλογες γυναίκες, μόνες που δεν είχαν την ευκαιρία να βρουν έναν "σωστό" άντρα. Μπορεί να είσαι εσύ αυτός.
    Θα αρχίσεις να κάνεις πράγματα για σένα. Χόμπι, γυμναστήριο, κάτι που θα ανεβάσει τη ψυχολογία σου. Θα είναι και ένας τρόπος να συναντάς και διάφορες γυναίκες. Θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα..

Η ψυχοθεραπεία θα βοηθήσει να κλείσεις πληγές από το παρελθόν, που σε "κορόιδευαν". Σίγουρα αυτά σε επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Senior Member
    Δεν το βλεπετε ολοι σας οτι οι κοπελες αμα θελουν βρισκουν στο πι και φι γκομενο? Ειδικα για μια κοπελα εμφανισιμη, με προσοντα δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα. Ξερω οτι ειναι τρελο αυτο που θα ομολογησω αλλα στον υπνο μου ονειρευομαι συνεχως να ειμαι κοπελα και οταν ξυπναω καταριεμαι που ηταν μοναχα ονειρο.
    Κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν πολλοί, και το κανα κι εγώ πριν 10 περίπου χρόνια. Νομίζεις ότι το να έχεις σύντροφο είναι το παν και ότι το έχεις ανάγκη για να είσαι ευτυχισμένος. Οι γυναίκες βρίσκουν εύκολα συνήθως ναι, παρόλα αυτά πολύ περισσότερες έχουν κατάθλιψη από ό,τι άντρες. Και η "ευκολία" με την οποία βρίσκουν οι γυναίκες έχει- θα το πω πάλι- βιολογική βάση. Τα θηλυκά έχουν εκατοντάδες αρσενικά λιγούρια που τους κολλάνε, αλλά ξέρεις ποιος βρίσκει σεξ ακόμα πιο εύκολα από ένα νεαρό θηλυκό? Το ισχυρότερο αρσενικό/ ο αρχηγός της αγέλης στα αγελαία ζώα! Ενώ τα άλλα αρσενικά τρώνε χυλόπιτες, αυτός κάνει ό,τι γουστάρει και έχει όποια γουστάρει. Επειδή η βιολογία παίζει ρόλο, όσο κι αν το αρνούνται κάποιοι, το να ανέβεις με διάφορους τρόπους στην ιεραρχία των αρσενικών θα σου φέρει αυτομάτως περισσότερες κατακτήσεις. Έχεις καριέρα με προοπτικές? Επικεντρώσου εκεί. Απέκτησε χόμπι, ενδιαφέροντα και εξέλιξέ τα, βρες νόημα σε άλλα πράγματα και έτσι θα γίνεις λιγότερο needy στην ψυχολογία σου. Αυτό θα σε κάνει πιο ελκυστικά ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ. Κάνε γυμναστήριο και απέκτησε σφιχτό σώμα και ωραία μπράτσα. Μια λέαινα θα προτιμήσει τον μυώδη και ογκώδη λέοντα. Μια λύκαινα τον αντίστοιχο λύκο, παίζουν ρόλο αυτά, ζώο είναι και ο άνθρωπος! Και μην πέφτεις στην παγίδα "έχω αργήσει να βρω γκόμενα, τη θέλω αύριο". Βάλε στόχο μακροπρόθεσμο να εξελιχθείς σε όλα αυτά, και βραχυπρόθεσμο να κάνεις σώμα για παραλία μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, και ίσως κάνεις παιχνίδι με κάποια σε παραλία!

Senior Member
    μαλλον ασχολεισαι μονο με τον εαυτο σου και το δικο σου προβλημα.
    ακομα και μονο φορουμ να διαβαζεις, αν δενε χεις γνωστες, θα ειχες καταλαβει οτι ΚΑΘΟΛΟΥ οποτε θελουν δεν βρισκουν γκομενο.
    αυτο που βρισκουν οποτε θελουν ειναι ΣΕΞ. αλλα οι γυναικες σπανια θελουν μονο σεξ. συνηθως θελουν σεξ με καποιον συντροφο του γουστου τους. κι αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο.
    ή για να το πω αλλιως, διαθεσιμους γκομενους μπορει να βρισκους ολες (σχεδον), αλλα οχι τετοιους που να τους αρεσουν...

Senior Member
    κι εγω με ολο το σεβασμο τα λεω αυτα γιατι ο καθε ανθρωπος διαφορετικα λυτουργει κι οπως νιωθει πρεπει να κανει .μην νομιζεις οτι οι κοπελες ευκολα βρισκουν αμόρε κι αυτες υποφερουν γιατι τρωνε κι κοροιδιλικι και εχμεταλευση.αυτα ειναι κι για τα δυο φιλα δε ζητουν τα ιδια παντα οι ανθρωποι . οσο για το θεμα σεξ η αποχη απ αυτο κι τετοια αν δε ενοχλει κανεναν μπορει να καμνει οτι θεωρει για τον εαυτο του πιο σωστο. παντα με προσοχη μην κινδυνευει κι μην κινδυνευουν κι οι αλοι. :)
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Αδερφέ η αλήθεια είναι μια κ πονάει Η ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Α ΔΙΑΛΟΓΗ Η Β ΔΙΑΛΟΓΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Page 14 of 27 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast