Results 181 to 195 of 405
-
28-10-2023, 14:19 #181
- 28-10-2023, 14:39 #182
( Καλά δεν του είπα να πάρει ένα αμάξι κ όπου βρει ωραία γυναίκα να χώνεται μήπως γίνει Καράμπολα αχαχα) χμ ... έχω ένα μεγάλο ΑΛΛΑ όμως . Οι γνωριμίες συμβαίνουν εκεί που κάθεσαι χαλαρός κ ωραίος . Όχι να πέσει με τα μούτρα ,σε σχολές χορού , γυμναστήρια κλπ . Επειδή κινούμαι σε αυτούς τους χώρους αν πας επί τούτου σε παίρνουν πρέφα στο νανοσεκοντ κ αρχίζει το δουλεματακι . Δλδ σε ένα γυμναστήριο μπορεί να προκύψει γνωριμία εφόσον είσαι τακτικός , τακτική και είσαι του χόμπυ ....τώρα με ένα μήνα κ δύο κ τρεις σε παίρνουν πρέφα . Καλό είναι μέσα του να καλλιεργήσει το αίσθημα της δυναμικότητας ,σταθερότητας , να πατήσει γερά κ γήινα στα πόδια του κ οι γνωριμίες θα έρθουν στον μέλλον χαλαρά κ αβίαστα . Άντε βγήκαμε τώρα στην γύρα για γκόμενες σαν κοπάδια , Ε δεν γίνεται έτσι , σε κόβει η άλλη ότι γυαλίζει το ματάκι κ δεν ξεκλειδώνει με τπτ . Θεωρώ καλό είναι να αυτοβελτιωθει ένα διάστημα , να δουλέψει εσωτερικά κ η σχέση θα έρθει από μόνη της , ...τώρα τι σχέση θα είναι αυτή ???? Κοινά ενδιαφέροντα? Χόμπυ? Δραστηριότητες? Κοινά σημεία ? Για να ταιριάζεις με το εταίρο ήμισυ κ όχι απλά έχω σχέση που οι περισσότεροι έχουν σχέσεις φαστ φουντ σεξακι χλιαρό , θέλει πολυ δουλίτσα ....χαρακτήρες , πεποιθήσεις , να τα βρίσκει το ζευγάρι σε πολλά ....αλλιώς μετριότητες όπως το 95% των σχέσεων....
28-10-2023, 14:47 #183
Άλεξ , επειδή είμαι χαλαρός σήμερα κ διάβασα τι γράφεις . Το δύσκολο δεν είναι να βρεις ταίρι , το δύσκολο είναι να ταιριάζεις φουλ ....άλλοι τα βρίσκουν μόνο ερωτικά , άλλοι μόνο επικοινωνιακά , άλλοι μόνο συντροφικα , άλλοι κοινωνικά , αλλοι να μην νιώθουν μόνοι , άλλοι γιατί πρέπει, άλλοι γιατί είπαν μέσα τους δεν μαμιεται ας μπω σε σχέση . ...έχει πολλές όψεις το νόμισμα ....
28-10-2023, 14:56 #184
Συμφωνώ.
Αν δεν ειναι θεμα το οικονομικό και δεν σε νοιάζει ακόμη και να πανε χαμενα καποια χρήματα, πήγαινε! Εμπειρίες ειναι όλα.
Ίσως να είναι έτσι σε σας, στα γυμναστήρια που παω εγω, κάποιοι πάνε μονο για να γυμναστούν και κάποιοι ( οι περισσοτεροι) να χαζο-γυμναστουνε και να φλερταρουν/ γνωρισουν κόσμο. Δεν το εχω δει το δουλεματάκι που λες. Ασε που λίγοι ειναι οι μόνιμοι θαμώνες , ανανεώνεται ο κόσμος, και αν πας και σε διάφορες ώρες ,δεν σε παιρνει κανενας χαμπάρι αν φλερταρες με τη ξανθιά χτες το πρωι και με τη μελαχρινή σημερα το απόγευμα.
Edit. Αρκεί να είσαι διακριτικός φυσικά και να μην τις παρενοχλεις και δεν τις αφήνεις να γυμναστούνε. Φαίνονται οι κοπέλες που ψαχνονται και αυτές που ειναι αδιάφορες
28-10-2023, 15:03 #185
Σε καταλαβαινω απλως το κακο με εμενα ειναι ακριβως αυτο οτι γουσταρω τοσο πολυ την σκεψη να τα εχω με καποια , να βγαινω μαζι της να την εχω αγκαλια και να φιλιομαστε με παθος. Το γουσταρω τρελα σου λεω. Ξερω μπορει καποιος που τα εχει ζησει αυτα να με θεωρει υπερβολικο μεχρι και εκτος τοπου και χρονο αλλα σε ολους εσας τους συμφορουμιτες αυτο θελω να πω. Οτι γουσταρω τρελα να ζησω την αληθινη αγαπη και τον ερωτα .. αλλα μεχρι στιγμης εχω μεινει με το *** στο χερι χαχα
28-10-2023, 15:18 #186
Δεν θα παρενοχλουσα ποτε καποια. Το θεμα μου ειναι οτι δυσκολευομαι πολυ να καταλαβω αν καποια θα με κοιταξει ερωτικα 'η φιλικα. Ειχα μιλησει με μια κοπελα συναδελφο στο αεροδρομιο που εργαζομαι σε ενοικιαστικα αυτοκινητα και επειδη ηταν πολυ ευγενικη μαζι μου ειπα δεν χανω κατι να της προτεινω να βγουμε για καφε και εκεινη μου ειπε αρχικα ναι και ανταλλαξαμε ινστα. Ελα που ομως με εγραψε κανονικα. Εγω φυσικα δεν της εστειλα ξανα. Δεν λεω ο ανδρας κανει την πρωτη κινηση, αλλα καλλια να μου ελεγε εξ'αρχης οτι δεν γουσταρει παρα να μου λεει δικαιολογιες και να αφηνει τα μηνυματα στο ,, διαβαστηκε,,. Και το τονιζω δεν ημουν καθολου πιεστικος, ουτε κανενας λιγουρης. Εξαλλου αν δεν δω ανταποκριση δεν θα την αφησω να με περιπαιζει εχω μια ανδρικη αξιοπρεπεια. Εγω χιλιες φορες προτιμω μια κοπελα ωριμη που ξερει να μιλαει στα ισια και να μου δειχνει ξεκαθαρα οτι με γουσταρει. Ολα τα υπολοιπα ειναι ανωριμοτητες κατ'εμε
28-10-2023, 15:45 #187
Πάντως σου έφυγε η ιδέα για το γραφείο συνοικεσίων ε; Χα χα.
Κατάλαβες πως είσαι νέος άνδρας και πως έχεις προοπτικές. Ναι;
28-10-2023, 16:27 #188
Eμεις μιλαμε για φυσιολογικες καθημερινες κοπελες που θελουν μια σοβαρη σχεση δεν μιλαμε για μοντελα που κατα πασα πιθανοτητα κανουν βιζιτες! Σαν να μου λες οτι μπηκες σε ενα μπουρδελο και σε ειδαν σαν χρημα ειναι! Λογικο! Εγω σου ειπα βλεπω το αντιθετο. Απορω που τους βρισκουν τοσο ήσυχους. Και ξερω αντρες παρθενους και ηταν μες στην πονηρια ενω αυτες βρισκουν κατι ησυχα αρνακια που οι παρθενοι που ξερω μοιαζουν αλητες μπροστα τους. Απλα ψυχολογούν τους αντρες οτι καποιος ειναι παρθενος δεν σημαίνει πως ειναι και το καλυτερο παιδι του κοσμου ή οτι δεν ειναι παρτάκιας ή τσιγκούνης πχ.
28-10-2023, 16:32 #189
Ίσως δε της ήταν εύκολο να αρνηθεί και προτίμησε να στο δείξει έτσι. Θα πρέπει να καταλάβεις πως όταν δεν αρέσουμε σε κάποια δεν σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα εμείς. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλες. Εσένα σαρεσουν όλες οι γυναίκες;
Είναι δύσκολο το φλερτ γενικά. Δεν μπορείς να καταλάβεις πάντα τι σκέφτεται ο άλλος. Αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις. Τι σαρεσει τελικά σε μια γυναίκα; Το ότι απλά είναι ευγενική; Ή έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο (ψυχολογικά) που θα μπορούσες να βγεις με την οποιαδήποτε; Πιστεύεις πως αυτό δεν φαίνεται προς τα εξω;
28-10-2023, 16:42 #190
28-10-2023, 16:54 #191
Ίσως να είναι έτσι σε σας, στα γυμναστήρια που παω εγω, κάποιοι πάνε μονο για να γυμναστούν και κάποιοι ( οι περισσοτεροι) να χαζο-γυμναστουνε και να φλερταρουν/ γνωρισουν κόσμο. Δεν το εχω δει το δουλεματάκι που λες. Ασε που λίγοι ειναι οι μόνιμοι θαμώνες , ανανεώνεται ο κόσμος, και αν πας και σε διάφορες ώρες ,δεν σε παιρνει κανενας χαμπάρι αν φλερταρες με τη ξανθιά χτες το πρωι και με τη μελαχρινή σημερα το απόγευμα
Κινούμαι σε τέτοιους χώρους και βλέπω τι γίνεται ... ξέρουμε ποιοι έρχονται και γιατί ....για αυτό είπα για δουλεματακι ...λίγες σχέσεις γίνονται σε αυτούς τους χώρους και συνήθως από συστηματικούς αθλούμενους , που έχουν τρόπο ζωής ,διατροφή ,γυμναστική για χρόνια ....και όχι για 2-3 μήνες τον χρόνο/χρόνια ...
28-10-2023, 17:21 #192
Ειλικρινά δεν έχω θέμα να βγω με οποιαδήποτε αρκεί να είναι εντάξει μαζί μου και να έχω κάποια χημεία. Και αν δεν τα καταφέρω μόνος μου θα πάω σε γραφείο δεν σημαίνει κάτι αυτό. Είμαι μαχητής στην ζωή δεν παραιτούμαι. Είμαι διατεθιμένος να κάνω τα πάντα να ζήσω τον αληθινό έρωτα και αγάπη. Κάποια στιγμή θα γίνει είτε με επαγγελματική βοήθεια γραφείου είτε χωρίς.
28-10-2023, 17:23 #193
Όχι δεν μου έφυγε καθόλου η ιδέα ίσα ίσα που είναι ένα plan B σε περίπτωση που δεν δώ κάποια βελτίωση στους επόμενους μήνες. Αν έψαχνα απλά να πηδηχτώ δεν θα καθόμουν εδώ να σας γράφω. Και έχω πάρει δραστικές αποφάσεις και είπα στον εαυτό μου ΤΕΛΟΣ οι οίκοι ανοχής. Δεν μου προσφέρουν τίποτα απολύτως και είναι πεταμένα λεφτά.
28-10-2023, 17:28 #194
Ότι πιο άκυρο αυτό πραγματικά. Βλέπεις ότι κρίνεις ανθρώπους με μια απίστευτη ρηχότητα? Λες και έχει σημασία στην τελική αν κάποιος είναι παρθένος ή όχι. Και στην τελική εγώ νοιώθω περήφανος που στα 30 μου έχω κάνει σεξουαλικές εμπειρίες και δεν είμαι κανένας πρωτάρης. Δεν ξέρω για σένα αλλά οι περισσότερες θέλουν ο άνδρας σ'αυτήν την ηλικία να είναι έμπειρος στο σεξ.
28-10-2023, 17:31 #195
Ζω σε επαρχιακή πόλη της Κρήτης, όπου ο ένας ξέρει τον συγγενή του άλλου. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τέτοιες κινήσεις σε γυμναστήρια χωρίς να το μάθει ο γνωστός του γνωστού και πάει λέγοντας. Θέλω να πώ ότι έχει τύχει παλαιότερα παρολίγο να φάω άγριο ξύλο από έναν επειδή μίλησα σε μια κοπέλα με την οποία ήταν μαζί ( χωρίς φυσικά να το ξέρω αυτό). Ζήτησα συγγνώμη και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Βλέπετε λοιπόν ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Πας να μιλήσεις σε κάποια και μπορεί να καταλήξεις ακόμα και στο νοσοκομείο επειδή δεν είσαι σε θέση να ξέρεις αν έχει γκόμενο. Βλέπετε τώρα γιατί τα γραφεία συνοικεσιών είναι η ιδανική λύση? Πολύ απλά επειδή έχεις προκατ ότι πάνε εκεί κοπέλες που ψάχνονται και δεν ρισκάρεις να βρεθείς μπλεγμένος