Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 27 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 405
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Εσένα, έτσι όπως σε κόβω... Θα σου την πέσει μία και καλή και όμορφή και φτασμένη που θα θέλει οικογένεια. Και θα παντρευτείς και θα γειάνεις αγόρι μου.
    Ευχαριστώ! Βέβαια, να πω την αλήθεια, είμαι μοναχικός και δεν με καίει πολύ το ερωτικό όσο έχω φίλους να βγαίνω, παιδιά δεν με ενθουσιάζει να κάνω και μου αρέσει περισσότερο να υιοθετήσω ζώα, και πιο πολύ με καίει το επαγγελματικό, απλά τα λέω αυτά ως αντίδραση σε αυτό που λένε πολλοί στη σύγχρονη κοινωνία ότι "καλοί άντρες δεν υπάρχουν πια", από γυναίκες που συνήθως έχουν βάλει σε friendzone εκατοντάδες τέτοιους άντρες στη ζωή τους γιατί δεν είναι "αρκετά αρρενωποί και κυριαρχικοί".

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ο γάμος δηλαδή είναι το αντίθετο της μοναξιάς;
    Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι της παλιάς εποχής ήταν δυστυχισμενοι μέσα σε ένα γάμο.. Το ότι δεν χωριζαν δεν σημαίνει πως ηταν καλά.
    Σωστό κι αυτό αλλά το παιδί εδώ μιλάει για μια σταθερή σχέση. Τι άλλο να εννοεί; Πάνω σε τι άλλο να συζητήσουμε; Ο γάμος είναι το φτασμένο του σημερινού ανθρώπου. Ή έστω μια σταθερή σχέση. Αυτό ζητάει το παιδί εδώ για να είναι ευτυχισμένος και αναζητεί τον τρόπο με τον οποίο θα το καταφέρει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ευχαριστώ! Βέβαια, να πω την αλήθεια, είμαι μοναχικός και δεν με καίει πολύ το ερωτικό όσο έχω φίλους να βγαίνω, παιδιά δεν με ενθουσιάζει να κάνω και μου αρέσει περισσότερο να υιοθετήσω ζώα, και πιο πολύ με καίει το επαγγελματικό, απλά τα λέω αυτά ως αντίδραση σε αυτό που λένε πολλοί στη σύγχρονη κοινωνία ότι "καλοί άντρες δεν υπάρχουν πια", από γυναίκες που συνήθως έχουν βάλει σε friendzone εκατοντάδες τέτοιους άντρες στη ζωή τους γιατί δεν είναι "αρκετά αρρενωποί και κυριαρχικοί".
    Στο έχω πει ξανά. Οι καλοί άντρες πιάνονται πρώτοι. Το έμαθες πιστεύω.

Senior Member
    αφου ζητας κατι μονιμο στη ζωη σου αστο να ελθει μονο του χωρις να το πιεζεις να γινει αστο να ελθει ηρεμα . αστο κι θα ελθει αν ειναι αν οχι οκ δε σκαμε προσαρμογή ειναι ολα μην πειράζεσε απο αλα ατομα στο περιγυρο σου που λεν εκει διαφορα . καν οτι λεει η ψυχη σου καν οτι νιωθεις για σενα πιο σωστο .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Στο έχω πει ξανά. Οι καλοί άντρες πιάνονται πρώτοι. Το έμαθες πιστεύω.
    Άντε να δούμε! Να ξαναρχίσω να την πέφτω και θα το διαπιστώσουμε. Πρώτα όμως να βρω δουλειά, γιατί έτσι όπως πάει θα μείνω άστεγος (εντάξει, είναι μακριά ακόμα τέτοιο ενδεχόμενο) και δεν θα σκέφτομαι καθόλου το ερωτικό!

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παντως, για να μην μπερδευομαστε με τις "καλωσυνες", το να ειναι καποιος ατολμος, δεν σημαινει οτι ειναι καλο παιδι, η καλυτερο απο καποιον που ειναι πιο διεκδικητικος, ουτε και το αντιθετο...
    Τελικά τι θέλετε? Γιατί τόσες την πατάνε με τύπους που δεν τις φέρονται καλά και μετά κλαίγονται που έμειναν τα καλά παιδιά. Όλες λένε ότι θέλουν ένα καλό παιδί αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τι θέλουν. Και δεν λέω ότι είναι όλες έτσι αλλά η συντριπτική πλειοψηφία συστηματικά επιλέγει κωλόπαιδα που πληγώνουν, βιάζουν σηκώνουν χέρι. Πιστεύεις Remedy ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι συμβαίνουν τόσες γυναικοκτονίες στις μέρες μας? Και το ίδιο ισχύει και για τα δυο φυλα.
    Last edited by alex942023; 27-10-2023 at 21:02.

Banned
    Σε ευχαριστώ που με νοιώθεις. Ο γάμος είναι ένα φυσικό επακόλουθο μιας σοβαρής και σταθερής σχέσης. Αλλά να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και ότι νοιώθω έχω μάθει να το λέω στα ίσια είναι γεγονός ότι στις μέρες μας ακούς τρελές ιστορίες από 18χρονες κοπέλες που υπερηφανεύονται ότι απατάνε τα αγόρια τους αβέρτα και θεωρούν την απιστία κάτι σαν μαγκιά. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω σε ποια εποχή μεγαλώσατε οι υπόλοιποι στο φορουμ, αλλά θυμάμαι στα παιδικά προς εφηβικά χρόνια οι κοπέλες ήταν πολύ πιο ανοιχτόμυαλες και προσγειωμένες σε σχέση με τα τωρινά δεδομένα. Π.χ άνετα έπιανα συζήτηση με εκείνες τότε και πλέον ακόμα και να πας να μιλήσεις σε κάποια αμέσως το παίρνει σαν σεξουαλική παρενόχληση. Λόγου χάριν βρήκα το θάρρος και μίλησα ευγενικά σε μια κοπέλα που μου άρεσε σε καφετέρια τις προάλλες και εκείνη με κοιτούσε λες και είμαι κάποιος εξωγήινος ενώ μια χαρά της φέρθηκα, ούτε είπα κάτι χυδαίο, ούτε έλεγα τα κλασσικά,, κουκλάρα μου και τέτοια συναφή. Δηλαδή από την μια λένε ότι αν δεν μιλήσουμε είμαστε δειλοί και από την άλλη παρεξηγούνται με το παραμικρό και το παίρνουν πάντα ως κάτι ερωτικό. Λες και το έχουν προκατ ότι εμεις οι άνδρες την πέφτουμε σε όλες. Αυτό δεν ισχύει..δηλαδή να υπάρχει μια λογική. Δεν είμαστε όλοι οι άνδρες το ίδιο

Banned
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Φαίνεται ότι προσπερνάς όσα γράφω εγώ. Υπάρχουν πολύ χειρότερα από το να μην έχεις γκόμενα, σύνελθε, πραγματικά στο λέω! Και όλοι αυτοί που κάνουν πολλές σχέσεις είναι πολύ λιγότερο γεμάτοι από τα ζευγάρια στις παλιές εποχές που έμεναν σε όλη τη ζωή τους μαζί, τώρα τα διαζύγια κι η μοναξιά χτυπάνε κόκκινο! Και εσύ έχεις και εμπειρία στο σεξ, μπορείς να ψάξεις κάποια ιερόδουλη σε αγγελία που θα σου δώσει τη girlfriend experience και να αποκτήσεις εμπειρία σε αυτό! Ναι, δεν είναι το καλύτερο το πληρωμένο, αλλά βλέπεις και οι "κανονικές" γυναίκες με ποιους πάνε, οπότε τι να κάνουμε, αν θες να βρεις λύση αυτή είναι η καλύτερη για να κάνεις μια αρχή! Αλλά γενικότερα, μην εξαρτάς όλη την αξία σου σαν άνθρωπος από το αν έχεις γκόμενα. Το χόμπι σου να κάνεις επάγγελμα και θα είσαι οκ. Σιγά, νομίζεις ότι επειδή κάποιος είναι γκομενιάρης είναι κι ευτυχισμένος? Όλοι οι φιλόσοφοι του κόσμου έχουν πει ότι η ευτυχία δεν βρίσκεται στα έξω αλλά στο μέσα μας!
    Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις και πίστεψέ με μπαίνω στον κόπο και διαβάζω κάθε σχόλιο που γράφεται εδώ στο forum και πίστεψέ με χαίρομαι που μπορώ να τα εκφράσω όλα αυτά ελεύθερα, όλα όσα κρατούσα τόσα χρόνια μέσα μου και δεν είχα κανέναν να τα πω. Έχω να μάθω πολλά στην ζωή ακόμα. Στην τελική γνωρίζω πολύ καλά ότι η ζωή είναι μια και μοναδική και πραγματικά θέλω να αναλάβω δράση και να βελτιώσω την ζωή μου. Εξάλλου αν ήμουν ευχαριστημένος με την κατάσταση που ζω δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να τα γράφω όλα αυτά. Και θέλω να με πιστέψεις ότι δεν είμαι κάποιος τύπος που απλώς θέλει να περάσει καλά, αλλά είμαι διατεθιμένος να φτιάξω πράγματα, να έχω επαγγελματική επιτυχία και να κάνω χόμπι που με ευχαριστούν και να γνωρίσω νέους ανθρώπους.
    Επίσης γνωρίζω ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε στην Παλαιστίνη οι άνθρωποι βιώνουν έναν ατελείωτο γολγοθά και είμαι ευγνώμων για όσα έχω πετύχει στη ζωή μου και το ότι έχω μια στέγη και ένα σταθερό εισόδημα

Banned
    + eagle guy Αυτό ακριβώς θεωρούν πολλές τα καλά παιδιά βαρετά και δεδομένα και επειδή τυχαίνει η αλήταρία να μοστράρει ακριβά αμάξια και μηχανές να έλκονται κοπέλες απ'αυτό, συνήθως μικρής ηλικίας. Μπερδεύονται και νομίζουν επειδή είναι τολμηροί είναι και καλοί σύντροφοι αμ δε. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ψυχικό πόνο θα απέφευγαν αν δεν έδιναν σημασία σε κάτι τέτοιους. Και δεν είναι τυχαίο μετά που εκείνοι θα σηκώσουν χέρι, θα βιάσουν κτλ. Κατά τα άλλα τα καλά παιδιά είναι βαρετά. Και με καλό παιδί για να το ξεκαθαρίσω μια και καλή δεν εννοώ κάποιον που αφήνει μια κοπέλα να τον έχει του χεριού της και λέει ,, ναι,, σε όλα, αλλά κάποιο άτομο με ηθική αρετή που πραγματικά αγαπάει και δεν κάνει απιστίες. Με μια λέξη κάποιον που δεν έχει σκοπό να πληγώσει

Senior Member
    κακα τα ψεματα εχει χαλασει ο κοσμος εχουν γινει οι πιο πολλοι ρηχοι οι ανθρωποι κοιτανε το σαρκικο κοματι μοστρα να περνανε καλα και ουσια καμια . δε ειναι ευκολο ουτε τερι να βρεις πια ουτε συντροφο ζωης εχουν παθει οι ανθρωποι στο εφημερο κι στο εγω κοιτω τη παρτη μου. δε φτουράνε γαμοι και φιλιες γιατι δε βασιζονται πλεον σε αξιες φιλοτιμο ανθρωπια . λιγοι ανθρωποι εχουν μινει σταθερει σε αρχες αξιες ηθος κι αυτοι οι πιο πολλοι φοβήθηκαν γιατι έπαθαν πολλες νιλες κι κρυφθήκαν κι αντε βρε τους .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Ε μόνος σου τα λες ρε μλκ. Οι οδοκαθαρίστριες είναι περισσότερες γιατί αυτές είναι μονογονεϊκές οικογένεις. Βούρλο. Αυ-το-α-ναι-ρει-σαι! :Ρ ΑΝ οι άντρες μεγάλωναν παιδιά τότε αυτοί θα ήταν περισσότεροι.

Μην σου πω και αρχαιότερος κούκλα μου χα χα ρε!!!

Ότι γράφεις παπαριές για να τσιμπήσουμε. Γελάμε και πάλι!
    Άσε μας μαρή που θα σου κάνω και την χάρη!
    ξεσαλωσες σημερα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Σε ευχαριστώ που με νοιώθεις. Ο γάμος είναι ένα φυσικό επακόλουθο μιας σοβαρής και σταθερής σχέσης. Αλλά να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και ότι νοιώθω έχω μάθει να το λέω στα ίσια είναι γεγονός ότι στις μέρες μας ακούς τρελές ιστορίες από 18χρονες κοπέλες που υπερηφανεύονται ότι απατάνε τα αγόρια τους αβέρτα και θεωρούν την απιστία κάτι σαν μαγκιά. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω σε ποια εποχή μεγαλώσατε οι υπόλοιποι στο φορουμ, αλλά θυμάμαι στα παιδικά προς εφηβικά χρόνια οι κοπέλες ήταν πολύ πιο ανοιχτόμυαλες και προσγειωμένες σε σχέση με τα τωρινά δεδομένα. Π.χ άνετα έπιανα συζήτηση με εκείνες τότε και πλέον ακόμα και να πας να μιλήσεις σε κάποια αμέσως το παίρνει σαν σεξουαλική παρενόχληση. Λόγου χάριν βρήκα το θάρρος και μίλησα ευγενικά σε μια κοπέλα που μου άρεσε σε καφετέρια τις προάλλες και εκείνη με κοιτούσε λες και είμαι κάποιος εξωγήινος ενώ μια χαρά της φέρθηκα, ούτε είπα κάτι χυδαίο, ούτε έλεγα τα κλασσικά,, κουκλάρα μου και τέτοια συναφή. Δηλαδή από την μια λένε ότι αν δεν μιλήσουμε είμαστε δειλοί και από την άλλη παρεξηγούνται με το παραμικρό και το παίρνουν πάντα ως κάτι ερωτικό. Λες και το έχουν προκατ ότι εμεις οι άνδρες την πέφτουμε σε όλες. Αυτό δεν ισχύει..δηλαδή να υπάρχει μια λογική. Δεν είμαστε όλοι οι άνδρες το ίδιο
    χμ.. ξερεις ποιο ειναι το προβλημα εδω ομως;
    οτι πηγες να της μιλησεις σαν εντελως αγνωστος...
    αυτο ειναι λιγο creepy, αν εισαι ενας κανονικος ανδρας και δεν εισαι κανενας ρουβας, οπου θα εδινε μια ευκαιρια ακομα κι αν της φαινοταν γκριντζια να την πλησιασεις στο ασχετο...
    για αυτο σου λεμε ολοι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥ!!!!
    οι γνωριμιες εκτος ιντερνετ, προκυπτουν απο γνωριμιες κοινωνικες, δουλειας, παρεες (κανενα ατυχημα που λεει κι ο αλλος), δεν θα την πεσεις και στον δρομο ησ την καφετερια.
    εξαιρειται το κλαμπ, οπου υπαρχει αλκοολ κλπ, εκει απς καισ το ασχετο, αλλα οχι σαν μπακουρι. πρεπει ανε χεις παρεα. δεν θα κανεις τον γυπα...

Senior Member
    Τελικά τι θέλετε? Γιατί τόσες την πατάνε με τύπους που δεν τις φέρονται καλά και μετά κλαίγονται που έμειναν τα καλά παιδιά. Όλες λένε ότι θέλουν ένα καλό παιδί αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τι θέλουν. Και δεν λέω ότι είναι όλες έτσι αλλά η συντριπτική πλειοψηφία συστηματικά επιλέγει κωλόπαιδα που πληγώνουν, βιάζουν σηκώνουν χέρι. Πιστεύεις Remedy ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι συμβαίνουν τόσες γυναικοκτονίες στις μέρες μας? Και το ίδιο ισχύει και για τα δυο φυλα.
    νομιζω οτι εχεις μπλεξει πολλα διαφορετικα και ασυνδετα θεματα ολα μαζι, ενα σχεδιο...
    το οτι καποια μπορει να πληγωθει απο καποιον, δεν σημαινει και οτι θα κακοποιηθει, η οτι αυτος σηκωνει χερι, βιαζει και σκοτωνει.... ισα -ισα αυτοι που σκοτωνουν γυναικες, συνηθως ειναι ατολμοι και δειλοι. μονο σε γυναικες κανουν τους μαγκες...

πολλες την πατανε με ανδρες που ΤΕΛΙΚΑ δεν φερονται καλα, γιατι για να πανε μαζι τους, ΑΡΧΙΚΑ καλα θα ειχαν φερθει... αλλες ομως μια χαρα περνανε. δεν αποτυγχανουν ολες οι σχεσεις.

αυτο που θελουμε αλεξ, ειναι ο αλλος να δειχνει οτι ξερει τι του γινεται. οτι εχει αυτοπεποιθηση. οχι να ειναι κωλοπαιδο. απλα τυχαινει πολλα κωλοπαιδα να εχουν αυτοπεποιθηση.
    εσυ, προσπαθησε να αποκτησεις η εστω να δειχνεις οτιε χεις αυτοπεποθηση, χωρις τον κωλοπαιδισμο.
    προσεξε μην μπερδεψεις την αυτοπεποιθηση με την αλαζονεια. ειναι διαφορετικα πραγματα.

Senior Member
    Ωραία, αλλά η αυτοπεποίθηση δε σημαίνει ότι ο άλλος είναι δοτικός ή ότι θα πάει καλά η σχέση. Σας ανάβει η αυτοπεποίθηση, αλλά δεν είναι δείκτης επιτυχίας στη σχέση και δεν θα έπρεπε να είναι ο βασικός παράγοντας να μπείτε σε μια σχέση. Και να σου πω κάτι? Ας πω για μένα, και ισχύει και για άλλους ακόμα περισσότερο. ΑΝ γεννηθείς ευαίσθητος, οι γονείς σου σου φέρονται διαχρονικά σκατένια, στο σχολείο και οπουδήποτε αλλού σε υποτιμούν και σε τρελαίνουν στην κοροϊδία, και μετά δεν βρίσκεις και δουλειά το μεγαλύτερο διάστημα, και συνεχίζουν πολλοί να σου φέρονται υποτιμητικά, και οι γυναίκες συνεχώς σε χυλοπιτιάζουν όταν την πέφτεις (και, είπαμε, δεν είσαι σκληρόπετσος αλλά ευαίσθητος και επηρεάζεσαι) ΠΩΣ θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση? Θα τη γεννήσεις? Όσο δε σου δίνει κάποια μια ευκαιρία γιατί "προτιμάει αυτούς με την αυτοπεποίθηση"? Είναι όπως και στις δουλειές, εγώ θέλω κάποιες συγκεκριμένες δουλειές, αλλά σε προχωρημένη ηλικία και χωρίς προϋπηρεσία, όλοι προτιμούν κάποιον που ΗΔΗ έχει κάνει τη δουλειά!

Senior Member
    Για πες σκηνικό. Συζητηση

Page 10 of 27 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast