Results 211 to 225 of 405
-
28-10-2023, 22:41 #211
Δεν πάω για bodybuilding και ούτε χρειάζεται να γίνει κάποιος μπρατσαράς για να βρει γκόμενα. Δεν είμαστε σαν τα άγρια ζώα στην φύση που λειτουργούν καθαρά με ένστικτα και ορμές. Για ποιο λόγο πρέπει να γίνω κάτι που δεν είμαι? Δηλαδή μόνο όσοι έχουν τέλειο σώμα βρίσκουν γκόμενα? Καθημερινά βλέπω άνδρες εύσωμους να κυκλοφορούν γκόμενες. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης και θα συμφωνήσω με την Remedy σ'αυτό. Ακόμα και να είχα το τέλειο καλλίγραμο σώμα που περιγράφεις δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα βρω γκόμενα. Και στην τελική δεν γουστάρουν όλες οι κοπέλες τους μπρατσαράδες. Θέλουν άτομα που έχουν ένα σταθερό εισόδημα και να ασχολείται κάποιος με ένα χόμπι που του αρέσει, να κάνει κάτι για τον εαυτό του τέλος πάντων. Νομίζω ότι τα παραλές χωρίς παρεξήγηση...το πήγες στο άλλο άκρο
- 28-10-2023, 22:45 #212
Εσύ είσαι κοπέλα και ξέρεις καλύτερα τι ισχύει για το γυναικείο φύλο. Μια άποψη είπα απλά. Και όχι δεν ασχολούμαι μονάχα με τον εαυτό μου. Βλέπεις ότι δεν με ξέρεις? Είμαι άνθρωπος που έχω δώσει πολλά σε φιλίες και γενικά έχω σταθεί σε ανθρώπους και μέχρι σήμερα το μόνο που εισέπραξα ήταν ένα μαχαίρι στην καρδιά. Οπότε καλά κάνω που ασχολούμαι με τον εαυτό μου καθώς δεν αντέχω κάθε τρεις και λίγο να πληγώνομαι. Έχω κουραστεί πραγματικά συνεχώς να νοιάζομαι και να ζω στην τελική στην μοναξιά. Γράφω εδώ καθώς δεν έχω κανέναν να τα πω.
28-10-2023, 22:50 #213
φιλαρακι κι εγω σα κοριτσι σου λεω καποια πραγματα να ξερεις κι εμεις πως βλεπουμε τα πραγματα. ολοι οι ανθρωποι εχουν αναγκη φιλους κι ενα τερι σωστο κοντα τους . απλα ειναι που θα πεσεις πανω αν θα βρεις κατι να τεριαζεις αν δε πεσουν συγκρούσεις στα θελω κι αυτα αν δε ταιριαζουν ανθρωποι υπαρχουν θεματα. ζηταμε κι ψαχνουμε ατομα που να λειτουργουν οπως εμεις να μπορουμε να ταιριαζουμε. εσυ αναζητας κατι στη ζωη σου να τεριαζετε κι να ειστε μια χαρα μαζι απλα ειν πως τα φερνει η ζωη κι ολας .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
28-10-2023, 22:53 #214
28-10-2023, 22:55 #215
28-10-2023, 23:05 #216
Ναι ποτέ μου δεν μου έχει πει κάποια κοπέλα ότι της αρέσω και μου έχει χτυπήσει πολύ άσχημα αυτό. Θέλω και εγώ κάποια στιγμή να νιώσω ποθητός σαν άνδρας. Βλέπω συνεχώς ζευγαράκια να βολτάρουν και λέω στον εαυτό μου τι έχει πάει τόσο στραβά για να βγαίνουν άλλοι από τα 16 τους και εγώ στα 29 μου δεν έχω καθόλου ερωτική ζωή. Μου χτυπάει στον ανδρισμό μου πως το λένε. Με ρωτάνε συνεχώς γνωστοί αν έχω σχέση και αναγκάζομαι και τους λέω ψέματα για να μην γίνομαι αφορμή χλευασμού. Δεν νιώθω περήφανος που πήγαινα σε οίκους ανοχής. Ντρέπομαι αφάνταστα γι'αυτό και δεν κοιμάμαι τα βράδια από τις τύψεις. Τι κατάντια είναι αυτή άλλοι να ζουν έρωτα με τις κοπέλες τους και εγώ να αναγκάζομαι να πληρώσω για αυτό
28-10-2023, 23:10 #217
28-10-2023, 23:11 #218
Ποτέ μου δεν ένιωσα ποθητός από κάποια παρόλο που δεν έχω κάποιο εμφανισιακό θέμα. Είμαι μια χαρά ψηλός και γυμνασμένος. Όχι φάση bodybuilding σε καμία περίπτωση αλλά νορμαλ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στον τίτλο του thread αναφέρομαι για τα γραφεία συνοικεσίων καθώς δυστυχώς δεν βλέπω να τα καταφέρνω μόνος μου χωρίς κάποια βοήθεια ειδικών στο επάγγελμα που λένε. Και να ξέρεις ότι ντρέπομαι αφάνταστα για τις επισκέψεις μου στους οίκους καθώς δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί. Είναι εντελώς ψυχρό χωρίς συναίσθημα και δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Δεν με νοιάζει μονάχα το σεξ ειλικρινά σου μιλάω, δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να έχω κάποια αγκαλιά να νοιάζομαι για εκείνη και να συγκατοικήσω μαζί της. Βαρέθηκα να είμαι μόνος μου. Γιατί και οι φίλοι μου μην νομίζεις ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εκείνοι έχουν παραιτηθεί εντελώς
28-10-2023, 23:15 #219
φιλε κι εγω ετσι ενιωθα ως κοπελα οταν ειμουν στα 18 με 30 μου την πεφταν για μπιπ οπως τη πεφτουν σε ολες κι οτι κατσει μα ποτε καποιος να μου δειξει οτι με θελει στη ζωη του πραγματικα γιατι με αγαπησε σα ανθρωπο κι ως αυτο που ειμαι. σε κατανοώ κι τα λεω εδω να τα βγαλω κι εγω απ μεσα μου. μια ζωη απορρίψεις απ παντου σχολιασμοί ψου ψου πως ειναι ετσι αυτη χοντρη ασχημη πως φερετε ετσι??το πηρα αποφαση πλεον οτι για τους αλλους ειμαι απλα μια κυρατζα αδιαφορη που ουτε τη προσεχεις αν περασει απ διπλα σου. ετσι εκοψα κι δε με νοιαζουν τα ερωτικα τυπου σχεσεις κι μπουρδες ουτε φιλιες αφου οι ανθρωποι αναζητουν νεες ομορφες να κυκλοφορουν μαζι τους. οι χοντρες μεγαλες κι αδιαφορες σε εμφανιση παν αποσυρση. μην σκας κι αν δε εχεις επιτυχιες ζησε απλα ηρεμα καν πραματα που σαρεσουν κι μην τα ζοριζεις τα θεματα αυτα. μια πλυγη ειν κι αυτα αν πολυ ασχολισε. αν κατσει εκατσε αν οχι δε πειραζει.
28-10-2023, 23:16 #220
Κάτι πήγαινε να γίνει με την κοπέλα στο αεροδρόμιο που είχα αναφέρει αλλά ήταν μόνο ένας ενθουσιασμός καθώς δεν κατάφερα να βγω για καφέ μαζί της για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενο σχόλιο. Και μου είχε τύχει παλαιότερα στα 20 μου σε κάτι αγώνες που είχα συμμετάσχει να φασωθώ με κάποια αλλά εκείνη δεν το έκανε επειδή με ήθελε απλώς έτσι για χαβαλέ.
28-10-2023, 23:19 #221
28-10-2023, 23:21 #222
28-10-2023, 23:22 #223
Δεν κατάλαβες, ίσως δεν το εξήγησα κι εγώ όπως έπρεπε. ΑΝ αποκτήσεις ωραία σώμα και μπράτσα, θα νιώθεις καλύτερα με σένα, και θα έχεις τον ΑΕΡΑ που θα σου αυξήσει τις πιθανότητες. Δεν είναι τόσο ότι θα γίνεις ο πιο δυνατός και θα σε θέλει, όπως γίνεται στα ζώα, αλλά θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου! Οι εύσωμοι που λες ότι κυκλοφορούν γκόμενες έχουν ΗΔΗ αυτοπεποίθηση, δεν χρειάζονται καλύτερο σώμα!
28-10-2023, 23:24 #224
να ξερεις σε κατανοώ φιλαρακι μου φιλοσοφησετο μην σκας κι εισαι με ενα μόνιμο αχ ποτε θα βρω τερι αχ μα γιατι δε με θελουν ?? οι εποχες ειν ετσι κενες ψυχρες οι ανθρωποι δε εχουν να δωσουν . σπανιο να βρεις σωστο ατομο φυλαξου μην πληγωνεσε κι αστο μην το σκεφτεσαι ετσι εντονα . τα θυμαμε πως κι εγω ετσι ημουν παλια εσκαζα μα τζαμπα εσκαζα αν ηταν να ελθει θα ερχοταν το πραμα . αν δε ελθει μην σκας ζησε τη ζωη σου ομορφα κανοντας οτι σε εκφραζει πχ βολτες ενα χομπι κατι που αγαπας καν συλλογη απο αντικειμενα που σου αρέσουν κι αυτα. ετσι κανω κι εγω κι κουβεντα με κοσμο λιγο ετσι να περναει η ωρα .
28-10-2023, 23:28 #225