Merci : )
Μια χαρά, το baby dose και εμένα με πιάνει ίσα ισα να μου δώσει μια χαλαρή αίσθηση. Σιγά σιγά λοιπόν, μικρά βήματα κ σταθερά.
:) Να είσαι καλά blue, σας ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά λόγια. Σήμερα το πρωί σας σκεφτόμουν. Είχα άπλετο χρόνο να σκεφτώ... αχ ρε φούστη μου, ενώ οδήγησα κ με ομίχλη παρικαλώ κ μετά το μεσημέρι με βροχή, το ενδιάμεσο της δουλειάς δεν ήταν αγχωτικό μεν αλλά μου τέντωσε τα νεύρα. Το π@π@ρι ο πρόεδρος είπε τον καθαριστή να μου πεί λέει πως θέλει τον καφέ του. Τον άκουσα να το λέει στις σκάλες, κ μάλιστα με ενα υφάκι του τύπου πως την λένε αυτήν ταδε.. Τάδε του λέει ο καθαριστής (καλό παιδί αυτός) , τελος παντων πές της...μουρμουράει κ ανεβαίνει πάνω στον όροφο. Γυρνάω στο παιδί δίπλα μου στην ρεσεψιόν που είναι παλιός με κίνδυνο να με ρουφιανέψει κ του λέω τι επέ ρε συ ο πρόεδρος???? Του πε να μου δώσει οδηγίες για το πώς θέλει τον καφέ του ? Απλά ανασήκωσε τους ωμους.
Καλά δεν μπορεί να μου το πεί ο ίδιος ο αρχίβλαχος? Δεν εχω πρόβλημα να το κάνω (αν κ δεν είναι δουλειά μου), αλλά τι αγένεια κ καγκουριά είναι αυτό? Σούφρωσα τα φρύδια. Οκ, εμείς λίγο πολύ εκεί θα μαστε γενικών καθηκόντων και ΔΕΝ εχω πρόβλημα να καθαρίζω τον χώρο γιατί εχει τουρίστες κλπ αλλά ε οχι κ τουαλέτες! Λέω στον καθαριστή φίλε μου αυτό να το βγάλεις απο το μυαλουδάκι σου, (πρώτη μερα τωρα ολα αυτά) με κίνδυσνο να με ρουφιανέψει κ αυτός, δεν πα να το πεί και ο Πάπας ο ίδιος, δεν παίζει!!! Ξέχασε το, διέγραψε το, απλα.
Ρε αμα μου την δώσει θα αρχίσω κ εγώ να λέω μαλακίες στον διεθύνων σύμβουλο που είναι κ φίλος κ θα στρώσουν τα πράγματα, αλλά αντε ας κάνω γαργάρα γιατί είναι πρωτη μέρα. Ρεσεψιόν είπαμε κ λιγάκι γραφείο πάνω και οταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος καθάρισμα επιτήρηση του χώρου κλπ. Τι νομίζει οτι είμαστε ο κομπλεξάρας που νομίζει οτι είναι κ κάποιος, κοριτσάκια δουλικά κ άμυαλα? άϊντε μην τον χέσω κ αυτόν κ τους πώ να συνουσιαστούν με τούρκικο κόπλο. Δεν το χω σε τπτ... Για 2 μήνες κ θα με υποτιμάει έτσι ? ψυχραιμία... Θα δώ πως θα πάνε κ οι υπόλοιπες ημέρες... (αλατόνερο πήρα για τις γαργάρες)
Αρκετά με μένα όμως, εσείς τι κάνετε?
Δικαιολογίες τς τς τς... So what? φτώχεια? Παντού τα ίδια κουραδάκια είναι. Βρές ρε συ blue κάτι ευκαιριακό, π.χ μοίρασμα φυλλαδίων για να βγαίνει κατιτίς. Σαφέστατα θα ψάχνεις και εσύ, απλά λέω και εγώ μια πρόταση. Είπα κ εγώ το ποίημα μου.Και εμένα αν δεν μου καθόταν αυτό τι νομίζεις θα κανα? χάλασα κ την κάρτα μου για 2 μηνάκια πρόσληψη. Τα λεφτά που ξοδεύω στα πήγαινε ελα απο το χωρίο στην δουλειά ανάθεμα αμα καλύπτονται απο τον βασικό μισθό. Αλλά οι λόγοι είναι άλλοι που το κάνω, έχε χάρη.
Το χειμώνα έχω σκοπό να τον περάσω με αλλάγές εγώ προσωπικά. Θα κάθομαι μερικά βράδια στον αδερφό μου στην πόλη, μπάς κ βγώ κανένα βράδυ, 'ισως αρχίσω πάλι αθλητισμό σε κάποια ομάδα, ή απλά να γραφτώ σε μια σχολή για πολεμικές τέχνες που τόσο θέλω. Εντάξει βέβαια τον προεδρο τον αφήνω στον τόπο και με αυτοσχέδιες καρατιές αλλά θέλω να το κάνω κ με στύλ you know.
Εσείς πως σχεδιάζετε παιδιά τον χειμώνα? Και σχέδια να μην υπάρχουν no worries, απλά αναρωτιέμαι για το πως έχετε σκεφτεί τον χειμώνα που έρχεται? Αυτό θα ναι ενδεικτικό κ της διάθεσης-ψυχούνθεσης που έχετε...