Results 556 to 570 of 933
-
15-10-2012, 09:22 #556
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
- 15-10-2012, 10:16 #557
Ti einai touto pali, αρχιτέκτων είμαι. Τραβάω ζόρια γαμώ...Δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα μόνη.Με ταξί τα καταφέρνω.Με αμάξι εδώ γύρα.Για υπηρεσίες-τράπεζα-μετρό-λεωφορείο δεν το συζητώ,τουλάχιστον όχι ακόμη.Ακριβό χόμπι οι κρίσεις πανικού.Και δεν μου κάθεται και εμένα το τζόκερ ρε γαμώτο.
15-10-2012, 14:51 #558
Mουσικη! Τραγουδα δυνατα!
Ανοιξε παραθυρα να μπαινει αερας και προσπαθησε να νιωσεις την ελευθερια που σου δινει το αυτοκινητο και την υπεροχή του ελεγχου που εχεις.
Μην τρεχεις και να προτιμας τη μεσαια λωριδα ωστε και να μπορεις να την κανεις δεξια αν δεν την παλευεις καθολου ή να την κανεις αριστερα με την γκαζια της επιτυχιας!
Επισης να ξερεις οτι επειδη το ενστικτο της επιβιωσης ειναι το ισχυροτερο, ποτε δεν θα παθεις κατι κακο τυπου λιποθυμιας την ωρα που οδηγεις.
Προσπαθησε να συγκεντρωνεσαι σε κατι στο δρομο πχ να προσπαθεις να μετρησεις ποσα τογιοτα εχει γυρω σου.
Αλλα αυτο με τη μουσικη εμενα τουλαχιστον με εχει σωσει.
Φτιαξε ενα cd ή βαλε σε ενα φλασακι κομματια που γουσταρεις και hit the road :)
15-10-2012, 14:58 #559
Λοιπον τα λεφτα ειναι βεβαιο οτι δεν νικουν την καταθλιψη και παραδειγμα ειναι οι διαφοροι celebrities.
Εχουν ενα σκασμο λεφτα, επιτυχια, δοξα αλλα εξακολουθουν να μην την παλευουν.
Οχι οτι θα με χαλαγε να εχω λεφτα, ισα ισα θα μου ελυνε και πολλα απο τα προβληματα που μου δημιουργουν τους πανικους αλλα περισσοτερο με καταθλιβει να σκεφτομαι κατι που δεν εχω και ενδεχομενως δεν θα αποκτησω και ποτε απο το ιδιο το γεγονος οτι δεν εχω λεφτα.
Με ενοχλει που περνανε οι μερες ετσι... Τουλαχιστον αν δουλευα θα ελεγα οτι οκ τουλαχιστον πληρωνω κανενα λογαριασμο.
Δεν θελω να με παιρνει απο κατω αλλα καποιες μερες δεν το ελεγχω.
15-10-2012, 15:19 #560
Α ρε blue μου δεν είσαι μόνη σε όλο αυτό.Τόσοι άνθρωποι είναι άνεργοι και έχουν και παιδιά.Το ξέρω εσύ έχεις την γιαγιά και τον θείο.Και εγώ έχω απλήρωτους λογαριασμούς και μου χρωστάει και το αφεντικό μου πόσα λεφτά.Θα μας φάνε τα μεδούλια γαμώτο.Με το αμάξι την παλεύω εδώ γύρα.Δουλειά δεν μπορώ να πάω ακόμη.Έχω αρχίσει φαρμακευτική αγωγή εδώ και κάνα μήνα.Έχω αρχίσει και βλέπω κάποιες αλλαγές αλλά όχι και τόσο μεγάλες ώστε να πάω μιση ώρα μακρυά.Είναι και αυτή η γαμημπιπ λεωφορειολωρίδα...Που να πάω γαμώτο?
Εχτές είχα πάει για χορευτικό και ίδρωνα,ίδρωνα.Ρε γαμώτο τόσος ιδρώτας από πού?Από τα χάπια είναι?
Τα κάνω όλα αυτά πού λές...Τραγουδάω διαβάζω πινακίδες κτλ. Κοινώς άμα δείτε μια μουρλή κάποια στιγμή μέσα σε ένα αμάξι εγώ είμαι.Αποφεύγω να καπνίζω εν ώρα οδήγησης ενώ το λάτρευα.Εχτές έπρεπε να γυρίσω μια πιτσιρίκα πίσω στο σπίτι της με την αδερφή μου μετά από το χορευτικό.Και ενώ όταν είμαι με κάποιον δικό μου δεν αγχώνομαι.Με την πιτσιρίκα ήμουνα στο φανάρι και αγχώθηκα.Λέω φαντάσου να με πιάσει καμιά κρίση τώρα και να φρικάρει το κοριτσάκι.
15-10-2012, 19:21 #561
Merci : )
Μια χαρά, το baby dose και εμένα με πιάνει ίσα ισα να μου δώσει μια χαλαρή αίσθηση. Σιγά σιγά λοιπόν, μικρά βήματα κ σταθερά.
:) Να είσαι καλά blue, σας ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά λόγια. Σήμερα το πρωί σας σκεφτόμουν. Είχα άπλετο χρόνο να σκεφτώ... αχ ρε φούστη μου, ενώ οδήγησα κ με ομίχλη παρικαλώ κ μετά το μεσημέρι με βροχή, το ενδιάμεσο της δουλειάς δεν ήταν αγχωτικό μεν αλλά μου τέντωσε τα νεύρα. Το π@π@ρι ο πρόεδρος είπε τον καθαριστή να μου πεί λέει πως θέλει τον καφέ του. Τον άκουσα να το λέει στις σκάλες, κ μάλιστα με ενα υφάκι του τύπου πως την λένε αυτήν ταδε.. Τάδε του λέει ο καθαριστής (καλό παιδί αυτός) , τελος παντων πές της...μουρμουράει κ ανεβαίνει πάνω στον όροφο. Γυρνάω στο παιδί δίπλα μου στην ρεσεψιόν που είναι παλιός με κίνδυνο να με ρουφιανέψει κ του λέω τι επέ ρε συ ο πρόεδρος???? Του πε να μου δώσει οδηγίες για το πώς θέλει τον καφέ του ? Απλά ανασήκωσε τους ωμους.
Καλά δεν μπορεί να μου το πεί ο ίδιος ο αρχίβλαχος? Δεν εχω πρόβλημα να το κάνω (αν κ δεν είναι δουλειά μου), αλλά τι αγένεια κ καγκουριά είναι αυτό? Σούφρωσα τα φρύδια. Οκ, εμείς λίγο πολύ εκεί θα μαστε γενικών καθηκόντων και ΔΕΝ εχω πρόβλημα να καθαρίζω τον χώρο γιατί εχει τουρίστες κλπ αλλά ε οχι κ τουαλέτες! Λέω στον καθαριστή φίλε μου αυτό να το βγάλεις απο το μυαλουδάκι σου, (πρώτη μερα τωρα ολα αυτά) με κίνδυσνο να με ρουφιανέψει κ αυτός, δεν πα να το πεί και ο Πάπας ο ίδιος, δεν παίζει!!! Ξέχασε το, διέγραψε το, απλα.
Ρε αμα μου την δώσει θα αρχίσω κ εγώ να λέω μαλακίες στον διεθύνων σύμβουλο που είναι κ φίλος κ θα στρώσουν τα πράγματα, αλλά αντε ας κάνω γαργάρα γιατί είναι πρωτη μέρα. Ρεσεψιόν είπαμε κ λιγάκι γραφείο πάνω και οταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος καθάρισμα επιτήρηση του χώρου κλπ. Τι νομίζει οτι είμαστε ο κομπλεξάρας που νομίζει οτι είναι κ κάποιος, κοριτσάκια δουλικά κ άμυαλα? άϊντε μην τον χέσω κ αυτόν κ τους πώ να συνουσιαστούν με τούρκικο κόπλο. Δεν το χω σε τπτ... Για 2 μήνες κ θα με υποτιμάει έτσι ? ψυχραιμία... Θα δώ πως θα πάνε κ οι υπόλοιπες ημέρες... (αλατόνερο πήρα για τις γαργάρες)
Αρκετά με μένα όμως, εσείς τι κάνετε?
Δικαιολογίες τς τς τς... So what? φτώχεια? Παντού τα ίδια κουραδάκια είναι. Βρές ρε συ blue κάτι ευκαιριακό, π.χ μοίρασμα φυλλαδίων για να βγαίνει κατιτίς. Σαφέστατα θα ψάχνεις και εσύ, απλά λέω και εγώ μια πρόταση. Είπα κ εγώ το ποίημα μου.Και εμένα αν δεν μου καθόταν αυτό τι νομίζεις θα κανα? χάλασα κ την κάρτα μου για 2 μηνάκια πρόσληψη. Τα λεφτά που ξοδεύω στα πήγαινε ελα απο το χωρίο στην δουλειά ανάθεμα αμα καλύπτονται απο τον βασικό μισθό. Αλλά οι λόγοι είναι άλλοι που το κάνω, έχε χάρη.
Το χειμώνα έχω σκοπό να τον περάσω με αλλάγές εγώ προσωπικά. Θα κάθομαι μερικά βράδια στον αδερφό μου στην πόλη, μπάς κ βγώ κανένα βράδυ, 'ισως αρχίσω πάλι αθλητισμό σε κάποια ομάδα, ή απλά να γραφτώ σε μια σχολή για πολεμικές τέχνες που τόσο θέλω. Εντάξει βέβαια τον προεδρο τον αφήνω στον τόπο και με αυτοσχέδιες καρατιές αλλά θέλω να το κάνω κ με στύλ you know.
Εσείς πως σχεδιάζετε παιδιά τον χειμώνα? Και σχέδια να μην υπάρχουν no worries, απλά αναρωτιέμαι για το πως έχετε σκεφτεί τον χειμώνα που έρχεται? Αυτό θα ναι ενδεικτικό κ της διάθεσης-ψυχούνθεσης που έχετε...Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
15-10-2012, 20:24 #562
Μπράβο ρε Soutsi,μπράβο ρε κοριτσάρα μου.Μόνη σου πήγες με το αμάξι?
Και μπράβο για τα σχέδια,έτσι σε θέλω,να πας να κάνεις και πολεμικές τέχνες,εγώ έκανα capoeira παλιά.Να βλέπεις εκεί τα ιδρωμένα κορμιά και να τρελαίνεσαι.χαχαχα.Εγώ γαμώτο γιατί δεν μπορώ να πάω μακρυά με το αμάξι?Είμαι κότα.Σκατά.
Φέτος άρχισα yoga και κρητικούς χορούς,να νιώσω τις ρίζες.Τέλος πάντων κάτι να τονωθεί η αυτοπεποίθηση.Γιατί έχει πιάσει πάτο τα τελευταία δύο χρόνια.
15-10-2012, 22:15 #563
Ολοι με πανικούς κότες είμαστε. Το μόνο βέβαιον.
Και εσύ panic girl το δουλεύεις δεν το αφήνεις, η yoga πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την πνευματική σου ισορροπία. Εψαχνα κάτιπου να συνδιάζει σε πολ. τέχνη κ πνευματική ισσοροπία κ βρήκα το τάϊ τσί αλλά στα μέρη μου δεν έχω πολλές επιλογές, οπότε με βλέπω σε πιο βάρβαρα sports...είδομεν. (τα ιδρωμένα κορμιά αν είναι τριχόβια κ ευοδιάζουν μπύρα κ κρεμμύδι απο τον ιδρώτα θα σαλτάρω όντος αν με πλησιάσουν. Για ολα τα υπόλοιπα τα μη ψωνισμένα αλλά καλογυμνασμένα αγάλματα θα κλείνω το στόμα να μην μπεί καμιά μύγα)
Όσο για τους κρητικούς χορούς κ αυτοί θα σου δώσουν διέξοδο, θα βγαίνεις έξω να πάς μάθημα θα κάνεις κ γυμναστική, θα δείς θα τονωθεί η αυτοπεποιήθηση. Βασικά απο οσα εχω καταλάβει οσο το δουλεύεις κ κατακτάς περισσότερα εδάφη, αγοραφοβικά πλέον μιλόντας τόσο πιο καλά νιώθεις στα λιγότερα που μέχρι πριν φαινόταν βουνό!
Εγώ δεν φοβάμαι μόνο το να οδηγήσω κ να πάω κάπου, δεν βασιζόμαι ούτε με ταξί, μην με δει ο ταξιτζής κ φρικάρει... ποιός θα με πάει νοσοκομείο και άλλα τέτοια κουλά που τα ξέρεις κ όλοι τα ξέρουμε κ τελειωμό δεν έχουν... Ενδεχομένως να πρέπει να κάνεις κάποια βήματα με το αμάξι αυξάνοντας την baby dose του xanax απο 1/4 των 0,5 to το οποίο είναι αστείο (σύμφωνα πάντα με τον γιατρό μου) στο 1/2 του 0,5. Εγώ το πρωί για να πάω στην δουλειά έτσι κάνω. Και πίστεψε με δεν ο θελα καθόλου γιατί με πιάνει εύκολα. Αλλά έπιασε! Δόξα τον Θεό πήγα καλά σήμερα κ ευελπιστώ κ αύριο κ όλες τις άλλες υπόλοιπες ημέρες.
Δοκίμασε το αφου το συζητήσεις με τον dr σου. Ήδη θα πάρεις λίγο τα πάνω σου με αυτές τις δραστηριότητες γι αυτο και θεωρητικά θα ξεκινήσεις αυτό το εγχείρημα πιο δυναμικά.Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
15-10-2012, 23:28 #564
Ο γιατρός κανονικά μου έχει δώσει 1/2 το πρωί,1/2 το μεσημέρι και 1 το βράδυ των 0.5mg.Μου είπε σε περίπτωση κατάκλισης να τα μειώσω στην μέση. Παίρνω τα Cipralex των 10 mg εδώ και ένα μήνα και έχω αρχίσει να έχω λίγη θέληση για πράγματα.Θα πάω να κάνω και αιματολογικές σε σχέση με τις βιταμίνες b γιατί εκτός της αφαίρεσης θυροειδή και τα δυνατά χάπια που με κάνουν υπερθυροειδική,έχω και αυτοάνοση θυροειδίτιδα Hashimoto ,η οποία διάβασα ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην Β12.Όλα τα σκατά πάνω μου ρε γαμώτο,τι να πώ.Τουλάχιστον,εσύ οδηγάς κοριτσάρα.Εγώ εδώ κοντά...Μακρυά λέω άστο μωρέ...χαχαχα.Στα φανάρια θέλω να ουρλιάξω.Δεν έχω και λεφτά ρε φούστη μου να πάρω ένα καραγκομενάκι σοφέρ να το παίζω μούρη.Στους χορούς εχτές υπέφερα...Ίδρωνα σαν την γουρούνα,καλά είχε ζεστή αλλά αυτό με τον ιδρώτα είναι απαίσιο,ο ρόκυ μπαλμπόα μπροστά μου είναι λίγος....Θα πάω με πετσέτα την επόμενη φορά.Νταξ,δεν βρωμάω,καθαρή είμαι,αλλά ρε γαμώτο από τί?Από ποιά χάπια από όλα.Σκέψου να έκανα zumba δηλαδή...Εγώ ήθελα πετσέτα.Δεν ξέρω...Ντρέπομαι κιόλας γαμώτο.Είμαι και κοπέλα.
Με την ψυχολόγο προσπαθούμε να με "σκληρύνουμε",να βρώ την αυτοπεποίθηση μου,και να αλλάξω τρόπο σκέψης.Μέχρι στιγμής έχουμε επικεντρωθεί στο πώς να λύνω τα προβλήματα μου,γιατί είχα και πολλά τρομάρα μου.Έχει πάθει σοκ από το πόσο καλός άνθρωπος είμαι.χαχαχα.Ε να κάτι μπιπ σαν και εμένα παθαίνουν αυτά που παθαίνουν.Άμα ήμουν κάνα cougar και bitch θα σου έλεγα πως θα τα είχα γραμμένα όλα.
16-10-2012, 00:51 #565
Ο ιδρωτας ειναι απο αυτη τη γα#μπιιιιιπ@ την υγρασια!
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι τα φαρμακα αυξανουν την ευαισθησια στη θερομοτητα ή ανεβαζουν τη θερμοκρασια του σωματος (δεν ειμαι σιγουρη).
Δλδ κρυωνω πολυ δυσκολα οσο καιρο παιρνω φαρμακα. Καλο ειναι αυτο απο μια αποψη... οικονομια στο κλιματιστικο το χειμωνα :)
16-10-2012, 01:02 #566
Soutsi απλα τα σπας κοριτσαρα! Ειναι σαν να διαβαζω αλλο ανθρωπο και πολυ γουσταρω με τον τσαμπουκα σου!!
Ρε παιδια θελω να αρχισω καποια ασκηση - σπορ γιατι δεν παει αλλο με το καθισιο και θα με βοηθησει να χασω και βαρος (και εγω και η λατρεια γιατι εχουμε γινει βοδια).
Το προβλημα ειναι οτι το περπατημα δεν παιζει γιατι καταρχην δεν μαρεσει και κατα δευτερον η λατρεια εχει προβλημα με τη μεση και εχει και πελματιαια απονευρωσιτιδα (ελεος δλδ!).
Κατι με μπαλα παλι δεν παιζει γιατι δεν γουσταρει τις μπαλες, κολυμβητηριο εχουμε μεν αλλα εχει κατι κουλες ωρες τυπου 11-12 τη νυχτα, ποδηλατο δεν εχουμε και δεν παιζουν και λεφτα να παρουμε και ασε που οι περιοχες που μενουμε δεν εχουν ουτε εναν δρομο επιπεδο, ολο ανηφοροι κατηφοροι και ειμαστε σε τελμα.
Πειτε καμια ιδεα.
Εκτος απο σεξ Soutsi! Καλη ασκηση δε λεω αλλα δεν προγραμματιζεται και ουτε εχει συγκεκριμενη διαρκεια.
16-10-2012, 10:57 #567
Δεν ψάχνεις τίποτα σε δημοτικό γυμναστήριο?Που είναι το πιο οικονομικό?Συνήθως υπάρχουν,έχουν και μηχανηματάρες και ούτε που το ξέρουμε.Έχουν και προγράμματα.Ή κάνα σύλλογο να κάνετε κανά χορό για αρχή?Το περπάτημα είναι βαρετό ναι μεν,αλλά μπορείς να πάρεις την αγάπη και να πάτε σε ένα γηπεδάκι που είναι και επίπεδο και απλά να περπατάτε σιγά και να μιλάτε.
Άσε με τα κιλά τρώω φρίκη και εγώ θέλω να χάσω καμιά δεκαριά και προσέχω πολύ τι τρώω.Το έχω απίστευτο άγχος με τα αντικαταθλιπτικά.Σήμερα που ζυγίστηκα πήρα μισό κιλο.Από πού ρε γαμώτο.Έχω να βάλω επεξεργασμένη τροφή ένα μήνα στο στόμα μου.Γλυκά δεν τρώω,καφέδες,αναψυκτικά ούτε.Σκατά.Τα νεύρα μου!
16-10-2012, 12:21 #568
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Panicgirl dont panic.Καταρχας ετσι οπως τα γραφεις εχεις προβλημα με τον θυρεοειδη οποτε αν δεν τον εχεις ρυθμισμενο (πχ τα χαπια σε κανουν υπερθυρεοειδικη) τοτε παιζει ο εντονος ιδρωτας να προερχεται απο εκει. Πιστευω ηδη να το γνωριζεις αυτο, ορμονες ειναι και γαμαν τα παντα στον οργανισμο. Εχω εχω περασει μια κακη εμπειρια με μαλακες γιατρους που θεωρησαν οτι εχω υπερθυρεοειδισμο (σε μια εξεταση η tsh μου ηταν μηδεν). Με πλακωσαν στα χαπια τα οποια μου γαμησαν για ενα τριμηνο το ορμονικο (δεν μπορουσα να περπατησω 10 μετρα και κουραζομουνα). Απο τα χαπια εγινα υποθυρεοειδικος (tsh 8 με οριο το 4,2) οποτε εφτυχως πηγα σε ενα γιατραρα στην σαλονικη μου εκοψε τα χαπια και σιγα σιγα επανηρθα. Ο γιατραρας μου ειπε οτι κακως μου δωσανε χαπια γιατι πολλες φορες (πχ λογω εντονου στρεσ) η tsh μπορει να βρεθει μηδεν οποτε επαναλαμβανεις την εξεταση μετα ενα διμηνο να δεις τι γινεται και μετα δινεις χαπια. Η ουσια ειναι οπως μου ειχε πει οτι αν συνεχιζα ακομα κανα διμηνο την "θεραπεια" η tsh μου θα πηγαινε 50 και θα πεθαινα.
Και επανερχομαι στο θεμα. Την περιοδο που επαιρνα τα χαπια γινοταν της *******ς στον οργανισμο μου (κρυωνα, ζεστενομουν,ιδρωνα, ξειδρωνα ολα αυτα μεσα σε ενα δευτερολεπτο).
Επισης με τον ιδρωτα εχω θεμα απο τοτε που με θυμαμαι (οι παλαμες μου ειναι μονιμως υγρες και ας εχει μειον 30 βαθμους εξω) Ανηκω σε αυτους που ονομαζονται υπεριδρωσικοι. Οταν εκανα βελονισμο εβαλα την γιατρο να μου κανει θεραπεια για υπεριδρωσια. Πραγματι ο εντονος ιδρωτας εξαφανιστηκε αλλα μετα αρχισα να κρυωνω και να μη μπορω να ζεσταθω με τιποτα. Οποτε εβαλα την βελονιστρια και με ξαναεκανε υπεριδρωσικο μαλλον ετσι εχει μαθει ο οργανισμος μου.
Μπλου θα σου προτεινα να γραφτεις σε καποιο γολφ η τενις κλαμπ εκει κατα εκαλη μερια αμα θες ξερω τον χατζηνικολαου (τον δημοσιογραφο) απο παλια τοτε που ηθελα κι εγω να γινω ...μεγας ρεπορτερ. Αν του πω πιστευω θα κανονισει να σας γραψει στο κλαμπ που παιζει τενις. Ποιος σε βλεπει ρε πουστη μου να παιζεις διπλο απ την μια μερια εσυ και η λατρεια σου και απ΄την αλλη ο νικος με την γυναικα του...Ουουου ποσο γουσταρωωωωΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
16-10-2012, 12:55 #569
Προσπαθώ να διατηρώ μια ισορροπημένη διατροφή αλλά γενικά μου αρέσει να κάνω δυο τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστική αλλα τελικά δεν βλέπω και πολύ βελτίωση.
16-10-2012, 13:00 #570
Τις κρισεις τις παθαινω όταν αγχωνομαι τις παθαινω και πριν την δουλειά αλλα τώρα τελευταία πολύ έντονα πολύ αγχος ρε παιδια!εντωμεταξυ μένω και σε μια περιοχή έξω απο την Αθήνα πιο ανατολικά και όλα μου τα χρονια εμένα βόρεια προάστια και δεν μου αρέσει καθολου!αναγκαστικα μένω γιατι ειμαι παντρεμένη με ενα παιδάκι και οι δικοί μου ειναι Αθήνα!και εχω ενοχληθει και με αυτό!