Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 63 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 933
    Σημερα δεν πήγα στη δουλειά γιατι είχα πάλι Κρισαρες!ο άντρας μου νομίζει οτι δεν αντέχω να ειμαι παντρεμένη αλλα ποτέ δεν το πίστεψα αυτό πιστεύω όμως οτι η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει και του πανικου την κρίση!νοζω οτι θέλω να κάνω ενα διαλειμα απο την καθημερινότητα μου!ειμαι εγκλωβισμένη στο μέρος που μένω και δυο χώρο εργασίας μου!νιωθω οτι η περσινή χρονια με την φετινή ειναι ακριβώς η ίδια!δεν έχει αλλάξει τίποτα κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα και τρελαίνομαι!δεν μου αρέσει η ρουτίνα ενώ αντίθετα ο άντρας μου ειναι της ρουτίνας του σπιτιού και εγώ δεν μπορώ έτσι!τον αγαπάω πολύ και θέλω να διόρθωσω την κατάσταση μου να σταματήσω όλες τις τρελές σκέψεις που μου προκαλούν θλίψη !δεν ξέρω τι κανω ψάχνω για καλό ψυχολόγο στην Αθήνα γιατι δεν εχω παει ποτέ μου και θα πρέπε καιρό να το εχω κάνει!μηπως γνωρίζετε κανέναν καλο που να μην μοιράζει φάρμακα σαν καραμέλες!αλλα αντιμετωπίζει το πρόβλημα απο την ρίζα του!ευχαριστω!

Senior Member
    Καλησπέρα,θα σου στείλω u2u.

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    mantis I καταρχας ο ψυχολογος δεν δινει χαπια. Χαπια σου γραφει ο ψυχιατρος αλλα αυτο δεν ειναι το ζητημα. Δεν ειμαι απο την αθηνα αλλα καλα ειναι να πας σε γιατρο που ειναι ψυχολογος και ψυχιατρος (υπαρχουν και τετιοι). Και με τα χαπια μη φοβασαι αν σου δωσει θεραπεια ειναι για να σου μειωσει το αγχος κατι που ειναι βασικο ωστε να σταματησουν οι εντονες κρισεις και οι πανικοι. Και να θυμασαι αν αποφασισεις να πας οτι στον ψυχολογο/ψυχιατρο τα αναφερεις ολα ακριβως οπως τα ζεις, ουτε πιο δραματικα , ουτε κρυβεις τιποτα. Γιατι οι γιατροι αυτοι συνηθως στηριζονται σε αυτα που θα τους πεις και σου δινουν την αναλογη θεραπεια.
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    Προς κ.Soutsi ενταυθα... Soutsi τωρα που θα γινω πλουσιος θα χρειαστω ξερεις σωφερ. Πιστευω οτι μπορω να βασιστω πανω σου ετσι. ..Κοιτα μη κλεισεις πουθενα αλλου (πχ οδηγος σε αγωνες ραλυ) και σε ψαχνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Ρε παιδια θελω να αρχισω καποια ασκηση - σπορ γιατι δεν παει αλλο με το καθισιο και θα με βοηθησει να χασω και βαρος (και εγω και η λατρεια γιατι εχουμε γινει βοδια).
    Το προβλημα ειναι οτι το περπατημα δεν παιζει γιατι καταρχην δεν μαρεσει και κατα δευτερον η λατρεια εχει προβλημα με τη μεση και εχει και πελματιαια απονευρωσιτιδα (ελεος δλδ!).
    Κατι με μπαλα παλι δεν παιζει γιατι δεν γουσταρει τις μπαλες, κολυμβητηριο εχουμε μεν αλλα εχει κατι κουλες ωρες τυπου 11-12 τη νυχτα, ποδηλατο δεν εχουμε και δεν παιζουν και λεφτα να παρουμε και ασε που οι περιοχες που μενουμε δεν εχουν ουτε εναν δρομο επιπεδο, ολο ανηφοροι κατηφοροι και ειμαστε σε τελμα.
    Πειτε καμια ιδεα.
    Εκτος απο σεξ Soutsi! Καλη ασκηση δε λεω αλλα δεν προγραμματιζεται και ουτε εχει συγκεκριμενη διαρκεια.
    Lol ρε :D xexe... Τς τς τς, με έχεις για τέτοιον άνθρωπο? Καταρχήν με το ΄σεξ δεν καίς πολλές θερμίδες κ ασε όλους να λένε, εκτός βέβαια αν κοπανιέσαι ολημερίς και οληνυχτίς.
    Λεπόν, σήμερα στην δουλειά σκεφτόμουν τι γυμναστική να σου βρούμε η οποία να μην καταπονεί το σώμα στην μέση κ να μην κοστίζει. Μμμ κοίτα έχει γυμναστικές αλλά θέλουν χρήματα γιατί πηγαίνεις σε ιδιωτικά γυμναστήρια κλπ. Μια καλή λύση είναι οι παραδοσιακοί χοροί που σε πολλούς συλλόγους είναι δωρεάν αλλά αυτό δεν θα σου προσφέρει σύστημα. Εμείς θέλουμε σύστημα για να πετύχει, να το θυμάσαι αυτό. Η γυμναστική απαιτεί σύστημα για να αποδώσει, ρυθμό κ επανάληψη με συγκεκριμένα πλαίσια.
    Το ξέρω δεν είναι και το ιδανικότερο αυτό που θα σου πω αλλά είναι μια λύση: Θα πάρεις κάποιο dvd με ασκήσεις θα το βάζετε κ θα ασκείστε 1 ώρα για αρχή με ενα 5 λεπτο διάλειμα στο μισάωρο 3 - 4 φορές την εβδομάδα. Θα το κανονίσετε εσείς, αλλά αν το κανονίσετε δεν έχει μα και μου, θα το κάνετε! Επειδή σε τέτοιτες φάσεις δεν πληρώνουμε για να μας τσούζει το παρατάμε, αλλά θα το βάλεις πείσμα, στην τελική τι σόϊ ταύρος είσαι.
    Παράλληλα θα πέσει δίαιατα. Πρόσεξε όμως... θα κάνουμε μια δίαιτα που θα σας χορταίνει, το όλο νόημα είναι να τρώτε σωστά. Εγώ αυτήν έκανα το καλοκαίρι κ έχασα 4 κιλά χαλαρά που για μένα είναι τρομερό επίτευγμα, δεν έχω κάνει δίαιτα σωστή ποτέ στην ζωή μου και το φαγητό το βάζω ως την μεγαλύτερη απόλαυση στον κόσμο τούτο (ναι κ απο το σέξ πιο πάνω).

Αν δεν σου κάθεται η φάση με το dvd (θα βρούμε απο το ιντερνετ μερικά να τα κατεβάσουμε) και αν τελικά το απορίψεις αφού μου υποσχεθείς πως θα το καλοσκεφθείς, αυτό που απομένει είναι το περπάτημα όπως ήδη πρότεινε η panicgirl. Μην το υποτιμάς καθόλου. Αν γίνει με σύστημα κ ρυθμό κάνει θαύματα στο σώμα. Επίσης κάτι που πρέπει να ξέρεις είναι οτι το σώμα καίει λίπος απο τα 20 λεπτά συννεχούς κ συστηματικής άσκησης και έπειτα. Οποτε τα επόμενα 10 λεπτα απο το μισάωρο της άσκησης είναι το κέρδος άσχετα αν σου έχει βγεί η γλώσσα έξω.

Η δίαιτα επιβάλλεται!!! Επιβάλεται γιατί θα σου αλλάξει την ψυχολογία, άκου με... Σε συνδιασμό με την γυμναστική θα πετάς! Θα κοιμάσαι σαν πουλάκι τις νύχτες, αν κ τις πρώτες μέρες το στομάχι σου ενδεχομένως να πάθει καμιά κράμπα απο την πείνα και θα σου πονάει ο κώλος οι προσαγωγοί κλπ απο την γυμναστική. Θα ανταμοιφθείς όμως σύντομα!

Σκέψου τα ολα αυτά κ πές μου. Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι κ το πήρες απόφαση θα το κάνεις κ θα το ψάξεις. Να δεις που θα ανέβει η ψυχολογία σου, σίγουρα πράγματα.

Quote Originally Posted by ti einai touto pali View Post
    Προς κ.Soutsi ενταυθα... Soutsi τωρα που θα γινω πλουσιος θα χρειαστω ξερεις σωφερ. Πιστευω οτι μπορω να βασιστω πανω σου ετσι. ..Κοιτα μη κλεισεις πουθενα αλλου (πχ οδηγος σε αγωνες ραλυ) και σε ψαχνω.
    Ρε συ ακόμη δεν έγινες πλούσιος ψωνίστικες? Πρέπει να παραμείνεις απλός και λαϊκός toute, πρέπει να οδηγάς μόνος την porsce :P

Besides, στο δικό μου παριμπρίζ του αυτοκινήτου τα πάντα λειτουργούν σαν video game. Σκύλος 20 πόντοι, κράσπεδο -10 πόντοι, γιαγιά 200 πόντοι, επίδειξη μεσαίου δαχτύλου bonus round. Είμαι ενα ρίσκο η αλήθεια είναι για κάποιον πλούσιο.
    :P
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Senior Member
    Soutsi κατ΄αρχας ενα πραγμα που βαριεμαι ειναι να οδηγαω. Προτιμαω συνοδηγος να κοιταζω οπου θελω κι ασε τον οδηγο να προσεχει. Οσο για την πορσε δεν το βλεπω μαλλον προς μερσεντες κομπρεσορ κλεινω. Κοιτα αμα δε θες λεω να προτεινω στο...πανικοκοριτσο απο οτι διαβαζω εχει παθος με την οδηγηση:D. Κριμα γιατι και τα λεφτα θα ειναι καλα και ενσημο κι απο ολα. Την Μπλου την εχω για αλλου. Θα της βγαλω διπλωμα για ελικοπτερο και αεροπλανο καποιος θα πρεπει να οδηγαει το λιαρ τζετ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ti einai touto pali View Post
    Soutsi κατ΄αρχας ενα πραγμα που βαριεμαι ειναι να οδηγαω. Προτιμαω συνοδηγος να κοιταζω οπου θελω κι ασε τον οδηγο να προσεχει. Οσο για την πορσε δεν το βλεπω μαλλον προς μερσεντες κομπρεσορ κλεινω. Κοιτα αμα δε θες λεω να προτεινω στο...πανικοκοριτσο απο οτι διαβαζω εχει παθος με την οδηγηση:D. Κριμα γιατι και τα λεφτα θα ειναι καλα και ενσημο κι απο ολα. Την Μπλου την εχω για αλλου. Θα της βγαλω διπλωμα για ελικοπτερο και αεροπλανο καποιος θα πρεπει να οδηγαει το λιαρ τζετ.
    Το έχω οραματιστεί ήδη μην σου πώ, αλλά χρειαζόμαστε λιμουζίνα...Εγώ ημιλιπόθυμη στο τιμόνι με κρίση πανικού, εσύ συνοδηγός και να σε πιάνει το γαστρεντερικό, απο πίσω η soutsi με μουσική υπόκρουση "Κρίση...με πιάνει κρίση" και να κρατάει σακουλάκι για εμετό, και στο πιο πίσω κάθισμα η blue με την αγάπη να της κάνει μασάζ γιατί έχει ταραχτεί και την πονάει η μέση...Και στο πορτ μπαγκάζ όλα τα ζώα φορτωμένα.(βλ.σκύλος μου,ο σκύλος της Blue και το γατί μαζί) χαχαχαχαχα!!!Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα...Φυσικά το First Aid Kit της λιμουζίνας δεν θα είναι αυτα τα κοινότυπα hansaplast κτλ.Θα έχουμε φορητά ανεμιστηράκια,xanax,ενσωματω� �ένο σύστημα μέσα στην λίμο με παγωμένο και ζεστό νερό αναλόγως τις διαθέσεις,χαρτοσακούλες,κω λόχαρτα,υγρά μαντηλάκια κτλ.Θα είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα!!!

Senior Member
    Πέρα από την πλάκα όμως,είχε εχτές στην Τατιάνα τον Μαλέλη και έλεγε ο άνθρωπος πως είχε κρίσεις πανικού και κατάθλιψη για 7 χρόνια και δεν το είχε πεί σε κανένα...Τι μαρτύριο και αυτό!!!Είχε 7 χρόνια να μπεί σε καράβι και φοβόταν να πάει μέχρι το περίπτερο,οδηγούσε πάντα δεξιά και μια στιγμή που είχε εγκλωβιστεί στην μεσαία λωρίδα άρχιζε και φώναζε (έτσι να τα διαβάζω και εγώ και να παίρνω θάρρος).Έβγαλε και ένα βιβλίο σχετικά.Μπράβο του πάντως,μπράβο γιατί δεν φοβήθηκε να πεί πήρα φάρμακα και έλυσα το πρόβλημα μου.Πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από κρίσεις πανικού γνωστοί και μή,πολλοί το κρύβουν λες και είναι ταμπού...Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ελληνική νοοτροπία ρε γαμώτο.Καλά δεν είπα όλοι να πέφτουμε στα χάπια κατευθείαν.Αλλά αυτό το ταμπού με τα ψυχολογικά δεν υπάρχει.Να μην το πούμε σε φίλους και συγγενείς μηπως μας πουν τρελούς.Μην πούμε πως πάμε ψυχιάτρο και ψυχολόγο.Και δεν θα κάτσω να αναλύσω για την αντίδραση του κόσμου.
    Σας παραθέτω το παρακάτω άρθρο,για να δείτε σε τί κοινωνία ζούμε... http://www.lifo.gr/team/readersdigest/31383
    Φταίω εγώ λοιπόν που φοβάμαι να μπώ στο μετρό.Έχει χαθεί η ανθρωπιά και έχουμε γεμίσει ψιλομύτηδες.
    Όμως που θα μου πάει κάποια στιγμή θα ξαναοδηγώ ελέυθερη,θα ξαναμπώ στο μετρό,αλλά αυτός που θα απλώσει το χέρι σε συνάνθρωπο είμαι εγώ...Και οι κρίσεις ήρθαν στην ζωή μου για να την αλλάξουν προς το καλύτερο.Ήδη είμαι εξαιρετικά καλός άνθρωπος,αλλά είχα ξεχάσει να ζώ για εμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panicgirl View Post
    ...Και οι κρίσεις ήρθαν στην ζωή μου για να την αλλάξουν προς το καλύτερο.Ήδη είμαι εξαιρετικά καλός άνθρωπος,αλλά είχα ξεχάσει να ζώ για εμένα.
    (χειροκροτώ)
    Σας παραθέτω το παρακάτω άρθρο,για να δείτε σε τί κοινωνία ζούμε... http://www.lifo.gr/team/readersdigest/31383
    (Συγκινούμαι)
    Υ.Γ. Για τον Μαλέλη το ήξερα, το ξανάπε πρόσφατα. Ξέρεις πόσοι άλλοι υπάρχουν... Ολόκληρη kim Basinger χάθηκε απο τα φώτα επειδή δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Οσο ανοίγομαι σε ανθρώπους για το θέμα μου τόσο ανακαλύπτω κ περισσότερους ...Ευτυχως για εκείνους το ολο θέμα ήταν μια φάση κ το ξεπέρασαν.
    Last edited by Soutsi; 17-10-2012 at 19:18.
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Senior Member
    Aντιστοιχα θυμαμαι,μια γυναικα που ειχε βγαλει εναν ηλικιωμενο βολταμε το καροτσακι,αλλα επειδη τα πεζοδρομια,ειναι γεματα εμποδια τον πηγε στην ακρη του δρομου,μερικοι αρχισαν να κορναρουν και να λενε σε φαση αφου δεν μπορει να περπατησει την τον βγαζεις εξω κλπ κλπ.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Ου από celebrities ένα σωρό έχω βρεί....Μέχρι και το μανάρι ο Johnny Depp είχε.
    Soutsaki και εσύ θα το ξεπεράσεις και όλοι μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by predator View Post
    Aντιστοιχα θυμαμαι,μια γυναικα που ειχε βγαλει εναν ηλικιωμενο βολταμε το καροτσακι,αλλα επειδη τα πεζοδρομια,ειναι γεματα εμποδια τον πηγε στην ακρη του δρομου,μερικοι αρχισαν να κορναρουν και να λενε σε φαση αφου δεν μπορει να περπατησει την τον βγαζεις εξω κλπ κλπ.
    Δεν το σχολιάζω...Γιατί πάντα ήμουν άνθρωπος που έδινα την θέση μου σε μετρό-λεωφορεία,σταματούσα στις διαβάσειςμε το αμάξι αλλά και ακόμη όταν δεν υπήρχαν κτλ.
    Και τώρα εκεί που έλεγες πως η κρίση μπορεί να μας φέρει πιο κοντά σαν κοινωνία,ξαφνικά όλοι είναι καχύποπτοι και χειρότεροι από πριν.

Senior Member
    Iσα ισα,οταν αυξανεται το αγχος και ο φοβος,η επιθετικοτητα,η καχυποψια και γενικοτερα τα αρνητικα συναισθηματα επικρατουν.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    παιδια θελω να πω κατι για τις κρισεις πανικου που πιστευω θα σας βοηθησει πολυ,εγω τουλαχιστον ειδα πολυ καλα αποτελεσματα.κοψτε το τσιγαρο και το καφε!θα εκπλαγειτε με τα αποτελεσματα!εμενα με βοηθησε παρα πολυ και ειμαι πολυ πολυ καλυτερα χωρις χαπια.το μονο που μενει τουλαχιστον σε εμενα ειναι καμια φορα ο λοξος τροπος σκεψης αλλα καμια σχεση με πριν.

Senior Member
    Το έχω οραματιστεί ήδη μην σου πώ, αλλά χρειαζόμαστε λιμουζίνα...Εγώ ημιλιπόθυμη στο τιμόνι με κρίση πανικού, εσύ συνοδηγός και να σε πιάνει το γαστρεντερικό, απο πίσω η soutsi με μουσική υπόκρουση "Κρίση...με πιάνει κρίση" και να κρατάει σακουλάκι για εμετό, και στο πιο πίσω κάθισμα η blue με την αγάπη να της κάνει μασάζ γιατί έχει ταραχτεί και την πονάει η μέση...Και στο πορτ μπαγκάζ όλα τα ζώα φορτωμένα.(βλ.σκύλος μου,ο σκύλος της Blue και το γατί μαζί) χαχαχαχαχα!!!Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα...Φυσικά το First Aid Kit της λιμουζίνας δεν θα είναι αυτα τα κοινότυπα hansaplast κτλ.Θα έχουμε φορητά ανεμιστηράκια,xanax,ενσωματω� �ένο σύστημα μέσα στην λίμο με παγωμένο και ζεστό νερό αναλόγως τις διαθέσεις,χαρτοσακούλες,κω λόχαρτα,υγρά μαντηλάκια κτλ.Θα είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα!!!

Σαν πινακας του Νταλι ειναι αυτο που περιγραφεις...

Page 39 of 63 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast