Bρε συ ρεμ ποια γυναικα δεν σκευτεται το νυφικο και βερες και τετοια?Πες μου.Υπαρχει καμια?Εσυ δεν τα ονειρευεσαι αυτα?Αρα δεν εισαι γυναικα κιαν δεν εισαι δεν μπορεις να μας καταλαβεις.
Printable View
Bρε συ ρεμ ποια γυναικα δεν σκευτεται το νυφικο και βερες και τετοια?Πες μου.Υπαρχει καμια?Εσυ δεν τα ονειρευεσαι αυτα?Αρα δεν εισαι γυναικα κιαν δεν εισαι δεν μπορεις να μας καταλαβεις.
μονο ενας αντρασς σκευτεται ετσι.εισαι αντρας ετσι?:P
φακ! δεν μπορώ να σου κάνω θετική ανατροφοδότηση!
συμφωνώ απόλυτα...ναι οι περισσότεροι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για ελεύθερη σχέση, ναι πολλοί από αυτούς πουλάνε φούμαρα μέχρι να ΄ρίξουν μια γυναίκα στο κρεββάτι, αλλά πόσο πιο λάθος είναι αυτός από τη γυναίκα που χρησιμοποιεί το σεξ ως αντάλλαγμα για την αποκατασταση της?
Βλακειες αν συμφωνειτε με την ρεμ κατι δεν παει καλα με εσας.
Εγω μολις γνωρησω αντρα κανω οενιρα αχαχαχ.που μενουν ονειρα:p:p
Κι αντε ας πω κατι απο την προσωπικη μου ζωη, εγω δεν εχω νιωσει ποτε αυτο το πραγμα, να θελουν να με μπιπ και να με αφησουν, ουτε μου εχει γινει, ουτε εχει ερθει κοντα σε αυτο, γιατι δε με ενδιαφερει να ερθω κοντα με καποιον με τετοια φιλοσοφια, και πριν κανω κατι με καποιον, επειδη απλα δεν ειμαι του σεξ και μετα γεια σας, ψαχνω να βρω αντιστοιχα ανθρωπους που με εκτιμανε, με σεβονται, νοιαζονται για συναισθηματικο δεσιμο κτλ, κι ας μην ειναι σχεση. Αλλα να μην πιανω "χωρο στο κρεβατι" μετα. Ποοοοοση φαντασια θελει να καταλαβεις οτι ενας που μιλαγες δυο μηνες στο ιντερνετ και με το που σε βλεπει στην πεφτει, ενω εσυ εισαι ενθουσιασμενη, ή στην κοσμαρα σου σκεφτομενη γαμους, 99% αμα σε πηδηξει συντομως, θα την κανει? Αν νιωσω ενα μικρουυυυυυυυυυυυλι ψηγμα οτι καπως ο αλλος ιιιιισως αρχισει να μην γουσταρει ακριβως οσο γουσταρω εγω, γινομαι μπουχος! Κι αν δε γινω, καθομαι υπ ευθυνη μου. Κατοχο του Οσκαρ δεν εχω βρει. Που τους ξετρυπωνετε εσεις δεκα δεκα? Γιαυτο λεω ότι δε μας φταινε οι αλλοι, μας φταιει η στραβομαρα μας! Οι αντρες τη δουλεια τους κοιτανε να κανουν, κι εμεις τη δικια μας, αμα δεν μπορουμε να διακρινουμε τι θελει ο καθεις, εμεις εχουμε το θεμα, δεν ειναι κι ολοι δα τοσο ηθοποιαρες!! Εθελοτυφλουμε πολλες φορες, αυτο το εχω κανει κι εγω αλλα για αλλους λογους, κι αν ποτε μου φταιξει καποιος, πρωτα κατηγορω τα μυαλα μου, γιατι αυτα μπορω να τα αλλαξω, του αλλου οχι!!!
Εντιτ: Καθενας μας λογω των εμπειριων, ανασφαλειων και διαφορων αλλων συμπλεγματων, μπορει να εκλυει και ελκυεται απο διαφορες κατηγοριες αντρων! Για να μην κανω την εξυπνη, εγω απλα δεν τραβαγα πηδηχταραδες, αλλα με εχουν τραβηξει και εχω τραβηξει.... αλλα φρουτα!!!! Μεχρι που αρχισα να βλεπω τι γινεται, και να προσπαθω να το αλλαξω..
Συμφωνω!!Για αυτο και αυτου του ειδους το σεξ ειναι παντελως χειριστικο και στην πραγματικοτητα δεν προσφερει και καμια ευχαριστηση ουτε στον εναν ουτε στον αλλο αφου φυσικα δεν αφηνεσαι σε αυτο και ειναι απλα μια διεκπεραιωτικη πραξη δλδ αλλου για αλλου....και φυσικα υπαρχουν και αντρες που το γνωριζουν αυτο και χρησιμοποιουν τις γυναικες που λειτουργουν ετσι ,σαν σκευη ηδονης και τιποτε αλλο......κριμα αλλα για μενα σ αυτο ολο εχει πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης η ελληνικη οικογενεια στην δομη της η οποια αποτελειται απο στερεοτυπα και κοινωνικες πεποιθησεις.
Εγω οταν δω αντρα σεκυτομαι σοβαρα πραγματα.Ετσι σκευτομουν απο τα 20 και γιαυτο παντρευτικα και νωρις.Οσες δεν σκευτοντουσαν τοτε ετσι μεινανε στο ραφι και καθονται και περημενουν κανεναν πριγκηπα κατι.
Οχι και με τον προιν αντρα μου εκανα ονειρα που δεν εμειναν ονειρα.τωρα πια ειμαι και 31 μπορει να μην ειμαι αρκετα νεα για να αρεσω σε καποιον για κατι σοβαρο,μπορει και να φταιει που εχω παιδι απο αλον αντρα.Παντως εγω μια φορα δεν φταιω που ψαχνω συναισθημα και οχι μονο ζευγαρωμα οπως τα ζωα.
αχχαχααχ εγω το ειχα καταλαβει απο την αρχη και επειδη δεν σου κατσα μου την λες.πσσ τι ειπα τωρα.:))
Καλά εντάξει. Εδώ μέσα είναι το θέατρο του παραλόγου. Θα ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ το σεξ και θα ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ την πραγματική ευτυχία που έρχεται με το γάμο. Εντάξει να τα γράφουνε άντρες, αυτοί έτσι μεγάλωσαν, να υποτιμούν το άλλο φύλο, γι'αυτό δεν είχα καμμία αμφιβολία ότι το κείμενο που λέει για το μαλακομαγνήτη(παρεπιπτόντ� �ς, ούτε εγώ πιστεύω-πιστεύω ότι όλοι είναι μαλάκες) το έχει γράψει άντρας,,,,όχι ότι δεν μπορεί και γυναίκα, αλλά να τα λένε και γυναίκες ρε γαμώτο; Σίγουρα είστε γυναίκες; Για άλλη μια φορά συμφωνώ με την Πανικούλα 100% τα όνειρα είναι για να τα έχουμε και δεν θα μας τα πάρει κανείς. Τώρα αν κυκλοφορεί πολλή σαβούρα δεν φταίμε εμείς. Εμείς τουλάχιστον αναζητάμε ποιότητα και όχι ένα πούτσο όπως οι άντρες αντίστοιχα οι φαλλοκράτες μ.... . Ουστ! Αυτό έχω να πω μόνο, δεν ισχύουν με την καμμία τα φαλλοκρατικά κείμενα που έγραψε ένας μαλάκας και η Ρεμ και όποιος άλλος είπε και δεν μπορώ να τα αναλύσω τώρα ένα ένα. Blue, με εκπλήσσεις αρνητικά. Καλά είναι δυνατόν να είναι δυνατός αυτός που ξενοπηδάει; Από που και ως που; Αναίσθητος και μαλάκας είναι. Και αν είναι όλοι έτσι (που είναι), σίγουρα δεν φταίμε εμείς που δεν μπορούμε να σταυρώσουμε μια σχέση.
τέτοια γράφετε και μας βγαίνει το όνομα.
Οποια γυναικα λειτουργει στη σχεση της παιρνοντας ως δεδομενο το οτι ''οι αντρες ειναι μαλακες/ ξενοπηδανε'' ειναι απο την αρχη καταδικασμενη να ειναι θυμα σ'αυτη τη σχεση.
Θελεις συναισθημα, το ψαχνεις. Θελεις μονο σεξ, το ψαχνεις.
κανω το κουοτ μονο για να εμφανιστει το κειμενο.
λμπ δεν θεοποιουμε το σεξ
θεοποιουμε τις ειλικρινεις σχεσεις, ειτε αυτες ειναι ενας μεγαλος ερωτας ειτε μια σεξουαλικη και μονο σχεση.
αυτο που δεν θεοποιουμε ειναι η υποκρισια των "αγνων συναισθηματων" που κρυβουν ανασφαλεια και μονο....
και για καταλαβετε και την δικη μου θεση, στο μεγαλυτερο διατημα της ενηλικης ζωης μου βρισκομουν σε μακροχρονιες σχεσεις.
μονο που ποτε δεν τις επεδιωξα.. προεκυψαν, διοτι [προεκυψαν ειλικρινη αισθηματα και ωραιες δραστηριοτητες που μας κρατουσαν μαζι..
123456 7890
εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να θεωρείτε τόσο μαλάκες τους άντρες, αλλά από την άλλη να ψάχνετε άντρα για να παντρευτείτε.
.
Ναι ρεμ, γιατί αυτή η ανασφάλεια πηγάζει από το άλλο φύλο και θέλουμε να την πάρουμε πίσω. Όταν εγώ μικρή πίστευα ότι θα μεγαλώσω και θα ζω ευτυχισμένη σαν τους γονείς μου, και όταν δεν βρήκα την αντίστοιχη ανταπόκριση από το άλλο φύλο, ναι μου δημιουργήθηκε ανασφάλεια και δεν φταίω εγώ. Δεν είναι ανήθικο να θέλουν όλοι το σεξ ή να γίνονται γκέυ και τα λοιπά και οι γυναίκες να μένουν μόνες τους; Η φύση μας έχει φτιάξει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον-άντρας γυναίκα- να ζούμε μαζί.
Εκτός από όλα αυτά που έγραψα στη Ρέμεντυ, το τι ονειρευόμαστε δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή εγώ μπορεί να ονειρεύομαι έναν άντρα που να είναι εντάξει απέναντί μου, αλλά όλοι να μου την χαλάνε αυτή την εικόνα... Εξάλλου υπάρχουν και καλοί άντρες αλλά αυτοί είναι πιασμένοι.
δεν φταις εσυ για την ανασφαλεια που σου προεκυψε απο δυσκολες σχεσεις, ουτε και ο αλλος ομως φταιει για να τις φορτωθει.
θα σε θελει οταν πας για τον ιδιο και οχι για του φορτωσεις τις ελπιδες σου και τις ανασφαλειες σου.
και οχι, δεν υπαρχει καμια ανηθικοτητα στο ναθελει κανεις σεξ η να θελει εναν αλλο ανδρα και οχι γυναικα...
ουτε μας εχει φιαξει κανεις για να πηγαινουμε σαν τους χιωτες...
ο καθενας μπορει να διεκδικει μια προσωπικη ζωη οπως του αρεσει (οταν δεν ενοχλει κανεναν) κι αυτο δεν ειναι ουτε ανηθικο ουτε αντικειμενο κριτικης..
Είναι γεγονός ότι παίζει ρόλο και το μέρος και οι συνθήκες που θα γνωρίσεις τον άλλο. Αλλο να τον γνωρίσεις σε μπαρ και άλλο π.χ. ως συνάδελφο (αν και καλό είναι να μην μπλέκουμε ερωτικά με επαγγελματικά). Μεγαλώνοντας όμως στενεύουν οι κύκλοι γνωριμιών και τί μένει; το internet και τα μπαρ
μερικές φορές πρέπει να προσαρμόζεις τα όνειρα σου στην πραγματικότητα. και ξαναλέω όποιος είναι χαλαρός, ανοιχτός, ευχάριστος δεν μένει και πολύ καιρό χωρίς σχέση. εκτός φυσικά αν το θέλει.
Και αφου βρε ρεμ παιρνας τοσο καλα στις μακροχρονιες σχεσεις σου γιατι δεν εχεις παντρευτει ακομα η δεν εχεις κανει παιδι?Αν ειναι ετσι δλδ.Μηπως δεν σε θελει καποιος στα σοβαρα?Σε λιγο θα μας πειτε οτι θελουμε μονο αντρα για σεξ η οτι τους βιασαμε κιολας.Ντρεπομαι που βλεπω τετοια λογια γραμμενα απο γυναικες.
Ναι μπορει να ειναι ετσισ την αρχη αλλα μετα που ερχονται τα συναισθηματα εγω προσωπηκα γινομε αλλος ανθρωπος.Γινομε πιεστικια και αγχωδης.
ναι βρε μπλου, γνωρισε τους οπου θελεις , δεν κριτικαρω τον τροπο αυτο της γνωριμιας.
απλα λεω, ας μην εξωραιζουμε τους εαυτους μας λεγοντας για τα αιφνιδια ειλικρινη αισθηματα που μας κατακλυζουν απο τοσο τυχαιους τροπους γνωριμιας και μαλιστα μολις τον δουμε τον αλλο...
Η ανασφάλεια καταρχάς δεν μου προέκυψε από δύσκολες σχέσεις αλλά από σχέσεις που δεν έγιναν και από αυτά που έβλεπα γύρω μου... Χαμός... πολλή υποτίμηση του γυναικείου φύλου χωρίς λόγο...χώριζε ο καθένας την κοπέλα του επειδή την βαρέθηκε..και αντίστοιχα για γυναίκες δεν άκουγα το ίδιο και εγώ ήξερα ότι κόλλαγα..
Όσο για τον ίδιο, πρέπει να με δεχτεί όπως είμαι στην αρχή θα έχω ανασφάλεια, αλλά αν μου εμπνέει αυτός εμπιστοσύνη θα σταματήσω να έχω. Αν και ποτέ δεν ξέρεις αν σε απατάει.
Ναι, έτσι είμαστε φτιαγμένοι οι άντρες να πηγαίνουν με τις γυναίκες, δεν ξέρω αν οι γκέυ είναι φτιαγμένοι για να είναι γκέυ, αν είναι όμως επιλογή τους, ναι είναι ανήθικο γιατί καταστρέφουνε ζωές έτσι. Δηλαδή αν εγώ πχ θέλω να βρω έναν άντρα να μου καλύπτει και να του καλύπτω τις ανάγκες του συναισθηματικές και άλλες και δεν βρίσκω τι θα κάνω; Δεν καταστρέφεται η ζωή μου; Εγώ έτσι το βλέπω. Είχε πει κάποτε μια κοπέλα καλύτερα να πεθάνω παρα να ζήσω χωρίς αγάπη. Ε κι εγώ το ίδιο είμαι.
Αφου βρε κοριτσια εσεις ξερετε να κρατησετε εναν αντρα πειτε μας και εμας αντι να μας αποκαλειτε με πλαγιους τροπους χαζες,.ηλιθιες κλπ.
Αν ειχατε δικιο θα γραφατε με αλλον τροπο και οχι με τοση κακια.
Μωρέ, ας βρούμε εμείς αυτό που θέλουμε, συναίσθημα, γάμο, οικογένεια και ασε τους άλλους να μας χλευάζουν
εγω δεν ντρεπομαι να διαβαζω αυτα που γραφεις γιατι εισαι εσυ υπευθυνη και οχι εγω, για την κατασταση σου και τις αποψεις σου ...
γιατι θα επρεπε να εχω παντρευτει οταν αυτο που ηθελα το ειχα? επειδη εσυ μεγαλωσες ετσι, πρεπει ολες να θεωρουν τον γαμο υποχρεωτικο? παιδι δεν ηθελα ποτε ....
ξερεις κανεναν να καθεται 3, 10 η 15 χρονια με μια γυναικα γιατι δεν την θελει?
εσυ δλδ που παντρευτηκες και χωρισες σε 2 χρονια, ησουν πιο ευχαριστημενη απο το να ειχες μια ευτυχισμενη σχεση 15 χρονων με η χωρις γαμο και ο γαμος σου ηταν ενδειξη οτι ο αντρας σου σε ηθελε? αν σε ηθελε, δεν θα χωριζατε
Μπλου γιατι ομως δεν μας λενε την διαδικασια για να κρατησουν εναν αντρα εστω και μονο για σεξ?Εγω βλεπω να υποστιριζουν το αντηθετο φυλο με λυσσα ελεος!