Results 556 to 570 of 739
Thread: εφήμερες σχέσεις
-
05-03-2011, 13:50 #556
- 05-03-2011, 13:59 #557
Μου θυμίζει το "τί πιάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ;" "χώρο".
05-03-2011, 14:22 #558
Σιγουρα για καποιους αντρες θα ισχυει αυτο, οταν θελουν την αλλη μονο για πηδημα, δεν την εκτιμουνε και δε νιωθουν τπτ! Πολυ μαλακια να νιωθει ετσι ενας αντρας για μια γυναικα ή μια γυναικα για τον εαυτο της.
05-03-2011, 14:53 #559
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ειναι θεμα δυναμης να ξενοπηδησεις?Γιατι για μενα μαλλον αδυναμια δειχνει και ενα τροπο να βγαλουμε το προβολεα απο πανω μας και να στραφουμε οπουδηποτε αλλου εκτος απο εκει που εχουμε προβλημα.
Για μενα δυναμη ειναι να πεις στον αλλο καταμουτρα οτι ξερεις δεν μπορω αυτο εκεινο και το αλλο και οχι να γαμας οτι βρισκεις μπροστα σου αυτο ειναι εκδικητικοτητα που στρεφεται κατα αρχην σε εμας και κατα δευτερον στο εταιρο ημισυ................
05-03-2011, 14:57 #560
κοριτσια
για να μην κοροιδευομαστε....
εκτος απο ανδρες που βλεπουν τις γυναικες (η καποιες γυναικες) μονο για πηδημα,
υπαρχουν και γυναικες που βλεπουν ΟΛΟΥΣ τους ανδρες σαν σανιδα σωτηριας, ειτε για την κοινωνικη τους σωτηρια και ενταξη (βλεπε:γαμος, παιδια, οικογενεια, ευλογια θειας αμερσουδας) , ειτε για να τις σωσουν απο την αβασταχτη ανασφαλεια τους....
μη μου πειτε οτι ολες οι γυναικες που δεν σταυρωνουν σχεση ειναι τοσο συναισθηματικες που μολις γνωρισουν τον οποιοδηποτε (μαλακα) σε ενα μπαρ η στο ιντερνετ, ερωτευονται κεραυνοβολα και τρεφουν υγιη και αθωα συναισθηματα ενω ο γαιδαρος σκεφτεται μονο το πηδημα....
αποδειξη, τα αισθηματα και λογια μισους και απαξιωσης μολις την κποπανησει ο "κλεφτης" και γινει "λαγος"...
που πηγε ο ερωτας και η αθωοτητα οταν σκυλοβριζουν τον αναισθητο που την κοπανησε?
μηπως ηταν καμουφλαρισμενη ξωβεργα για να τον σβερκωσουν?
αφηστε με κοπελιες με την ειλικρινεια και τον συναισθηματισμο σας, που πεφτετε σε ζωα....
τα ζωα ειναι πολυ πιο τιμια και ειλικρινη.
σεξ και καλοπεραση θελουν , το λενε, αν συμφωνειτε, το κανετε...
εσεις που τους ξερατε και τους αγαπησατε κεραυνοβολα και μολις τους ειδατε οραματιζοσασταν το νυφικο και μολις την κοπανησουν αρχιζετε τις καταρες και τα γαλλικα για τον 'αγαπημενο"?
05-03-2011, 15:00 #561
Bρε συ ρεμ ποια γυναικα δεν σκευτεται το νυφικο και βερες και τετοια?Πες μου.Υπαρχει καμια?Εσυ δεν τα ονειρευεσαι αυτα?Αρα δεν εισαι γυναικα κιαν δεν εισαι δεν μπορεις να μας καταλαβεις.
05-03-2011, 15:04 #562
μονο ενας αντρασς σκευτεται ετσι.εισαι αντρας ετσι?:P
05-03-2011, 15:20 #563
φακ! δεν μπορώ να σου κάνω θετική ανατροφοδότηση!
συμφωνώ απόλυτα...ναι οι περισσότεροι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για ελεύθερη σχέση, ναι πολλοί από αυτούς πουλάνε φούμαρα μέχρι να ΄ρίξουν μια γυναίκα στο κρεββάτι, αλλά πόσο πιο λάθος είναι αυτός από τη γυναίκα που χρησιμοποιεί το σεξ ως αντάλλαγμα για την αποκατασταση της?
05-03-2011, 15:22 #564
05-03-2011, 15:27 #565
Βλακειες αν συμφωνειτε με την ρεμ κατι δεν παει καλα με εσας.
Εγω μολις γνωρησω αντρα κανω οενιρα αχαχαχ.που μενουν ονειρα:p:p
05-03-2011, 15:30 #566
Κι αντε ας πω κατι απο την προσωπικη μου ζωη, εγω δεν εχω νιωσει ποτε αυτο το πραγμα, να θελουν να με μπιπ και να με αφησουν, ουτε μου εχει γινει, ουτε εχει ερθει κοντα σε αυτο, γιατι δε με ενδιαφερει να ερθω κοντα με καποιον με τετοια φιλοσοφια, και πριν κανω κατι με καποιον, επειδη απλα δεν ειμαι του σεξ και μετα γεια σας, ψαχνω να βρω αντιστοιχα ανθρωπους που με εκτιμανε, με σεβονται, νοιαζονται για συναισθηματικο δεσιμο κτλ, κι ας μην ειναι σχεση. Αλλα να μην πιανω "χωρο στο κρεβατι" μετα. Ποοοοοση φαντασια θελει να καταλαβεις οτι ενας που μιλαγες δυο μηνες στο ιντερνετ και με το που σε βλεπει στην πεφτει, ενω εσυ εισαι ενθουσιασμενη, ή στην κοσμαρα σου σκεφτομενη γαμους, 99% αμα σε πηδηξει συντομως, θα την κανει? Αν νιωσω ενα μικρουυυυυυυυυυυυλι ψηγμα οτι καπως ο αλλος ιιιιισως αρχισει να μην γουσταρει ακριβως οσο γουσταρω εγω, γινομαι μπουχος! Κι αν δε γινω, καθομαι υπ ευθυνη μου. Κατοχο του Οσκαρ δεν εχω βρει. Που τους ξετρυπωνετε εσεις δεκα δεκα? Γιαυτο λεω ότι δε μας φταινε οι αλλοι, μας φταιει η στραβομαρα μας! Οι αντρες τη δουλεια τους κοιτανε να κανουν, κι εμεις τη δικια μας, αμα δεν μπορουμε να διακρινουμε τι θελει ο καθεις, εμεις εχουμε το θεμα, δεν ειναι κι ολοι δα τοσο ηθοποιαρες!! Εθελοτυφλουμε πολλες φορες, αυτο το εχω κανει κι εγω αλλα για αλλους λογους, κι αν ποτε μου φταιξει καποιος, πρωτα κατηγορω τα μυαλα μου, γιατι αυτα μπορω να τα αλλαξω, του αλλου οχι!!!
Εντιτ: Καθενας μας λογω των εμπειριων, ανασφαλειων και διαφορων αλλων συμπλεγματων, μπορει να εκλυει και ελκυεται απο διαφορες κατηγοριες αντρων! Για να μην κανω την εξυπνη, εγω απλα δεν τραβαγα πηδηχταραδες, αλλα με εχουν τραβηξει και εχω τραβηξει.... αλλα φρουτα!!!! Μεχρι που αρχισα να βλεπω τι γινεται, και να προσπαθω να το αλλαξω..
05-03-2011, 15:34 #567
Συμφωνω!!Για αυτο και αυτου του ειδους το σεξ ειναι παντελως χειριστικο και στην πραγματικοτητα δεν προσφερει και καμια ευχαριστηση ουτε στον εναν ουτε στον αλλο αφου φυσικα δεν αφηνεσαι σε αυτο και ειναι απλα μια διεκπεραιωτικη πραξη δλδ αλλου για αλλου....και φυσικα υπαρχουν και αντρες που το γνωριζουν αυτο και χρησιμοποιουν τις γυναικες που λειτουργουν ετσι ,σαν σκευη ηδονης και τιποτε αλλο......κριμα αλλα για μενα σ αυτο ολο εχει πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης η ελληνικη οικογενεια στην δομη της η οποια αποτελειται απο στερεοτυπα και κοινωνικες πεποιθησεις.
05-03-2011, 15:38 #568
Εγω οταν δω αντρα σεκυτομαι σοβαρα πραγματα.Ετσι σκευτομουν απο τα 20 και γιαυτο παντρευτικα και νωρις.Οσες δεν σκευτοντουσαν τοτε ετσι μεινανε στο ραφι και καθονται και περημενουν κανεναν πριγκηπα κατι.
05-03-2011, 15:38 #569
05-03-2011, 15:40 #570
Οχι και με τον προιν αντρα μου εκανα ονειρα που δεν εμειναν ονειρα.τωρα πια ειμαι και 31 μπορει να μην ειμαι αρκετα νεα για να αρεσω σε καποιον για κατι σοβαρο,μπορει και να φταιει που εχω παιδι απο αλον αντρα.Παντως εγω μια φορα δεν φταιω που ψαχνω συναισθημα και οχι μονο ζευγαρωμα οπως τα ζωα.