σε καταλαβαινω.εγω ακομα χειροτερα.καλη χρονια σου ευχομαι να εχεις και να βρεις αυτο που θα σε κανει χαρουμενη.
Printable View
Καλή χρονιά και σε εσένα. Υγεία, αγάπη και ευτυχία σου εύχομαι και ό,τι έχεις χάσει να το βρείς. Δεν είναι τόσο πως πρέπει να βρώ αυτό που με κάνει χαρούμενη, όσο ότι πρέπει να ξεκινήσω τη ζωή μου σε διάφορα επίπεδα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να ελπίζω τώρα πως θα τα καταφέρω, θα θα θα.
"Προσπάθησες να είσαι κάτι άλλο κι ας μην πέτυχε,
εγώ είναι σαν να γύρισα τον κόσμο,
κι ας μη σε κούνησα όσο θέλω απ' τη βολή σου,
κι αν δε σε κούνησα όσο θέλω απ' τη βολή σου.
Με τα καράβια που με πήγαινες να δω,
με τα καράβια που με πήγαινες να δω
ταξίδευα.
Κι ας είδα τη ζωή στην τηλεόραση
κι ας διάβασα τα πάντα στα βιβλία
κι ας ήμουν και δεν ήμουνα στο πλάι σου
κι ας ήμουν και δεν ήμουνα στο πλάι σου
ταξίδευα."- https://www.youtube.com/watch?v=T0ypIyU8CLA
κι εγω προσπαθω να κανω ενα νεο ξεκινημα.σε ολα.τωρα στα 33 μου αφου πριν 2 χρονια χαθηκαν ολα ετσι ξαφνικα.δυστυχως εχω πεσει σε αδιεξοδα συνεχεια και δεν βλεπω φως.αμα συμπληρωσεις 50 ποστ,θα ανοιξουν και τα προσωπικα σου μηνυματα και θα μπορουμε να μιλαμε και προσωπικα αν θες και εσυ
55.....................................Quote:
συμπληρωσεις 50 ποστ
γραφε απο δω κ απο κει λεει.. δε μπορω να μη γελασω...
Πάντως αν εννοείς να λες ψέμματα προς τον πελάτη,να ξέρεις ότι δε χρειάζεται να πας με το σταυρό στο χέρι.Επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με τεχνολογία,πάω αρκετά συχνά και κάθομαι και χαζεύω για αρκετή ώρα σε ένα κατάστημα που υπάρχει στην πόλη μου.Εχω ακούσει τους υπαλλήλους να λένε σε πελάτες ότι τους κατέβει,προκειμένου να πουλήσουν αλλά οκ σιγά.Δε φταίει ο υπάλληλος αν ο πελάτης εν έτει 2015 δεν ενημερώνεται απο πριν και πάει και παίρνει ότι έχει ο πωλητής ως γραμμή να πουλήσει.Πιστεύω πάντως ότι όσο πιο έντιμος και φιλότιμος είσαι,τόσο πιο δύσκολα θα βρεις μια δουλειά όπως την θέλεις.
Ρίχνε από δω. Ριχνε από κει... κάτι θα πιάσεις... Ή λες εδώ να παίζει το "όποιος ψάχνει τα πολλά χάνει και τα λίγα".. Κάπου σου είχαμε πει με μία άλλη κοπελιά πως ο τρόπος σου είναι πολύ λάθος.. πως λόγω απόγνωσης κάνεις πολλά λάθη στην προσέγγιση...πως βιάζεσαι
Όχι Παναγιώτη καλά έκανες... στο ειπα άλλωστε και αμέσως σχεδόν αφού κατάλαβα πως είπα εγώ βλακεία και όχι πως έκανες εσύ... Γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να είναι η υγεία μας.. και που έφτασες στο σημείο να παίρνεις ηρεμιστικά για να πας πολύ έκατσες... Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας και να τον σεβόμαστε για να μας σέβεται κι αυτός... Γιατί κι εγώ αυτή την εποχή τον πίεσα τόσο στο να βρω εγώ δουλειά, όχι στο να παραμείνω, που έσπασα... και δεν άξιζε τελικά...
Αν καθόμαστε σε καταστάσεις μέχρι να κλατάρουμε, θα χασουμε στο τέλος και την δουλειά και τον εαυτό μας... Ότι και να σου λένε, εσύ ξέρεις πως έκανες το σωστό για τον εαυτό σου... πάντως να είσαι προετοιμασμένος πως θα αργήσεις να βρεις... εκτός κι αν έχεις κάποιο χαρτί που πολυ διευκολυνει
Καλο ψάξιμο και καλό κουράγιο
Η καλύτερη συντροφιά είναι τα ζωάκια. Όταν κλαίς θα έρθει η γατούλα να κάνει κουτουλιές, ο άνθρωπος θα σε φωνάξει γιατί κλαίς πάλι.
Έτσι είναι...
Στο τέλος μοιραία και την δουλειά θα έχανα και την υγεία μου και φυσικά θα ήμουν πολύ πιο χάλια αν με απέλυαν...
Ακόμα δεν έφυγα γιατί μου λένε βλακείες πως πρέπει να τους το είχα πει πιο πριν και τέτοια...
Μου είπαν θα τα πουμε στις 3/1...
Καλά εγώ θα πάω και 3/1 και θα τους πω πως είναι η τελευταία μέρα που πάω.
Δεν ξέρω τι θα κάνω από δουλειά.
Οικονομικά θα την βγάλω για κανα 2 μήνες μετά support απο γονείς αλλά μη φανταστείς, πενιχρά πράγματα...
Ουσιαστικά θέλω ένα μήνα για να ηρεμίσω και να ξαναβρω τον εαυτό μου.
Θυσίασα πολλά εκεί μέσα και κυρίως τον εαυτό μου.
Όταν είχα πάει για συνέντευξη μου χε πει πως το αργότερο σε 1-2 μήνες θα σε πάρω γιατί κάθε μήνα μου φεύγουν άτομα.
Δεν απολύω, μου φεύγουν !!!
Ε άμα τους γαμας με 10ωρα κάθε μέρα για 410€ και 490€ για τους άνω των 25 συγχαρητήρια.
Με το να κάτσω παραπάνω το μόνο που θα καταφέρω είναι μετά να χρειάζομαι μεγαλύτερο διάστημα "ανάρρωσης".
Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχε γινει τόσο πιεστική η δουλειά (γιορτές βλέπεις) με 12ωρα και 13ωρα με μισή ώρα διάλειμμα και άγχος πιάστε στόχο σε πωλήσεις, στόχο σε συνδέσεις, στόχο σε τζίρο κτλ κτλ κτλ που είχα αρχίσει να κάνω λάθη συνέχεια...
Δεν κουραζόμουν τόσο σωματικά από το 12ώρο...
Αυτά τα χα συνηθίσει απο το στρατό.
Ψυχολογικα με κούραζε πολύ το περιβάλλον.
Αν χαρτί εννοείς πτυχίο έχω και ναι βοηθάει πολύ.
Έτσι βρήκα και αυτή την δουλειά μηδενική προυπηρεσία αλλά πτυχίο ΑΕΙ με πήραν αμέσως...
Φυσικά στην πρόσληψη φρόντισαν να το παραλείψουν όπως και την ξένη γλώσσα και το ecdl και να φαίνομαι ως αποφοιτος λυκείου...
Απλά θα χρειαστεί να ανακάμψω για άλλη μια φορά ψυχολογικά και ενώ βιώνω πάλι άγχος και μελαγχολία και δεν μπορώ να πάρω αντικαταθλιπτικά...