Τι σκέφτεστε; - Page 1511
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1511 of 1532 FirstFirst ... 5111011141114611501150915101511151215131521 ... LastLast
Results 22,651 to 22,665 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by AggelikiAngy View Post
    Τα παιδάκια που παίζουν
    στ' ανοιξιάτικο δείλι
    μια ιαχή μακρυσμένη.

Τ' αεράκι που λόγια
    με των ρόδων τα χείλη
    ψιθυρίζει και μένει.

Τ' ανοιχτά παραθύρια
    που ανασαίνουν την ώρα
    η αδειανή κάμαρά μου.

Ένα τρένο που θα 'ρχεται
    από μια άγνωστη χώρα
    τα χαμένα όνειρά μου.

Οι καμπάνες που σβήνουν
    και το βράδυ που πέφτει
    ολοένα στην πόλη.

Στων ανθρώπων την όψη,
    στ' ουρανού τον καθρέφτη
    στη ζωή μου τώρα όλη.

Κ.Γ.Καρυωτάκης.

Έτσι αισθάνομαι...........
    σε καταλαβαινω.εγω ακομα χειροτερα.καλη χρονια σου ευχομαι να εχεις και να βρεις αυτο που θα σε κανει χαρουμενη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    σε καταλαβαινω.εγω ακομα χειροτερα.καλη χρονια σου ευχομαι να εχεις και να βρεις αυτο που θα σε κανει χαρουμενη.
    Καλή χρονιά και σε εσένα. Υγεία, αγάπη και ευτυχία σου εύχομαι και ό,τι έχεις χάσει να το βρείς. Δεν είναι τόσο πως πρέπει να βρώ αυτό που με κάνει χαρούμενη, όσο ότι πρέπει να ξεκινήσω τη ζωή μου σε διάφορα επίπεδα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να ελπίζω τώρα πως θα τα καταφέρω, θα θα θα.

"Προσπάθησες να είσαι κάτι άλλο κι ας μην πέτυχε,
    εγώ είναι σαν να γύρισα τον κόσμο,
    κι ας μη σε κούνησα όσο θέλω απ' τη βολή σου,
    κι αν δε σε κούνησα όσο θέλω απ' τη βολή σου.
    Με τα καράβια που με πήγαινες να δω,
    με τα καράβια που με πήγαινες να δω
    ταξίδευα.

Κι ας είδα τη ζωή στην τηλεόραση
    κι ας διάβασα τα πάντα στα βιβλία
    κι ας ήμουν και δεν ήμουνα στο πλάι σου
    ταξίδευα."- https://www.youtube.com/watch?v=T0ypIyU8CLA

Senior Member
    Καλή χρονιά και σε εσένα. Υγεία, αγάπη και ευτυχία σου εύχομαι και ό,τι έχεις χάσει να το βρείς. Δεν είναι τόσο πως πρέπει να βρώ αυτό που με κάνει χαρούμενη, όσο ότι πρέπει να ξεκινήσω τη ζωή μου σε διάφορα επίπεδα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να ελπίζω τώρα πως θα τα καταφέρω, θα θα θα.

"Προσπάθησες να είσαι κάτι άλλο κι ας μην πέτυχε,
    εγώ είναι σαν να γύρισα τον κόσμο,
    κι ας μη σε κούνησα όσο θέλω απ' τη βολή σου,
    κι αν δε σε κούνησα όσο θέλω απ' τη βολή σου.
    Με τα καράβια που με πήγαινες να δω,
    με τα καράβια που με πήγαινες να δω
    ταξίδευα.

Κι ας είδα τη ζωή στην τηλεόραση
    κι ας διάβασα τα πάντα στα βιβλία
    ταξίδευα."- https://www.youtube.com/watch?v=T0ypIyU8CLA
    κι εγω προσπαθω να κανω ενα νεο ξεκινημα.σε ολα.τωρα στα 33 μου αφου πριν 2 χρονια χαθηκαν ολα ετσι ξαφνικα.δυστυχως εχω πεσει σε αδιεξοδα συνεχεια και δεν βλεπω φως.αμα συμπληρωσεις 50 ποστ,θα ανοιξουν και τα προσωπικα σου μηνυματα και θα μπορουμε να μιλαμε και προσωπικα αν θες και εσυ

Senior Member
    κι εγω προσπαθω να κανω ενα νεο ξεκινημα.σε ολα.τωρα στα 33 μου αφου πριν 2 χρονια χαθηκαν ολα ετσι ξαφνικα.δυστυχως εχω πεσει σε αδιεξοδα συνεχεια και δεν βλεπω φως.αμα συμπληρωσεις 50 ποστ,θα ανοιξουν και τα προσωπικα σου μηνυματα και θα μπορουμε να μιλαμε και προσωπικα αν θες και εσυ
    Πολύ νέος είσαι ακόμα και μπορείς. 50 θέλει; Πφ πολλά είναι.

Banned
    συμπληρωσεις 50 ποστ
    55.....................................

Senior Member
    Πολύ νέος είσαι ακόμα και μπορείς. 50 θέλει; Πφ πολλά είναι.
    νεος ναι αλλα οταν πρεπει να ξεκινησεις τα παντα απο την αρχη,ειναι λιγο καπως!γραφε απο δω αποκει και θα τα συμπληρωσεις τα 50.

Banned
    γραφε απο δω κ απο κει λεει.. δε μπορω να μη γελασω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γραφε απο δω κ απο κει λεει.. δε μπορω να μη γελασω...
    γελα,καλο κανει!!!

Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    @Καθευτής Πωλητής ήμουν 2μιση μήνες σε κατάστημα τεχνολογίας απλά δεν αντέχω μερικά πράγματα που με αναγκάζουν να κάνω εκεί κυρίως ψέματα και διάφορα άλλα που με χτυπάνε σε ψυχολογικό επίπεδο.

Έκατσα 2μιση μήνες και μακάρι να μπορούσα να κάτσω και άλλο εκεί γιατί δέθηκα πολύ με τα άτομα εκεί μέσα και φυσικά πληρωνόμουν λίγα χρήματα αλλά ΟΚ.
    Φεύγω γιατί δεν μπορώ συγκεκριμένα πράγματα που πανε πακετάκι με την δουλειά και ελπίζοντας να βρω κάποια δουλειά πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω.
    Δεν θέλω την τέλεια δουλειά αλλά ούτε και μια δουλειά που βασίζεται σε ψέμα, εκφοβισμό, άγχος, στοχοποίηση, αντιπαλότητα κτλ...

Το ότι τελικά δεν άντεξα με έριξε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά όπως και το γεγονός ότι θα μείνω χωρίς δουλειά και θα αρχίσω πάλι να ψάχνω από τον επόμενο μήνα.
    Γιατί θέλω ένα μήνα για να μαζέψω τα κομμάτια μου...

Είναι πολλά μαζί που υπάρχουν στη ζωή μου, οικογενειακα θέματα, ψυχολογικά, δυσκολίες γενικότερα.
    Αλλά νομίζω πως το άγχος+κατάθλιψη με επηρεάζει και αυτή την φορά και με κάνει να φουσκώνω πολύ τα πράγματα...

Δε με νοιάζει που θα αλλάξω το χρόνο μόνος.
    Κάθε χρονιά μόνος είμαι.
    Είτε γιατί δεν έχω φίλους είτε όταν έχω δεν αντέχω τα μέρη που πάνε αυτές τις μέρες ίσως λόγω κοινωνικής φοβίας...

Οπότε για μένα άλλη μια μέρα που δούλευα ως τις 7 το απόγευμα και γύρισα να λιώσω στον υπολογιστή.
    Περιμένω απλά το Σάββατο να συζητήσουμε την παραίτηση μου καθώς αυτοί δε με αφήνουν να φύγω...
    Πάντως αν εννοείς να λες ψέμματα προς τον πελάτη,να ξέρεις ότι δε χρειάζεται να πας με το σταυρό στο χέρι.Επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με τεχνολογία,πάω αρκετά συχνά και κάθομαι και χαζεύω για αρκετή ώρα σε ένα κατάστημα που υπάρχει στην πόλη μου.Εχω ακούσει τους υπαλλήλους να λένε σε πελάτες ότι τους κατέβει,προκειμένου να πουλήσουν αλλά οκ σιγά.Δε φταίει ο υπάλληλος αν ο πελάτης εν έτει 2015 δεν ενημερώνεται απο πριν και πάει και παίρνει ότι έχει ο πωλητής ως γραμμή να πουλήσει.Πιστεύω πάντως ότι όσο πιο έντιμος και φιλότιμος είσαι,τόσο πιο δύσκολα θα βρεις μια δουλειά όπως την θέλεις.

Ρίχνε από δω. Ριχνε από κει... κάτι θα πιάσεις... Ή λες εδώ να παίζει το "όποιος ψάχνει τα πολλά χάνει και τα λίγα".. Κάπου σου είχαμε πει με μία άλλη κοπελιά πως ο τρόπος σου είναι πολύ λάθος.. πως λόγω απόγνωσης κάνεις πολλά λάθη στην προσέγγιση...πως βιάζεσαι

Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Όλοι μου είπαν μου λένε και θα μου πουν πως έκανα βλακεία ειδικά αν δυσκολευτώ πολύ να βρω οπότε θα με κάνουν και χειρότερα.
    Για να το αποφασίσω πάλευα βδομάδες.
    Όχι θα έσπαγα...Έσπασα...
    Για να πηγαίνω εγώ με λεξοτανίλ και να μην αντέχω και να κοιτάω το ρολόι όλη την ώρα και να μην την παλεύω καθόλου....
    Πόσο άλλο να σπάσω; Να φτάσω να φύγω τρέχοντας ή να βάλω τα κλάματα εκεί μέσα;
    Στο τσακ ήμουν...

Η μεν εξευτελιστώ κιόλας
    Όχι Παναγιώτη καλά έκανες... στο ειπα άλλωστε και αμέσως σχεδόν αφού κατάλαβα πως είπα εγώ βλακεία και όχι πως έκανες εσύ... Γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να είναι η υγεία μας.. και που έφτασες στο σημείο να παίρνεις ηρεμιστικά για να πας πολύ έκατσες... Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας και να τον σεβόμαστε για να μας σέβεται κι αυτός... Γιατί κι εγώ αυτή την εποχή τον πίεσα τόσο στο να βρω εγώ δουλειά, όχι στο να παραμείνω, που έσπασα... και δεν άξιζε τελικά...
    Αν καθόμαστε σε καταστάσεις μέχρι να κλατάρουμε, θα χασουμε στο τέλος και την δουλειά και τον εαυτό μας... Ότι και να σου λένε, εσύ ξέρεις πως έκανες το σωστό για τον εαυτό σου... πάντως να είσαι προετοιμασμένος πως θα αργήσεις να βρεις... εκτός κι αν έχεις κάποιο χαρτί που πολυ διευκολυνει
    Καλο ψάξιμο και καλό κουράγιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Ρίχνε από δω. Ριχνε από κει... κάτι θα πιάσεις... Ή λες εδώ να παίζει το "όποιος ψάχνει τα πολλά χάνει και τα λίγα".. Κάπου σου είχαμε πει με μία άλλη κοπελιά πως ο τρόπος σου είναι πολύ λάθος.. πως λόγω απόγνωσης κάνεις πολλά λάθη στην προσέγγιση...πως βιάζεσαι
    Και εγω σου ξαναειπα το πας αλλου.δωσε μου την ευκαιρία να με γνωρισεις πρωτα και,μετα μου λες.με εγραψες όμως!

Senior Member
    Η καλύτερη συντροφιά είναι τα ζωάκια. Όταν κλαίς θα έρθει η γατούλα να κάνει κουτουλιές, ο άνθρωπος θα σε φωνάξει γιατί κλαίς πάλι.

Senior Member
    Η καλύτερη συντροφιά είναι τα ζωάκια. Όταν κλαίς θα έρθει η γατούλα να κάνει κουτουλιές, ο άνθρωπος θα σε φωνάξει γιατί κλαίς πάλι.
    Αμα σου φωναζει επειδή κλαις,αστο,πετα τον απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Όχι Παναγιώτη καλά έκανες... στο ειπα άλλωστε και αμέσως σχεδόν αφού κατάλαβα πως είπα εγώ βλακεία και όχι πως έκανες εσύ... Γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να είναι η υγεία μας.. και που έφτασες στο σημείο να παίρνεις ηρεμιστικά για να πας πολύ έκατσες... Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας και να τον σεβόμαστε για να μας σέβεται κι αυτός... Γιατί κι εγώ αυτή την εποχή τον πίεσα τόσο στο να βρω εγώ δουλειά, όχι στο να παραμείνω, που έσπασα... και δεν άξιζε τελικά...
    Αν καθόμαστε σε καταστάσεις μέχρι να κλατάρουμε, θα χασουμε στο τέλος και την δουλειά και τον εαυτό μας... Ότι και να σου λένε, εσύ ξέρεις πως έκανες το σωστό για τον εαυτό σου... πάντως να είσαι προετοιμασμένος πως θα αργήσεις να βρεις... εκτός κι αν έχεις κάποιο χαρτί που πολυ διευκολυνει
    Καλο ψάξιμο και καλό κουράγιο
    Έτσι είναι...
    Στο τέλος μοιραία και την δουλειά θα έχανα και την υγεία μου και φυσικά θα ήμουν πολύ πιο χάλια αν με απέλυαν...
    Ακόμα δεν έφυγα γιατί μου λένε βλακείες πως πρέπει να τους το είχα πει πιο πριν και τέτοια...
    Μου είπαν θα τα πουμε στις 3/1...
    Καλά εγώ θα πάω και 3/1 και θα τους πω πως είναι η τελευταία μέρα που πάω.

Δεν ξέρω τι θα κάνω από δουλειά.
    Οικονομικά θα την βγάλω για κανα 2 μήνες μετά support απο γονείς αλλά μη φανταστείς, πενιχρά πράγματα...

Ουσιαστικά θέλω ένα μήνα για να ηρεμίσω και να ξαναβρω τον εαυτό μου.
    Θυσίασα πολλά εκεί μέσα και κυρίως τον εαυτό μου.

Όταν είχα πάει για συνέντευξη μου χε πει πως το αργότερο σε 1-2 μήνες θα σε πάρω γιατί κάθε μήνα μου φεύγουν άτομα.
    Δεν απολύω, μου φεύγουν !!!
    Ε άμα τους γαμας με 10ωρα κάθε μέρα για 410€ και 490€ για τους άνω των 25 συγχαρητήρια.

Με το να κάτσω παραπάνω το μόνο που θα καταφέρω είναι μετά να χρειάζομαι μεγαλύτερο διάστημα "ανάρρωσης".
    Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχε γινει τόσο πιεστική η δουλειά (γιορτές βλέπεις) με 12ωρα και 13ωρα με μισή ώρα διάλειμμα και άγχος πιάστε στόχο σε πωλήσεις, στόχο σε συνδέσεις, στόχο σε τζίρο κτλ κτλ κτλ που είχα αρχίσει να κάνω λάθη συνέχεια...

Δεν κουραζόμουν τόσο σωματικά από το 12ώρο...
    Αυτά τα χα συνηθίσει απο το στρατό.
    Ψυχολογικα με κούραζε πολύ το περιβάλλον.

Αν χαρτί εννοείς πτυχίο έχω και ναι βοηθάει πολύ.
    Έτσι βρήκα και αυτή την δουλειά μηδενική προυπηρεσία αλλά πτυχίο ΑΕΙ με πήραν αμέσως...

Φυσικά στην πρόσληψη φρόντισαν να το παραλείψουν όπως και την ξένη γλώσσα και το ecdl και να φαίνομαι ως αποφοιτος λυκείου...

Απλά θα χρειαστεί να ανακάμψω για άλλη μια φορά ψυχολογικά και ενώ βιώνω πάλι άγχος και μελαγχολία και δεν μπορώ να πάρω αντικαταθλιπτικά...