Πρωτον δεν θα μιλησω για τα κριτηρια μου εκτενεστερα. Δευτερον θα ηταν προσβλητικο να εκθεσω τον τροπο σκεψης "φιλων". Ο καθενας ειναι υπολογος για τον εαυτο του.
Printable View
Πρωτον δεν θα μιλησω για τα κριτηρια μου εκτενεστερα. Δευτερον θα ηταν προσβλητικο να εκθεσω τον τροπο σκεψης "φιλων". Ο καθενας ειναι υπολογος για τον εαυτο του.
Ρεα μου που τον βρηκες τον ρατσισμο? Αυτο ισχυε παλλια τωρα η νεα γενια δεν εχει τετοια..εγω ξερω κοριτσια που μεγαλωνουν σαν πριγκηπισσες ....
Γιατι το συνδρομο της πριγκιπισσας ειναι καλο ?
Μη κανεις τιποτα - στα παρεχω ολα εγω - και μετα βγαινει στην επιβιωση και καταρρεει ?
Εσυ χανεισ γτ εχω γυρισει ολη την ελλαδα κι ειναι κριμα να μη μ ακουσ οταν φτασεισ πενηντα γυρνα κ ξαναδεστα την εμπειρια που εχω εγω σε δουλειεσ κ αθλητισμο δεν την εχει κανενασ στα τριανταπεντε του στον κοσμο ολοκληρο να ψαξεισ δε θα βρεισ αλλον κ δε σ πουλαω μουρη αυτη ειναι η αληθεια επρεπε να εχω λεφτα σιγουρα τωρα αλλα καθομαι κ πειναω για να μη χαλασω την πιατσα
MODARATORS ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ SUB-THREAD ΜΙΣΟΥΣ. ΤΩΡΑ!!
Εγω πλακα εκανα στην αρχη εσυ το πηρεσ σοβαρα εγω γελωντασ το γραφα πειρακτικα πωσ να στο πω