ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 211 to 225 of 246
    Ο καθενας ειναι αυτο που ειναι Μακ, με τα συν τα πλην και τα καθεκαστα.
    Δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με ολους. Ουτε να εκφραζομαστε με τον ιδιο τροπο.
    Η Ρεα εδω και 6 μηνες παλευει χωρις αγωγη, χωρις υποστηρικτικο περιβαλλον, ξεκινησε διατροφη και ειναι πληθωρικου ταπεραμεντου ανθρωπος.
    Τα λεει ορθα κοφτα και καλα κανει.

Μιας και ειμαστε σε Νημα περι Ρατσισμου ας αναλογιστει ο καθενας μας και να ομολογησει μεσα του ή δημοσια γραφομενος σε τι ειναι ρατσιστης.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by chris athens View Post
    απλα λέω τα πράγματα με το όνομα τους.Όχι δεν ειναι ανθρωπιά Αυτά που λες απλά η ιδέα που έχεις για την ανθρωπιά.Καλά κάνουν και σας δουλεύουν Αφού και εσείς κανενετε το ίδιο.άνθρωπος με τον άνθρωπο θα ειμαι.
    Θελεις να μου πεις τι εννοεις εσυ Ως ανθρωπια ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Θελεις να μου πεις τι εννοεις εσυ Ως ανθρωπια ?
    δεν είναι το θέμα η ανθρωπιά αλλά η γυναικεία εξαπάτηση.Μόνο οι πορνες αξίζουν. Όπως λέει κα Ι το τραγούδι.καλυτερα να ίσως μια ***** αληθινή πάρα πουλάν...Στη ψυχή.Μόνο εκεί υπάρχει ειλικρίνεια

δεν είναι το θέμα η ανθρωπιά αλλά η γυναικεία εξαπάτηση.Μόνο οι πορνες αξίζουν. Όπως λέει κα Ι το τραγούδι.καλυτερα να ίσως μια ***** αληθινή πάρα πουλάν...Στη ψυχή.Μόνο εκεί υπάρχει ειλικρίνεια
    Δεν υποστηριζεις την αποψη σου με επιχειρηματα περι Ανθρωπιας. Υποθετω οτι εχεις αναγκη να πιστευεις πως καμια γυναικα δεν θα σου δωσει αυτο που ισως καποτε εχασες.
    Εισαι σαφης.
    Απλα δεν πολυ στεκει να γραφεις σε ενα φορουμ ψυχολογιας εκθετοντας την απολυτη μηδενιστικη σου θεση για το γυναικειο φυλο ειδικα σε ενα νημα που αφορα τις σχεσεις των 2 φυλων (στην οποια δεν πιστευεις) και στο οτι η γυναικα εχει δεχθει υπερβολικο ρατσισμο ( η θεση σου ειναι ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ).
    ΟΚ.

Την μητερα σου την εκτιμας?

Senior Member
    Όπως ξανά είπα όποια γυναίκα ψαχνει σχεση σχεδόν πάντα θέλει να εκμεταλλευτεί τον άντρα με άλλους τρόπους.δεν θέλουμε καμία σχέση με γυναικες εκτός του σεξουαλικού.Τώρα για εσένα ανθρωπιστρια και τις άλλες υπάρχουν φτωχά παιδιά από το Μπαγκλαντές στα φανάρια.βγήκε και με αυτούς ένα ραντεβου.όλο κουτοπονηριά ειστε

Όπως ξανά είπα όποια γυναίκα ψαχνει σχεση σχεδόν πάντα θέλει να εκμεταλλευτεί τον άντρα με άλλους τρόπους.δεν θέλουμε καμία σχέση με γυναικες εκτός του σεξουαλικού.Τώρα για εσένα ανθρωπιστρια και τις άλλες υπάρχουν φτωχά παιδιά από το Μπαγκλαντές στα φανάρια.βγήκε και με αυτούς ένα ραντεβου.όλο κουτοπονηριά ειστε
    Ναι, ναι, εχεις δικιο που μου προτεινεις μια μεριδα ανθρωπων που εχει ξενιτευτει και ζει χωρις ανθρωπια, χωρις ιατρικη περιθαλψη και με εναν μονιμο ρατσισμο απο πολλους πολιτες αυτης της χωρας. Εφοσον ειμαι κουτοπονηρη εκει θα στραφω για να Νιωσω Ανθρωπιστρια οπως με αποκαλεις.
    Last edited by Constantly curious; 09-02-2016 at 22:33.

Senior Member
    Ναι, ναι, εχεις δικιο που μου προτεινεις μια μεριδα ανθρωπων που εχει ξενιτευει και ζει χωρις ανθρωπια, χωρις ιατρικη περιθαλψη και με εναν μονιμο ρατσισμο απο πολλους πολιτες αυτης της χωρας. Εφοσον ειμαι κουτοπονηρη εκει θα στραφω για να Νιωσω Ανθρωπιστρια οπως με αποκαλεις.
    πόσες ελληνιδες ανθρωπιστριες μη συμφεροντολογες λοιπόν θέλουν σχεση με αυτούς τους αντρες?

πόσες ελληνιδες ανθρωπιστριες μη συμφεροντολογες λοιπόν θέλουν σχεση με αυτούς τους αντρες?
    Ειναι δυνατον να εχω απαντηση σε κατι τετοιο ? Δεν εχω απαντηση. Δεν απαντω εκ μερους ολου του γυναικειου πληθυσμου. Δεν γενικευω - εξιδικευω οσο μπορω.
    Εαν διαβασεις καλυτερα τις απαντησεις μου θα δεις ποιας φιλοσοφιας ειμαι.
    Εαν θελεις μονον να επιμεινεις στον μηδενισμο ουσιαστικα δεν θα διαβασεις.

Καλη σου συνεχεια.

Senior Member
    Ειναι δυνατον να εχω απαντηση σε κατι τετοιο ? Δεν εχω απαντηση. Δεν απαντω εκ μερους ολου του γυναικειου πληθυσμου. Δεν γενικευω - εξιδικευω οσο μπορω.
    Εαν διαβασεις καλυτερα τις απαντησεις μου θα δεις ποιας φιλοσοφιας ειμαι.
    Εαν θελεις μονον να επιμεινεις στον μηδενισμο ουσιαστικα δεν θα διαβασεις.

Καλη σου συνεχεια.
    είναι ένα απλό δείγμα για το ποσό συμφεροντολογα ειναι η ελληνίδα.Τον άντρα τον θέλει μόνο για χρήμα και το κοινωνικό

Στατους

Οπως δειγμα ειναι οτι οταν εισαι ανασφαλιστος μπορει και να πεθανεις απο παραμεληση ιατρων χωρις ηθικη ή με ηθικη αλλα λογω ελλειψης υπαλληλων.
    Οπως δειγμα ειναι οτι οι ανθρωποι κανουν ενα παιδι για τα ματια του κοσμου, το παραμελουν και βγαινει στην κοινωνια 8 στις 10 με ψυχοπαθολογια.
    Οπως δειγμα ειναι οτι δεν σε κανει το πτυχιο ειδικο αλλά το μερακι σου να δωσεις και να εξελισεσσαι.

Θες και αλλα ?

Το παν ειναι να ξερεις τι θες να δωσεις. Αν δεν ξερεις ειναι ηθικο μεν να μην μπλεξεις αλλα οι ανθρωποι δεν ειμαστε ρομποτ και κανουμε λαθη.

Senior Member
    Οπως δειγμα ειναι οτι οταν εισαι ανασφαλιστος μπορει και να πεθανεις απο παραμεληση ιατρων χωρις ηθικη ή με ηθικη αλλα λογω ελλειψης υπαλληλων.
    Οπως δειγμα ειναι οτι οι ανθρωποι κανουν ενα παιδι για τα ματια του κοσμου, το παραμελουν και βγαινει στην κοινωνια 8 στις 10 με ψυχοπαθολογια.
    Οπως δειγμα ειναι οτι δεν σε κανει το πτυχιο ειδικο αλλά το μερακι σου να δωσεις και να εξελισεσσαι.

Θες και αλλα ?

Το παν ειναι να ξερεις τι θες να δωσεις. Αν δεν ξερεις ειναι ηθικο μεν να μην μπλεξεις αλλα οι ανθρωποι δεν ειμαστε ρομποτ και κανουμε λαθη.
    Μιλάμε για γυναικες και σεξ.οι γυναίκες το δίνουν εκει που έχει ψωμάκι σε αντθεση με τους αντρες .Αυτό λέω.όποτε αντί να μπλέκεις με τέτοιες καλυτερα στις πορνες.σωστά αυτά που λες γενικως

Υπο αυτη την θεση, οτι υπαρχουν γυναικες που συνουσιαζονται μονο οταν βλεπουν χρημα δεν εχω να πω κατι.
    Εγω μιλαω και για αλλες. Εσυ δεν εχεις πετυχει μαλλον γυναικα που να μην περιμενει ως ανταλαγμα στο σεξ το χρημα.
    Δεν ειναι ο ρολος μου να σου αλλαξω γνωμη, φυσικα.
    Απλα τυγχανει να ειμαι γυναικα που ξεχωριζω το σεξ, την σχεση, την γνωριμια με το κεφαλαιο χρημα.
    Πολυ απλα το χρημα ξυπναει τον ανταγωνισμο, το ενστικτο επιβιωσης και σκοτωνει άλλα θετικα συναισθηματα.
    Εαν αντρας και γυναικα περιμενουν να ζησουν με μεσο τον αλλον ως πορτοφολι 9 στις 10 χωριζουν.

Μικροτερη λυπομουν για την ιδεολογια "Βρες εναν αντρα πλουσιο να παντρευτεις" λυπομουν την καταντια της πεποιθησης οτι η γυναικα εχει τετοιο ρολο και πολλες σε αυτην τη χωρα θα ακουσουν "αυτο" θα βγουν εκει εξω και θα νιωσουν ολοκληρωμενες προσωπικοτητες.

Ειναι ενα δειγμα λοιπον ΝΑΙ.
    Αλλα μην τσουβαλιαζουμε ειναι κριμα.

Senior Member
    Εσύ μπορει να μην το πουλάς αλλα οι άλλες εννέα θα το πουλήσουν Η τουλαχιστον θα προσπαθήσουν.εισαι μια σταγόνα νερού μέσα στην έρημο Δυστυχώς.για αυτό το λόγο λέω αν οι αντρες θέλουν σεξ καλό είναι να πηγαίνουν με πορνες αφου οι περισσότερες έξω είναι αδηλωτες

Μπορω να πω εξισου το ιδιο για τον Ανδρα που εκλειπει τη σημερον ημερα ως προς τα στοιχεια που υποκειμενικα αναζητω. Αλλα δεν εχει σημασια.

Να πω οτι και οι ανδρες εχουν υποστει ασχημη πλυση εγκεφαλου και επιταγες.
    Να εχετε παντα δουλεια αρα πορτοφολι να πληρωνετε.
    Να εχετε πολλες γυναικες στο ιστορικο σας για να μην σας πουν ομοφυλοφιλους.
    Να μην μιλατε πολυ γιατι αυτο ειναι προς το συμφερον σας.
    Να μην μιλατε για αισθηματα γιατι αυτο ειναι γυναικειο προσον.

Senior Member
    Μπορω να πω εξισου το ιδιο για τον Ανδρα που εκλειπει τη σημερον ημερα ως προς τα στοιχεια που υποκειμενικα αναζητω. Αλλα δεν εχει σημασια.

Να πω οτι και οι ανδρες εχουν υποστει ασχημη πλυση εγκεφαλου και επιταγες.
    Να εχετε παντα δουλεια αρα πορτοφολι να πληρωνετε.
    Να εχετε πολλες γυναικες στο ιστορικο σας για να μην σας πουν ομοφυλοφιλους.
    Να μην μιλατε πολυ γιατι αυτο ειναι προς το συμφερον σας.
    Να μην μιλατε για αισθηματα γιατι αυτο ειναι γυναικειο προσον.
    να έχουμε πάντα δουλειά το επιτάσσει πρώτα πολλά η γυναίκα για να κάνει σεξ τις περισσότερες φορες .Δηλαδή εσύ και οι φίλες σου κάθεστε σε όποιον σας την πέσει εύκολα χωρίς πολλά πολλά?Επίσης πώς ξεχωρίζεις κάποιον για σεξ και κάποιον για σχεση

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast