δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα ούτε δουλειά να βρει
Printable View
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Τ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ
ΚΟΙΤΑΞΕ ΔΕΛΦΙΝΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΓΤ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ
Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά δελφίνι είναι βάσανο, να ξέρεις ότι και αυτός έχει περάσει πολλά και πρέπει να τον καταλάβετε. Πιστεύω ότι είναι βίαιος επειδή τον βαράγαν στο σχολείο, δυστυχώς τα άτομα από καλές οικογένειες την πατάνε από άτομα με διαλυμένες οικογένειες. Οπότε έχει και αυτός τους λόγους του που βαράει, αισθάνεται χάλια μέσα του. Ίσως είναι και αυτό που έχει που δεν μπορεί να καταλάβει από λόγια, αλήθεια, έχετε κάτσει ποτέ να του εξηγήσετε ότι αυτό που κάνει είναι κακό; Του δίνετε σημασία; Δεν λέω ότι δεν τον αγαπάτε, αλλά ίσως δεν έχετε το σωστό τρόπο να του το δείξετε! Ξέρω γονείς που φώναζαν και τα παιδιά τους έγιναν επιθετικά ή κάκιστοι μαθητές στο σχολείο, μήπως του φωνάζατε πολύ γιατί και αυτό μορφή βίας είναι! Όπως και να 'χει, μακάρι κανένας να μην τα περνάει αυτά που περνάτε, κι εγώ δεν είμαι καλύτερη φωνάζω συνέχεια στους γονείς μου επειδή έχω πολλά απωθημένα αλλά δεν τους βαράω. Δυστυχώς πληρώνουμε τα λάθη της κοινωνίας όλοι, μας κάνουν οι άλλοι χάλια πχ το αφεντικό ή οι πελάτες σε μια δουλειά και ξεσπάμε στο σπίτι! Ο αδερφός σου ίσως αισθάνεται "άχρηστος" που δεν κάνει τίποτα, μια καλή δουλειά θα τον βοηθούσε, αλλά γενικά πάμε κατα διαόλου και σαν οικονομία και σαν κοινωνία.....
Σίγουρα μια δουλειά θα τον βοηθούσε πολύ αλλά που να βρεις στις μέρες μας και αυτός άραγε θα μπορούσε να την κρατήσει;
Αχ βρε δελφινάκι, τα ίδια λέω και για μένα θα ήθελα πολύ μια δουλειά για να βγάζω λεφτά να είμαι ανεξάρτητη και σε δικό μου σπίτι αλλά μπορούμε να την κρατήσουμε; Άσε που δεν υπάρχουν όπως λες. Μας έχουν καταστρέψει όλους, εγώ αυτό έχω να πω, αν υπήρχαν πολλές δουλειές κάτι θα κάναμε σίγουρα ακόμα κι εμείς με πρόβλημα, γιατί θα βρίσκαμε μία στα μέτρα μας! Τώρα; Άστα να πάνε τώρα, πείτε του να ψάξει και άμα δεν βρει ας πάει να μείνει στο άλλο σας σπίτι μέχρι να ηρεμήσει, ή να κάνει ψυχοθεραπεία ΑΝ τον βοηθήσει, γιατί σ' αυτό είμαι και λίγο επιφυλακτική, πχ εμένα ελάχιστα με βοήθησε, αλλά εγώ είχα και άλλο πρόβλημα, δεν είναι ότι βαρούσα τους δικούς μου πχ.
ΕΓΩ ΔΕ Σ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Σ ΛΕΩ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΕΙ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΟΨΩ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΡΑΩ ΩΡΕΣ ΟΧΙ ΜΕΡΕΣ
Θεε μου... :/ Και ο πιο καλός χαρακτήρας κι' αν ήταν, σε ΤΟΣΟ μικρή ηλικία, θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη και αυτοέλεγχο για να μην κατέληγε έτσι... Μάλιστα, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του τότε (έτσι νόμιζε τουλάχιστον) με το να κλειστεί στην κλινική.
Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τέτοιες βίαιες συμπεριφορές (ακόμη και ΑΝ έκαναν λάθη οι γονείς, αξίζουν τέτοια συμπεριφορά και κακομεταχείριση στην συνέχεια, ειδικά όταν ο άλλος ξεσπάει επειδή του φταίνε άλλοι; ), αλλά πολλές φορές πρέπει να βλέπουμε και τι ακριβώς τις προκαλούν πριν χαρακτηρίζουμε κάποιον.
Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου και συγγνώμη αν ήμουν λίγο άκυρη χωρίς να σε βοηθήσω ουσιαστικά σ' αυτό που ρωτάς. Δεν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο. Σίγουρα μια δουλειά, η γυμναστική, το να συζητήσετε -όσο γίνεται- ήρεμα μαζί του θα ήταν το ιδανικό, για να μην καταλήγατε σε ακραίες λύσεις, αλλά μόνο εσείς που τον ζείτε ξέρετε αν όντως αυτό θα βοηθήσει και θα πιάσει, αν δεν το έχετε ήδη επιχειρήσει. Οι γονείς σου λογικά, επειδή είναι παιδί τους, τα ανέχονται όλα και θυσιάζονται. Δεν ξέρω τι να προτείνω, ειλικρινά, καθώς ούτε κι' εμείς ξέρουμε τι άλλο να δοκιμάσουμε πια. Υπομονή προς το παρών... Προσπάθησε να βοηθάς εσύ τους γονείς σου όσο μπορείς, να αποφεύγετε οικογενειακώς τον αδερφό σου (να μην τον "προκαλείτε", ή αν τον βλέπετε με νεύρα να φεύγετε για να μην σας βλέπει και να ξεσπάει πάνω σας) και όταν τον βλέπετε ήρεμο, να προσπαθείτε να τον κάνετε να καταλάβει πως γίνεται άδικος και πως εσείς θέλετε μόνο το καλό του, αλλιώς δεν θα ζούσε ακόμη μαζί σας. Με ηρεμία όμως, και μόνο όταν τον βλέπετε λογικό... Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια.
Έχω την εντύπωση παιδιά ότι δεν κάνει τίποτα αυτός στην ζωή του και ότι όταν θα πεθάνουν οι γονείς μου θα είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν θα μπορώ να τον ανεχτώ. Είναι λέρα 100.
ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΤ ΚΙ ΕΓΩ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Σήμερα στην δουλειά συνέβη το εξής περιστατικό: Ήταν μια κυριά που μιλάμε λίγο πιο οικεία και της λέω: " ο άντρας σου σε έφερε σήμερα;" και μου λέει "ναι ποιος άλλος;" και της λέω " μήπως ο γκόμενος;" και παρεξηγήθηκε και εκεί που δεν άκουσε κανένας την συζήτησή μας άρχισε να φωνάζει και να λέει " πρόσεχε πως μιλάς. μεγάλο κορίτσι είσαι. Αχ με έπιασε η καρδιά μου" και άλλα τέτοια. Με έκανε ρεζίλι!! Εγώ της ζήτησα συγνώμη αλλά αυτή εξακολουθούσε να μην μου μιλάει.:p Έλεος στα καλά καθούμενα και δεν την είπα τίποτα. Εγώ της το είπα για πλάκα και εκείνη το πήρε σοβαρά.
ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ
Δεν πάει να πει ,ότι επειδή εσύ είσαι ανοιχτός άνθρωπος ,ίσως με το καλαμπουρι,πάει να πει και ότι οι άλλοι είναι το ίδιο μ' εσένα
Και όταν Ρώτας κάποιον ,κάτι,και ή απάντηση του είναι
Ναι γιατί, ??? Ναι ποιος άλλος ,???Ναι και κάτι άλλο (άρνηση). Γυρνα και μην απαντάς,ψάχνεται για καυγά
Όταν ή μάνα μου ψάχνεται,,,,,,,,μου λέει ακριβώς τα ίδια!!!!!!!!!εγώ στριβω
Μετά από αεναους καυγάδες,ψυχολογικό βάρος για εμένα,,,,,,,,,,,αδιαφορώ,,,,,,,και βρίσκω μια δικαιολογία και φεύγω
Περισσότερο προστατεύω τον εαυτό μου!!!!!!!
Καλή συνέχεια
δελφινακι εγω βρισκω οτι η αντιδραση της ήταν υπερβολικη... δεν ξερω τι θαρρος υπάρχει στην μεταξυ σας σχεση, αλλα και να μην υπάρχουν ολοι δικαιουμαστε να κανουμε μια κοτσανα, να πουμε μια χαζομαρουλα χωρις να την πολυσκεφτουμε... θα μπορουσε να σου την πει ηρεμα και ωραια ..οταν ομως χαλάει τον κοσμο για το τιποτα ..ε οκ δεν σε αφορα καν... ρε μηπως ήταν κανενας γκομενος της εκει γυρω και χτυπησες φλέβα?χαχαχα:p
ΑΜΑ ΡΕ ΔΕΛΦΙΝΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΕΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΕ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΩ ΑΟΠ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ
Αυτα δεν λεγονται δελφινι...Μπορει μια συγχρονη παντρεμενη γυναικα να εχει 15 διαφορετικους γκομενους με τους οποιους να πηδιεται ταυτοχρονα στο ιδιο κρεβατι και να αλοιφεται και με βουτυρα στην διαρκεια της πραξης αλλά δεν εχει κανενας μας δικαιωμα να της το λεμε, αυτο ειναι παραβιαση των δικαιωματων και της ιδιωτικοτητας της...Για αυτο μαλλον σου εγινε ετσι ξινη, καποια κουτσουκελα πρεπει να ειχε κανει αλλα την εθιξες...Είδατε που ξερω και εγω κατι απο την κοινωνια του σημερα, δεν ειμαι απολιτιστος, σεβομαι το δικαιωμα των παντρεμενων του σημερα να εχουν 15 διαφορετικους γκομενους/γκομενες, για να εξηγουμαι σε μερικους μερικους...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
Δυστυχως ισχυει το γνωστό ότι οι αντρες που φορανε βερα ειναι για τις γυναικες ότι και η γυρη για τις μελισσες, ισως επειδη το να εισαι παντρεμενος δηλωνει οτι εχεις αποκατασταθει και εχεις οικονομικη ευχερεια, ασχετα που αυτο δεν εχει ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΓΤ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΕΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ
Νομιζω πως ουτε οι ιδιες θα μπορεσουν να απαντησουν σε αυτο elis, λεω τωρα εγω
Θελω ομως να πιστευω οτι υπαρχουν και αρκετες γυναικες που ειναι εξαιρεσεις στον" κανονα", τι διαολο, κατι δεν θα τυχει και στους υπολοιπους??
Η αλήθεια ειναι καπου στην μέση...Θες να πεις οτι αν στην επεφτε ενας ανυπαντρος 20χρονος χωρις δουλεια αιωνιος φοιτητης που ζει ακομη με τους γονεις του ΚΑΙ ένας παντρεμενος 30ρης με το αυτοκινητακι του, το ακριβο του τηλεφωνο, τις χοντρες του τσεπες κλπ κλπ θα διαλεγες τον πρωτο λόγω ηθικων φραγμων??
Σε καταλαβαμε και εσενα rea, σε καταλαβαμε, κανεις σαν την σουπια που πεταει μελανι για να θολωσει τα νερα και να ξεφυγει, μα εγω καταλαβαινω πως σκεφτονται οι περισσοτερες γυναικες...Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως βεβαιως...
χαχαχα...περαστικε χαλαρωσε ! τιποτα δεν καταλαβες και δεν χρειαζεται να καταλαβεις αν δεν θες!...τον 20χρονο δεν θα τον κοιτουσα γιατι μου πεφτει καμια δεκαετια και κατι μικρος, αν ημουν 20 ομως και ηταν μαγκακος ...ακομα και απένταρος θα με ειχε.
τωρα στην ηλικια που ειμαι δεν κοιταω φοιτητες...αλλα ενας συνομιλικος ακομα και απένταρος να ναι αν δεν ειναι κομπλεξικος σε αυτο .. πραγμα σπάνιο για το ειδος σας... αλλα ειναι ενταξει σε ολα τα αλλα δεν με χαλαει. αμα ειναι μαγκακος θα με βαλει στο λεωφορειο της γραμμης και μεχρι να φτασουμε θα κανουμε τετοιο χαβαλε που θα απολαυσω την διαδρομη καλυτερα και απο αμαξατη! και θα με ζηλευουν ολες φιλαρακι .
αν ομως με αρχισει στην μοιζερια μπουχουχου δεν εχω αμαξι και μπουχουχου γιατι δεν κερδιζω το λοττο εεε ... τι να τον κανω... ντουεττο σε μοιρολοι?
πήγαινε με για πασατεμπο στην πλατεια δε με νοιαζει...μπορεις να με κανεις να νιωθω βασιλισσα? ή θα μας περασουν για ζητιανους απο τη μοιζερια?...εδω ειναι το θεμα
θα ρθει ο φραγκατος θα με παει με το κοτερο του στη μυκονο και θα με φτυνει..θα ξενοκοιταει ..θα με κανει να νιωθω δευτεραντζα και θα μεινω μονο για τα φραγκα? ...αυτες που μενουν ετσι την εχουν δει και καλα κανουν ..αλλα ειναι χαζες ...πιο πολλα θα βγαζαν αν βγαιναν στο κλαρι και αυτες ειναι οι εξαιρεσεις...γυρω σου υπάρχουν κοπέλες που ουτε κοτερατο εχουν ουτε εφοπληστη. πριν λοιπον βιαστεις και τις κρινεις που διαλεξαν τον τυπο με την ροδα ...βεβαιωσου οτι ο απενταρουλης ήταν μια χαρα παιδι και οχι η μαρθα κλαψα
ολοι οι ηθικοι φραγμοι αρχιζουν και τελειωνουν εκει που εμεις ειμαστε καλα. δεν με χαλαει μονο ηθικα ο παντρεμενος... με χαλαει γενικα... μου κανει δειλος και λυγουρης δεν ειναι του τυπου μου...αν ηταν ωραιος και παντελονατος... αφου δεν τραβαει ο γαμος του ο καθενας τον δρομο του και τα λέμε... ποια φραγκα του? μου λειπουν λεφτα για καφε ή για ποτο? αυτα θα με σωσουν? και ξαναλέω οσες μενουν για τα φραγκα ειναι χαζες οχι μονο ανηθικες - ΧΑΖΕΣ!!!... και οπως υπάρχουν και ανηθικοι και χαζοι αντρες...
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΛΠ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΚΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΥ ΕΧΩ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΝΙΩΘΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΤ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΩΡΑΙΑ
ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΛΠ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ
Οι γυναίκες είναι αυτες που απαιτουν ο αντρας να εχει μεγαλυτερο εισοδημα απο οτι οι γυναικες, οτι δεν νοηται η γυναικα να ειναι πχ επιχειρηματιας και ο αντρας πλασιέ, οτι δεν νοηται ο αντρας να μην της κανει συνεχεια δωρα σε καθε πιθανη επετειο ή να μην την παει βολτιτσες και ταξιδακια(αυτο απατει ομως και λεφτα you know), οτι δεν νοηται ο αντρας να μην καλυπτει απο μονος του ολα τα εξοδα του σπιτιου και με οσα περισεψουν να μην αγορασουν στην γυναικα του κοσμηματα, χρυσαφικα, λιπ γκλος, κραγιονια, οζες κλπ κλπ...Διαβαζω σε αλλα φορουμ κοριτισια της ηλικιας να ποσταρουν ατακες του στυλ <<τοση ωρα δεν ξερω τι χρωμα να βαψω τα νυχια μου>> ή <<ποιο κραγιον ή ποιο χρωμα μαλλιων ταιριαζει καλυτερα>> και αλλες μαλακιες, κανα μαγειρεμα ξερετε να κανετε ή τελικα δεν ξερετε να κανετε ενα αυγο μελατο αντι για ενα αυγο τηγανητό?? Κανα σφουγγαρισμα ξερετε πως γινεται ή έχετε αλλεργικο σύνδρομο στην σφουγγαριστρα? Αντε εσυ λες εισαι 30+ χρονων οποτε μαλλον θα ξερεις, τα κοριτσα της ηλικιας μου μεσα σε κουζινα ειμαι υπερβεβαιος οτι ειναι πιο αδεξια και απο ανθρωπο των σπηλαιων μεσα σε χειρουργικη κλινικη...Λες να μην ξερω αραγε τι μου γινεται??
και εγω καπως ετσι το βλέπω... αυτος ειναι ο κυκλος...οι αντρες ερωτευεστε με τα ματια και οι γυναικες με τα αφτια ( δεν ειναι δικο μου αυτο καπου το χα δει) και οταν με το καλο ισοροπησεις μεσα σου ..ολα θα γινουν ... με τετοια ωραια τρελα θα τις κανεις τις σερβιτορουλες να τσακωνοντε για πάρτη σου... λιγη υπομονη και ολα θα φτειαξουν μωρε
εδω δεν ξερω εμενα τι μου γινεται θα ξερω για σενα?.. πάντως οσον αφορα το θεμα τσεπη αυτα ξερω και για μενα και για τοσες κοπέλες οτι υσχυουν ..οχι γιατι θελω να στο παιξω ανιδιοτελεια και ιστορίες...ετσι το νιωθουμε. δεν εχω λόγο να σου πω ψεμματα... ουτε να στο παιξω καλη... ουτε με ξερεις ουτε θα με μαθεις ποτε.για την μαγειρικη τωρα με την κριση μαθαμε να μαγειρευουμε γιατι λεφτα για εξω δεν παιζουν χαχαχα...εχουμε γινει πρωτης ταξεως νυκοκυροκοριτσα..τα φτωχοκοριτσα...οσο δε για τα ποστ με τα βερνικια και τα υπόλοιπα χαζα τα βρισκεις και σε γυναικες και σε αντρες... πάντα υπήρχαν και υπάρχουν φελοι σε ολα τα φυλλα - φυλες και χρωματα
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΣΗΣ
ΩΡΑΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΑΙ
ΜΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΓΤ ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΠΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ
ΜΕ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ