Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 43 of 102 FirstFirst ... 3341424344455393 ... LastLast
Results 631 to 645 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Λοιπόν, εγώ είμαι 40 χρονών και μένω ακόμη με τους γονείς μου. Μαζί μας μένει και ο αδελφός μου, 33 χρονών. Σας έχω μιλήσει για τον αδελφό μου ξανά που μας κάνει ρεζίλι και μας χτυπάει όλους και μας έχει στείλει κατά καιρούς και στο νοσοκομείο. Το προ προηγούμενο σ/κο είχαμε πάλι φασαρίες που δεν ήθελα να πάω στην θάλασσα με την μηχανή επειδή οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα και φοβάμαι. Σήμερα πάλι μας δημιούργησε πρόβλημα: πήρα εγώ στα taste n diet να ρωτήσω πόσο κοστίζει ο μήνας και άρχισε την φασαρία ότι θα παραγγείλω και ότι δεν μας φτάνουν τα λεφτά και με τραβούσε τα μαλλιά και γίναμε ρεζίλι στην γειτονιά. Το παιδί αυτό αποτελεί πληγή για την οικογένεια μου. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Πώς θα γίνει να τον διώξουμε από το σπίτι;
    δελφινι....αχ δελφινι....μα ρε συ δελφινι... τι λες.. πως μιλας ετσι για τον αδερφο σου...!!!.! ο αδερφος σου ειναι αιμα σου...!!!!1111one
    τελευταια εχει βελτιωθει κιόλας (οπως ειχες πει) κ εχει καιρο να σε χτυπησει...!>!.!!>!/

Banned
    Κλείσ'τε τον σε καμια κλινική ή φωναξτε εισαγγελεα να απαλλαγειτε, δεν γλυτωνετε απο αυτον, και μεχρι τα 103 να φτασει δεν προκειται να αλλαξει, ιδιος μαλακας θα ειναι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    δελφινι....αχ δελφινι....μα ρε συ δελφινι... τι λες.. πως μιλας ετσι για τον αδερφο σου...!!!.! ο αδερφος σου ειναι αιμα σου...!!!!1111one
    τελευταια εχει βελτιωθει κιόλας (οπως ειχες πει) κ εχει καιρο να σε χτυπησει...!>!.!!>!/
    Μπα δεν βελτιώνεται αυτός τα ίδια και χειρότερα κάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Κλείσ'τε τον σε καμια κλινική ή φωναξτε εισαγγελεα να απαλλαγειτε, δεν γλυτωνετε απο αυτον, και μεχρι τα 103 να φτασει δεν προκειται να αλλαξει, ιδιος μαλακας θα ειναι....
    Σε κλινική θα τον κάνουνε φυτό και δεν θέλουμε να του καταστρέψουμε την ζωή.

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Το θέμα μάλλον είναι ότι βρισκόμαστε μάλλον σε αδιέξοδο γιατί και αυτός δεν ξεκολλάει από τους γονείς του και τους δέρνει και από τον κώλο τους δεν ξεκολλάει. Αχ τι θα κάνουμε ;;;; δεν αντέχεται άλλο
    Λογικό μου φαίνεται το να μην μπορεί να ξεκολλήσει. Φαντάζομαι πως μόνο σε εσάς ξεσπάει έτσι; Στους γύρω του φαίνεται φυσιολογικός; Ακόμη κι' αν δεν φαίνεται, τουλάχιστον δεν σηκώνει χέρι να φανταστώ; Λες ότι ήταν έτσι από μικρός. Eίχατε κάνει κάτι πιο παλιά, και από ποιά ηλικία άρχισε να δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά; Σας χτυπούσε και τότε; Έχει διαγνωστεί με κάτι; Γιατί αν έχει διαγνωστεί και δεν είναι απλά ένας μαλάkας κομπλεξικός που χτυπάει την οικογένειά του, δεν είναι ωραίο να τον βρίζουμε οι υπόλοιποι χωρίς να γνωρίζουμε την κατάσταση γιατί ουσιαστικά αν είναι ασθενής, δεν ξέρει τι κάνει... Ακολουθεί κάποια θεραπεία; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, ή αν γίνομαι αδιάκριτη. Αν θες απαντάς, με ενδιαφέρει η απάντησή σου γιατί αντιμετωπίζουμε παρόμοιο πρόβλημα με τον αδερφό μου -αν θυμάσαι- και σκεφτόμαστε κι' εμείς πως αν τον κλείσουμε σε ψυχιατρείο θα του καταστρέψουμε την ζωή, και απ' την άλλη αν δεν τον κλείσουμε, μπορεί να καταστρέψει την δική μας ή άλλων αθώων ανθρώπων γύρω του.

Banned
    με αυτες τις αποψεις που εχεις δεν ειναι ωραιο κλπκλπ θα κανεις τη ζωη σου ακομα πιο δυσκολη απο οτι ειναι μη τον κλεισουμε μη τον κανουμε μη τον ρανουμε αμα καθεστε ετσι θα σας κανει τη ζωη πατινι κ σεις θα λετε ολο μη συνεχεια.

Banned
    Εγώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου; Καταρχάς ακόμα και αν έχει διαγνωστεί με κάτι, δεν σημαίνει ότι είναι "παράλυτος" στο μυαλό και δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, μπορεί να του φέρονται όλοι άσχημα και να μην έχει που να ξεσπάσει γι'αυτό ξεσπάει σε σας!! Το κάνω κι εγώ αυτό χωρίς να μου αρέσει φυσικά, απλά είναι η εκτόνωση της στιγμής επειδή έχω πάααρα πολλά μέσα μου μαζεμένα από τους άλλους. Τα κόμπλεξ δεν τα δημιουργούμε, μας τα δημιουργούν! Είναι εύκολο να κατηγορούμε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά είμαστε εμείς οι άλλοι που τον κάνουμε να νιώθει τόσο χάλια, γι'αυτό και τον κατηγορούμε τόσο αβίαστα. Δεν πιστεύω πως είναι ένα ρεμάλι, απλά για να απαλλαχτείτε από αυτά που σας κάνει καλύτερα να τον εκβιάσετε ή να πάει να μείνει μόνος του στο άλλο σπίτι αν αντέχει ή να πάει σε ψυχιατρείο, χωρίς όμως να τον κλείσετε μέσα σε περίπτωση που αρνηθεί. Αν αρνηθεί απλά κάντε του μια συζήτηση και πείτε του τι είναι αυτό που τον προβληματίζει, μήπως θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο για να ξεσπάει, πχ να αρχίσει γυμναστήριο ή μια δουλειά για να χαλάει λεφτά, ως θεραπεία, έχει δεν έχει κάτι.

Senior Member
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Λογικό μου φαίνεται το να μην μπορεί να ξεκολλήσει. Φαντάζομαι πως μόνο σε εσάς ξεσπάει έτσι; Στους γύρω του φαίνεται φυσιολογικός; Ακόμη κι' αν δεν φαίνεται, τουλάχιστον δεν σηκώνει χέρι να φανταστώ; Λες ότι ήταν έτσι από μικρός. Eίχατε κάνει κάτι πιο παλιά, και από ποιά ηλικία άρχισε να δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά; Σας χτυπούσε και τότε; Έχει διαγνωστεί με κάτι; Γιατί αν έχει διαγνωστεί και δεν είναι απλά ένας μαλάkας κομπλεξικός που χτυπάει την οικογένειά του, δεν είναι ωραίο να τον βρίζουμε οι υπόλοιποι χωρίς να γνωρίζουμε την κατάσταση γιατί ουσιαστικά αν είναι ασθενής, δεν ξέρει τι κάνει... Ακολουθεί κάποια θεραπεία; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, ή αν γίνομαι αδιάκριτη. Αν θες απαντάς, με ενδιαφέρει η απάντησή σου γιατί αντιμετωπίζουμε παρόμοιο πρόβλημα με τον αδερφό μου -αν θυμάσαι- και σκεφτόμαστε κι' εμείς πως αν τον κλείσουμε σε ψυχιατρείο θα του καταστρέψουμε την ζωή, και απ' την άλλη αν δεν τον κλείσουμε, μπορεί να καταστρέψει την δική μας ή άλλων αθώων ανθρώπων γύρω του.
    Με τον αδελφό μου από μικρό είχαμε πρόβλημα. Έβγαλε το δημοτικό μια χαρά και στο γυμνάσιο ήτανε μια παρέα αλητόπαιδων που τον δέρνανε κάθε μέρα. Έβγαλε το γυμνάσιο μετα κόπων και βασάνων και στο λύκειο έπαθε αυπνίες δεν μπορούσε να κοιμηθεί καθόλου το βράδυ σταμάτησε από μόνος του το σχολείο και πήγε μόνος του και κλείστηκε σε μία κλινική (χωρίς την συγκατάβαση την δική μας) εκεί του δίνανε αλομπερντίν. Τον βγάλαμε από την κλινική θα τον κάνανε φυτό άλλο που δεν θέλουνε και αυτοί βρήκαν ένα πειραματόζωο και τον πήραμε στο σπίτι όπου διέκοψε το σχολείο. Ακολούθησε μια αγωγή με φάρμακα αντιψυχωτικά έκανε μια επιληπτική κρίση ήταν από το φάρμακα και του αλλάξαμε τα φάρμακα. Μετά πήγε σε τεχνικό λύκειο βραδινό και πέρασε και στα τει ηλεκτρολογίας δεν πήγε όμως στο τει. Μετά έμπλεξε με κάτι αλήτες και έπαιρνε ναρκωτικά τα οποία τα έκοψε. Όλο αυτό το διάστημα μας έκανε την ζωή μας ανυπόφορη μας χτυπούσε και μας έδερνε όλους ανεξαιρέτως και τους γονείς μου τους έχει στείλει και στο νοσοκομείο από το ξύλο. Τον μπαμπά μου τον έριξε μπουκαλιά στο κεφάλι και θα πέθαινε από την αιμορραγία αν δεν έτρεχε ο μπαμπάς μου στον νοσοκομείο μόνος τους και δεν ήτανε το νοσοκομείο δίπλα μας. Δεν ξέρω αλλά εμένα δεν μου δίνει την εντύπωση ότι είναι τόσο άρρωστος απλά ότι είναι πολύ κακός χαρακτήρας και θέλει να μας τυραννάει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Εγώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου; Καταρχάς ακόμα και αν έχει διαγνωστεί με κάτι, δεν σημαίνει ότι είναι "παράλυτος" στο μυαλό και δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, μπορεί να του φέρονται όλοι άσχημα και να μην έχει που να ξεσπάσει γι'αυτό ξεσπάει σε σας!! Το κάνω κι εγώ αυτό χωρίς να μου αρέσει φυσικά, απλά είναι η εκτόνωση της στιγμής επειδή έχω πάααρα πολλά μέσα μου μαζεμένα από τους άλλους. Τα κόμπλεξ δεν τα δημιουργούμε, μας τα δημιουργούν! Είναι εύκολο να κατηγορούμε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά είμαστε εμείς οι άλλοι που τον κάνουμε να νιώθει τόσο χάλια, γι'αυτό και τον κατηγορούμε τόσο αβίαστα. Δεν πιστεύω πως είναι ένα ρεμάλι, απλά για να απαλλαχτείτε από αυτά που σας κάνει καλύτερα να τον εκβιάσετε ή να πάει να μείνει μόνος του στο άλλο σπίτι αν αντέχει ή να πάει σε ψυχιατρείο, χωρίς όμως να τον κλείσετε μέσα σε περίπτωση που αρνηθεί. Αν αρνηθεί απλά κάντε του μια συζήτηση και πείτε του τι είναι αυτό που τον προβληματίζει, μήπως θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο για να ξεσπάει, πχ να αρχίσει γυμναστήριο ή μια δουλειά για να χαλάει λεφτά, ως θεραπεία, έχει δεν έχει κάτι.
    Ο αδελφός μου κάνει μια θεραπεία με Seroquel τώρα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ από 14 χρονών παίρνει χάπια τον πήγαμε στην επιτροπή να του βγάλει επίδομα και του βγάλανε 10% μόνο αναπηρία άρα δεν είναι τόσο άρρωστος και μας κάνει πλάκα για να μας τυραννάει. Παντού είναι βίαιος όχι μόνο σε μας και οδηγεί πολύ επικίνδυνα που εγώ φοβάμαι να ανεβώ στην μηχανή του γιατί τρέχει πολύ. Χώνεται σε όλα και φωνάζει και στα οικονομικά των γονιών μου και που θα ξοδέψω εγώ τα λεφτά μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
    δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα ούτε δουλειά να βρει

Senior Member
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Τ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Τ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ
    κ αυτόν τον λυπάμαι αλλά δεν γίνεται άλλο είναι ανυπόφορη η ζωή μαζί του

Senior Member
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΔΕΛΦΙΝΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΓΤ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ

Banned
    Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά δελφίνι είναι βάσανο, να ξέρεις ότι και αυτός έχει περάσει πολλά και πρέπει να τον καταλάβετε. Πιστεύω ότι είναι βίαιος επειδή τον βαράγαν στο σχολείο, δυστυχώς τα άτομα από καλές οικογένειες την πατάνε από άτομα με διαλυμένες οικογένειες. Οπότε έχει και αυτός τους λόγους του που βαράει, αισθάνεται χάλια μέσα του. Ίσως είναι και αυτό που έχει που δεν μπορεί να καταλάβει από λόγια, αλήθεια, έχετε κάτσει ποτέ να του εξηγήσετε ότι αυτό που κάνει είναι κακό; Του δίνετε σημασία; Δεν λέω ότι δεν τον αγαπάτε, αλλά ίσως δεν έχετε το σωστό τρόπο να του το δείξετε! Ξέρω γονείς που φώναζαν και τα παιδιά τους έγιναν επιθετικά ή κάκιστοι μαθητές στο σχολείο, μήπως του φωνάζατε πολύ γιατί και αυτό μορφή βίας είναι! Όπως και να 'χει, μακάρι κανένας να μην τα περνάει αυτά που περνάτε, κι εγώ δεν είμαι καλύτερη φωνάζω συνέχεια στους γονείς μου επειδή έχω πολλά απωθημένα αλλά δεν τους βαράω. Δυστυχώς πληρώνουμε τα λάθη της κοινωνίας όλοι, μας κάνουν οι άλλοι χάλια πχ το αφεντικό ή οι πελάτες σε μια δουλειά και ξεσπάμε στο σπίτι! Ο αδερφός σου ίσως αισθάνεται "άχρηστος" που δεν κάνει τίποτα, μια καλή δουλειά θα τον βοηθούσε, αλλά γενικά πάμε κατα διαόλου και σαν οικονομία και σαν κοινωνία.....

Page 43 of 102 FirstFirst ... 3341424344455393 ... LastLast