Δεν κατηγορω κανενα,απλως λεω ποια ειναι η αληθεια,μακρια απο ωραιοποιησεις του στυλ ''οι γυναικες θελουν αντρα με χιουμορ'' και τα συναφη,που συσκοτιζουν την πραγματικοτητα.
Printable View
περαστικε αυτη ειναι η εποχη ετσι παει το παιχνιδι.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!παιξε ή κανε δικο σου ετσι παει.εμενα προσωπικα μου αρεσει ολο αυτο.αλλα υπαρχουν τοσες πολλες εξαιρεσεις σε αυτο που λες!!
BTW εχω κακη γνωμη γενικα για τους ανθρωπους και τις ανθρωπινες σχεσεις (επειδη μου πες για μισογυνισμο).
Έλεος ρε περαστικέ για την τελευταία σου φράση!!!!! Το αν είναι έτσι τα σημερινά κοριτσάκια δεν ξέρω, δεν τα δικαιολογώ, αλλά μήπως και οι άντρες είναι καλύτεροι; Μήπως λόγω των αντρών γίνανε έτσι γιατί μετράει το ευκαιριακό σεξ; Μήπως η απελευθέρωση είναι καλή αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο αλλά αν είναι ο μόνος τρόπος για να περάσουμε στο επόμενο στάδιο πρέπει να την "υποστούμε"; Μήπως έχετε πάρει και οι άντρες ψηλά τον αμανέ; Μήπως μας κράζετε συνέχεια λέω μήπως; Και εγώ κράζω τους άντρες αλλά όχι επειδή περιποιούνται όπως και να περιποιούνται, ακόμα και αν δεν μ' αρέσει, αλλά λόγω του χαρακτήρα σας που θέλετε μόνο να πηδήξετε (δεν ξέρω εσύ).
Αλαφροίσκιωτε δεν ξέρω αν οι γυναίκες είναι όπως τα λες αν ψάχνουν για το σεξ οι περισσότερες κτλ αν και σου είπα ότι και αυτό είναι ανάγκη και αν το κάνουν χωρίς να προσβάλλουν τον άλλο να το κάνουν........εγώ δεν θα 'θελα βέβαια να έχω μια τέτοια φίλη, αλλά εντάξει. Όμως τα παρουσίασες με τέτοιο τρόπο που δείχνει μίσος, γι'αυτό μίλησα περί μισογυνισμού, τώρα αν τα έχεις βάλει με όλους γιατί το επίπεδο είναι χαμηλό που έγραψες πιο κάτω, συμφωνώ, μαζί σου.
Τι λες βρε μεγαλε, παιχνιδι ειναι?? Παιχνιδι ειναι να πηδιεσαι και μετα να κανεις εκτρωση για να γλυτωσεις τα σπασμενα?? Παιχνιδι ειναι να απορριπτεις καποιον με τον χειροτερο τροπο επειδη δεν σου φανηκε "αντρας"(οπως το εννουν οι σημερινοι "κοριτσαροι" που υπερανελυσα)?? Παιχνιδι ειναι το cyber sex ακομη και με αγνωστους?? Παιχνιδι ειναι το sex χωρις προφυλαξεις?? ΕΕΕ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΑ ΠΡΑΞΗ!!
Νταξει ρε περαστικε,αν η αλλη θελει σαιμπερ εμας τι μας κοφτει?
Μην της την πεσεις αμα σε ξενερωνει.
Εκει που οντως ειναι μαλακια ειναι αυτο με τις εκτρωσεις ή να φερεσαι ασχημα στον αλλον.
Να μιλάμε ξεκάθαρα αλλά χωρίς κυνικότητα ή μίσος. Εγώ επιμένω ότι είναι μίσος αλλά τελοσπάντων. Πρέπει να φύγω τώρα. Όσο γι'αυτές που λένε ότι πάνε με κάποιον γιατί έχει ωραίο κώλο, να σου πω την άποψή μου, κάποτε με πείραζε να κοιτάνε τον κώλο οι άντρες περισσότερο αλλά και οι γυναίκες, τώρα μπορεί να το κάνω κι εγώ ως μέρος του σώματος, δηλαδή να πω αα, έχει ωραίες γάμπες, ωραίο κώλο και ωραία μαλλιά πχ. Το θαυμάζω ως μέρος του όλου αλλά δεν εστιάζω εκεί για τους λόγους που προανέφερα. Για το χαρακτήρα το πιστεύω ότι κάποιες μπορεί να τον κοιτάνε, όπως κι εγώ, αλλά τελικά είναι πιο λίγες από όσες νόμιζα.
Δλδ αμα πω οτι οι τσιγγανοι πχ ζουν απο τη ζητιανια,μισω τους τσιγγανους?
Αφου οι γυναικες ετσι δρουν,τι να πω,τα αντιθετα?
Καταρχάς μη χρησιμοποιείτε όλη την σεξιστική λέξη "πηδιέμαι" ή "πηδάω". Για όλους πάει αυτό. Στην έκτρωση δεν φταίει μόνο ένας, αλλά και οι δύο, και συνήθως είναι ατύχημα, κανείς δεν το θέλει πραγματικά. Με το δεύτερο συμφωνώ, είναι λάθος αλλά καμιά φορά παρασύρεσαι. Το cyber sex είναι χάλια αλλά υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι που μπορεί να σε πείσουν ειδικά αν είσαι σε φάση απελπισίας στο να βρεις κάποιον και σου πουλάνε έρωτες, κτλ. Το σεξ χωρίς προφυλάξεις είναι λάθος σίγουρα αλλά όταν τα προφυλακτικά κοστίζουν 3 ευρώ τα 3; Νομίζω τόσο δεν κάνουν; Ποιός έχει λεφτά τώρα; Μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν την αιτία τους, λέω μήπως;
ΡΕ ΠΕΡΣΤΙΚΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΘΕΙΤΕ
ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΤΑ
ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
1)Ναι συνηθως ειναι ατυχημα, για αυτο καθε χρονο στην Ελλαδα έχουμε 200.000 εκτρωσεις και βαλε...Όλες ατυχηματα ειναι πια??
2) Όταν ένα αγόρι παρασυρθει και της κοιταξει στο στηθος ή στον κωλο έτσι οπως ντυμενες σαν ταινια της Αλεξανδρατου μπορουν να φανε και κλωτσια στο επικεντρο αλλα οταν απορριπτονται με χυδαιο τροπο ή οι γυναικες τους εκμεταλευονται εκει δεν τρεχει καστανο εε??
3) Ναι ναι, τα 3 ευρω σας στοιχησαν τωρα, ουτε κατοικοι του Τιργησταν να ειμασταν...Που όλες έχουν και απο ένα iphone τουλαχιστον στα χερια τους, δεκα smartphone, όλου του κοσμου τις οθονες αφης, ρουχα και γυαλια τελευταια λεξη της μοδας, όλα απο τα λεφτα των μαλακων γονεων που σας εχουν κακομαθει, αλλα κατα τα αλλα ΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ή ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΝΟΣΗΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ....
Λολ ουτε κανQuote:
2) Όταν ένα αγόρι παρασυρθει και της κοιταξει στο στηθος ή στον κωλο έτσι οπως ντυμενες σαν ταινια της Αλεξανδρατου μπορουν να φανε και κλωτσια στο επικεντρο αλλα οταν απορριπτονται με χυδαιο τροπο ή οι γυναικες τους εκμεταλευονται εκει δεν τρεχει καστανο εε??
περαστικε εχεις μια λαθος εντυπωση τον ανθρωπον!δεν θελω να αναλυσω(οπως το βλεπω δηλαδη) γιατι πιστευεις αυτα...απλως να ξερεις οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ,ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ και αμα συνεχεις να βλεπεις τα πραγματα ετσι δεν θα πας πουθενα...
Είναι δικαίωμα μας να απορρίπτουμε όποιον δεν μας ενδιαφέρει...κι επειδή μιλάς για χυδαίο τρόπο απόρριψης υπάρχει και χυδαίος τρόπος πεσίματος και φυσικά έχει την ανάλογη αντιμετώπιση...
Για πρωτη φορα εχεις δικιο, σε μπερδεψα οντως, σορρυυυυ...
Γιατί τέτοια αντιπαθεια? Μου κρατας κακια για τότε με τις κομμενες φλεβες?? :p
Λοιπόν επειδή με τσάντισες τώρα (πλάκα κάνω), θα σου απαντήσω. Το γιατί κάνω σεξ δεν έχει συγκεκριμένη απάντηση, δεν σου βγάζουν όλοι τα ίδια πράγματα. Με άλλον λόγω σκέτης έλξης, με άλλον λόγω έλξης κ συναισθήματος, με άλλον μηχανικά πχ ήμουν μαζί του για άσχετους λόγους, οπότε κ αυτό κατά κάποιον τρόπο «εντασσόταν» στο πακέτο. Δεν μπορώ να εκτιμήσω ή να θαυμάσω όλους τους ανθρώπους το ίδιο, δεν «δένω» με όλους τους ανθρώπους το ίδιο, το είδος της έλξης κ του τυχόν υπάρχοντος συναισθήματος παραλλάσσεται κ ο καθένας «βγάζει» στην επιφάνεια κ 1 άλλη πλευρά του εαυτού μου. Εσένα δηλ. με όλες τις γυναίκες που περάσανε από τη ζωή σου βγάζατε την ίδια χημεία? Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονοδιάστατα κ «μονοκόμματα» όντα, κάποιοι έχουν λίγες πλευρές κάποιοι πολλές.
Κ επίσης φροντίζω να μην κάνω το συχνότατο σφάλμα, να πηγαίνω δηλ, για φρούτα στο χασάπη κ για κρέας στο μανάβη. Ποτέ κοινώς δε ζητάω πράγματα από κάποιον που δεν είναι σε θέση να τα δώσει γενικότερα (πχ ποτέ δεν θα ψάξω το συναίσθημα σε 1 παρτάκια, εκεί αυτομάτως κ το δικό μου συναίσθημα φρενάρει κ το βλέπω λίαν επιφανειακά κ προσωρινά) ή που δεν θέλει να το δώσει σε εμένα ( πχ γιατί είναι κολλημένος με την πρώην του). Δεν μπορούμε όλοι οι άνθρωποι να τα μπορούμε όλα με όλους, κάποιοι δεν τα μπορούν κ γενικότερα, αν επίκεντρο του κόσμου τους είναι ο εαυτός του ή εάν είναι πολύ ανώριμοι. Άρα κ εγώ, εάν κάνω κάτι με κάποιον, θα το κάνω για αυτά που θέλει κ μπορεί να μου δώσει – εφόσον φυσικά με ενδιαφέρει κ εμένα να τα λάβω στη φάση που διανύω κ μάλιστα από το συγκεκριμένο άτομο. Αναλόγως δηλ. τη φάση στην οποία είμαι κ τον άνθρωπο που δηλώνει υποψήφιος, μπορεί να μην κάνω τίποτα, μπορεί να κάνω κάτι ρηχό γιατί δεν έχει να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό, μπορεί να κάνω κ κάτι πιο ποιοτικό γιατί η προσωπικότητα του συγκεκριμένου μου το επιτρέπει.
Η συζήτηση για το ποιές είναι οι κλασσικές μ@λ@κιες των περισσότερων σημερινών αντρών κ ποιές των σημερινών γυναικών είναι πολύ μεγάλη…… Αν θέλουμε όμως να περάσουμε στο στάδιο της ενηλικίωσης, κράτα τα εξής:
1. Δεν υπάρχει στην ουσία διαφοροποίηση αντρών- γυναικών. Τα ίδια χάλια είμαστε, απλά συνήθως αυτό εκφράζεται αλλιώς. Οπότε δεν κοιτάς εάν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, κοιτάς τον άνθρωπο. Δεν είναι το φύλο, αλλά η προσωπικότητα που κάνει τη διαφορά.
2. Καιρός να ξεκολλήσουμε από την βλαμμένη καραμέλα ότι «οι άντρες θέλουν σεξ, οι γυναίκες συναίσθημα». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπούρδα, σχεδόν όλοι οι άντρες κ σχεδόν όλες οι γυναίκες χρειάζονται κ τα 2, τουλ. εάν δεν μιλάμε για μεμονωμένη περίοδο της ζωής τους. Οι εξαιρέσεις που συνειδητοποιημένα θέλουν μόνο το 1 ή μόνο το άλλο σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους είναι ελάχιστες. Αυτό είναι 1 ωραιότατο κλισέ που βολεύει τόσο τους άντρες γιατί οχυρώνει τον εγωϊσμό κ τις άμυνές τους, ενώ τους δικαιολογεί κ συναισθηματική ανωριμότητα, όσο κ κάποιες δήθεν ευαίσθητες κ συναισθηματικές γυναίκες, που το χρησιμοποιούν να χτυπήσουν στο φιλότιμο τα «καλά παιδιά».
3. Κάτι που το έχω παρατηρήσει κ στα 2 φύλα: Εμφανίσιμοι/ες κ αξιόλογοι/ες άντρες κ γυναίκες να έχουν ρίξει πολύ τα στάνταρ τους/ να δείχουν μεγάλη μετριοπάθεια στις απαιτήσεις τους/ να κάνουν μεγάλες υποχωρήσεις στις σχέσεις τους/ να είναι μόνοι/ες τους, τη στιγμή που άλλοι κ άλλες, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα κ που ως προσωπικότητες κινούνται στα όρια της μετριότητας ή κ κάτω από αυτά να έχουν πάρει πολύ πολύ ψηλά τον αμανέ…… Βλέπω κάτι άντρες κ κάτι γυναίκες, από αυτούς κ αυτές που στα σοβαρά αναρωτιέσαι «τί στο καλό έχουν να προσφέρουν σε 1 σχέση, πλην της «φοβερής» παρουσίας τους», οι μεν άντρες να μη συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από 1 Alessandra Ambrosio με καλή δουλειά, κύκλο γνωριμιών, δικό της αυτοκίνητο κ σπίτι κοντά τους (τη στιγμή που ο άλλος μένει ακόμα με τους γονείς του…..), οι δε γυναίκες να απαιτούν τον παίδαρο με τα τρελά λεφτά, που κάθε βράδυ θα τις βγάζει έξω, θα τους κάνει δώρα, θα έχει την αυτοκινητάρα (ε τί, σε κανένα fiat θα μπαίνουν……..), θα τους αφιερώνει όλο του τον ελεύθερο χρόνο κ δεν θα ξενοκοιτάει (ναι καλά…….).
4. Κυκλοφορεί πολλή ανασφάλεια κ πολλά κόμπλεξ (κυρίως στους άντρες). Μα πολλή ανασφάλεια όμως κ κομπλεξάκια……..
5. Πολλοί άντρες κ πολλές γυναίκες μένουν σε 1 σχέση ή γάμο που είναι άστα να πάνε κ δεν τους/τις καλύπτει σχεδόν πουθενά, από την ανασφάλεια κ το φόβο της μοναξιάς ή επειδή έχουν εγκλωβιστεί σε κοινωνικά στερεότυπα. Έτσι βλέπεις γυναίκες να μαραζώνουν σε 1 σχέση ή γάμο κ δεσμευμένους άντρες να κυνηγάνε κ να την πέφτουν μέχρι τελικής πτώσης (πλέον είναι οι μόνοι που διεκδικούν δυναμικά κάποια γυναίκα). Φυσικά δεν αποκλείεται να συμβαίνει κ το αντίστροφο, ποιός είπε ότι οι γυναίκες δεν κερατώνουν (άλλο κλισέ που βολεύει κ τα 2 φύλα………)? Το θέμα είναι ότι αμφότεροι επιλέγουν την παραμονή σε προβληματικές καταστάσεις, παρά να ελευθερωθούν κ να ζήσουν «μόνοι» κ «μόνες», κ ας παίζει τελικά έτσι να περνάνε κ καλύτερα, ή να χάνουν ευκαιρίες να βρουν κάτι καλύτερο.
Έμα επιτέλους ας το πει κάποιος! Θα το έλεγα εγώ, αλλά ως γυναίκα θα με κράζανε! Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, όπου χρειάζεται να ειπωθούν 2 καθαρές κ ειλικρινείς κουβέντες ή να βγει το φίδι από την τρύπα, τη δύσκολη δουλειά την έχει κάνει γυναίκα. Τα παντελόνια των αντρών μένουν για βιτρίνα.
Μα ακριβώς αυτό όμως!
Κατ’ αρχάς περαστικέ δεν πείθομαι με τίποτα ότι οι περισσότερες κοπέλες μεταξύ 15-20 κυκλοφορούν με φούξια κραγιόν, ντύσιμο μαύρο δαντελένιο στρινγκ μέσα από λεπτό άσπρο κολάν, έχουν 1-2 εκτρώσεις στο ενεργητικό του κ από 1 παιδί σε ίδρυμα ή στα σκουπίδια. Σίγουρα οι κοπέλες σε αυτές τις ηλικίες είναι σαφώς πιο επιπόλαιες κατά μέσο όρο από τις 30άρες, αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας. Απλά όπως επισημαίνει κ ο legalize έχεις βολευτεί ωραία πίσω από αυτήν τη θεωρία.
Κ για να έχω το καλό ερώτημα, εσένα το πρόβλημά σου είναι ότι οι εν λόγω κοπέλες γ@μ..... με τον νταλικέρη ή το γελαδάρη, ή ότι δε γ@μ..... μαζί σου……..?
Αλλά ακόμα κ αν θεωρήσουμε ότι έχεις δίκιο κ όντως οι περισσότερες είναι έτσι όπως τις περιγράφεις, με αυτήν την εμφάνιση κ με αυτά τα μυαλά…… I’ ve got u news: Τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη, μα τα πάντα όμως, λειτουργούν βάσει του νόμου της προσφοράς κ της ζήτησης. Αν αυτό το μοντέλο γυναίκας ήταν απορριπτέο από τη συντριπτική πλειοψηφία των αντρών ή αν το δέχονταν μόνο για περιορισμένες χρήσεις, τότε δεν θα το ακολουθούσαν τόσες πολλές. Για να κυκλοφορούνε, όπως ισχυρίζεσαι, τόσες πολλές τέτοιες, μάλλον το μοντέλο συμπεριφοράς αυτό θα έχει πέραση, άρα έχει μερίδιο ευθύνης σε αυτό κ η πλειοψηφία των αντρών που «ψαρώνει» κ αυτές κάνουν το παιχνίδι τους. Αν δηλ. θεωρήσω εγώ ότι περιτριγυρίζομαι παντού από κάγκουρες, σίγουρα θα φταίει κ η πλειονότητα των γυναικών που εντάσσονται στο target group τους.
Κ 1 απολύτως καλοπροαίρετη συμβουλή: αν είναι να μετράς την πουτ@νι@ των γυναικών, βάσει του αριθμού των αντρών που έχουν πάει, τότε έχεις να φας πολλές χοντρές νίλες…….
Βασικά όντως είναι πάρα πολλές έτσι..... όμως να μιλήσουμε, για να είμαστε δίκαιοι, κ για 1 μεγάααααααλη μερίδα αντρών, οι οποίοι τυπικά δηλώνουν ότι θέλουν μια καλή , σχετικά ηθική, ειλικρινή κ προσγειωμένη κοπέλα κ στην πράξη ή θα την προσπεράσουν εξαρχής ή θα την παρατήσουν για 1 κ@ριόλ@ που θα τους έχει σήκω- σήκω- κάτσε- κάτσε με τις απαιτήσεις της/ θα τους φλομώσει στην κοροϊδία κ στο κέρατο/ θα τους αφήσει στον άσσο/ θα τους γ@μήσει την ψυχολογία. Η οποία φυσικά κ θα τους αφήσει για κάποιον άλλο κ εκείνοι ή θα τρέχουν από πίσω της όταν τους ξαναθυμηθεί, ή θα τους μείνει ο μεγάλος τους καημός ή κ τα 2.
mariposa7 ωσες λενε τα πραγματα οπως εσυ διστιχως ποτε δεν μπορουν να τα κανουν πραξεις!
Καταρχάς μη βρίζεις τους γονείς για κάτι που βοηθάνε.....Κατά δεύτερον δεν έχουμε όλες τα ίδια λεφτά............δεν μπορείς να το λες αυτό.........6 ευρώ την εβδομάδα επιπλέον των άλλων εξόδων είναι αρκετά λεφτά!! και οι άντρες τι κάνετε, δεν πρέπει να αγοράσετε εσείς (κυρίως) προφυλακτικά; Αφού εσείς το θέλετε πιο πολύ συνήθως!
Κακώς είπα ότι συνήθως είναι ατύχημα, πάντα είναι ατύχημα μια έκτρωση αλλιώς δεν θα γινόταν!
Πόσες φορές έχεις ακούσει για εκμετάλλεση από άντρα και πόσες από γυναίκα;
Τέλος δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτές που ντύνονται έξαλλα, δικαίωμά τους, αλλά αν όντως φέρονται με χυδαίο τρόπο τα αγόρια τότε καλά τους κάνουν τα κορίτσια.
mariposa7 πως να στο πω να το καταλαβεις ειναι και λιγο δυσκολο...πραγματικα δεν μπορω να το διατυπωσω.ειναι κατι σαν να λεμε το οτι το καταλαβαινεις σημαινει οτι πολλες φορες πρεπει να κανεις στην ακρη και να μην κανεις τιποτα(το να μην κανεις τιποτα σημαινει οτι κανεις τα λογια πραξη,σε πολλες περιπτωσεις) αλλα αντι να κανετε αυτο παιρνετε φορα αφου ξερετε πως εχουν τα πραγματα και απλα τα κανετε βαγδατη
Νομίζω ότι κατάλαβα τί λες...... προσωπικά δεν το κάνω αλλά υποθέτω ότι μιλάς για όσες, αντί να δείξουν με πράξεις τί έχουν στο μυαλό τους, το ρίχνουν στην πάρλα κ την γκρίνια, που τα κάνει όλα χειρότερα....?
οχι οχι αστο αμα σκεφτω κανενα παραδειγμα θα στο πω να το καταλαβεις.αλλα με γυναικες σαν και σενα μονο στα λογια εχω συμφωνισει(και οχι για πολυ),ειστε μπελας!!
Παίδες χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω...... το κέρατο από πλευράς σας είναι γνωστό κ δεδομένο, δεν το ακούμε τώρα για 1η φορά. Απλά να σας ενημερώσω με πάσα ειλικρίνεια ότι στην απιστία άντρες κ γυναίκες είναι το ίδιο. Απλά οι γυναίκες πολύ σπάνια το παραδέχονται. :Ρ
το κερατο το εχω ψιλοφιλοσοφισει...θα σε κερατωσει ο δεσμος σου μονο αν το επιτρεψεις εσυ αυτη ειναι η αποψη μου(και για τις δυο μεριες!αλλα αυτο που με κανει να θελω να καψω τα παντα ειναι οι πρωην σας.ας πουμε οτι χωριζω τωρα δεν με νοιαζει μεχρι το βραδυ ας εχει παει και με οποιον θελει,αλλα το παρανοικο ειναι οτι πατε με τον πρωιν σας ή με καποιο φιλο μας!Ε ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!!)