Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 52 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast
Results 691 to 705 of 779
    Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Τι λες βρε μεγαλε, παιχνιδι ειναι?? Παιχνιδι ειναι να πηδιεσαι και μετα να κανεις εκτρωση για να γλυτωσεις τα σπασμενα?? Παιχνιδι ειναι να απορριπτεις καποιον με τον χειροτερο τροπο επειδη δεν σου φανηκε "αντρας"(οπως το εννουν οι σημερινοι "κοριτσαροι" που υπερανελυσα)?? Παιχνιδι ειναι το cyber sex ακομη και με αγνωστους?? Παιχνιδι ειναι το sex χωρις προφυλαξεις?? ΕΕΕ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΑ ΠΡΑΞΗ!!
    Καταρχάς μη χρησιμοποιείτε όλη την σεξιστική λέξη "πηδιέμαι" ή "πηδάω". Για όλους πάει αυτό. Στην έκτρωση δεν φταίει μόνο ένας, αλλά και οι δύο, και συνήθως είναι ατύχημα, κανείς δεν το θέλει πραγματικά. Με το δεύτερο συμφωνώ, είναι λάθος αλλά καμιά φορά παρασύρεσαι. Το cyber sex είναι χάλια αλλά υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι που μπορεί να σε πείσουν ειδικά αν είσαι σε φάση απελπισίας στο να βρεις κάποιον και σου πουλάνε έρωτες, κτλ. Το σεξ χωρίς προφυλάξεις είναι λάθος σίγουρα αλλά όταν τα προφυλακτικά κοστίζουν 3 ευρώ τα 3; Νομίζω τόσο δεν κάνουν; Ποιός έχει λεφτά τώρα; Μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν την αιτία τους, λέω μήπως;

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δλδ αμα πω οτι οι τσιγγανοι πχ ζουν απο τη ζητιανια,μισω τους τσιγγανους?
    Αφου οι γυναικες ετσι δρουν,τι να πω,τα αντιθετα?
    Οκ, ας πούμε τότε ότι τα λες με έναν τρόπο κυνικό πχ "όλες οι γυναίκες θέλουν πού.....". Ε, εντάξει, και αυτό να θέλουν τις προσβάλλεις εκτός ότι όπως είπαμε δεν είναι όλες έτσι, μην λέμε όλο τα ίδια, πρέπει να φύγω.

Senior Member
    ΡΕ ΠΕΡΣΤΙΚΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΘΕΙΤΕ
    ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΤΑ
    ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ
    ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τι λες βρε μεγαλε, παιχνιδι ειναι?? Παιχνιδι ειναι να πηδιεσαι και μετα να κανεις εκτρωση για να γλυτωσεις τα σπασμενα?? Παιχνιδι ειναι να απορριπτεις καποιον με τον χειροτερο τροπο επειδη δεν σου φανηκε "αντρας"(οπως το εννουν οι σημερινοι "κοριτσαροι" που υπερανελυσα)?? Παιχνιδι ειναι το cyber sex ακομη και με αγνωστους?? Παιχνιδι ειναι το sex χωρις προφυλαξεις?? ΕΕΕ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΑ ΠΡΑΞΗ!!
    γιατι τρελενεσε??ειπα οτι ειπες εσυ αλλα με αλλα λογια
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Καταρχάς μη χρησιμοποιείτε όλη την σεξιστική λέξη "πηδιέμαι" ή "πηδάω". Για όλους πάει αυτό. Στην έκτρωση δεν φταίει μόνο ένας, αλλά και οι δύο, και συνήθως είναι ατύχημα, κανείς δεν το θέλει πραγματικά. Με το δεύτερο συμφωνώ, είναι λάθος αλλά καμιά φορά παρασύρεσαι. Το cyber sex είναι χάλια αλλά υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι που μπορεί να σε πείσουν ειδικά αν είσαι σε φάση απελπισίας στο να βρεις κάποιον και σου πουλάνε έρωτες, κτλ. Το σεξ χωρίς προφυλάξεις είναι λάθος σίγουρα αλλά όταν τα προφυλακτικά κοστίζουν 3 ευρώ τα 3; Νομίζω τόσο δεν κάνουν; Ποιός έχει λεφτά τώρα; Μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν την αιτία τους, λέω μήπως;
    1)Ναι συνηθως ειναι ατυχημα, για αυτο καθε χρονο στην Ελλαδα έχουμε 200.000 εκτρωσεις και βαλε...Όλες ατυχηματα ειναι πια??
    2) Όταν ένα αγόρι παρασυρθει και της κοιταξει στο στηθος ή στον κωλο έτσι οπως ντυμενες σαν ταινια της Αλεξανδρατου μπορουν να φανε και κλωτσια στο επικεντρο αλλα οταν απορριπτονται με χυδαιο τροπο ή οι γυναικες τους εκμεταλευονται εκει δεν τρεχει καστανο εε??
    3) Ναι ναι, τα 3 ευρω σας στοιχησαν τωρα, ουτε κατοικοι του Τιργησταν να ειμασταν...Που όλες έχουν και απο ένα iphone τουλαχιστον στα χερια τους, δεκα smartphone, όλου του κοσμου τις οθονες αφης, ρουχα και γυαλια τελευταια λεξη της μοδας, όλα απο τα λεφτα των μαλακων γονεων που σας εχουν κακομαθει, αλλα κατα τα αλλα ΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ή ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΝΟΣΗΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ....

2) Όταν ένα αγόρι παρασυρθει και της κοιταξει στο στηθος ή στον κωλο έτσι οπως ντυμενες σαν ταινια της Αλεξανδρατου μπορουν να φανε και κλωτσια στο επικεντρο αλλα οταν απορριπτονται με χυδαιο τροπο ή οι γυναικες τους εκμεταλευονται εκει δεν τρεχει καστανο εε??
    Λολ ουτε καν

Senior Member
    περαστικε εχεις μια λαθος εντυπωση τον ανθρωπον!δεν θελω να αναλυσω(οπως το βλεπω δηλαδη) γιατι πιστευεις αυτα...απλως να ξερεις οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ,ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ και αμα συνεχεις να βλεπεις τα πραγματα ετσι δεν θα πας πουθενα...
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Είναι δικαίωμα μας να απορρίπτουμε όποιον δεν μας ενδιαφέρει...κι επειδή μιλάς για χυδαίο τρόπο απόρριψης υπάρχει και χυδαίος τρόπος πεσίματος και φυσικά έχει την ανάλογη αντιμετώπιση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι δικαίωμα μας να απορρίπτουμε όποιον δεν μας ενδιαφέρει...κι επειδή μιλάς για χυδαίο τρόπο απόρριψης υπάρχει και χυδαίος τρόπος πεσίματος και φυσικά έχει την ανάλογη αντιμετώπιση...
    Εσύ ήσουν εκεινη που ετοιμάζονταν να παντρευτει εναν που δεν γουσταρες και τον θεωρουσες χαλια και μιλας τωρα για απορριψη???

Senior Member
    Εσύ ήσουν εκεινη που ετοιμάζονταν να παντρευτει εναν που δεν γουσταρες και τον θεωρουσες χαλια και μιλας τωρα για απορριψη???
    Ότι να ΄ναι...με μπέρδεψες με άλλη εξυπνοπούλι μου, εγώ ποτέ δεν έχω φτάσει στα πρόθυρα του γάμου...διάβαζε πιο προσεκτικά πριν γράψεις βλακείες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Για πρωτη φορα εχεις δικιο, σε μπερδεψα οντως, σορρυυυυ...
    Γιατί τέτοια αντιπαθεια? Μου κρατας κακια για τότε με τις κομμενες φλεβες?? :p

Senior Member
    Για πρωτη φορα εχεις δικιο, σε μπερδεψα οντως, σορρυυυυ...
    Γιατί τέτοια αντιπαθεια? Μου κρατας κακια για τότε με τις κομμενες φλεβες?? :p
    Όχι, δεν συνηθίζω να κρατάω κακία :) Απλά μου μίλησες κάπως απότομα κι εγώ όπως ίσως θα έχεις καταλάβει είμαι υπερευαίσθητη...
    Αλλά εντάξει, θεωρώ το τωρινό θέμα λήξαν και σόρρυ που αντέδρασα κι εγώ κάπως έντονα πριν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Με βάση προσωπικές μου εμπειρίες, αλλά και μαρτυρίες άλλων ομοιοπαθών, κατάφερα να συγκεντρώσω και να απαριθμήσω τους δέκα λόγους, για τους οποίους είμαι πεπεισμένος ότι θα παραμείνω μπακούρι για πάντα, όπως και πολλοί σαν εμένα άλλωστε. Κάπου ίσως ακουστώ λίγο απόλυτος και απαισιόδοξος, αλλά, όπως και νά 'χει, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Κάθε αντίλογος, που σίγουρα θα προταθούν πολλοί, δεκτός.

1. Οι ελληνίδες γυναίκες έχουν γίνει αφάνταστα απαιτητικές. Είναι ψωνάρες, σνομπ, κομπλεξικές και ψιλομύτες. Προσδοκούν τον τέλειο εραστή, τον καλογυμνασμένο, τον τρυφερό, με την έντονη προσωπικότητα, το στοργικό, τον ενδιαφέροντα, τον τρυφερό, τον επιτυχημένο, τον ειλικρινή, το δυναμικό, τον 100% άντρα, τον φραγκάτο (κοίτα 4) και άμα συνεχίσω θα γεμίσω τόμους ολόκληρους. Και όσο δεν τον εντοπίζουν προτιμούν να μένουν μόνες τους. Ας όψονται τα μίντια και τα lifestyles που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με τα τρελά πρότυπα που αλύπητα τις βομβαρδίζουν. Στην άνοδο των στάνταρτνς όμως συνετέλεσε, αν μη τι άλλο, και το κίνημα του φεμινισμού που χειραφέτησε τις γυναίκες και τις κατέστησε οικονομικά ανεξάρτητες. Εφόσον, λοιπόν, μπορούν να παρέχουν όλα όσα χρειάζονται στον εαυτό τους, ο επίδοξος σύντροφος πρέπει να πληροί πάρα πολλά κριτήρια για να περάσει τη δοκιμασία και να τύχει της έγκρισής τους.

2. Προσωπικά, δεν είμαι καθόλου εμφανίσιμος, ούτε έχω κανέναν αξιόλογο ή δυνατό χαρακτήρα. Αλλά όσο και να βελτιωθεί κανείς, με τον ανταγωνισμό σε όλους τους τομείς να καλπάζει, πάντοτε θα υπάρχει κάποιος καλύτερος.

3. Η Ελλάδα τρώει, ως γνωστόν, τα παιδιά της. Με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ανεπιστρεπτί η χώρα μας, οι μισοί φεύγουν στο εξωτερικό και οι άλλοι μισοί συμβιώνουν άνεργοι με τους γονείς τους. Αν, λοιπόν, σκεφθούμε σε τι βαθμό σαπίζουμε όλοι στην ψωροκώσταινα, λογικό επακόλουθο είναι να θεριεύει και η αγαμία. Άμα δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα πιο στοιχειώδη, μήπως θα έχουμε περιθώρια και για τα «είδη πολυτελείας»;

4. Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, οι άνθρωποι έχουν γίνει κακόκεφοι, γιατί σφίξανε οι κώλοι, κόβουνε τα περιττά έξοδα ειδικά από τη διασκέδαση και δεν τους περισσεύει όρεξη ούτε για φιλίες, ούτε φυσικά για έρωτες. Στο μυαλό τους κυρίαρχη σκέψη είναι πως θα βγάλουν το μήνα, πως θα βρούνε δουλειά, πως θα τελειώσουν το μεταπτυχιακό, πως θα μαζέψουν λεφτά για να μετακομίσουν ή να ξεκουμπιστούν έξω και σίγουρα όχι πως θα του κουνηθώ ή πως θα τη ρίξω στο κρεβάτι. Όσο για τις σεξουαλικές τους ανάγκες, οι μεν άντρες τις καλύπτουν στα «κόκκινα σπιτάκια» και οι δε γυναίκες με το δονητή, αν και αυτές δεν τις συμμερίζονται και τόσο ούτως ή άλλως. Εναλλακτικά, καταφεύγουν στους/στις πρώην, αντί να μπαίνουν στην επίπονη διαδικασία εξεύρεσης καινούριου συντρόφου.

5. Είναι στατιστικώς γνωστό ότι ανά 100 γυναίκες αναλογούν 104 άντρες. Και αν λάβουμε υπόψιν ότι οι καλές θα είναι πάντα πιασμένες ή απλησίαστες, άλλες εξ αυτών δε θα βλέπονται, άλλες δε θα είναι στην ηλικία σου και άλλες δεν ξέρω γω τι, ε… δε θέλει και πολύ μυαλό, για να αντιληφθούμε ότι υπάρχει υπερπροσφορά υποψηφίων για λιγοστό αριθμό διαθέσιμων θηλυκών. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις δουλειές.

6. Στην εφηβεία μου οι ερωτικές σχέσεις με άφηναν παγερά αδιάφορο, έχοντας άλλες προτεραιότητες όπως το διάβασμα ή να περάσω στο πανεπιστήμιο. Τώρα που έκλεισα 20 και το ένστικτο μόλις αφυπνίστηκε, οι άλλοι έχουν ήδη εμπειρίες και περιπέτειες στο ενεργητικό τους, με αποτέλεσμα να κατέχουν το προβάδισμα έναντι εμού. Δεν το κυνήγησα όσο ήταν καιρός και έχω πια χάσει το τραίνο. Σε αυτή την ηλικία, αφενός οι γυναίκες έχουν αναλωθεί από προηγούμενες σχέσεις τους, με συνέπεια να έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών τους και αφετέρου, οι αντίζηλοί μου είναι, όπως και να το κάνουμε, πιο ελκυστικοί από έναν τελείως άμαθο. Όσον αφορά τις μικρότερες, είναι άλλη συζήτηση.

7. Γενικά σε τίποτα δεν είναι τυχερός και όλα μου πάνε στραβά, γιατί είμαι γκαντεμόσαυρος και κάποιος με μούντζωνε την ώρα που γεννήθηκα.

8. Φέρω πολλά τραύματα από την απόρριψη που έχω υποστεί και τις κατά καιρούς καταστροφικές φιλίες, μετατρέποντάς με σε ένα αξιολύπητο, κοινωνικά ευνουχισμένο και συναισθηματικά ακρωτηριασμένο ανθρωπάκι. Έτσι, είναι αναμενόμενο να μην μπορώ να λειτουργήσω ούτε απέναντι στις γυναίκες, οι οποίες και απεχθάνονται τους εσωστρεφείς και κλειστούς. Η έλλειψη φίλων προσθέτει ένα επιπλέον εμπόδιο, καθότι εδώ όλες σχεδόν οι γνωριμίες πραγματοποιούνται μέσω κοννέ. Δύσκολα θα εμπιστευθούν έναν άγνωστο, χωρίς τη μεσολάβηση ενός κοινού γνωστού με τις αναγκαίες συστάσεις. Ο κατά τα άλλα ξεπερασμένος θεσμός του συνοικεσίου συγκεκαλυμμένος καλά κρατεί.

9. Συγκαταλέγεται και αυτό στα σημάδια των καιρών μας. Οι άνθρωποι, υπνωτισμένοι από τη σαγηνευτική επίδραση της τεχνολογικής έξαρσης, αλλά και εύλογα τρομοκρατημένοι από τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις της εγκληματικότητας, έχουν κλειστεί στον εαυτό τους και γίνανε ψυχροί, δύσπιστοι και απόμακροι. Αρκεί να φανταστούμε ότι έχουν εκλείψει ολοσχερώς οι φιλίες, για να αντιληφθούμε την απόσταση που θα χάσκει και ανάμεσα στα φύλα. Έτσι, δε θα πρέπει να προκαλεί καμία έκπληξη, αν πχ αρέσεις σε μία κοπέλα και ωστόσο σου φέρεται παγερά και αδιάφορα, σαν να μην την ελκύεις καθόλου.

10. Οι νέο-ελεεινίδες αρέσκονται στο να το παίζουν δύσκολες για δύο κυρίως λόγους: πρώτον, εξαιτίας καταλοίπων από πάλαι ποτέ στερεότυπα που ταυτίζουν την ευκολία ερωτικής ανταπόκρισης με την πουτανιά και δεύτερον, για να περάσουν τον ενδιαφερόμενο από κόσκινο και να τον ψήσουν εξονυχιστικά, μέχρι να αποφασίσουν αν αξίζει. Κατ’ αυτό τον τρόπο, όμως, στέλνουν ψευδή μηνύματα στον τελευταίο ότι δεν επιθυμούν παρτίδες μαζί του, ο οποίος και φυσικά θα αποχωρήσει ατάκτως άπρακτος.
    Ωραίο κείμενο! μπράβο σου αγόρι μου! Θα σε συμβούλευα όμως να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι πολύ, στον έρωτα θα πρέπει να αφήνεσαι, να είσαι ο εαυτός σου και σίγουρα θα βρεις κοπέλα να ερωτευτείς._

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ;ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ
    Λοιπόν επειδή με τσάντισες τώρα (πλάκα κάνω), θα σου απαντήσω. Το γιατί κάνω σεξ δεν έχει συγκεκριμένη απάντηση, δεν σου βγάζουν όλοι τα ίδια πράγματα. Με άλλον λόγω σκέτης έλξης, με άλλον λόγω έλξης κ συναισθήματος, με άλλον μηχανικά πχ ήμουν μαζί του για άσχετους λόγους, οπότε κ αυτό κατά κάποιον τρόπο «εντασσόταν» στο πακέτο. Δεν μπορώ να εκτιμήσω ή να θαυμάσω όλους τους ανθρώπους το ίδιο, δεν «δένω» με όλους τους ανθρώπους το ίδιο, το είδος της έλξης κ του τυχόν υπάρχοντος συναισθήματος παραλλάσσεται κ ο καθένας «βγάζει» στην επιφάνεια κ 1 άλλη πλευρά του εαυτού μου. Εσένα δηλ. με όλες τις γυναίκες που περάσανε από τη ζωή σου βγάζατε την ίδια χημεία? Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονοδιάστατα κ «μονοκόμματα» όντα, κάποιοι έχουν λίγες πλευρές κάποιοι πολλές.

Κ επίσης φροντίζω να μην κάνω το συχνότατο σφάλμα, να πηγαίνω δηλ, για φρούτα στο χασάπη κ για κρέας στο μανάβη. Ποτέ κοινώς δε ζητάω πράγματα από κάποιον που δεν είναι σε θέση να τα δώσει γενικότερα (πχ ποτέ δεν θα ψάξω το συναίσθημα σε 1 παρτάκια, εκεί αυτομάτως κ το δικό μου συναίσθημα φρενάρει κ το βλέπω λίαν επιφανειακά κ προσωρινά) ή που δεν θέλει να το δώσει σε εμένα ( πχ γιατί είναι κολλημένος με την πρώην του). Δεν μπορούμε όλοι οι άνθρωποι να τα μπορούμε όλα με όλους, κάποιοι δεν τα μπορούν κ γενικότερα, αν επίκεντρο του κόσμου τους είναι ο εαυτός του ή εάν είναι πολύ ανώριμοι. Άρα κ εγώ, εάν κάνω κάτι με κάποιον, θα το κάνω για αυτά που θέλει κ μπορεί να μου δώσει – εφόσον φυσικά με ενδιαφέρει κ εμένα να τα λάβω στη φάση που διανύω κ μάλιστα από το συγκεκριμένο άτομο. Αναλόγως δηλ. τη φάση στην οποία είμαι κ τον άνθρωπο που δηλώνει υποψήφιος, μπορεί να μην κάνω τίποτα, μπορεί να κάνω κάτι ρηχό γιατί δεν έχει να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό, μπορεί να κάνω κ κάτι πιο ποιοτικό γιατί η προσωπικότητα του συγκεκριμένου μου το επιτρέπει.
    Η συζήτηση για το ποιές είναι οι κλασσικές μ@λ@κιες των περισσότερων σημερινών αντρών κ ποιές των σημερινών γυναικών είναι πολύ μεγάλη…… Αν θέλουμε όμως να περάσουμε στο στάδιο της ενηλικίωσης, κράτα τα εξής:

1. Δεν υπάρχει στην ουσία διαφοροποίηση αντρών- γυναικών. Τα ίδια χάλια είμαστε, απλά συνήθως αυτό εκφράζεται αλλιώς. Οπότε δεν κοιτάς εάν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, κοιτάς τον άνθρωπο. Δεν είναι το φύλο, αλλά η προσωπικότητα που κάνει τη διαφορά.

2. Καιρός να ξεκολλήσουμε από την βλαμμένη καραμέλα ότι «οι άντρες θέλουν σεξ, οι γυναίκες συναίσθημα». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπούρδα, σχεδόν όλοι οι άντρες κ σχεδόν όλες οι γυναίκες χρειάζονται κ τα 2, τουλ. εάν δεν μιλάμε για μεμονωμένη περίοδο της ζωής τους. Οι εξαιρέσεις που συνειδητοποιημένα θέλουν μόνο το 1 ή μόνο το άλλο σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους είναι ελάχιστες. Αυτό είναι 1 ωραιότατο κλισέ που βολεύει τόσο τους άντρες γιατί οχυρώνει τον εγωϊσμό κ τις άμυνές τους, ενώ τους δικαιολογεί κ συναισθηματική ανωριμότητα, όσο κ κάποιες δήθεν ευαίσθητες κ συναισθηματικές γυναίκες, που το χρησιμοποιούν να χτυπήσουν στο φιλότιμο τα «καλά παιδιά».

3. Κάτι που το έχω παρατηρήσει κ στα 2 φύλα: Εμφανίσιμοι/ες κ αξιόλογοι/ες άντρες κ γυναίκες να έχουν ρίξει πολύ τα στάνταρ τους/ να δείχουν μεγάλη μετριοπάθεια στις απαιτήσεις τους/ να κάνουν μεγάλες υποχωρήσεις στις σχέσεις τους/ να είναι μόνοι/ες τους, τη στιγμή που άλλοι κ άλλες, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα κ που ως προσωπικότητες κινούνται στα όρια της μετριότητας ή κ κάτω από αυτά να έχουν πάρει πολύ πολύ ψηλά τον αμανέ…… Βλέπω κάτι άντρες κ κάτι γυναίκες, από αυτούς κ αυτές που στα σοβαρά αναρωτιέσαι «τί στο καλό έχουν να προσφέρουν σε 1 σχέση, πλην της «φοβερής» παρουσίας τους», οι μεν άντρες να μη συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από 1 Alessandra Ambrosio με καλή δουλειά, κύκλο γνωριμιών, δικό της αυτοκίνητο κ σπίτι κοντά τους (τη στιγμή που ο άλλος μένει ακόμα με τους γονείς του…..), οι δε γυναίκες να απαιτούν τον παίδαρο με τα τρελά λεφτά, που κάθε βράδυ θα τις βγάζει έξω, θα τους κάνει δώρα, θα έχει την αυτοκινητάρα (ε τί, σε κανένα fiat θα μπαίνουν……..), θα τους αφιερώνει όλο του τον ελεύθερο χρόνο κ δεν θα ξενοκοιτάει (ναι καλά…….).

4. Κυκλοφορεί πολλή ανασφάλεια κ πολλά κόμπλεξ (κυρίως στους άντρες). Μα πολλή ανασφάλεια όμως κ κομπλεξάκια……..

5. Πολλοί άντρες κ πολλές γυναίκες μένουν σε 1 σχέση ή γάμο που είναι άστα να πάνε κ δεν τους/τις καλύπτει σχεδόν πουθενά, από την ανασφάλεια κ το φόβο της μοναξιάς ή επειδή έχουν εγκλωβιστεί σε κοινωνικά στερεότυπα. Έτσι βλέπεις γυναίκες να μαραζώνουν σε 1 σχέση ή γάμο κ δεσμευμένους άντρες να κυνηγάνε κ να την πέφτουν μέχρι τελικής πτώσης (πλέον είναι οι μόνοι που διεκδικούν δυναμικά κάποια γυναίκα). Φυσικά δεν αποκλείεται να συμβαίνει κ το αντίστροφο, ποιός είπε ότι οι γυναίκες δεν κερατώνουν (άλλο κλισέ που βολεύει κ τα 2 φύλα………)? Το θέμα είναι ότι αμφότεροι επιλέγουν την παραμονή σε προβληματικές καταστάσεις, παρά να ελευθερωθούν κ να ζήσουν «μόνοι» κ «μόνες», κ ας παίζει τελικά έτσι να περνάνε κ καλύτερα, ή να χάνουν ευκαιρίες να βρουν κάτι καλύτερο.

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    εχουνε γινει τα πραγματα ετσι επειδι δεχεστε οι γυναικες να κανουν κουμαντο στο ολο παιχνιδι.οπου και να κοιταξω σε ολες τις σχεσεις οι γυναικες εχουν τα @ρχιδια μεσα στην σχεση.
    Έμα επιτέλους ας το πει κάποιος! Θα το έλεγα εγώ, αλλά ως γυναίκα θα με κράζανε! Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, όπου χρειάζεται να ειπωθούν 2 καθαρές κ ειλικρινείς κουβέντες ή να βγει το φίδι από την τρύπα, τη δύσκολη δουλειά την έχει κάνει γυναίκα. Τα παντελόνια των αντρών μένουν για βιτρίνα.

Page 47 of 52 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast