Results 631 to 645 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
06-08-2015, 23:17 #631
Δεν αξίζει όντως, αλλά πραγματικά νιώθω οτι αδικούμαι με όλο αυτό που μου συμβαίνει. Έτσι και εισέπρατα ως τώρα και μερικές θετικές αντιδράσεις, σαφέστατα δε θα ένιωθα έτσι γιατι τώρα εισπράτω μόνο αρνητισμό.
Δυστυχώς έτσι είναι.
Όχι απαραιτήτως. Μου έχει τύχει φυσικά και στις όχι και τόσο. Και όταν λέω "εμφανίσιμες", μη φανταστείς τίποτα μοντέλα.
- 07-08-2015, 09:00 #632
Τι να σου πω κι εγώ νιώθω ότι αδικούμαι, και φαίνεσαι κι εσύ καλό παιδί. Παίζει και το άλλο, να είμαστε ωραίοι και να μην θέλουν να μας δώσουν θάρρος ή να έχουν τα δικά τους, να θέλουν μόνο σεξ ή πχ να είναι κολλημένοι με άλλους/ες.
07-08-2015, 14:12 #633
Να προσθέσω και εγω μερικές ακομα πτυχες στον 10λογο της μπακουριάς...
11) Οι γυναίκες δεν ξέρουν ούτε οι ίδιες τι ακριβως θέλουν! Κατηγορούν πάντα τους άντρες ότι ειναι δειλοι, gay, φοβιτσιαρηδες, αμπαλοι κλπ επειδή δεν την πεφτουν σε αυτες αλλά ΟΤΑΝ το κάνουν τους λένε μαλακες, πεφτουλες, γυναικάδες, σαχλούς, θεωρουν τους εαυτους τους "μαλακομαγνητες" κοκ...Οι γυναίκες θέλουν οι άντρες να τις κάνουν παντα τα χατήρια αλλιώς θεωρούν αυτομάτως ότι δεν τις αγαπουν πια αλλά ΟΤΑΝ τις τα κανουν τα χατηρια οι γυναίκες τους βαριούνται και ξενερώνουν και ψαχνουν για άλλον...Όταν ένας άντρας κοιτάζει τα email και τα sms της γκομενας του εκεινη μονο που δεν θα του ανοιξει το κεφαλι αλλά ΟΤΑΝ η γκομενα το κανει αυτό έχει απαίτηση ο αντρας να δειξει κατανοηση(ενταξει, εδω φταινε και οι συγχρονοι αντρες που ειναι μαλακες)....Όταν ένας άντρας βγαίνει με την ανδροπαρέα του η γυναίκα του θα τον χωρίσει επειδή πιστεύει ότι την παραμελεί, ότι δίνει μεγαλύτερη αξία στους δικους του φίλους παρα΄στους δικούς της κλπ αλλά ΟΤΑΝ ένας άντρας βγει με την γυναίκα του και τις φίλες της θα τον χωρίσει επειδή όλο και κάποιο ατυχες βλεμα θα προσεξε απο τον αντρα της προς τις φιλες της ή το αναποδο ή θα θεωρήσει ύποπτη την (στοιχειωδη) ευγενια του αντρα προς τις φιλες της...και ΟΤΑΝ ένας άντρας βγει μονο με την κοπελα του θα τον ταραξει στην βαβουρα επειδή λέει δεν θελει να ειναι συνεχεια μονοι τους! Αν κάνεις sex με την γκόμενα σου εκεινη στο τέλος θα σε ρωτησει το γνωστό και χιλιοποιημένο <<με αγαπάς??>> και οταν ο άντρας απαντήσει ΝΑΙ εκεινη θα γκρινιάζει ότι δεν της το δείχνει όσο θα έπρεπε, ενώ αν απαντήσει κάτι άλλο πχ ΟΧΙ αστειευομενος ή <<εσύ τι λες??>> κλπ αυτο ειναι αιτια χωρισμου...Όταν η κοπέλα σου σε ζαλίζει και σου τα κάνει τσουρέκια δεκα ώρες την ημέρα αναλύοντας όλη την επικαιροτητα της μοδας, την τελευταια εμφανιση του ρουβα ή του μπιμπερ, το τελευταιο αρθρο που διαβασε στην σουπερ κατερινα, το ποσο ταιριαζουν τα ζωδια σας κλπ κλπ και εσύ πας να πεις την γνωμη σου σαν ανθρωπος θα σε κατηγορησει ότι ποτέ δεν συμφωνεις μαζί της...αν πάλι μείνεις σιωπηλός και καταδεκτικος θα σε κατηγορησει ότι δεν της δινεις σημασια, οτι σκεφτεσαι αλλες κλπ κλπ...
12) Οι γυναίκες εννοούν το αντίθετο απο αυτό που λένε! ΠΑΝΤΑ! Αν ακούσεις γυναίκα να σου λέει ΝΑΙ να ξέρεις ότι εννοει ΟΧΙ και το αναποδο...Αν ακούσεις γυναικα να σου λεει <<κανε ο,τι καταλαβαινεις/θελεις>> να ξερεις οτι εννοει <<μην τυχον και κανεις το ο,τιδηποτε>>...Αν ακούσεις γυναικα να σου λεει <<αγαπη/μωρο μου>> να ξερεις ότι σκεφτηκε τουλαχιστον μια φορα αλλον γκομενο και αν σε βρισει ή σε χαστουκισει σημαινει οτι σε γουσταρει αλλα δεν θελει να κανει την ευκολη(που ειναι ολες αλλα anyway)...Αν ακούσεις γυναικα να σου λεει <<παλι με τους φιλους σου θα βγεις>> θα πει <<παλι με τους ιδιους μαλακες θα βγεις και εμενα θα με αφησεις μονη μου??>>...Αν ακούσεις γυναικα να σου λεει <<με αγαπάς??>> σημαινει οτι θελει το πορτοφόλι σου ή την πιστωτικη΄σου μαλάκα!!
)
13) Οι γυναικες βαριουνται τα αντρικα προγραμματα, κοινως το ποδοσφαιρο(και τις τσοντες) αλλά οι ίδιες βλεπουν ολες τις σαβουρες όπως τα ζώδια, τις τελευταιες εξελιξεις της μοδας πιο προσεχτικά και απο οι επενδυτες βλεπουν τις εξελιξεις στο χρηματηστηριο, όλους τους μποντυμπιλντεραδες ηθοποιους, ολες τις κουτσομπολιστικες εκπομπες στα πρωινα της tv κλπ και εχουν και απαίτηση να παρακολουθείς και εσύ ο ίδιος για να "ενημερωνεσαι"...
14) Οι γυναίκες ψάχνουν να βρουν τον άντρα με την ισχυρη προσωπικοτητα, την ευαισθητη καρδια, την εξυπναδα κλπ αλλά παντα το ματι τους γυροφερνει για μποντυμπιλντεραδες, 20χρονους που πανε σε γυμναστηρια κλπ και ας ειναι πιο "φελλοί" και απο το μυαλό των πολιτικών της χώρας...Οι γυναίκες θέλουν τον άντρα με το μεγάλο πεος που θα τις κανει να νιωθουν γυναικες στο κρεβατι αλλα αμα τον βρουν στανταρ θα τον χωρισουν γιατι πιστευουν οτι αργα ή γρηγορα θα τις απατησει με καποια αλλη...
15) Οι γυναίκες είναι οι χειρότεροι εγκληματίες! Σου κλέβουν τα λεφτά σου απο το πορτοφόλι σου ή τις μοναδες απο την καρτα σου(κατι οι βολτες εξω, κατι τα γενεθλια και οι γιορτες, κατι τα κλαμπ και τα σινεμα και τα ποτα, κατι τα μοτελ που σιγουρα την πας για ευνοητους λογους), σου κλέβουν τον χρόνο σου(ή τα χρόνια σου), σου ξεζουμιζουν τα συναισθηματα, ενδεχομενως να σου καταστρεψουν την ζωη(πχ παρατας το σχολειο ή τις σπουδες σου, φευγεις απο την δουλεια σου γιατι η κοπελα σου δεν σε θελει εργατη αλλα αφεντικο κλπ) και στο τέλος, αφου σε βαρεθουν σε παρατανε σαν στυμενη λεμονοκουπα και πηδιουνται με καποιον αλλον, ενδεχομενως τον κολλητο σου...
16) Στην τελική, αν θες να γαμήσεις πληρωσε ενα πενηνταρι στην ταδε ******* και τελειωσε η υποθεση...Ούτε κρεβατομουρμουρα θα ακουσεις, ουτε απαιτησεις για παιδια θα σου εχει, ουτε να την αποκαταστησεις θα θελει, ουτε ραντεβου θα θελει, ουτε θα σου γινει κολλιτσιδα κλπ κλπ...Ένα πενηνταρι υποθεση...Φαντασου ποσα πενηνταρια θα σου φαει η άλλη...Και το sex ξεχνα το αγαπητε, χριστουγεννα και πασχα, αντε και σε καμια επετειο, και ΑΝ...Αυτή είναι η άποψη μου, δεν ξερω αν καποιος εχει να προσθεσει κατι...
07-08-2015, 14:35 #634
Έλεος θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά ρε φίλε;
07-08-2015, 14:39 #635
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΩ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΗΜΙΤΡΕΛΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 14:40 #636
- still searching for the right place.....
Βρε περαστικε, μου αρεσει ο χιουμοριστικος τροπος που γραφεις, αλλα ελεος, το 16λογο της bimbo φανατικης οπαδου της Μενεγακη εχεις φτιαξει, μηπως παραειναι ολα αυτα κλισε για να συμβαινουν εστω κ συχνα.....???? Δε λεω οτι δεν υπαρχουν τετοια, υπαρχουν κ ακομα πιο χαζογκομενιστικα, κ ουτε υποστηριζω οτι οι γυναικες δεν τρωνε γενικοτερα κολληματα (καποια στιγμη ομως να πουμε κ για την αφασια των αντρων, ετσι.....? ), αλλα εσυ για πχ ποσα απο αυτα εχεις συναντησει live σε γυναικες που εχεις συναναστραφει? Οι περισσοτερες ετσι ειναι? Γιατι εαν οι πιο πολλες που ξερεις κινουνται εντος αυτου του περιγραμματος, τοτε πρεπει επειγοντως να αλλαξεις παρεες κ κριτηρια. Αν δεν ειναι, πρεπει λιγο να εξετασουμε καποιες "ταμπελες"......
07-08-2015, 14:46 #637
ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ;ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 14:49 #638
Λοιπόν σταματήστε όλοι το κράξιμο για τις γυναίκες, έλεος, μπαίνω εδώ μέσα για να επικοινωνήσω και διαβάζω κάτι τέτοια και μου πέφτουν τα μαλλιά! Το άτομο το είπε καθαρά, θέλει να γ........σει, οι γυναίκες σας πείραξαν;;;;; Ε φυσικά και μια γυναίκα θα είναι ανασφαλής και δυστυχισμένη με ένα τέτοιο άτομο, φυσική αντίδραση είναι! Καλύτερα να πάει με πουτάνες να γλιτώσει ο κόσμος απ' αυτόν!!
07-08-2015, 14:56 #639
ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΟΓΟΥΣ
ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΗΜΙΤΡΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΕΣ
ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΓΤ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 14:58 #640
αχχχχχχ δεν φταινε οι γυναικες ρεεεεεεε
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
07-08-2015, 14:58 #641
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 14:59 #642
07-08-2015, 15:02 #643
εχουνε γινει τα πραγματα ετσι επειδι δεχεστε οι γυναικες να κανουν κουμαντο στο ολο παιχνιδι.οπου και να κοιταξω σε ολες τις σχεσεις οι γυναικες εχουν τα @ρχιδια μεσα στην σχεση.
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
07-08-2015, 15:06 #644
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ
ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΠ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ
ΑΓΑΠΑΩ ΔΛΔ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ
ΓΤ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΩΣ Σ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 15:16 #645
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση