Συμφωνώ υπάρχει μεγαλύτερο ''εύρος'' στις γυναίκες
Printable View
Μην το τυποποιείς έτσι. Είναι σα να λες απο εδώ οι μαρίδες και από εκεί ο σολωμός! Οι σχέσεις δεν λειτουργούν έτσι.
Όπως εσύ θα δεις μια κοπέλα και από την εμφάνιση της θα κρίνεις κάποια πράγματα, έτσι κι εμείς από την εμφάνιση αρχικά κρίνουμε επίσης κάποια πράγματα.
Κανείς, ούτε άντρας ούτε γυναίκα, δεν πρέπει να μένει ΜΟΝΟ στην εμφάνιση, και από εκεί και πέρα το χάος. Και ίσως για αυτό δυσκολεύεστε να βρείτε κοπέλα και μπακουριάζετε, επειδή σκέφτεστε απόλυτα και άκαμπτα.
Αλλά ας αποδεχτούμε αυτό που συμβαίνει γύρω μας, ότι όλοι-ες αρχικά κρίνουμε το υποψήφιο ταίρι με βάση την εμφάνιση και μόνο. Επιλέγουμε κάτι όμοιο μας? κάτι που να μας ταιριάζει σε στυλ? κάτι αντίστοιχο σε χιούμορ? ίδιας κατηγορίας? ή από τη Γ' Εθνική θέλουμε να παίξουμε μπάλα με την Α' Εθνική?
Να το κάνω πιο λιανα, αν από εμφάνιση, στυλ, ενέργεια παίρνεις 5, πώς περιμένεις να σε γουστάρει στην αρχή η κοπελιά που παίρνει 9? και μετά αυτοχαρακτηρίζεσαι αποτυχημένος. Ή να το πάρω ανάποδα, αν είσαι του 6, πώς περιμένεις να γίνει κάτι με την κοπελιά του 2? νομίζεις δεν το καταλαβαίνει ότι τη χρησιμοποιείς ίσως για επιβεβαίωση?
Αγόρια, φτιάξτε την εμφάνιση σας! χαλαρώστε, βάλτε το χιούμορ στη ζωή σας, ανοιχτείτε στη ζωή και στην κοινωνία, και να δείτε πόσο σύντομα θα βρείτε κοπέλα.
Εγώ μέχρι τα 24 δεν είχα πάει με γυναίκα. Μην αγχώνεσαι! Έχει και τα θετικά του. Ίσως δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα, αλλά σκέψου πόσοι άνθρωποι πριν την ηλικία σου είχαν δεκάδες εμπειρίες και κόλλησαν σοβαρά αφροδίσια νοσήματα! Αν τους ρωτήσεις, θα εύχονταν να ήταν στην θέση μας! Σε κάθε αρνητικό μπορείς να βρεις κι ένα θετικό. Από την άλλη, σκέψου πόσοι σοφοί άνθρωποι και θρησκευτικές φιγούρες της ιστορίας, έμειναν παρθένοι ακόμη και μετά τα τριάντα.
Αν έχεις διάθεση για μελέτη, θα ήθελα να σου προτείνω δύο ξένα βιβλία που βοήθησαν εμένα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες. Θα σου διδάξουν τα μυστικά της γοητείας, έχουν τεχνικές και συμβουλές για το πώς να γνωρίζεις γυναίκες και να κατακτάς το μυαλό τους!
Το πρώτο βιβλίο είναι του συγγραφέα Mystery και έχει τίτλο:
The Mystery Method: How to Get Beautiful Women into Bed
Το δεύτερο βιβλίο το έγραψε ο συγγραφέας Neil Strauss και έχει τίτλο:
The Rules of the Game
Ο Mystery και ο Neil Strauss είναι γνωστοί Pickup Artists. Pick-up artist είναι ο άνδρας που μαθαίνει τα μυστικά του φλερτ και της γοητείας. Είναι μια τέχνη από μόνη της, που αν την μάθεις καλά και εξελιχθείς με την πρακτική, τότε θα γίνεις ένας νέος Δον Ζουάν, ένας νέος Καζανόβας.
Επίσης σου προτείνω τις παρακάτω ταινίες για να δεις το πώς η τέχνη των Pick Up Artists μεταφέρθηκε στο Hollywood !!!
- Crazy, Stupid, Love (2011)
Σε αυτό παίζουν οι Steve Carell και Ryan Gosling.
- Hitch (2005)
Σε αυτό πρωταγωνιστής είναι ο Will Smith.
Ελπίζω να σου φάνηκαν χρήσιμες οι πληροφορίες.
μια χαρα ημουν εγω πριν την πρωτη μου φορα ουτε γυναικολογους ουτε τρεξιματα, ουτε φοβιες ουτε θλιψη...κοιταξε να ειναι καποια καταλληλη να το ζησεις ομορφα και μην βιαστεις ειμαι 27 και πριν 7 μηνες εγινε κ πιστεψε με μεχρι τοτε ημουν ανεμελη και χαρουμενη ..!
face model εκανα οταν σπούδαζα, πεποίθηση ήταν ότι ήθελα να ερωτευτώ κάποιον πολύ για να το κάνω και δεν θέλω να πάρω και τα φύλλα και τα δέντρα δεν παέι με την ομορφια...αυτός εξωτερικά πανεμορφός ουσιαστικα ενα καλοστημενο κουτι γεματο σκ....α
με πληγωσε καταφορα.. αλλα θα τα καταφερω
Αυτο που ήθελα να σου πω ειναι οτι δεν εχει να κάνει με την εμφάνιση το θεμα ηταν να ειναι μεσα του όμορφος για μενα και αν ήθελε να μου δώσει λιγο χρονο και οχι να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα μου.. Βρες μια κοπέλα που να την θελεις κ να σε θελει..οχι απλα μια όμορφη που μπορει να ειναι σκαρτη για σενα