Μπακούρης ετών 25! - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 42 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 623
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι εμεις κρινουμε, δεν υπαρχει διαφορα. απλα εχουμε διαφορετικα γουστα μεταξυ μας...
    Συμφωνώ υπάρχει μεγαλύτερο ''εύρος'' στις γυναίκες

WhyAlwaysMe?
    Guest
    κι εμεις κρινουμε, δεν υπαρχει διαφορα. απλα εχουμε διαφορετικα γουστα μεταξυ μας...
    Μήπως εννοείς κάτι αντίστοιχο της φράσης:
    ''Οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα λόγια?''

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μήπως εννοείς κάτι αντίστοιχο της φράσης:
    ''Οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα λόγια?''
    οχι, το εννοω κυριολεκτικα.
    και οι γυναικες ερωτευονται (και) με τα ματια, αλλα εχουν διαφορετικα γουστα μεταξυ τους.
    με λιγα λογια, εχει για ολους ο καλος θεουλης...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    οχι, το εννοω κυριολεκτικα.
    και οι γυναικες ερωτευονται (και) με τα ματια, αλλα εχουν διαφορετικα γουστα μεταξυ τους.
    με λιγα λογια, εχει για ολους ο καλος θεουλης...
    Εννοώ ότι εσείς δεν μένετε στην εμφάνιση όσο εμείς

Senior Member
    Εννοώ ότι εσείς δεν μένετε στην εμφάνιση όσο εμείς
    Μην το τυποποιείς έτσι. Είναι σα να λες απο εδώ οι μαρίδες και από εκεί ο σολωμός! Οι σχέσεις δεν λειτουργούν έτσι.
    Όπως εσύ θα δεις μια κοπέλα και από την εμφάνιση της θα κρίνεις κάποια πράγματα, έτσι κι εμείς από την εμφάνιση αρχικά κρίνουμε επίσης κάποια πράγματα.
    Κανείς, ούτε άντρας ούτε γυναίκα, δεν πρέπει να μένει ΜΟΝΟ στην εμφάνιση, και από εκεί και πέρα το χάος. Και ίσως για αυτό δυσκολεύεστε να βρείτε κοπέλα και μπακουριάζετε, επειδή σκέφτεστε απόλυτα και άκαμπτα.
    Αλλά ας αποδεχτούμε αυτό που συμβαίνει γύρω μας, ότι όλοι-ες αρχικά κρίνουμε το υποψήφιο ταίρι με βάση την εμφάνιση και μόνο. Επιλέγουμε κάτι όμοιο μας? κάτι που να μας ταιριάζει σε στυλ? κάτι αντίστοιχο σε χιούμορ? ίδιας κατηγορίας? ή από τη Γ' Εθνική θέλουμε να παίξουμε μπάλα με την Α' Εθνική?
    Να το κάνω πιο λιανα, αν από εμφάνιση, στυλ, ενέργεια παίρνεις 5, πώς περιμένεις να σε γουστάρει στην αρχή η κοπελιά που παίρνει 9? και μετά αυτοχαρακτηρίζεσαι αποτυχημένος. Ή να το πάρω ανάποδα, αν είσαι του 6, πώς περιμένεις να γίνει κάτι με την κοπελιά του 2? νομίζεις δεν το καταλαβαίνει ότι τη χρησιμοποιείς ίσως για επιβεβαίωση?
    Αγόρια, φτιάξτε την εμφάνιση σας! χαλαρώστε, βάλτε το χιούμορ στη ζωή σας, ανοιχτείτε στη ζωή και στην κοινωνία, και να δείτε πόσο σύντομα θα βρείτε κοπέλα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Μην το τυποποιείς έτσι. Είναι σα να λες απο εδώ οι μαρίδες και από εκεί ο σολωμός! Οι σχέσεις δεν λειτουργούν έτσι.
    Όπως εσύ θα δεις μια κοπέλα και από την εμφάνιση της θα κρίνεις κάποια πράγματα, έτσι κι εμείς από την εμφάνιση αρχικά κρίνουμε επίσης κάποια πράγματα.
    Κανείς, ούτε άντρας ούτε γυναίκα, δεν πρέπει να μένει ΜΟΝΟ στην εμφάνιση, και από εκεί και πέρα το χάος. Και ίσως για αυτό δυσκολεύεστε να βρείτε κοπέλα και μπακουριάζετε, επειδή σκέφτεστε απόλυτα και άκαμπτα.
    Αλλά ας αποδεχτούμε αυτό που συμβαίνει γύρω μας, ότι όλοι-ες αρχικά κρίνουμε το υποψήφιο ταίρι με βάση την εμφάνιση και μόνο. Επιλέγουμε κάτι όμοιο μας? κάτι που να μας ταιριάζει σε στυλ? κάτι αντίστοιχο σε χιούμορ? ίδιας κατηγορίας? ή από τη Γ' Εθνική θέλουμε να παίξουμε μπάλα με την Α' Εθνική?
    Να το κάνω πιο λιανα, αν από εμφάνιση, στυλ, ενέργεια παίρνεις 5, πώς περιμένεις να σε γουστάρει στην αρχή η κοπελιά που παίρνει 9? και μετά αυτοχαρακτηρίζεσαι αποτυχημένος. Ή να το πάρω ανάποδα, αν είσαι του 6, πώς περιμένεις να γίνει κάτι με την κοπελιά του 2? νομίζεις δεν το καταλαβαίνει ότι τη χρησιμοποιείς ίσως για επιβεβαίωση?
    Αγόρια, φτιάξτε την εμφάνιση σας! χαλαρώστε, βάλτε το χιούμορ στη ζωή σας, ανοιχτείτε στη ζωή και στην κοινωνία, και να δείτε πόσο σύντομα θα βρείτε κοπέλα.
    Μην νομίζεις,εγώ περιποιούμαι την εμφάνιση μου πιο πολύ όλα.
    Και ο βασικός λόγος που κάνω γυμναστική,είναι για να αρέσω στις ωραίες.

Member

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Καλησπέρα συμφορουμήτες. Όπως λέει και η επικεφαλίδα, έκλεισα τα 25 χρόνια ζωής και ακόμα δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη γυναίκα. Δεν ξέρω βασικά ποια εγκυκλοπαίδεια να ανοίξω όταν ακούω αυτή τη λέξη, ή αν παίζει κάποια ομάδα ποδοσφαίρου. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου και έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχω πετύχει απολύτως τίποτα. Η διάθεση μου είναι τόσο χάλια που απορώ πως δεν έπαθα τίποτα ακόμα. Μακάρι να το ζήσω σ'αυτή τη ζωή να λυθεί αυτό το πρόβλημά μου γιατί δε με βλέπω καλά.

Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι είμαι εμφανίσιμος, καλό παιδί, ευγενικός, φιλότιμος, έχω χιούμορ, και πολλά άλλα.
    Εγώ μέχρι τα 24 δεν είχα πάει με γυναίκα. Μην αγχώνεσαι! Έχει και τα θετικά του. Ίσως δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα, αλλά σκέψου πόσοι άνθρωποι πριν την ηλικία σου είχαν δεκάδες εμπειρίες και κόλλησαν σοβαρά αφροδίσια νοσήματα! Αν τους ρωτήσεις, θα εύχονταν να ήταν στην θέση μας! Σε κάθε αρνητικό μπορείς να βρεις κι ένα θετικό. Από την άλλη, σκέψου πόσοι σοφοί άνθρωποι και θρησκευτικές φιγούρες της ιστορίας, έμειναν παρθένοι ακόμη και μετά τα τριάντα.

Αν έχεις διάθεση για μελέτη, θα ήθελα να σου προτείνω δύο ξένα βιβλία που βοήθησαν εμένα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες. Θα σου διδάξουν τα μυστικά της γοητείας, έχουν τεχνικές και συμβουλές για το πώς να γνωρίζεις γυναίκες και να κατακτάς το μυαλό τους!

Το πρώτο βιβλίο είναι του συγγραφέα Mystery και έχει τίτλο:
    The Mystery Method: How to Get Beautiful Women into Bed

Το δεύτερο βιβλίο το έγραψε ο συγγραφέας Neil Strauss και έχει τίτλο:
    The Rules of the Game

Ο Mystery και ο Neil Strauss είναι γνωστοί Pickup Artists. Pick-up artist είναι ο άνδρας που μαθαίνει τα μυστικά του φλερτ και της γοητείας. Είναι μια τέχνη από μόνη της, που αν την μάθεις καλά και εξελιχθείς με την πρακτική, τότε θα γίνεις ένας νέος Δον Ζουάν, ένας νέος Καζανόβας.

Επίσης σου προτείνω τις παρακάτω ταινίες για να δεις το πώς η τέχνη των Pick Up Artists μεταφέρθηκε στο Hollywood !!!

- Crazy, Stupid, Love (2011)
    Σε αυτό παίζουν οι Steve Carell και Ryan Gosling.

- Hitch (2005)
    Σε αυτό πρωταγωνιστής είναι ο Will Smith.

Ελπίζω να σου φάνηκαν χρήσιμες οι πληροφορίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post

Mara.z , απομονωσα μονο αυτο , αλλα πολυ ωραιο ολο το ποστ σου ..........

Senior Member
    μια χαρα ημουν εγω πριν την πρωτη μου φορα ουτε γυναικολογους ουτε τρεξιματα, ουτε φοβιες ουτε θλιψη...κοιταξε να ειναι καποια καταλληλη να το ζησεις ομορφα και μην βιαστεις ειμαι 27 και πριν 7 μηνες εγινε κ πιστεψε με μεχρι τοτε ημουν ανεμελη και χαρουμενη ..!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    μια χαρα ημουν εγω πριν την πρωτη μου φορα ουτε γυναικολογους ουτε τρεξιματα, ουτε φοβιες ουτε θλιψη...κοιταξε να ειναι καποια καταλληλη να το ζησεις ομορφα και μην βιαστεις ειμαι 27 και πριν 7 μηνες εγινε κ πιστεψε με μεχρι τοτε ημουν ανεμελη και χαρουμενη ..!
    Από εμφάνιση πως είσαι και το έκανες στα 27 πρώτη φορά?
    Αυτός πως ήταν?Ωραίος,μέτριος,πως?

Senior Member
    face model εκανα οταν σπούδαζα, πεποίθηση ήταν ότι ήθελα να ερωτευτώ κάποιον πολύ για να το κάνω και δεν θέλω να πάρω και τα φύλλα και τα δέντρα δεν παέι με την ομορφια...αυτός εξωτερικά πανεμορφός ουσιαστικα ενα καλοστημενο κουτι γεματο σκ....α
    με πληγωσε καταφορα.. αλλα θα τα καταφερω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    face model εκανα οταν σπούδαζα, πεποίθηση ήταν ότι ήθελα να ερωτευτώ κάποιον πολύ για να το κάνω και δεν θέλω να πάρω και τα φύλλα και τα δέντρα δεν παέι με την ομορφια...αυτός εξωτερικά πανεμορφός ουσιαστικα ενα καλοστημενο κουτι γεματο σκ....α
    με πληγωσε καταφορα.. αλλα θα τα καταφερω
    Λογικό το βρίσκω,ο ωραίος με την ωραία!

Senior Member
    Λογικό το βρίσκω,ο ωραίος με την ωραία!
    Αυτο που ήθελα να σου πω ειναι οτι δεν εχει να κάνει με την εμφάνιση το θεμα ηταν να ειναι μεσα του όμορφος για μενα και αν ήθελε να μου δώσει λιγο χρονο και οχι να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα μου.. Βρες μια κοπέλα που να την θελεις κ να σε θελει..οχι απλα μια όμορφη που μπορει να ειναι σκαρτη για σενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτο που ήθελα να σου πω ειναι οτι δεν εχει να κάνει με την εμφάνιση το θεμα ηταν να ειναι μεσα του όμορφος για μενα και αν ήθελε να μου δώσει λιγο χρονο και οχι να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα μου.. Βρες μια κοπέλα που να την θελεις κ να σε θελει..οχι απλα μια όμορφη που μπορει να ειναι σκαρτη για σενα
    Για εμένα η εξωτερική ομορφιά έχει μεγάλη σημασία.
    Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω με κάτι μέτριο σε εμφάνιση ή κἀτι άσχημο.

Senior Member
    Για εμένα η εξωτερική ομορφιά έχει μεγάλη σημασία.
    Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω με κάτι μέτριο σε εμφάνιση ή κἀτι άσχημο.
    Με συγχωρείς που θα στο πω χύμα αλλά αν φας την πατάτα απο μια όμορφη και χάσεις τον κόσμο σου να δεις ποσο θα εκτημήσεις μια μέτρια που θα είναι όλα τα λεφτά σαν χαρακτήρας..!

Page 19 of 42 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast