ΕΚΑΤΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΕΣΑ
Printable View
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΩΗΝ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΜΗ ΤΥΡΑΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
Κ μιας κ έχω διάθεση σήμερα Αλαφροϊσκιωτε να σου προσθέσω κάτι ακόμα: Δεν είναι μόνο η πίστη/απιστία που καθιστά κάποιον κατάλληλο ή ακατάλληλο για σχέση. Αυτός είναι 1 παράγοντας από τους πολλούς. Μπορεί κάποιος να είναι κ πιστός, μια γυναίκα να περνάει μαζί του χάλια. Για να μην επεκταθώ στην από αρχαιοτάτων χρόνων συζήτηση μεταξύ γυναικών, του τί είναι χειρότερο, να είναι ο άλλος άπιστος ή τσιγκούνης (προσοχή, η ερώτηση δεν είναι φτωχός, αλλά τσιγκούνης), όπου 19/20 γυναίκες θα σου πουν ότι προτιμάνε ο άλλος να είναι άπιστος (αρκεί να παίρνει τις προφυλάξεις του). Είναι πάρα πολλά αυτά που σε κάνουν κατάλληλο/η ή ακατάλληλο/η για σχέση, όχι μόνο η ροπή προς το κέρατο.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΩ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ
ΓΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
Pillow αν ειμαστε μισογυνιδες εσυ εισαι φεμινιστρια, σε ολα αυτα λες ''δικαιωμα τους'' αλλα μια χαρα βριζεις τους αντρες τι να πω... Αν ησουν αντρας με αυτη την λογικη θα ελεγες δικαιωμα τους που θελουν να τις γ@μησουν και οσο για τις παχουλες εννοειται πως μπορει να εχουν προσωπικοτητα και χαρισματα ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και τολμουν να εχουν απαιτησεις και επιπλεον πως τολμανε μερικες να απποριπτουν καποιον που τους προσφερει πολλα επειδη δεν εχει εμφανιση την ωρα που και αυτες δεν εχουν?? Γιατι οταν δεν εχουν εμφανιση ψαχνουν αποκλειστηκα καποιον ωραιο?? Γιατι δεν ψαχνουν καποιον με προσωπικοτητα την ωρα που ειναι ετσι οπως ειναι :P ?
Αν εννοείς ότι ο άλλος/η θα σε κερατώσει εάν εσύ δεν τον/την καλύπτεις σε κάποιον τομέα, σε γενικές γραμμές, εάν αποκλείσουμε τους/τις nymfo κ κάποιους εξορισμού κόπανους ή τσόλια που έτσι κ αλλιώς θα "στην κάνουν", τότε συμφωνώ απολύτως. Δεν έχω γυρίσει σε πρώην, αλλά αυτό υποθέτω γίνεται είτε από εκδίκηση, είτε από ανασφάλεια να βεβαιωθεί η άλλη ότι ακόμα "μετράει", δηλ το κάνει αντιδραστικά. Άλλη εκδοχή δεν έχω.
ΓΕΣ ΟΦ ΚΟΡΣ
ειναι λιγο πιο "π0υστικ0",λοιπον οι γυναικες μπορειτε να αποφυγετε το κερατο απο κοινες σας γνωστες ΔΙΝΟΝΤΑΣ την αποψη οτι η σχεση σας ειναι τελεια(θα λετε αχχχχ ο δικος εκεινο και εγω το αλλο,και πηγαμε εκει και ετσι και αλλιως,αλλα με το δικο σας συμφαιρον οτι εσεις το κανετε να ειναι τελειο)τελεια σχεση σε ολους τους τομης,οι αλλες θα ζηλευουν αλλα καμια δεν θα κανει κινηση και ακομα και να κανει ο δικος ειναι τοσο χαζος που μολις θα ακουει οτι εχει την τελεια σχεση θα το πιστευει.και ο δευτερος τροπος ειναι να σας σεβαστουν,εκτιμησουν οι κολητοι του,αμα το καταφερετε καθε φορα που θα παει ο δικος σας να κανει χαζομαρα θα ακουει πολυ κραξιμο.και οι αντρες αν δεν θελουν να φανε κερατο δυο επιλογες υπαρχουν,ή θα κανουν αυτο που ξερουν και θα παιξουν το παιχνιδι των πιθηκων ¨ποιος την εχει μεγαλητερη" ή απλα θα φροντισουν να παρεχουν τα παντα,να μην την αφηνουν σε υσηχια!
Λοιπόν, πού ξέρεις τί νομίζω εγώ.....?
Εγώ μπορεί να μην νομίζω τίποτα.
Εκπροσωπώντας τον εαυτό μου κ μόνο, σου λέω ότι κ εγώ όταν χωρίζω χαιρετίσματα κ άντε γεια λέω. Με κάποιους ενδέχεται να κρατήσω μια αραιή φιλική επικοινωνία για 1 διάστημα, με άλλους όχι. Κ για αυτό που με ρώταγες τις προάλλες...... σου έχω απαντήσει πιο πάνω.
ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΡΕ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ Τ ΠΑΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ
δεν παει να παιζει το ματι αμα ξερει οτι εχει να χασει και οτι ολοι λενε οτι εχει μονο να χασει δεν προκειτε να του σηκωθει ουτε εκατοστο
Διαφωνώ. Οι γυναίκες συνήθως είναι πολύ περισσότερο ανταγωνιστικές μεταξύ τους κ οι φιλίες τους δεν είναι τόσο καθαρές κ ειλικρινείς όσο των αντρών (γενικά μιλάω). Απόδειξη ότι πάμπολλες θα την πέσουν στο γκόμενο/ άντρα της φίλης τους ενώ απειροελάχιστοι άντρες θα έχουν το θράσος να πλησιάσουν γκόμενα φίλου τους. Το "δεσμευμένος" δυστυχώς για πολλές γυναίκες συνεπάγεται πρόκληση για αποπλάνηση ή για "να τον κλέψουν", ενώ το "δεσμευμένη" για τους περισσότερους άντρες σημαίνει "κοιτάτε αλλά δεν αγγίζετε", κάτι σαν έκθεμα σε μουσείο...
ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Σ ΛΕΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ
Ε ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΜΕ ΓΤ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ
αχχχχχ αχ αφου ειστε οτι να ναι.το πιο αστειο(πραγματικα αστειο που καθε φορα που ακουω τετοιο ενδεχομενο απλα πεθαινω στα γελοια...οτι παιρνετε κατι τυπους παιδακια λογο ελειψης εμπειριων,κρεμονται απο πανω σας,τους μαθαινετε πως εχουν τα πραγματα και στο τελος και τρωτε κερατο και σας παρατανε με δικαιωλογια οτι θελουν να βρουνε περισοτερες εμπειριες!!χαχαχαχα απιστευτο)
Εσύ μου είπες "για το κακό μου όνομα όπως εσύ νομίζεις" :ΡΡΡΡΡΡ
Για το rebound στους πρώην ή στους φίλους σας σου απάντησα: Από εκδικητικότητα γιατί ξέρουν ότι θα σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι (το πάνω αυτή τη φορά!) ή από ανασφάλεια, θέλουν να νοιώσουν ότι ακόμα έχουν πέραση ή ότι είναι επιθυμητές (ιδίως εάν η συμπεριφορά σας στη σχέση ήταν απαράδεκτη ή τις είχατε στο φτύσιμο), ή επειδή δεν έχουν συμβιβαστεί ακόμα με την νέα κατάσταση της μοναξιάς. Δεν το έχω κάνει ποτέ για να ξέρω, αλλά απ' όσα έχω δει μόνο εκεί μπορώ να καταλήξω.
ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ
ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΓΤ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΩ ΕΙΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ
Τί να σου πω, μπορεί να παίζει κ αυτό...... αλλά επειδή ποτέ μου δεν την είδα "δασκάλα", δεν μπορώ να ξέρω πώς είναι.....
Έχω δει όμως κάτι άλλα "αστεία" , να σας το παίζει η άλλη οσία κ εσείς να το έχετε "κατεβάσει" το παραμύθι αμάσητο. Ότι είσαστε ο 2ος, άντε ο 3ος κ όοοοοοοοοολα τα μαθαίνει μαζί σας.....
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ
ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΖΩ
ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ
ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ
Άστα να πάνε! Έτσι ακριβώς γίνεται. Έχω φάει απόρρηψη εγώ με το κουτάλι! Όσο για το πέσιμο, δεν έχω προλάβει καν να φτάσω στο επίπεδο αυτό να το πω κι έτσι. Εμένα ούτε καν με κοιτάνε οι γυναίκες! Έχω μουλιάσει ολόκληρος απ'το φτύσιμο! Τι να λέμε τώρα! Και δεν είμαι τίποτα άσχημος. Μια χαρά εμφάνιση έχω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κούκλος.
Αλαφροίσκιωτε γι'αυτό τα βάζω με τους άντρες! Θεωρώ το χειρότερο "αμάρτημα" το κέρατο........και αν 19/20 γυναίκες προτιμούν το κέρατο από την τσιγγουνιά, εγώ ανήκω στο 1/20.
Ανακίν γενικά εσείς ότι κάνετε το κάνετε από κακία, δηλαδή θέλετε πχ να λέτε ότι "πηδάτε" και τέτοια για να ανεβαίνει ο "εγωισμός" σας, οι γυναίκες θα το κάνουν καθαρά από ανάγκη και όχι από τίποτα άλλο, και ναι, πιστεύω στην ισότητα των φύλων, πες το όπως θες. Καλύτερα φεμινίστρια παρά μισογύνης. Δεν θα έλεγα έτσι άμα ήμουν άντρας, με τον ίδιο χαρακτήρα που έχω τώρα, είμαι υπέρ της δικαιοσύνης γι'αυτό παίρνω πάντα το μέρος των "αδύναμων" για να 'ρθουν σε μια ισορροπία τα πράγματα! Πάντα μου άρεσε η δικαιοσύνη......Πωπω, τολμούν να έχουν απαιτήσεις; Να τις βάλουμε φυλακή τότε!! Επειδή πιστεύουν πως αξίζουνε, άλλο αν είναι κάτι τσόλια που είναι κακές, εγώ μιλάω για "νορμάλ" κοπέλες. Αν απορρίπτουν κάποιον για την εμφάνιση επιλογή τους είναι, και εξάλλου ποιός σου είπε ότι οι παχουλές είναι όλες άσχημες; Έχω δει παχουλές πολύ πιο ωραίες από αδύνατες, που αν χάσουν τα κιλά τους θα 'ναι θεές, όπως λέει και κάπου "Εγώ τα κιλά μου μπορώ να τα χάσω, εσύ μπορείς να γίνεις πιο άνθρωπος;" "Είναι έτσι όπως είναι"....Και μόνο που το λες αυτό δείχνεις ότι δίκαια υπάρχει αυτή η φράση.......
Κοίτα παιδιά εγώ γενικά συμφωνώ με Αλαφροίσκιωτο που λέει ότι οι περισσότεροι είναι χάλια άντρες-γυναίκες........Η εμπειρία μου αυτό μου λέει......οπότε κακώς υπερασπίζομαι τις γυναίκες, απλά νιώθω ότι αδικούνται και δεν μπορώ το άδικο, αλλά ίσως από την άλλη τους αξίζει κιόλας..........γιατί δεν έχω δει καλό ούτε από άντρες ούτε από γυναίκες, οπότε γιατί να μην υπερασπίζομαι τον εαυτό μου μόνο; Πείτε ότι θέλετε, θα προσπαθήσω να πάψω να με πειράζει, αρκεί να λέτε όμως πως υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως καλώς κάνετε, όμως εστιάστε πιο πολύ σε αληθινά χαρακτηριστικά, όπως η καλοσύνη και ο σνομπισμός, και όχι στο πως φτιάχνονται, γιατί όπως σωστά διάβασα αυτά ίσως τα επιτάσσουν και οι εποχές σε συνάρτηση με τη ζήτηση πάντα....
Δεν ειμαι απο αυτους, τους ειπα ηλιθιους οπως ειδες αυτους στο πρωτο που εγραψα, καλυτερα φεμινιστρια παρα μισογυνης?? Το ιδιο πραγμα ειναι, οχι για μια φεμινιστρια ομως :P . Εσενα ποιος σου ειπε οτι πιστευω κατι τετοιο για τις παχουλες? Απ οτι ειδες ειπα υπαρχουν παχουλες που φτιαχνονται ομορφα και ειναι και αυτες ομορφες, εγω μιλησα για τα τσολια τις παχουλες που ντυνονται προκλητικα, ε οχι λοιπον δεν θα πω επιλογη τους ειναι , οπως ειναι δικαιωμα τους ειναι και δικο μου δικαιωμα να τις κραζω βγαζοντας οσο περισσοτερη κακια μπορω γιατι δεν φτανει που ειναι ετσι ειναι και επιφανειακες, να φανε κραξιμο να ξυπνησουν!! Οσο για την φραση μια χαρα ανρθωπια εχω και μπορω να σου φερω παραδειγματα γι αυτο, αυτες ομως δεν ειναι ''ανθρωποι'' και δεν μιλαω μονο για τις παχουλες με στρινγκ και κολαν και αν θες να ξερεις ουτε εγω μπορω το αδικο γι αυτο και ανελυσα το θεμα επειδη ειναι αδικο αυτο που γινεται στην σημερινη εποχη.
πω ρε γμτ πως εχασα εγω η αρχιφεμινιστρια τετοιο τζερτζελε ): κ βαριεμαι να τα διαβασω ολα
Κατ'αρχας mariposa θα ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις δει πως ειναι τα σημερινα σούργελα? Βαμμένα μαλλιά, νυχακι στην εντελεια, φακοι επαφης μονο και μονο για αλλαζει το χρωμμα της ιριδας, μινι κυριολεχτικα ο,τι-εχει-απομεινει, στήθη σχεδον απ'εξω και ενα μυαλο μεσα στην πονηρια και την αισχροτητα....Και δεν πιστευω ότι μονον οι αντρες ειναι αισχροι...Είναι βεβαιως, ισχυει κατα 90++% αλλα οι αντρες που ειναι αισχροι ειναι και ηλιθιοι...Οι γυναικες δεν ξερω σε τι ποσοστο ειναι αισχρες αλλα ειναι σιγουρο οτι οσες ειναι αισχρες ξεπερνουν τους περισσοτερους αισχρους αντρες στην αισχροτητα(όπως και την εξυπναδα για να λεμε του στραβου το δικιο)...
Και σιγα μην γαμησω μια σημερινη γυναικα?? Τα εχω ηδη αναλυσει αυτα...Αν ηθελα πηδημα πηγαινα και σε μια ******* και τελειωσε η υποθεση, δεν θα εχει μεγαλη διαφορα...
Μαλακίες...Επί ολόκληρες χιλιετίες ο ανθρώπινος πολιτισμος στηρίχθηκε στο γεγονος ότι η γυναίκα είναι σεμνή, πιστή στην οικογένεια της, δεν προβάλεται, δεν είναι τόσο δυναμική κλπ κλπ...Ξέρω ξέρω, όλα αυτα σου ακουγονται εξαιρετικα ξενερωτα τωρα αλλά σκεψου το εξης...Πόσες δεκαετίες έχουν περάσει απο τότε που οι γυναίκες έγιναν ισότιμες(και όχι ισες) με τους αντρες?? Στην Ελλάδα τουλαχιστον(που καποτε ειχε πάρα πολύ καλές οικογενειες αυτος ο τοπος) η ισοτητα αντρων και γυναικων κατοχυρωθηκε συνταγματικά με αναθεωρηση το 1975...Τα αποτελεσματα γνωστα εκ τότε, αύξηση των διαζυγίων στο μαξιμουμ σε σημειο να βγαινουν συχνοτερα και απο τις καραμελες, παιδια αυτων των οικογενειων με ψυχολογικα προβληματα, αύξηση της ανεργίας, πεταμένα λεφτά νοικοκυριων σε κρεμες, αρωματικα κερια, λακ, λιπ γκλος κλπ κλπ...Δηλαδή μέσα σε ελαχιστες δεκαετιες μερικα ισα δικαιωματα κατορθωσαν να καταστρεψουν ολοκληρη την κοινωνια που ειχε οργανωσει ορθα ο ανθρωπος μεσα σε 10.000 χρονια...Εσυ μου λες τα δικα σου, εγω σου μιλαω με βαση ιστορικα γεγονοτα...
Άρα επιστρεφουμε στην αρχικη μου θεωρια, σωστα?:p
Buenos dias κ πολλη φορα πηρες...... Δεν ανηκω στη γενια σου (στα 32 τροπος του λεγειν θα μπορουσα να ειμαι κ μανα σου : Ρ ), αυτο ομως δε σημαινει οτι προσγειωθηκα απο αλλο πλανητη. Σαφως κ τα σουργελακια που περιγραφεις τα βλεπω, αλλα δεν βλεπω να ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια που περιγραφεις. Επισης υποψιαζομαι οτι σε καποια πραγματα εισαι λιγο υπερβολικος : το βαμμενο νυχι το περιγραφεις σαν εγκλημα ( κ 60 χρονων γιαγιαδες βαφουν τα νυχια τους, so what?) κ οσο για το ντυσιμο..... ε, αν η κοπελα δεν το βαλει στα 18 της το σορτσακι (εφοσον φυσικα σωματικα μπορει να το υποστηριξει), ποτε θα το βαλει......????? Απο εκει κ περα, επειδη δεν εχω διαθεση να αμφισβητουμε ο 1 τον αλλο επ'αυτου, εαν οντως εχεις δικιο κ το 90% ειναι ετσι, τοτε σορυ αλλα περιπου κ το ιδιο ποσοστο αντρων θα ειναι κ οι αντιστοιχοι καγκουρες. Σορυ αλλα για ολα στη ζωη it takes 2 2 tango...... Κ για τις εκτρωσεις που ελεγες πριν, επισης σορυ, αλλα οι προφυλαξεις ειναι ευθυνη κ των 2.
[/QUOTE] Και σιγα μην γαμησω μια σημερινη γυναικα?? Τα εχω ηδη αναλυσει αυτα...Αν ηθελα πηδημα πηγαινα και σε μια ******* και τελειωσε η υποθεση, δεν θα εχει μεγαλη διαφορα... [/QUOTE]
[I]Suit yourself......[/I]
[/QUOTE] Μαλακίες...Επί ολόκληρες χιλιετίες ο ανθρώπινος πολιτισμος στηρίχθηκε στο γεγονος ότι η γυναίκα είναι σεμνή, πιστή στην οικογένεια της, δεν προβάλεται, δεν είναι τόσο δυναμική κλπ κλπ...Ξέρω ξέρω, όλα αυτα σου ακουγονται εξαιρετικα ξενερωτα τωρα αλλά σκεψου το εξης...Πόσες δεκαετίες έχουν περάσει απο τότε που οι γυναίκες έγιναν ισότιμες(και όχι ισες) με τους αντρες?? Στην Ελλάδα τουλαχιστον(που καποτε ειχε πάρα πολύ καλές οικογενειες αυτος ο τοπος) η ισοτητα αντρων και γυναικων κατοχυρωθηκε συνταγματικά με αναθεωρηση το 1975...Τα αποτελεσματα γνωστα εκ τότε, αύξηση των διαζυγίων στο μαξιμουμ σε σημειο να βγαινουν συχνοτερα και απο τις καραμελες, παιδια αυτων των οικογενειων με ψυχολογικα προβληματα, αύξηση της ανεργίας, πεταμένα λεφτά νοικοκυριων σε κρεμες, αρωματικα κερια, λακ, λιπ γκλος κλπ κλπ...Δηλαδή μέσα σε ελαχιστες δεκαετιες μερικα ισα δικαιωματα κατορθωσαν να καταστρεψουν ολοκληρη την κοινωνια που ειχε οργανωσει ορθα ο ανθρωπος μεσα σε 10.000 χρονια...Εσυ μου λες τα δικα σου, εγω σου μιλαω με βαση ιστορικα γεγονοτα...[/QUOTE]
Κοιτα, για αιωνες η ανθρωποτητα δεν υπηρξε πιο σεμνη ( οι ορμες της ανθρωπινης φυσης δεν μεταλλαχθηκαν), αλλη περισσευε η υποκρισια. Ξερεις ποσοι αντρες μεγαλωσανε τα παιδια αλλων κ τα νομιζανε δικα τους, η ξερεις ποσες κ ποσες γυναικες επιλεγανε την οδο της παρα φυσιν σεξουαλικης επαφης, ωστε την 1η νυχτα ο γαμπρος να εβρισκε το αιμα στο σεντονι (ελεος!). Κ αυτο που σου λεω θα το διαβασεις οτι συνεβαινε στην "ηθικη" Ελλαδα, που περιγραφει ο Ιωνας Δραγουμης.Δηλ στους αντρες επιτρεποτανε μια χαρα να ξενογ@μ@νε οπου σταθουν κ οπου βρεθουν, αλλα οι γυναικες ζωη αλα μοναστηρι......? Μα κ με τη λογικη δες οτι κατι τετοιο δεν μπορουσε να ισχυει: Εαν υποθεσουμε οτι ο πληθυσμος των εκδιδομενων γυναικων παραμενει σταθερος εν σχεσει με το συνολικο πληθυσμο ( μη σου πω τοτε ηταν κ λιγοτερες, δεν υπηρχε η ματαναστευση κ το trafficking), τοτε ολοι αυτοι οι αντρες που πηγαινανε απο γκομενα σε γκομενα κ σπερνανε κ παντου εξωγαμα, με ποιες πηγαινανε......? Με αλλες γυναικες, παντρεμενες η ελευθερες, προφανως!!!! Ασε που η ελληνικη κοινωνια παρεμενε παντα πολυ μα πολυ πιο οπισθοδρομικη κ υποκριτικη απο τις δυτικες. Κ τωρα το ακριβως ιδιο ισχυει. Η διαφορα με το παρελθον ειναι οτι πλεον δεν τηρουνται τα προσχηματα, μπορει τα ρουχα να εχουν συρρικνωθει, αλλα η ουσια μενει ιδια..... Δηλ παλια που θεωρουνταν απολυτως οκ κ αυτονοητο ο αντρας να πηγαιναινει με τημ υπηρετρια αλλα η γυναικα να εχει μονο τον αντρα της, αυτο εσενα σου φαινεται καλο?????Κ όσο για τα διαζύγια, παλιά οι άνθρωποι δε χώριζαν γιατί πολύ πολύ απλά δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Κ ενδοοικογενιακή βία υπήρχε, κ κέρατο, κ εκμετάλλευση, κ συμβιβασμός, γενικά ό,τι υπάρχει κ τώρα, μόνο που τώρα υπάρχει η πολιτισμένη λύση του διαζυγίου. Κ όσο για τα ψυχολογικά, θες να μου πεις ότι παλαιότερα δεν υπήρχαν άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα......? Απλά η κατάθλιψη κ κάποιες άλλος διαταραχές ήταν ταμπού, χώρια που η ψυχιατρική σαν επιστήμη δεν είχε προχωρήσει κ τόσο πολύ, ώστε να τις ταυτοποιήσει. Κ πληροφοριακά πάντα, 1 παιδί μπορεί να αναπτύξει πολύ χειρότερα ψυχολογικά σε 1 αρρωστημένο γάμο κ σε 1 νοσηρό περιβάλλον, εν σχέσει με 1 παιδί που θα μεγαλώσει στα πλαίσια ενός υγιούς κ πολιτισμένου διαζυγίου. Προσωπικά, τα όσα "ψυχολογικά" κ ανασφάλειες έχω δει από παιδιά χωρισμένων γονιών ήταν επειδή οι γονείς χειρίστηκαν λάθος το διαζύγιο/ έκαναν τα παιδιά μπαλάκι/ υπήρξαν αδιάφοροι μετά το χωρισμό/ μετέφεραν το πρόβλημα στα παιδιά κ όχι εξ αιτίας του διαζυγίου αυτού καθ' αυτού....... Κ επίσης δεν έχω δει τα παιδιά των χωρισμένων γονιών να κουβαλάνε περισσότερα ψυχολογικά κ περισσότερα συμπλέγματα από αυτά των μη χωρισμένων. Δηλ. είσαι κάπου στα 20 υποθέτω, αλλά η γιαγιά μου ήταν πολύ πιο μπροστά από εσένα κ να σου πω εντυπωσιάζομαι!
[/QUOTE] Άρα επιστρεφουμε στην αρχικη μου θεωρια, σωστα?:p[/QUOTE]
Η μονη θεωρια που εχω ειναι οτι με εξαιρεσεις αντρες κ γυναικες ειμαστε χαλια, απλα εφυγε η βιτρινα....