Originally Posted by
Lemonpie5
Εννοείται ότι δεν είπα μες στη μουρη τους τίποτα για τις σχεσεις τους.
Για το αγορι της μιας που με φλερταρε το ειχα πει μονο σε μια που εμπιστευομουν περισσοτερο και συμφωνησε μαζι μου οτι με γουσταρει (κατι ειχε παρει πρεφα και αυτη). επισης και η ιδια η κοπελα του μας ειχε παρει ειδηση και του ειχε κανει και μεγαλους καβγαδες απο οσο ειχα μαθει. και σε εμενα δεν μιλουσε για μερικες μερες.
ναι, μου αρεσε αυτο το αγορι παρα πολυ, κι ας μην ειναι τοσο ομορφος οσο αλλοι που μου την πεφτουν ( ειδικα τωρα εχει παχυνει κι αυτος , αλλα δεν θα με χαλαγε αν γινοταν κατι μεταξυ μας, να μου φυγει το απωθημενο).
θελω να ενθουσιαστω οπως τοτε και οπως μια αλλη φορα που ειχα ενθουσιαστει, αλλα δεν ανταποκρινομουν γιατι ειχα κομπλεξ με το σωμα μου και ο αλλος πιστευε οτι δεν τον γουσταρω
Κι αν με ρωτουσε κανεις τι ειλικρινα θα ηθελα να ζησω, θα προτιμουσα να ημουν ερωτευμενη με εναν και ας μην γινοταν κατι ιδιαιτερο, παρα να βγαινω καθε μερα με αλλον (που ειναι το πιο ευκολο πραγμα τελικα να βγεις με ξεπετα) και να μην νιωθω απολυτως τιποτα.
Αλλα σιγουρα για εμενα τα πραγματα δεν μπορουν να γινουν ποτε οπως θα τα ηθελα σε αυτο τον τομεα
Το να βρω καποιον να ερωτευτω πως μπορω να το προκαλεσω?
Πιεζω τον εαυτο μου να παραμυθιαστει και να ενθουσιαστει με καποιον απο αυτους, αλλα δεν μου βγαινει. Ξενερωνω γρηγορα, ειδικα οταν αρχιζει να φαινεται πού το πανε.
Δηλαδη μονο το σεξ εχει αξια πια? Ειμαι σιγουρη οτι αυτοι πανε με οποια τους κατσει, οπως και να ειναι αυτη, ακομα και χοντρη.
Απλως οι πιο ωραιοι και οι πιο φραγκατοι, επειδη εχουν μεγαλυτερη γκαμα επιλογων, μπορουν να διαλεγουν και τις πιο ομορφες.
Δεν με καλυπτει αυτο το πραγμα που κανω με τις ξεπετες και τα φασωματα του ενος ραντεβου, αλλα νιωθω οτι "πρεπει" και ειναι χρεος μου να το κανω για να αποκτησω εμπειριες.
Τα ακουσα αυτα που μου ειπατε και θα ξεκινησω κατι απο το φθινοπωρο, που ισως εκει συναντησω κανεναν πιο σοβαρο. Αν δεν μου τυχει παλι, τι να πω...