Results 721 to 735 of 753
-
30-05-2020, 19:14 #721Miliva21Guest
Και αν θες και προσωπικά παραδείγματα να σου πω τι συμβαίνει σε σχέσεις γνωστών και φίλων......να δεις και εσύ αν θα ζηλέψεις κάποια από αυτες τις σχέσεις...
Η μια φίλη έχει σχέση από απόσταση γτ ο δικός της κάνει δουλειά που απαιτεί συνέχεια να λείπει...Και βλέπονται δύο φορές το εξάμηνο.....Από το τηλέφωνο είναι συνέχεια γούτσου γούτσου κουτσου κουτσου......αλλα το θεωρώ πολύ επιφανειακό όλο αυτό και απλά ότι έχουν δεθεί μεταξύ τους και υπάρχει οικειότητα....Κατά τα άλλα η φίλη μου έχει παραλληλα τα μάτια της ανοικτά μήπως και παίξει τπτ αλλο καλό...Και κάνει καμία νέα σχέση.....Ενώ ο δικός της από ότι έχω καταλάβει ψιλοφλερταρει και με οποια τύχει μέσω φεις.....Πρόσφατα το ανακάλυψε η φίλη μου...
Ωραίο ζευγάρι ε;;
Πάμε παρακατω....Μια άλλη φίλη μου χώρισε τον δικό της τα έχει φτιαξει με άλλον και στέλνει μηνύματα στο πρώην της ότι τον θέλει ακόμα...! Τέλειο κι αυτο το ζευγάρι......
Μια άλλη θέλει πολύ τον δικό της αλλα εκείνος της κάνει τη ζωή δύσκολη....όλο τη κατηγορεί όλο ζήλευει και όλο θέλει να τσακώνονται....(Εγώ πιστεύω ότι εκείνος τη κερατωνει κιόλας...Για αυτό τσακώνεται συνέχεια μαζί της για να θολώνει τα νερά και την έχει στη πρίζα......αλλα δεν έχω πει κάτι για να μη της στεναχωρήσω και επδ δεν μπορώ να είμαι και σίγουρη...Δεν ξέρω τι κάνει καθένας στη ζωή του....)
Μια άλλη παλιά φίλη μου ειχε σχέση με κάποιον που τον γουστάρε και εκείνος ήταν κρυπτομοφυλοφιλος και το μάθαμε πολύ αργότερα ότι είχε και σχέση κρυφή με τον καλύτερο του φίλο ενώ τα είχε και μαζί της ...ωραίο ε;
Έχω και συνέχεια ....
Άλλη σχέση από απόσταση....βρίσκονται μια φορά στους 2 μήνες.....καθένας κάνει τη ζωή του....Η κοπελιά εκεί που ζει γουστάρει αλλον αλλά εκείνος δεν τη θέλει για σχέση....αλλα εκείνη τον θέλει πολύ..αλλα παράλληλα ετοιμάζεται τώρα να πάει να μείνει μόνιμα στον αγόρι της....
Και έχουμε και έναν άντρα σε σχέση ο οποίος έρχεται στη παρέα με τη κοπέλα του αγκαλιά ενώ είναι καψούρης....Πολύ μιλάμε με μια άλλη κοπέλα στη παρέα....η οποία όμως έχει σχέση με αλλον
(Παρόλα αυτά όμως δεν κάνει κάτι συνεχίζει να είναι με τη κοπέλα του και να.γουστάρει και την άλλη Ενώ βγαίνουν στην ίδια παρέα)
Για να μην σχολιασω τις σχέσεις που γίνονται και στο μήνα πάνω τελειώνουν και δεν στεριωνουν...
Όλα αυτά συμβαίνουν .....Και δεν ξέρω αν υπάρχουν αγαπημένα ζευγάρια που ζουν ρόδινα έναν παθιασμένο έρωτα αλήθεια......
Δεν θα κρίνω τι κάνει καθένας στη ζωή του....Δεν με νοιαζει.....απλώς περιγράφω καταστάσεις και βλέπω αν εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιο και αν όντως είναι τόσο αξιοθαύμαστες και αξιοζήλευτες οι σχέσεις που γίνονται γύρω μας...
Just food for thought
- 30-05-2020, 19:34 #722
Κάτι τέτοια τα βλέπω κι εγώ, και τα επισημαίνω.
Και τα έχω πει και στο θέμα μου, ότι οι σχέσεις των περισσότερων από τις πρώην φίλες μου, πιστεύω ότι είναι λόγω συμβιβασμού.
Μάλιστα με το αγόρι της μιας φλερτάραμε λιγάκι.
Αλλά μου απάντησαν ότι τις κοπέλες τους θέλουν κι όχι εμένα και ότι αυτά τα λέω γιατί ζηλεύω.
Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο φόρουμ.
Αν πας να τα πεις αυτά κάπου, θα αρχίσουν να σε κατηγορούν ότι ζηλεύεις ή μπορεί να σου πουν και το άλλο το έξυπνο " αυτά είναι εμπειρίες, μαθήματα ζωής, ενώ με το να είσαι σινγκλ, όσο καλά και να περνάς, δεν μαθαίνεις από ανθρώπους"
Εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μια χαρά λογικά τα λέτε.
Το θέμα είναι οτι αν κάποιος που ειναι σινγκλ αιωνιως, οπως εγω, πει τα παραπανω, το πιθανοτερο ειναι πως θα τον παρουν απο τα μουτρα οτι ζηλευει
30-05-2020, 20:02 #723
εσένα σου άρεσε που σε φλέρταρε?
30-05-2020, 20:26 #724Miliva21GuestΕίναι φυσιολογικό να τα λένε αυτά......
Και εσύ όταν με το καλό βρεις κάποιον να σ αρεσει και να κάνετε σχέση θα θες να ζεις μέσα στη ροζ φούσκα "ότι το αγόρι σου είναι το καλύτερο,ότι δεν έχει μάτια για αλλη,ότι ζείτε συναρπαστικά,ότι είναι ότι καλύτερο σου εχει συμβεί..."
Αυτά θα τα λες αν είσαι σε φάση καψούρας.βεβαια στη πραγματικότητα δεν ξέρεις πως είναι τα πράγματα αλλα θα θες να αφεθείς και να ζεις στο ροζ συννεφάκι..
Κανείς ένα λάθος...δείχνεις πολύ έντονα στους γύρω σου το κόμπλεξ που νιώθεις... γιατί δεν έχεις σχέση....προσπαθεις συνεχως να βρεις το δίκιο σου και να βγεις από πάνω "ωθώντας" τους άλλους να προσγειωθουν....ώστε να μην θεωρούν ότι εσύ είσαι εκείνη που μειονεκτει...
Πας και μειώνεις μπροστά τους τις σχέσεις που έχουν και λες ότι οι γκόμενοι τους σου μίλησαν ..........προσπαθείς να τους πεις "Ε σιγά και εσείς που έχετε σχέση τι νομίζετε ότι έχετε" ή και σιγά ο γκόμενος σου θα μιλούσε και θα έκανε κάτι και με μένα αν μπορούσε...
Αυτό είναι απαράδεκτο.........δεν θα δεχόμουν προσωπικά να έχω μια φίλη που προσπαθεί να με προσγειώσει και να μην χαίρομαι για τη σχέση μου ....Για να μην νιώθει εκείνη μειονεκτικά....ούτε φυσικά θα δεχόμουν μια φίλη μου να μιλάει με τον γκόμενο μου και μετά να καυχιέται κιόλας
Θες να βουλωνεις στοματα...αντι να προσπαθεις μέσα σου να διώξεις την ανασφάλεια και να μη ζηλεύεις... προσπαθείς να παρασύρεις τους γύρω σου να μειώσουν τη σημασία της σχέσης τους ....Και να μην είναι χαρούμενοι για να νιώθεις εσύ καλά.
Δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό.....καθένας δικαιούται να έχει σχέση και να είναι ευτυχισμένος αν εσύ έχεις πρόβλημα με αυτό...Τότε πρέπει να αλλάξεις εσένα οχι τους γύρω σου
Όταν πας και τους λες στα μούτρα ότι σιγά τις σχέσεις που έχετε... τότε φυσικά και βγάζεις ζήλεια....Φυσικά και καταλαβαίνουν ότι προσπαθείς από κόμπλεξ να τις μειώσεις.....καθένας αυτό θα σκεφτόταν...
Με αυτό το σκεπτικό δεν θα έχεις ποτέ φίλες.....σε αποφεύγουν γιατί φαίνεσαι ζηλιάρα και λειτουργείς σαν αρπακτικο.....Και αυτό όποια το βλέπει σε αποφεύγει και σε κρατάει σε απόσταση 100χλμ......
Για να κάνεις φίλες και γενικά να κοινωνικοποιηθεις ...και να είσαι γεμάτη σαν άνθρωπος ...πρέπει να αρχίσεις να χαίρεσαι με τις χαρές των άλλων....να έχεις καλοσύνη μέσα σου και θετική ενέργεια..... με τη ζήλεια και το κόμπλεξ εκπέμπεις ανταγωιστικοτητα και αρνητισμό και κάνεις δεν θέλει τέτοιους ανθρώπους για φίλους
Ακόμα και όταν οι σχέσεις των φίλων σου δεν είναι τόσο ρόδινες όσο εκείνες νομίζουν.... αρκεσου στο να το αναγνωρίζεις εσύ η ίδια αυτό και να νιώθεις καλά μεσα σου ότι δεν χάνεις και κάτι τόσο σπουδαίο πια....Όχι όμως να πηγαίνεις στα μούτρα τους να το λες για να δικαιωθείς κοινωνικά
Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η κοινωνική δικαίωση και το ιματζ σου ........έχεις εστιάσει πάρα πολύ εκεί και από εκεί ξεκινάει η δυστυχία σου
30-05-2020, 20:35 #725Miliva21GuestΘες να έρθει η μέρα που οι γύρω σου θα λένε ααα η λεμονοπιτα τι ωραία που είναι και τι ωραίο γκόμενο έχει και τους έχει όλους στα πόδια της ...
Και να σε ζηλεύουν για την επιτυχία σου
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους ανθρώπους που μετά μανίας προσπαθούν να αναδειχτουν και να το παίξουν "κάποιοι" κάνοντας τους γύρω τους να ζηλεύουν
Το θεωρώ τελείως επιφανειακό και χαζό γιατι το να σε ζηλεύουν δεν θα σε κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη .....
Όταν.ζηλευουν οι άνθρωποι και εσύ κάνεις τα πάντα για να σε ζηλεύουν και το προκαλείς με καθε τροπο...το μόνο που θα πετύχεις είναι να τους απομακρυνεις από τη ζωή σου ....ή στη καλύτερη περίπτωση να περιτρυγυριζεσαι από ανθρώπους φιδια που θα θέλουν το κακο σου Και θα το επιδιώκουν με πολλούς τρόπους
Δεν ξέρω πως αυτο μπορεί να είναι το κλείδι για την ευτυχία...
Αλλά δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι του καθενός.....Η ζωή έχει δρόμους διάφορους καθένας αποφασίζει που θέλει να πάει και τι να ακολουθήσει
31-05-2020, 02:33 #726
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τον ζήσεις αυτόν τον ενθουσιασμό στη ζωη σου, ανεξαρτήτως αν θα έχει μέλλον η όχι. Θέλει λίγο προσοχή όμως στο πως θα διαχειριστείς το όλο γιατί έχει έντονα συναισθήματα ώστε σαν εμπειρία στο τέλος να σε επηρεάσει θετικά σαν προσωπικότητα γιατί δεν ειναι λίγοι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα μετέπειτα. Νοιώθω ότι έχεις μια τάση να τραβήξεις κάποιο νάρκισσο κτλ, είναι εξπέρ στο να ενθουσιάζουν και να εντοπίζουν όποιον το έχει ανάγκη αλλά ειναι και εξπέρ στο δούλεμα.
Πάντως κόψε αυτό το πράγμα να μειώνεις άλλες γυναίκες, είναι άκρως απωθητικο και δεν το εκτιμάει κανένας.
31-05-2020, 03:46 #727
31-05-2020, 03:48 #728
31-05-2020, 09:09 #729
Το λογικό είναι αυτό που λες Μιλιβα . Αλλά σε 50 σελίδες η θεματοθέτρια μας λέει πως αρνείται να κοινωνικοποιηθεί και να δουλέψει με τον εαυτό της για να το κάνει. Προσωπικά σταμάτησα να γράφω στο θέμα της ως προς αυτό το κομμάτι διότι επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και είναι αρνητική να καταλάβει τι λέμε.
Εγώ έγραψα ως προς το πρακτικό που της έχει κολλήσει στο μυαλό, να κάνει γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε σχέση, εκτός της συνηθισμένη κοινωνικοποίησης. Όπως βλέπεις εσύ άσχημο να πάει νέα κοπέλα όμορφη σε συνοικέσιο, το ίδιο τραγικό είναι αυτό που κάνει τώρα με το tinder κτλ Δεν βλέπω κάποια διαφορά ως προς το κουλό της υπόθεσης και στις δύο προσεγγίσεις.
31-05-2020, 11:06 #730
ας ξεκινησει να βλεπει τα πραγματα με διφορετικο τροπο υπαρχουν παντα επιλογες εξαλου γι αυτον που θελει να τις βρει το θεμα ειναι ομως σε μια σχεση να θελουν και οι δυο και οχι ο ενας να το ριχνει στο κυνηγιτο και ο αλλος να αδιαφορει γιατι αυτο πλειον δεν ειναι σχεση αλλα μαρτυριο γιατι υποτιθετε οτι οι ανθρωποι κα νουν σχεσεις για να κανουν τη ζωη τους καλυτερη αλλιως ποιο το νοημα να θελεις καπιον και αυτος να μη δινει δε καρα για σενα?
31-05-2020, 11:09 #731
31-05-2020, 21:05 #732
Εννοείται ότι δεν είπα μες στη μουρη τους τίποτα για τις σχεσεις τους.
Για το αγορι της μιας που με φλερταρε το ειχα πει μονο σε μια που εμπιστευομουν περισσοτερο και συμφωνησε μαζι μου οτι με γουσταρει (κατι ειχε παρει πρεφα και αυτη). επισης και η ιδια η κοπελα του μας ειχε παρει ειδηση και του ειχε κανει και μεγαλους καβγαδες απο οσο ειχα μαθει. και σε εμενα δεν μιλουσε για μερικες μερες.
ναι, μου αρεσε αυτο το αγορι παρα πολυ, κι ας μην ειναι τοσο ομορφος οσο αλλοι που μου την πεφτουν ( ειδικα τωρα εχει παχυνει κι αυτος , αλλα δεν θα με χαλαγε αν γινοταν κατι μεταξυ μας, να μου φυγει το απωθημενο).
θελω να ενθουσιαστω οπως τοτε και οπως μια αλλη φορα που ειχα ενθουσιαστει, αλλα δεν ανταποκρινομουν γιατι ειχα κομπλεξ με το σωμα μου και ο αλλος πιστευε οτι δεν τον γουσταρω
Κι αν με ρωτουσε κανεις τι ειλικρινα θα ηθελα να ζησω, θα προτιμουσα να ημουν ερωτευμενη με εναν και ας μην γινοταν κατι ιδιαιτερο, παρα να βγαινω καθε μερα με αλλον (που ειναι το πιο ευκολο πραγμα τελικα να βγεις με ξεπετα) και να μην νιωθω απολυτως τιποτα.
Αλλα σιγουρα για εμενα τα πραγματα δεν μπορουν να γινουν ποτε οπως θα τα ηθελα σε αυτο τον τομεα
Το να βρω καποιον να ερωτευτω πως μπορω να το προκαλεσω?
Πιεζω τον εαυτο μου να παραμυθιαστει και να ενθουσιαστει με καποιον απο αυτους, αλλα δεν μου βγαινει. Ξενερωνω γρηγορα, ειδικα οταν αρχιζει να φαινεται πού το πανε.
Δηλαδη μονο το σεξ εχει αξια πια? Ειμαι σιγουρη οτι αυτοι πανε με οποια τους κατσει, οπως και να ειναι αυτη, ακομα και χοντρη.
Απλως οι πιο ωραιοι και οι πιο φραγκατοι, επειδη εχουν μεγαλυτερη γκαμα επιλογων, μπορουν να διαλεγουν και τις πιο ομορφες.
Δεν με καλυπτει αυτο το πραγμα που κανω με τις ξεπετες και τα φασωματα του ενος ραντεβου, αλλα νιωθω οτι "πρεπει" και ειναι χρεος μου να το κανω για να αποκτησω εμπειριες.
Τα ακουσα αυτα που μου ειπατε και θα ξεκινησω κατι απο το φθινοπωρο, που ισως εκει συναντησω κανεναν πιο σοβαρο. Αν δεν μου τυχει παλι, τι να πω...
31-05-2020, 21:47 #733
εσενα θα σου αρεσε το αγορι σου να την πεφτει σε καποια φιλη σου?
δεν τους λες και εσυ οτι δεν θελεις να κανετε σεξ ακομα τοσο δυσκολο σου ειναι
Δεν με καλυπτει αυτο το πραγμα που κανω με τις ξεπετες και τα φασωματα του ενος ραντεβου, αλλα νιωθω οτι "πρεπει" και ειναι χρεος μου να το κανω για να αποκτησω εμπειριες.
Τα ακουσα αυτα που μου ειπατε και θα ξεκινησω κατι απο το φθινοπωρο, που ισως εκει συναντησω κανεναν πιο σοβαρο. Αν δεν μου τυχει παλι, τι να πω...
ποιες ξεπετες?εσυ δεν ειπες οτι δεν θελεις
τι σου ειπαν ακριβως?επρεπε να φτασου στις 50 σελιδες
01-06-2020, 18:35 #734
Μήπως είσαι demisexual? Θέλεις να δεθείς συναισθηματικά για να κάνεις σεξ? Δεν είναι κακό, ψάξ' το για να μάθεις τον εαυτό σου.
Και εννοείται πως υπάρχουν και υπέροχα, ταιριαστά ζευγάρια, και εννοείται πως υπάρχουν και παλληκάρια που περιμένουν το σεξ, δεν το απαιτούν. Πρέπει να τα βρεις. Γιατί να φασώνεσαι με τον κάθε άκυρο δηλαδή? Τι εμπειρία θέλεις? Εγώ διαφωνώ σε αυτό. Ειδικά εσύ που θέλεις να δεθείς συναισθηματικά, δεν μπορείς να λες ότι "φασώνεσαι για εμπειρία". Μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται!
01-06-2020, 20:35 #735
Mου το ξαναειπαν αυτο στο θεμα μου και μιας και που το ειπες και εσυ το εψαξα.
Οταν διαβασα καποια πραγματα σχετικα με αυτο ταυτιστηκα απολυτα.
Εκανα και ενα σχετικο τεστ και το σκορ μου βγηκε πολυ κοντα στο μεγιστο.
- Δεν ελκυομουν ποτε απο την εμφανιση ενος αντρα. Οταν αλλες εβλεπαν ειτε διασημους ειτε στον δρομο κουκλους, εγω δεν αισθανομουν τιποτα, ενω σε εκεινες ετρεχαν τα σαλια.
- Οσες φασεις εχω κανει, επειδη ηταν με ατομα που δεν γνωριζα καλα, πραγματικα περασαν και δεν ακουμπησαν. Δεν αισθανομουν απολυτως τιποτα, απεναντιας οταν προχωρουσε και ενα κλικ παραπανω αισθανομουν αβολα κιολας
- Μου στελνουν στο φβ και στο ινσταγκραμ κατα καιρους τυποι, που ενω ειναι αντικειμενικα πολυ ωραια παιδια και γυμνασμενα, εγω δεν εχω καμια καψα να τους συναντησω και αρκετους τους αποφευγω κιολας. Θελω να γνωριζω το μυαλο του αλλου και την προσωπικοτητα του για να μπορεσω να νιωσω ελξη
- Σε αυτα που διαβασα, ελεγε, μεταξυ αλλων, πως οι ανθρωποι που ειναι ντεμισεξουαλ συνηθως ελκυονται μονο απο ατομα που γνωριζουν πολυ καλα, δηλ. φιλους ή ατομα απο τον χωρο τους γενικως. Και μονο σε τετοιες περιπτωσεις ειχα νιωσει ελξη κι εγω.
Δεν ειναι κακο, εννοειται και μπορω να πω ανακουφιστηκα παρα πολυ που το εψαξα το θεμα και ειδα οτι ειναι απλως ενας ακομα σεξουαλικος προσανατολισμος.
Ισως- λεω ισως- ειναι αυτη η αιτια που δεν εχω κανει σχεση και οχι καποιο μειονεκτημα. Γιατι βλεπω πως απο τοτε που αδυνατισα ειδικα, μου στελνουν αρκετοι, μου μιλανε αρκετοι και ενω καποιοι ειναι και πολυ ωραιοι εμενα δεν μου κανουν αυτο το κλικ και προτιμω καποιον που θα τον γνωριζα ηδη.
Επισης καταλαβαινω γιατι δεν αισθανομουν τιποτα, οταν εκανα φασεις με οσους βγηκα, γιατι με ειχε ανησυχησει και αυτο.
Νομιζα οτι εχω καποιο προβλημα, αλλα απο ο,τι καταλαβα δεν ειναι.
Οπως καποιοι ειναι γκει, ασεξουαλ κλπ ετσι ειναι και αυτο. Μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος με οσα διαβασα...
Γιατι εμας που αργουμε να ολοκληρωσουμε μας αντιμετωπιζουν καπως
Εχω δει σχολια σε σελιδες στο φβ ή εχω ακουσει κοροιδιες του τυπου " α, αυτη περιμενει τον τελειο για να το δωσει" , " δωστε το τωρα, μετα που θα γερασετε δεν θα το θελει κανεις" , " το παιζετε δυσκολες / ντιβες / εχετε στανταρντς στο θεο" , "περιμενετε τον πριγκιπα", "πού ζειτε" και αισθανομουν αφυσικη και ενοχη.
Κι εγω το εγραψα οτι δεν εχω στανταρ στο θεο, αυτοι που μου αρεσαν πραγματικα δεν ηταν τιποτα κουκλοι, ουτε πλουσιοι.
Και επειδη ξεχασα να απαντησω σε αυτο για τις εμπειριες , το εκανα απλα για να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου οτι εχω κανει καποια πραγματα και για να μην ειμαι εντελως ανιδεη σε περιπτωση που βγω με καποιον που θα μου αρεσει.
Καλα, και παλι, ανιδεη θα ειμαι οσον αφορα το σεξ, αλλα απο το ολοτελα...