Χρυσα πραγματικα σε ευχαριστω πολυ που σπαταλησες χρονο για να με βοηθησεις!!!! :) Ολα αυτα που μου ειπες να κανω σιγουρα θα βοηθησουν!!! Πολυ χρησιμες οι μεθοδοι αυτοι για να ενισχυσω την αυτοπεποιθηση μου!!! Οσο για το οτι θα επισκεφτω ψυχολογο θα το κανω!!! Θελω να το κανω!!! Για να βοηθηθω και απο 'κει για να κανω τα σωστα στην ζωη μου!!! Το θεμα ειναι οτι 1. Κοστιζει αρκετα να επισκεπτεσαι συχνα εναν ψυχολογο και 2. και κυριοτερο! ο πατερας μου θα μου ζητησει τον λογο για να παω σε ψυχολογο! Μηπως γινεται να παω μονος μου??? Επειδη ειμαι ανηλικος δεν ξερω αν μπορω! Α για τον πατερα μου ξεχασα να πω οτι εδω και 2 χρονια (μπορει και παραπανω) απαταει την μανα μου με μια γκομενα (μπορει και παραπανω) και εχει κατι λεφτα που η μητερα μου τα εβαλε στον δικο του λογαριασμο για να τα προσεχει αυτος!!! Μονο δεν τα προσεχει!!! Αντιθετως τα κρυβει και τα χαλαει οχι για αναγκες της οικογενειας, βασικες αλλα για δικη του καλοπεραση και με την γκομενα του!!! Αυτα τα εχω πει στην γιαγια μου και μου εχει πει να κανω υπομονη!!! Δεν μπορω να κανω τιποτα ακομα γιατι ειμαι μικρος!!! Αλλωστε δεν πολυασχολουμαι και μαζι του τελευταια!!! Εχω τα δικα μου!!! Και πρεπει να δω τι θα κανω με τα δικα μου!!! Σε ευχαριστω πολυ παντως για τις συμβουλες σου!!! Με βοηθησαν πραγματικα πολυ!!! Να 'σαι καλα!!! :) (οχι αυτα περι αυτοκτονιας τα ειχα σκεφτει σε μερικες καταστασεις πανικου αλλα δεν το εκανα τελικα επειδη δειλιασα!!!)