Εγω θα καπνιζω μεχρι να πεθανω τελοσ
Printable View
Εγω θα καπνιζω μεχρι να πεθανω τελοσ
Οσοι δεν εχετε ειστε προβληματικοι η κατι κρυβετε δε μπορει ολοσ ο πλανητησ να χει φμπ κ σεισ να μην εχετε
Φτιαξτε ενα κ παρατηστε το καντε κατι
α παιδια ειδα τσιγαρο κ κοψιμο θα πω και γω :Ρ με ειχε πιασει ενας βηχας αλλο πραγμα λεω παει θ μου βγει το διαφραγμα πονολαιμο δν ειχα ουτε αρρωστη ημουν κ λεω το τσιγαρο φταιει.τ σταματαω κανα 2βδομαδο παιρνω και κατι συνταγες μεχρι κ σε περιπτωση π ηταν αλλεργικος κ εχει μειωθει αλλα εξακολουθει ν με πιανει ποτε ποτε ..ρεα / μπουλετ καπνιζεται χρονια ????εχετε θεματα με βηχα?
Nα το κοψεις , bullet , θα γερασει το προσωπο σου , θα κανεις ρυτιδες , εγω που δεν εχω καπνισει ποτε , ειναι τσιτα το δερμα μου .................εδω εκοψα το αλκοολ , μονος , οχι ευκολα , αλλα τοκοψα , με μερικα πισωγυρισματα βεβαια , που θεωρειται 3 φορες δυσκολοτερο απ το τσιγαρο .....πινε πολλα νερα τουλαχιστον , να ενυδατωνεται το δερμα ............
Μια και μιλαμε για το φεις , σε λιγο καιρο θα πηγαινουμε στο σουπερμαρκετ , και δεν θαγοραζουμε τιποτα , θα κανουμε like ..............
Με εμποδιζε σε μια αθλητικη δραστηριοτητα που μου αρεσε πολυ να κανω κι ετσι το εκοψα για 8 χρονια τωρα συνεχιζω αυτην την δραστηριοτητα αλλα λογω πειρας δεν με εμποδιζει πλεον αλλα με δυσκολευει ειναι καθαρα εγκεφαλικο θεμα τωρα εχω πει πως οταν επανελθω σ ενα θεμα υγειας συγκεκριμενα με το εντερο ειχα κανει ποστ με αυτο τοτε λοιπον εβαλα στοιχημα οταν ξαναεπανελθω τοτε θα το κοψω μαχαιρι...
Εγω δεν εχω φεις , ουτε σκοπευω ναποκτησω......