facebook - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Thread: facebook

Senior Member
    Εγω θα καπνιζω μεχρι να πεθανω τελοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Δεν εχω facebook αλλα πολλες φορες μπαινω σε πειρασμο να ψαξω παλιες φιλες , γνωστες κτλ η απορια μου ειναι η εξης.Πως γινεται ΟΛΑ να ειναι τοσο ωραιοποιημενα στο facebook? δεν υπαρχει τιποτα το κακο, τιποτα το ασχημο.Πως γινεται αυτο? γιατι θελουν τοσο πολυ να προβαλουν της χαρουμενες στιγμες? προς Θεου δεν ειμαι hater απλως εχω αποριες.
    Bullet,ούτε εγώ είμαι φαν του φατσοβιβλιου.Ξέρω και άτομα που δεν έχουν γιατί δεν τους αρέσει.Πολύ καλή η ερώτηση σου πάντως
    Ίσως προβάλλουν τις ωραίες στιγμές για να τραβήξουν κόσμο.............

Senior Member
    Οσοι δεν εχετε ειστε προβληματικοι η κατι κρυβετε δε μπορει ολοσ ο πλανητησ να χει φμπ κ σεισ να μην εχετε
    Φτιαξτε ενα κ παρατηστε το καντε κατι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω θα καπνιζω μεχρι να πεθανω τελοσ
    ελα ρε ελις κοψε και εσυ να χω καποιον να σκοτωνομαι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ελα ρε!..και εγω!!!...με μεγαλη αποτυχια... που θα μου πάει, θα το πετυχω, ειναι μεσα στην λιστα του 2016 ;)
    α παιδια ειδα τσιγαρο κ κοψιμο θα πω και γω :Ρ με ειχε πιασει ενας βηχας αλλο πραγμα λεω παει θ μου βγει το διαφραγμα πονολαιμο δν ειχα ουτε αρρωστη ημουν κ λεω το τσιγαρο φταιει.τ σταματαω κανα 2βδομαδο παιρνω και κατι συνταγες μεχρι κ σε περιπτωση π ηταν αλλεργικος κ εχει μειωθει αλλα εξακολουθει ν με πιανει ποτε ποτε ..ρεα / μπουλετ καπνιζεται χρονια ????εχετε θεματα με βηχα?
    what is normal for the spider is chaos for the fly

Banned
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    α παιδια ειδα τσιγαρο κ κοψιμο θα πω και γω :Ρ με ειχε πιασει ενας βηχας αλλο πραγμα λεω παει θ μου βγει το διαφραγμα πονολαιμο δν ειχα ουτε αρρωστη ημουν κ λεω το τσιγαρο φταιει.τ σταματαω κανα 2βδομαδο παιρνω και κατι συνταγες μεχρι κ σε περιπτωση π ηταν αλλεργικος κ εχει μειωθει αλλα εξακολουθει ν με πιανει ποτε ποτε ..ρεα / μπουλετ καπνιζεται χρονια ????εχετε θεματα με βηχα?
    εγω καπνιζω πολλα χρονια. απο τα 16 μου...20 χρονια. οταν αρρωσταινω και με πιανει βηχας ειναι σαν να βηχει γερος..γελοιο εντελως!... μπραβο που αντεξες 2 εβδομαδες ...μακαρι να το κρατησεις!!!

Quote Originally Posted by magdalene View Post
    Καπνιζω απο τα 17 μου και τωρα ειμαι 30.Δεν εχω βηχα.Που και που κανα φλεματακι αλλα οσο να'ναι θελω να το κοψω.Ξερω πολλα ατομα που το κοψανε με την δυναμη της θελησης.

Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Καλημερα κοριτσια το ιδιο θελω και εγω ειμαι ομως απαραδεκτη ενω το ειχα κοψει οκτω χρονια το ξαναρχισα το καλοκαιρι και δεν μπορω να το κοψω εγω γινει η πρωτη τσιγαροκολη οπως θαλεγε και η συγχωρεμενη πεθερουλα μου!αφου προς το τελος δεν καταλαβαινε τιποτα αλλα οταν καπ ιζα αφιπνιζετο ξαι
    μου ελεγες καπνισες ε? Τα παιδια σου δεν τα σκεφτεσαι? Και αλλα τετοια !η γλυκεια μου!
    Πως το εκοψες για 8 χρονια?

Senior Member
    Καπνιζω απο τα 17 μου και τωρα ειμαι 30.Δεν εχω βηχα.Που και που κανα φλεματακι αλλα οσο να'ναι θελω να το κοψω.Ξερω πολλα ατομα που το κοψανε με την δυναμη της θελησης.

Nα το κοψεις , bullet , θα γερασει το προσωπο σου , θα κανεις ρυτιδες , εγω που δεν εχω καπνισει ποτε , ειναι τσιτα το δερμα μου .................εδω εκοψα το αλκοολ , μονος , οχι ευκολα , αλλα τοκοψα , με μερικα πισωγυρισματα βεβαια , που θεωρειται 3 φορες δυσκολοτερο απ το τσιγαρο .....πινε πολλα νερα τουλαχιστον , να ενυδατωνεται το δερμα ............

Senior Member
    Μια και μιλαμε για το φεις , σε λιγο καιρο θα πηγαινουμε στο σουπερμαρκετ , και δεν θαγοραζουμε τιποτα , θα κανουμε like ..............

Senior Member
    Πως το εκοψες για 8 χρονια?
    Με εμποδιζε σε μια αθλητικη δραστηριοτητα που μου αρεσε πολυ να κανω κι ετσι το εκοψα για 8 χρονια τωρα συνεχιζω αυτην την δραστηριοτητα αλλα λογω πειρας δεν με εμποδιζει πλεον αλλα με δυσκολευει ειναι καθαρα εγκεφαλικο θεμα τωρα εχω πει πως οταν επανελθω σ ενα θεμα υγειας συγκεκριμενα με το εντερο ειχα κανει ποστ με αυτο τοτε λοιπον εβαλα στοιχημα οταν ξαναεπανελθω τοτε θα το κοψω μαχαιρι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μια και μιλαμε για το φεις , σε λιγο καιρο θα πηγαινουμε στο σουπερμαρκετ , και δεν θαγοραζουμε τιποτα , θα κανουμε like ..............
    Καλο....ωραια ιδεα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Καλο....ωραια ιδεα

Καλο ? δεν απεχει και πολυ απο την πραματικοτητα .............

Banned
    Δεν εχω facebook αλλα πολλες φορες μπαινω σε πειρασμο να ψαξω παλιες φιλες , γνωστες κτλ η απορια μου ειναι η εξης.Πως γινεται ΟΛΑ να ειναι τοσο ωραιοποιημενα στο facebook? δεν υπαρχει τιποτα το κακο, τιποτα το ασχημο.Πως γινεται αυτο? γιατι θελουν τοσο πολυ να προβαλουν της χαρουμενες στιγμες? προς Θεου δεν ειμαι hater απλως εχω αποριες.
    Γιατί είναι ένας ψεύτικος κόσμος.Ένας κόσμος που δείχνεις μόνο τον καλό σου ευατό.Ότι συνεχώς περνάς τέλεια κλπ.Δεν θέλω να γίνω απόλυτος αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτό συμβαίνει.Δυστυχώς....

Το έκλεισα πριν 3 χρόνια και βοήθησε στην ψυχική μου ηρεμία.

Senior Member
    Εγω δεν εχω φεις , ουτε σκοπευω ναποκτησω......

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast