Originally Posted by
faihkaps
blackcrow διαβασα ολα τα μηνυματα σου και σε καταλαβαινω απολυτα!αν δεις κι εσυ τα δικα μου( να μην τα επαναλαμβανω και γινομαι κουραστικη) θα δεις ποσο μοιαζουν τα συμπτωματα μας.εγω ειμαι 49 χρονων και ταλαιπωρουμε με διαφορες φοβιες (οπως αποδεικνιεται στη συνεχεια) απο τα τοτε που πηγαινα στο γυμνασιο.το γιατι δεν το ξερω ακομα.δεν εχω παει ποτε μου σε ψυχιατρο ουτε σε ψ υχολογο,το παλευω μονη μου και με καποιους δικουσ γιατρους (εχω μια ξαδερφη παθολογο,και τον οικογενειακο μας γιατρο)που τους ζαλιζω καθε τοσο.απο τον γεναρη και αφου ειδα μια εκπομπη στην τηλεοραση για την σκληρυνση επαθα φοβια,την ιδια στιγμη κι ενω ημουν καλα και εκανα δουλειες στο σπιτι(διεκοψα μονο για λιγο ορθια μπροστα στην τηβη για να ακουσω),μουδιασα στο αριστερο χερι ποδι, κεφαλι,ενιωθα οτι περπατουσαν παντου πανω μου μυρμηγκια.περασα μια ανοιξη πολυ δυσκολη,μεχρι που εκανα μαγνητικη και ηρεμησα σιγα σιγα!απο προχθες ομως που εκανε μαγαλη ζεστη και βγηκα στον ηλιο για τα ψωνια μου νασου παλι τα ιδια,θαμπωμα στα ματια,πονοκεφαλος στην αριστερη πλευρα, αδυναμια και μουδιασματα στο χερι και στο ποδι...παλι τηλεφωνο στο γιατρο,παλι να μου λεει τα ιδια,οτι ολα τα κανει το μυαλο μου και πρεπει να αλλαξω τροπο σκεψης...θελω να σε ρωτησω αν εχεις παει ποτε σε ποδολογο η αν σου εχει πει κανενας γιατρος για ανισοσκελια,εγω θυμηθηκα που ειχα παει πριν 20 χρονια σε ενα χειροπρακτη (τον ramon,αν εχεις ακουστα) γιατι ειχα ημικρανιες τρομερες και μου βρηκε τη σκολιωση,που γνωριζα οτι εχω αλλα και ανισοσκελια που καταλαβαινα εγω αλλα δεν ειχα μιλησει σε καποιον γι'αυτο ουτε γνωριζα οτι μπορει να ειναι προβλημα.τωρα λοιπον και ψαχνοντας μετα την αρνητικη μαγνητικη τις αιτιες που μπορει να δημιουργουν αυτα τα συμπτωματα ,βρηκα αυτο με την ανισοσκελια αλλα, και για τον μυοπεριτονιακο πονο,ο οποιος ειναι αμμεσα συνδεδεμενος με το αγχος.γκουγκλαρισε και διαβασε σχετικα νομιζω πως αν βρουμε το λογο που νιωθουμε ολα αυτα τα συμπτωματα θα ηρεμησουμε, ετσι δεν ειναι??/