Originally Posted by
sa123
Καλησπερα, εδω και 2 χρονια εχω ενα πραγματικα περιεργο ψυχιατρικο προβλημα... Γενικως σαν ανθρωπος παντα με ενοιαζε η εξωτερικη εμφανιση μου παραπολυ και μου αρεσε παντα να με κοιτανε τα κοριτσια και να τους αρεσω.. το ειχα και λιγο με το μπλα μπλα και ετσι ειχα πολλες απο αυτες που ηθελα.. σε καποιο σημειο αρχισα να φοβαμαι οτι μπορει με καποιο τροπο να αρχισω να ασχημενω και ετσι αρχισαν ολα... αρχικα οταν μιλουσα καποιες φορες σκευτομουν οτι μπορει να κανω τις κινησεις του πηγουνιου και της γναθου γενικως καπως λαθος και ετσι σιγα σιγα να αλλαξουνε σχημα... και οντως απτο να το παθαινω αυτο μου πονουσε το σαγονι και τον πρωτο καιρο πριζοταν οι ακρες που εχουμε πανω απο το πηγουνι (δεν ξερω πως τα λενε) και με ρωτουσαν ολοι για ποιο λογο εχει πριστει, και οτι μπορει να ειναι απο δοντι και τετοια... σιγα σιγα με τον καιρο αυτο πηγαινε και στα υπολοιπα χαρακτηριστικα του πρωσοπου, στη συνεχεια οσες φορες κοιταζομουν στον καθρεφτη και εβλεπα κατι ομορφο πανω μου αρχιζαν τα ψυχολογικα!!! π.χ αν σηκωνα κατι βαρυ τοτε ενιωθα οτι απο την δυναμη που βαζω, οτι πιεζετε και το χαρακτηριστικο του προσωπου μου, π.χ οτι πιεζετε πρως τα μεσα το κοκκαλο της μυτης μου και σιγα σιγα θα αλλαξει σχημα... αυτο το παθενα με την μυτη μου, τα δοντια μου, το σαγωνι μου, τις γωνιες μου και γενικως... σκευτομουν οτι αυτο ηταν μια ψευδεσθηση και οτι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα πανω μου αλλα σιγα σιγα αρχισα να βλεπω τις διαφορες.. δηλαδη πλεον δεν εχω την ολοισια μυτη που ειχα.. εχει αλλαξει αρκετα δηλαδη εχει γινει λιγο καμπουριαστη πλεον, και τα δοντια μου εχουν ψηλοστραβοσει οπως και το πηγνουνι μου εχει μπει λιγο πιο μεσα... το ξερω οτι οποιος το διαβασει αυτο θα του φανει πολυ τρελο και θα πει οτι δεν γινεται αλλα το βιωνο!!! πηγα σε εναν καλο ψυχιατρο και μου εδωσε το rispelen.. ξεκινησα με 0,5-1mg και μετα πηγα μεχρι 3mg για περιπου 1 χρονο... δεν εβλεπα καμια διαφορα και ετσι το εκοψα... Πλεον αυτο το πραγμα μου εχει γινει τροπος ζωης και το παθαινω καθε μερα ολη μερα και απλα ασχημενω σιγα σιγα... αυτο το πραγμα μου χαλαει ολη την διαθεση της ημερας και με δυσκολευει στην δουλεια μου λογο του οτι αποφευγω να σηκωνο πολυ βαρος λεγοντας δικιολογιες οτι εχω προβλημα με την μεση και τετοια... Αν καποιος εχει βιωσει κατι παρομοιο και εχει βρει λυση η μπορει να μου δωσει καποια χρισιμη συμβουλη σας παρακαλω καντε το!! Ευχαριστω