Παραμορφοση χαρακτηριστικων σωματος και προσωπου... Βοηθεια!! Διαβαστε το!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Banned
    εγω καταλαβα τι ενοεις ενοεις οτι βλεπεις τον εαυτο σου να γινεται χιουμοριστικο σκιτσο οσο περναει ο καιρος γι αυτο ελεγες για τις γραμες που αλαζου σχημα.

Senior Member
    Θα την βρεις τι λύση άμα σκεφτείς η δυνατότητες σου είναι χαρακτήρας κι εμφάνιση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δλδ εχεις φωτο απο τα 20 και φωτο τωρα κ εχεις διαφορά; κανεις αλλος ςκτος απο εσενα το βλέπει;

Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Δυσκολη περιπτωση. Οπως και στη νοσοφοβια και στην ανορεξια, ο πασχων δε γνωριζει οτι πασχει απο καποια ασθενεια του μυαλου και βλεπει/νομιζει πραγματα που δεν υπαρχουν. Την ιδια στιγμη νομιζει οτι ολοι οι αλλοι προσπαθουν να τον βγαλουν τρελο και οτι δεν τον καταλαβαινουν. Μονο η βοηθεια απο ειδικους μπορει να σου φανει χρησιμη, με ψυχοθεραπεια ισως βρεις τη ριζα του προβληματος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Δλδ εχεις φωτο απο τα 20 και φωτο τωρα κ εχεις διαφορά; κανεις αλλος ςκτος απο εσενα το βλέπει;

Ναι το βλεπουν... αλλα ενοειται πως δεν ξερουν κατι..

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δυσκολη περιπτωση. Οπως και στη νοσοφοβια και στην ανορεξια, ο πασχων δε γνωριζει οτι πασχει απο καποια ασθενεια του μυαλου και βλεπει/νομιζει πραγματα που δεν υπαρχουν. Την ιδια στιγμη νομιζει οτι ολοι οι αλλοι προσπαθουν να τον βγαλουν τρελο και οτι δεν τον καταλαβαινουν. Μονο η βοηθεια απο ειδικους μπορει να σου φανει χρησιμη, με ψυχοθεραπεια ισως βρεις τη ριζα του προβληματος.

Ετσι οπως τα λες ειναι... μονο που εγω δεν βλεπω πραγματα που δεν υπαρχουν..

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοεις. Πως ειναι δυνατον να βλέπουν τις παραμορφώσεις και να μην ξερουν πως τις βλεπουν; ή εννοεις πως δεν ξερουν οτι εχεις πάει σε γιατρο;

Junior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοεις. Πως ειναι δυνατον να βλέπουν τις παραμορφώσεις και να μην ξερουν πως τις βλεπουν; ή εννοεις πως δεν ξερουν οτι εχεις πάει σε γιατρο;

Δεν ειναι και τρελες παραμορφωσεις.... αλλα ειναι.. επισης οσο περναει ο καιρος γινεται χειροτερα.. και ενοειται πως δεν ξερουν οτι εχω παει σε γιατρο.. κανενας δεν ξερει οτι εχω αυτο το θεμα περα απο τον εαυτο μου, και τον γιατρο

Junior Member
    Quote Originally Posted by sa123 View Post
    Καλησπερα, εδω και 2 χρονια εχω ενα πραγματικα περιεργο ψυχιατρικο προβλημα... Γενικως σαν ανθρωπος παντα με ενοιαζε η εξωτερικη εμφανιση μου παραπολυ και μου αρεσε παντα να με κοιτανε τα κοριτσια και να τους αρεσω.. το ειχα και λιγο με το μπλα μπλα και ετσι ειχα πολλες απο αυτες που ηθελα.. σε καποιο σημειο αρχισα να φοβαμαι οτι μπορει με καποιο τροπο να αρχισω να ασχημενω και ετσι αρχισαν ολα... αρχικα οταν μιλουσα καποιες φορες σκευτομουν οτι μπορει να κανω τις κινησεις του πηγουνιου και της γναθου γενικως καπως λαθος και ετσι σιγα σιγα να αλλαξουνε σχημα... και οντως απτο να το παθαινω αυτο μου πονουσε το σαγονι και τον πρωτο καιρο πριζοταν οι ακρες που εχουμε πανω απο το πηγουνι (δεν ξερω πως τα λενε) και με ρωτουσαν ολοι για ποιο λογο εχει πριστει, και οτι μπορει να ειναι απο δοντι και τετοια... σιγα σιγα με τον καιρο αυτο πηγαινε και στα υπολοιπα χαρακτηριστικα του πρωσοπου, στη συνεχεια οσες φορες κοιταζομουν στον καθρεφτη και εβλεπα κατι ομορφο πανω μου αρχιζαν τα ψυχολογικα!!! π.χ αν σηκωνα κατι βαρυ τοτε ενιωθα οτι απο την δυναμη που βαζω, οτι πιεζετε και το χαρακτηριστικο του προσωπου μου, π.χ οτι πιεζετε πρως τα μεσα το κοκκαλο της μυτης μου και σιγα σιγα θα αλλαξει σχημα... αυτο το παθενα με την μυτη μου, τα δοντια μου, το σαγωνι μου, τις γωνιες μου και γενικως... σκευτομουν οτι αυτο ηταν μια ψευδεσθηση και οτι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα πανω μου αλλα σιγα σιγα αρχισα να βλεπω τις διαφορες.. δηλαδη πλεον δεν εχω την ολοισια μυτη που ειχα.. εχει αλλαξει αρκετα δηλαδη εχει γινει λιγο καμπουριαστη πλεον, και τα δοντια μου εχουν ψηλοστραβοσει οπως και το πηγνουνι μου εχει μπει λιγο πιο μεσα... το ξερω οτι οποιος το διαβασει αυτο θα του φανει πολυ τρελο και θα πει οτι δεν γινεται αλλα το βιωνο!!! πηγα σε εναν καλο ψυχιατρο και μου εδωσε το rispelen.. ξεκινησα με 0,5-1mg και μετα πηγα μεχρι 3mg για περιπου 1 χρονο... δεν εβλεπα καμια διαφορα και ετσι το εκοψα... Πλεον αυτο το πραγμα μου εχει γινει τροπος ζωης και το παθαινω καθε μερα ολη μερα και απλα ασχημενω σιγα σιγα... αυτο το πραγμα μου χαλαει ολη την διαθεση της ημερας και με δυσκολευει στην δουλεια μου λογο του οτι αποφευγω να σηκωνο πολυ βαρος λεγοντας δικιολογιες οτι εχω προβλημα με την μεση και τετοια... Αν καποιος εχει βιωσει κατι παρομοιο και εχει βρει λυση η μπορει να μου δωσει καποια χρισιμη συμβουλη σας παρακαλω καντε το!! Ευχαριστω
    Φίλε μου, να γυμναζεσαι, να προσεχεις τη διατροφη σου και να περιποιησαι με μετρο και να συνεχισεις να κανεις παιχνιδι. Ειδικοτερα οι άντρες οσο μεγαλωνουμε γινομαστε ωραιοτεροι και πιο γοητευτικοι. Αν ηξερα πως θα εξελισόμουν μετα τα 27 μου μεχρι τα τωρινα μου 35 χρονια δεν θα ειχα περασει καμια συναισθηματικη/σεξουαλικη ανησυχια. Ολα ειναι στο μυαλο σου επειδη εχει παρει πολλα εξαιτιας της εμφανισης σου και εχεις στηριξει τα παντα σε εκεινη, δεν ειναι ομως το παν, σκεψου να μην ειχες και το μπλα μπλα που λες, το οποιο ειναι ξεκαθαρα δειγμα ανεσης αλλα και ευφυΐας. Δεν μπορουν πολλοι να καταλαβουν πως εχεις παγιδευτεί σε αυτη την κατάσταση, γιατι πολυ απλα δεν το εχουν ζησει, δεν εχουν ζησει πως ειναι να μπαινεις σε ενα μαγαζι και απλα να διαλεγεις, να πιανεις την κουβεντα με μια τυχαια κοπελα στο δρομο και να τσιμπας τηλεφωνακι,να ειναι ολες ευγενικές μαζι σου, να περπατας στο δρομο και να σε κοιτουν οι 9 στις 10 και εκεινη ισως να ηταν αφηρημενη, να σε διαλεγουν σε δουλειές μονο και μονο επειδη εισαι οπως εισαι. Τη σημερινη εποχη εμφανιση και λέγειν σε κάνουν "Θεό"...φορες- φορες σκεφτομαι πως αν ειχα και πολλα λεφτα θα αποτρελαινομουν τελειως...οποτε παλι καλα να λες.χαχα.
    Μεταξύ σοβαρου και αστειου, δεν θελει και πολυ να στη βαρεσει...σίγουρα πρεπει να συμβουλευτεις εναν ειδικο αλλα ειλικρινα πιστευω πως η περιπτωση σου δεν χρειαζεται φαρμακευτικη αγωγη. Πρεπει κατ'αρχας να ξεπερασεις το συγκεκριμενο, κατ'εμε, ψυχοσωματικο. Σκεψου επισης οτι οι δικοι σου ανθρωποι δεν σε αγαπουν για την εμφανιση σου, οπως και η οποιαδήποτε μελλουσα κοπελα σου/γυναικα σου δεν θα σε αγαπαει και θελει γι' αυτο που φαινεσαι, αλλα γι'αυτο που εισαι. Η ομορφιά σε ξεχωρίζει απο τους πολλους, σημαντικό ομως ειναι αυτο που σε ξεχωρίζει απο τους λιγους.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Page 2 of 2 FirstFirst 12